ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرفه ای ترین گیتاریست

root professional
07-09-2008, 01:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اریک جانسون (Eric Johnson) متولد 17 آگوست 1954 در آستین(Austin)، تگزاس نوازنده گیتار الکتریک و پیانو و همچنین خواننده جاز Fusion و کانتری است مجله Guitar Player او را یکی از شایسته ترین گیتاریستهای جهان میداند. بسیاری او را با Carlos Santana و Joe Satriani مقایسه می کنند. وی در سال 1990 آهنگ معروف Cliffs of Dover را ساخت که به خاطر آن در 1991 جایزه معروف Grammy Award برای بهترین اجرای راک را دریافت کرد.

او از دو نوع گیتار Fender Stratocaster و Gibson ES-335 استفاده کرده است. گیتاری که وی آهنگ Cliffs of Dover را با آن ساخت به Eric Johnson signature Stratocaster مشهور است.

منبع ویکی پدیا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

root professional
08-09-2008, 01:15
این تاپیک برای آشنایی با برترین گیتاریستهای جهان و بهترین آهنگهاشون هست چه الکتریک چه کلاسیک، پاپ یا ...
اگه دوستان زحمت بکشن بعضی آهنگهای معروف رو یا نت و Tab هاشون رو بگذارند و حرفه ای ترها نظر بدند که کدوم آهنگ مثلا کجاش خیلی سخته یا چیزای دیگه.
امیدوارم قبلا چنین تاپیکی نزده باشن.

root professional
08-09-2008, 01:15
در اینجا

یه پستی از آقای LeBron هست که به نقل از مجله Guitar World ده سولوی برتر رو معرفی کرده.
1-Stairway to Heaven از Led Zeppelin
2-Eruption از Van Halen
3-Freebird از Lynyrd Skynyrd
4-Comfortably Numb از David Gilmour
5-All Along the Watchtower از Jimi Hendrix
6-November Rain از Guns n' Roses
7-One از Metallica
8-Hotel California از The Eagles
9-Crazy Train از Ozzy Osbourne
10-Crossroads از Cream

من تب هاشون رو برای نرم افزار گیتار پرو گذاشتم. ولی انصافا حق One و Crazy Train خورده شده سولوی One از برترین کارهای الکتریک جهان به شمار میره. جا داشت یکی از آثار Malmsteen هم توی لیست می بود. جای خالی Cliffs of Dover از Eric Johnson هم احساس میشه.
اینم لینک پسوردش root professional

root professional
08-09-2008, 01:26
نسخه دموی گیتار پرو رو می تونید از اینجا دانلود کنین:

سایزش 10MB و 15 روز کار میکنه اگه فولش رو پیدا کردم می گذارم.

root professional
08-09-2008, 03:13
اینگوی یوهان ملمستین (Yngwie Johann Malmsteen) متولد 30 ژوئن 1963 در استکهلم سوئد است. نام اصلی او Lars Johan Yngve Lannerbäck است اما او در سن 10 سالگی نام مادر خود را به عنوان فامیلی خودش انتخاب کرد. چهارتا از آلبومهای او به نامهای Rising Force,Marching Out,Trilogy و Odyssey که از 1984 تا 1988 ساخته شده اند در بین 100 آلبوم پرفروش جهان قرار دارند.
در 1984 آلبوم Rising Force او برنده بهترین آلبوم راک از مجله Guitar Player شد و آهنگ Rising Force هم کاندیدای دریافت جایزه گرمی (Grammy Award) شد.
ساز وی به Malmsteen Signature Stratocaster مشهور است.

منبع ویکی پدیا

root professional
08-09-2008, 03:16
تب آهنگ زیبای ملمستین به نام Rising Force برای گیتار پرو
(حرفه ای ها حتما ببینند من که کفم برید!!)
پسورد root professional

و این هم لینک دانلود مستقیم همین آهنگ با سایز 5MB :8:

Mentally Art
08-09-2008, 06:07
اینم guitar pro 5 :

pass :

در ضمن ، هیچ وقت نمیشه گفت این 10 تا آهنگ بهترین سولوها رو دارن
نمیشه گفت کسی حرفه ایی گیتاریست هست ... باید می گفتی حرفه ایی ترین گیتارست ها
همیشه اکثرا به این رده بندی های این مجلات و سایت ها اعتراض داشتن چون واقعا کار غلطیه !
موفق باشی.

ps3 killer
08-09-2008, 08:52
سلام به همگی این آهنگ رو هتما دان کنید کار باگت هد هست و در رنکینگ جهانی مقام 17 هم رو داره

دوستان نظرتون رو درباره ی این آهنگمیخوام بدونم

root professional
08-09-2008, 21:05
در ضمن ، هیچ وقت نمیشه گفت این 10 تا آهنگ بهترین سولوها رو دارن
نمیشه گفت کسی حرفه ایی (ترین) گیتاریست هست ... باید می گفتی حرفه ایی ترین گیتارست ها
همیشه اکثرا به این رده بندی های این مجلات و سایت ها اعتراض داشتن چون واقعا کار غلطیه !
موفق باشی.

نه ما نمیخوایم بهترین رو انتخاب کنیم می خوایم آهنگها و نتها رو ببینیم و نظر بدیم که مثلا کی آهنگهاش خیلی نستالژیکه یا کی انقدر نتهاش سخته که کسی نمیتونه بزنه و اینکه با آشنایی با نوازنده ها و جایزه هایی که گرفتن بفهمیم از نظر مردم جهان کی بهترینه.

راستی همینجا بگم اگه دیدین تو این بیوگرافی ها که من می نویسم کسی جایزه ای چیزی گرفته که من ننوشتم شما بنویسین ممنون.

root professional
08-09-2008, 21:06
اینم نت برای Master of Puppets آهنگ معروف متالیکا همونطور که میبینین اصلا چیز خاصی نداره خصوصا نتهای کرک همت.
پسوردش root professional مثل بقیه.

root professional
08-09-2008, 21:10
سول هادسون (Saul Hudson) ملقب به اسلش (Slash) متولد 23 جولای 1965 گیتاریست سابق گروه مشهور و محبوب Guns 'n' Roses و گیتاریست اصلی گروه Velvet Revolver است.
او در یکی از محله های شهر لندن به نام Hampstead متولد شده پدرش سفید پوست و مادرش اهل نیجریه و سیاه پوست است. به گفته خودش او بیشترین تاثیر را در کودکی از Aerosmith گرفته است و مسیر زندگیش با شنیدن یکی از آهنگهای آن تغییر کرده است.
او در 1984 به گروه Guns 'n' Roses ملحق شد و در 1988 اولین آهنگ #1 خود یعنی Sweet Child o' Mine رو نواخت و در 30 اکتبر 1996 گروه را ترک کرد و بعدها به Velvet Revolver ملحق شد و در سال 2005 با آهنگ Slither به همراه گروه برنده جایزه گرمی (Grammy Award) شد.
در سال 2007 در Rock Walk of Fame یک ستاره دریافت کرد و در ردیف Eddie Van Halen و Jimi Hendrix قرار گرفت همچنین در این سال لقب Riff Lord را از چهارمین سالانه Metal Hammer Golden Gods دریافت کرد.
او بیش از 100 گیتار دارد اما ساز اصلی او همان LesPaul معروف و استاندارد سال 1987 است که با این که 2 بار ترک خورده است باز هم از آن استفاده می کند.

منبع ویکی پدیا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

root professional
08-09-2008, 21:15
اینم نت برای Little Savage قشنگترین آهنگ ملمستین از نظر من.
پسورد: root professional

root professional
08-09-2008, 21:24
سلام به همگی این آهنگ رو حتما :10: دان کنید کار باگت هد هست و در رنکینگ جهانی مقام 17 هم رو داره

ببخشید رنکینگ کجا؟ بی زحمت منبع معرفی کن.
یه چیز دیگه اسم ها رو اگه به انگلیسی بنویسی خواناتره.:31:

Sajad2006
08-07-2009, 21:48
سلام.
میخواستم جو ستریانی رو به نظر سنجی اضافه کنید و نتیجه رو بررسی کنیم!

cescjoon
09-07-2009, 06:08
واقعا نظر سنجی ناقصی هستش

خیلی از گیتاریستای حرفه ای حضور ندارن

ولی در همه حال من دوست دارم به کرک همت رای بدم هر چند به نظر خودم گیتار ریتم جیمز هتفیلد از تمام گیتاریستا بهتره

ولی در کل فقط متالیکا

Sajad2006
09-07-2009, 09:45
من موافقم در کل فقط متالیکا

7777777666666
12-07-2009, 06:28
فقط شروین نادری

ALt3rnA
15-07-2009, 21:32
لد زپلینو واقعا قبول دارم
متالیکا --- جیمز
اسلش هم واقعا جالب انگیز ناکه
منسون هم بد نیست

BLACK-BLACK
18-07-2009, 21:51
دوست عزیز چرا تو نظرسنجی اسم michael angelo batio رو نذاشتی؟!

mac_world
19-07-2009, 08:44
جو ساتریانی و خیلی از کله گنده ها نیستند ولی همون طور که میدونید کرک همت فقط

satrianism
22-09-2009, 00:21
نظر سنجی که satriani ,hendrix,clapton,steve vai,gilmor و خیلی های دیگه را نداره به درد........میخوره.

نمیخام خدای نکرده به کرک توهین بشه ولی توی این لیست چطور شما با و جود مالمستین میگید کرک همت.اصلا تا حالا مالمستین گوش دادید .پیشنهاد میکنم برید 2 تا اهنگ ازش لا اقل گوش بدیدویک پیش کسوت را با یک گیتاریست جوان که حالا توی یک گروه معروفه مقاسه نکنید.اهنگسازی های جیمز هت فیلد توی متالیکا باعث شده که شما طرف شاگرد جو ساتریانی رو بگیرید؟؟؟؟

واقعا نظر سنجی ناقصی هستش

خیلی از گیتاریستای حرفه ای حضور ندارن

ولی در همه حال من دوست دارم به کرک همت رای بدم هر چند به نظر خودم گیتار ریتم جیمز هتفیلد از تمام گیتاریستا بهتره

ولی در کل فقط متالیکا

دوست عزیز هیچ جای دنیا ملاک یک گیتاریست خوب ریتم زرن گیتار نیست بلکه تکنیکهای دسته سولو سرعت پیک زدن و... شامل میشه:18::31::40:

Behsood
22-09-2009, 00:41
نمیخام خدای نکرده به کرک توهین بشه ولی توی این لیست چطور شما با و جود مالمستین میگید کرک همت.اصلا تا حالا مالمستین گوش دادید .پیشنهاد میکنم برید 2 تا اهنگ ازش لا اقل گوش بدیدویک پیش کسوت را با یک گیتاریست جوان که حالا توی یک گروه معروفه مقاسه نکنید.اهنگسازی های جیمز هت فیلد توی متالیکا باعث شده که شما طرف شاگرد جو ساتریانی رو بگیرید؟؟؟؟
سلام
به قول قدیمی ها :

"وای به حال اون شاگردی که از استادش بهتر نشه ..."

جیمی پیج واقعا استوره ای هست ... (لد زپلین)

خیلی شخصی هست گزینه ها ...
استیو فقید SRV
اریک کلاپتون
ادی فن هالن
بی بی کینگ ...

ولی گیتار الکتریکی با هندریکس به دنیا معرفی شد ...

Diego
22-09-2009, 00:57
امیدوارم قبلا چنین تاپیکی نزده باشن.
تا جایی که من یادمه یه تاپیک مثل این بود...

cescjoon
22-09-2009, 02:11
دوست عزیز هیچ جای دنیا ملاک یک گیتاریست خوب ریتم زرن گیتار نیست بلکه تکنیکهای دسته سولو سرعت پیک زدن و... شامل میشه:18::31::40:

شما درست می فرمائید ولی من نظر خودم رو گفتم .
من بیشتر با گیتار ریتم حال میکنم و با روحیاتم سازگارتر هست.
و اما در مورد حرف شما کاملا مشخص غرضی نسبت به کرک همت دارید باید قبول کرد که کرک همت از بزرگترین گیتاریستهای جهان هست و سعی کنید به نظر دیگران احترام بزارید حداقل قبول کنید که هر کس سلیقه خاص خودش رو داره.:20:

feri007
22-09-2009, 10:10
خداییش اگه تعصب رو کنار بزاریم کرک از بزرگترین گیتاریستهای جهان نیست!!! اگه متالیکا نبود ...
به نظر من جو ستریانی بهترین هست.

saman_dexter
22-09-2009, 14:02
چقدر شما دنبال (( ترین ها )) هستید ... چیزی به نام بهترین وجود نداره این قضیه ی نسبیه ! شما می تونید یه رنج 50 تایی نام ببرید که جزو گیتاریستهای خوب دنیا هستند اما نمی تونین بگید فلانی بهترینه ! اینقدر بچه گانه فکر نکنید

cescjoon
22-09-2009, 20:16
چقدر شما دنبال (( ترین ها )) هستید ... چیزی به نام بهترین وجود نداره این قضیه ی نسبیه ! شما می تونید یه رنج 50 تایی نام ببرید که جزو گیتاریستهای خوب دنیا هستند اما نمی تونین بگید فلانی بهترینه ! اینقدر بچه گانه فکر نکنید

آفرین دقیقا همینه من کاملا موافقم.

satrianism
22-09-2009, 23:25

در سته.ولی با توجه به تجربه و تکنیکهای این ساز پیچیده(از لحاظ گام های موسیقی)برتری نسبی بین گیتاریستها به وجود میاد.و این سبک به صورتیه که هر کسی در یک فیلد از تکنیک اون پیشرفت و برتری داره .مثلا واضحه که همه جا جیمی پیج رو به عنوان بهترین توی تپینگ هارمونی میشناسند همنطور کرک همت توی اسلاید پاور کارش حرف نداره.مالمستین توی سویپ از همه سر تره .هندریکس کلا ویبراتو و اسکریم رو خیلی توسعه داد که الان استیو وای بهترین ویبراتوی دنیاست((البته اینها رو من باهاش موافقم ولی فکر نکنید که نظر منه .اینها نظر جمعی طرفداران و کارشناسان این سبکه))همینطور ساتریانی تقریبا توی بسیاری از تکنیکها کارش خوبه.پس با این اوصاف بهترین بی معنیه چون هر گیتاریستی توی یک اسلوب ضعف و در عوض توی تکنیک دیگه کارش درسته.

شما درست می فرمائید ولی من نظر خودم رو گفتم .
من بیشتر با گیتار ریتم حال میکنم و با روحیاتم سازگارتر هست.
و اما در مورد حرف شما کاملا مشخص غرضی نسبت به کرک همت دارید باید قبول کرد که کرک همت از بزرگترین گیتاریستهای جهان هست و سعی کنید به نظر دیگران احترام بزارید حداقل قبول کنید که هر کس سلیقه خاص خودش رو داره.:20:

سلام رفیق من هیچ گاه به یک گیتاریست توهین نمیکنم و غرضی ندارم.من 4 سال با اهنگهای کرک همت چه خودش و چه متالیکا زندگی کردم فقط باتوجه به تجربه ی ناچیزی که توی 12 سال کار به دست اوردم راهنمایت کردم

سلام
به قول قدیمی ها :

"وای به حال اون شاگردی که از استادش بهتر نشه ..."

جیمی پیج واقعا استوره ای هست ... (لد زپلین)

خیلی شخصی هست گزینه ها ...
استیو فقید SRV
اریک کلاپتون
ادی فن هالن
بی بی کینگ ...

ولی گیتار الکتریکی با هندریکس به دنیا معرفی شد ...

سلام کاملا درسته این ها اسطوره و پایه گذارند وتمام گیتاریستها با گوش دادن به کارهای اینها شروع کردند . فقط لد زپلین را نمیشناسم.اهنگ grow واقعا سند اسم جیمی پیجه همیشه و همه جا

Behsood
24-09-2009, 20:44
سلام کاملا درسته این ها اسطوره و پایه گذارند وتمام گیتاریستها با گوش دادن به کارهای اینها شروع کردند . فقط لد زپلین را نمیشناسم.اهنگ grow واقعا سند اسم جیمی پیجه همیشه و همه جا
سلام
نمیدونم شما که جیمی پیج رو میشناسی اسم گروه اش (لد زپلین) رو چطوری نمیدونی!!!

satrianism
25-09-2009, 00:19
سلام
نمیدونم شما که جیمی پیج رو میشناسی اسم گروه اش (لد زپلین) رو چطوری نمیدونی!!!

تمام اهنگهایی که ازش گوش دادم به اسم خودش مارک شده .البته آرشیوم ناقصه:46:

ChaoticHead
25-09-2009, 08:40
من از کارای Satriani و آهنگسازیش خوشم میاد. Malmsteen با تکنیک فوق العاده بالا و آهنگسازیهای اوائل دهه 80 شاهکارهای بیادماتدنیی خلق کرد ولی بعدا به دام یکنواختی و عشق تکنیک و سرعت صرف افتاد و بنظز من باعث شد کیفیت و زیبایی کاراش پائین بیاد. gilmour و clapton هم هر کدوم توی سبک خودشون از بهترینها هستن ولی فکر نکنم بتونین اینا رو بغل هم قرار بدین و با هم مقایسه شون کنین چون اصلا زمینه های کاریشون متفاون بوده. مثلا gilomur هم اگه مثل malmsteen دنبال شستن بیفکرانه و خسته کننده گیتار رفته بود شاید می تونست نهایتا مث اون گیتار بزنه وبی کلا یه راه دیگه را در زمینه موسیقی در پیش گرفت.

به احتمال زیاد نمی شه جواب یه همچین سوال کلیی را داد ولی می شه به گیتاریستهای استثنایی تاریخ اشاره کرد: بنظر من اشخاصی مث Jimmy Page و Hendrix یه رابطه استثنایی با سازشون داشتن و شما از شنیدن کاراشون به یک درک بالاتر از این ساز می رسین. و یک اسمی هم که خیلی کمتر ازش یاد می شه: Jason Becker یکی از بهترین گیتاریستهای کل تاریخ در هر زمینه ای بوده بنظر من؛ این آدم از نظر تکنیک و سرعت حتی Malmsteen را هم به مسخره گرفته بود.

Doyenfery
26-09-2009, 04:24
John Petrucci

jigar-tala
30-09-2009, 12:34
خودم بهترین گیتاریستم یه اهنگ ضبط میکنم میزارم بعد اسمم میره تو لیست نظر خواهتون پخخخ

bijibuji
30-09-2009, 13:10
بذار ببیم.
اگه گیتاریستی یه تراک خوشگل بزار از خودت...

jigar-tala
30-09-2009, 16:08
بذار ببیم.
اگه گیتاریستی یه تراک خوشگل بزار از خودت...
دوست عزیز من mic ندارم
اینم واسه اینکه دلت نشکنه