مشاهده نسخه کامل
: ویروسی که پارتیشن ها رو به حالت autorun در میاره
amsjavan
07-09-2008, 23:17
سلام
کامپیوترم چند وقتی هست که یه ویروس گرفته که هر وقت می خوام درایوی رو باز کنم به طور مستقیم باز نمیشه. یعنی هر وقت می خوام وارد بشم پنجره ای مثل open with باز میشه! با antivirus هم چک کردم ویروس رو از بین برد اما این حالتش هنوز باقی مونده. ویندوز رو هم که عوض کردم باز هم درست نشد! ممنون می شم اگه کمکم کنید.
behnam_tr
07-09-2008, 23:35
این فایل رو دانلود و اجرا کن تا اثرات ویروس رو از بین ببره ::
این برنامه مشکلات زیادی را که برنامه های مخرب و جاسوسی و تروجانها برای ویندوز ایجاد می کنند را برطرف می کند. در موارد زیر می توانید از این برنامه برای رفع مشکل استفاده کنید: اگر Folder Options پنهان شده است، اگر رجیستری غیر فعال شده است، اگر Task Manager غیر فعال شده است، اگر نمی توانید فایلهای Hidden را ظاهر کنید، اگر منوی Run مشکل پیدا کرده است، اگر فایروال ویندوز از کار افتاده است، اگر آیکونهای دسکتاپ پنهان شده اند، اگر Taskbar ویندوز پنهان شده است، اگر Homepage برنامه Internet Explorer عوض شده است، اگر IE خود به خود بسته می شود، اگر Internet Options قابل دسترسی نیست، اگر نوار آدرس IE ناپدید شده است، اگر امکان راست کلیک یا خود منوی راست کلیک یا دکمه های Back و Forward در IE غیر فعال شده است و ... این برنامه دارای امکان AutoRemove می باشد و به این معنی است که اگر برنامه مخرب دوباره مشکل را ایجاد کرد این برنامه سریعا آن را برمیگرداند. بهتر است ابتدا با آنتی ویروس یا برنامه های ضد جاسوسی برنامه های مخرب را از بین ببرید و سپس از این برنامه برای ترمیم ویندوز استفاده کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
====================
موفق باشید./
mahdi7610
08-09-2008, 08:58
سلام
کامپیوترم چند وقتی هست که یه ویروس گرفته که هر وقت می خوام درایوی رو باز کنم به طور مستقیم باز نمیشه. یعنی هر وقت می خوام وارد بشم پنجره ای مثل open with باز میشه! با antivirus هم چک کردم ویروس رو از بین برد اما این حالتش هنوز باقی مونده. ویندوز رو هم که عوض کردم باز هم درست نشد! ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سلام
اگه یه سرچ بکنید راه حل مشکلتون را پیدا می کنید .
این دوتا برنامه بگیرید و اجرا کنید تا مشکل حل بشه .
حل مشکل open with مربوط به برنامه ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FRegRepair.zip)
حل مشکل open with مربوط به درایوها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] um.com%2Fsectools%2FsUBs%2FFlash_Disinfector.exe)
همه این برنامه ها توی ادرس زیر موجود هستند .
روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.