مشاهده نسخه کامل
: این Geforce 9800 GTX به قیمت 270 خوبه؟
babak_1386
07-09-2008, 14:12
سلام
یک شرکتی هست که کارتهای گرافیکی NVIDIA رو میفروشه ولی مارکشون معروف نیست! ولی قیمت محصولات شدید پایین هست!
مثلا:
Geforce 9800 GTX قیمت 270 هزار تومان(512MB DDR3)
Geforce GTX 260 قیمت 360 هزار تومان(896MB DDR3)
Geforce 9600 GT LP قیمت 159 هزار تومان(512MB DDR3)
Geforce 8800 GT قیمت 210 هزار تومان (1GB DDR3)
ولی مارکشون معروف نیست! بگید خوبه یا نه؟
اینم لوگوی مارکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه شرکت یکسال گارانتی میده(با ضمانت نامه رسمی)
alborz_k
07-09-2008, 15:37
سلام
یک شرکتی هست که کارتهای گرافیکی NVIDIA رو میفروشه ولی مارکشون معروف نیست! ولی قیمت محصولات شدید پایین هست!
مثلا:
اینم لوگوی مارکش
من تا حالا اين مارك رو نشنيده بودم. ساخت چين هست؟
البته قيمت واقعي كارت هاي انويديا در خارج از كشور همين حدود هستند ، ولي اين برند چندان معروف نيست.
دز ضمن 1 سال گارانتي براي كارت گرافيك كم هست ، و اين قطعه بايد حداقل 2 سال گارانتي داشته ياشه.
Professor Massoud
07-09-2008, 15:46
سلام
مثلا:
اینم لوگوی مارکش
شما با 260 تومن یه 4850 بخر که از 9800GTX قویتره. یا با 360 تومن یه 4870 بخر که از GTX260 قویتره.
babak_1386
07-09-2008, 17:05
یعنی میگید این کارتهارو بیخیال؟
ممکنه دوکارت با یک هسته و یک نوع مموری و کلا مثل هم ولی یکی مثلا Evega و یکی همین کارتها که بالا گفتم! قدرتشون فرق کنه؟
[quote=babak_1386;2921015]یعنی میگید این کارتهارو بیخیال؟
نه عزیزم
9800gtx plus:11: بردار از 9800gtxو hd4850قویتره و20 تومن گرونتره
بین gtx260وhd4870 من به شما gtx260 پیشنهاد میکنم و hd4870 sonic dual edition:11:هم هست که از جفتشون قویتره
این قیمت ها رو کجا گرفتی ؟؟مطمئنی مال داخله؟؟
babak_1386
07-09-2008, 18:25
بله دوست من!
شرکت "پارس سیگنال" در تهران!
این هم سایت شرکت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Professor Massoud
07-09-2008, 20:17
نه عزیزم
بین gtx260وhd4870 من به شما gtx260 پیشنهاد میکنم و hd4870 sonic dual edition:11:هم هست که از جفتشون قویتره
دوباره منو مجبور نکن بنچ بذارم !!! اون هم از سایت های معتبر !!! این قضیه دیگه نظر من و شما نمیشناسه و شکست خوردن9800 از 4850 ثابت شده ! این رو بزرگترین و حرفه ای ترین کاربران و مهندسان کامپیوتر میگن ! اگه هوس بنچ کردی بگو بذارم !!:31:
Professor Massoud
07-09-2008, 20:32
بله دوست من!
این هم سایت شرکت:
خب مثل اینکه ما مجبور به بنچ گذاری شدیم دوباره. ما نباید نظر خودمون رو تلقین کنیم. بلکه باید حرف درست رو بزنیم آقا احسان ! مهندسان سایت tomshardware از ما متخصص تر هستن :
اینها هیچ کدوم نظر من نیستن . اینها همه از سایت معتبری هستن. شما اگه از سایت معتبر تر ی بنچ گذاشتی ، اونوقت صحبتت قبول.
MicroSystem
07-09-2008, 20:55
خب از همون شركتHIS ATI Radeon HD 4850 ICEQ4 بخر 260 تومن
alborz_k
07-09-2008, 21:02
یعنی میگید این کارتهارو بیخیال؟
ممکنه دوکارت با یک هسته و یک نوع مموری و کلا مثل هم ولی یکی مثلا Evega و یکی همین کارتها که بالا گفتم! قدرتشون فرق کنه؟
سلام. اگر فرکانس های هر رو کارت . سیستم خنک کننده شون مثل هم باشه ، فرق زیادی نمی کنند.
البته ممکنه که در قدرت اورکلاک تفاوت داشته باشند.
alborz_k
07-09-2008, 21:07
نه عزیزم
سلام دوست من.
کلأ کارت 9800gtx در مقابل 4850 حرف زیادی برای گفتن نداره و فقط در چند تا بازی که کلأ برای کارت های انویدیا ساخته شدن ، نتایجش به 4850 نزدیک می شه.
در ضمن 9800gtx+ یک کارتی هست که تا اخر اورکلاک شده و دیگه نمی شه اورکلاکش کرد ، در صورتی که 4850 کارتی هست که در فرکانس پایین کار می کنه و خیلی راحت اورکلاک می شه و با اورکلاک کاراییش خیلی خیلی بالا می ره.
Kianoosh
07-09-2008, 22:42
سلام
مثلا:
اینم لوگوی مارکش
سلام
ببینید این برند کالرفول چندان هم گمنام نیست ولی وقتی دارید یه کارت گرافیک حرفه ای می خرید با قیمت بیشتر از 150 تومن اصلا این برندها به درد نمی خورن چون سیستم خنک کننده ضعیفی دارن و برای اورکلاک اصلا بهینه نشدن و تو اور کردن 100% به مشکل می خورید!برند ها رو خریداری کنید که امتحانشون رو پس دادن و کاملا معتبر و پرفروش هستند و گارانتی معتبر دارن.
نه عزیزم
سلام
بر چه مبنایی این حرف رو می زنید دوست عزیز!!؟؟؟
اولا اینکه سری Pluse (+) توسط شرکت سازنده به نهایت فرکانس هسته و حافظه و سایه زن رسیدن(تا آخر اورکلاک شدن!) و اصلا نمی شه بیشتر بهشون فشار اورد تازه پر مصرف هستن و دماشون خیلی زود بالا میره و سیستم خنک کننده قوی می خوان.بعدش اینکه خود GTX 260 عملکرد ضعیفتری نسبت به 4870 داره توی اکثر تستها هم این مشخصه!و با توجه به قیمتش و نسبت کیفیت به قیمتش خیلی بهتر از GTX 260 هست!!قبلا هم این بحث شده بود که 260 از 4870 ضعیفتره و این اختلاف خیلی زیاد نیست و تو بعضی تستها نتیجه خیلی نزدیکه یا حتی تو تعداد معدودی عملکرد 260 با اختلاف بسیار ناچیزی بهتره!اما!!وقتی قیمتهاشون رو در کنار کیفیتشون مقایسه می کنیم راحت میشه گفت که 4870 GTX 260 رو کنار می زنه!تو یه تاپیک دیگم خود شما در این مورد بحث کرده بودی اونجا بنچمارک زیاده بو اونا هم توجه کن و منم چند تا دیگه می زارم(شلوغش نمی کنم!) شما خودت با توجه به این مقایسه و تستها و قیمتهای این دو کارت(4870 رو بهترین برندها-اگه باشه این برندهایی که معرفی شد:GTX 260 رو برندهای ضعیف!البته سونیک هم برند نسبتا خوبیه) بعد ببین کدومش انتخاب مناسب تریه!در مورد 4850 هم فقط بگم که کلا سری 8 (به جز 8800Ultra) و از سری 9 9800GTX از 4850 ضعیفتر هستند!(خواستی بگو بنچ بزارم!) کلا الان با حدود 250 تومن 4850 بهترینه و حدود 350 تومن 4870.نظر شما هم محترمه ولی بهتره که تو پیشنهاد دادن بیشتر دقت کنید
موفق باشید:11:
بله دوست من!
این هم سایت شرکت:
دوست عزیز فکر می کنم این کار خلاف قوانین باشه!:46:
موفق باشی:11:
بله دوست من!
این هم سایت شرکت:
من از این سایت بازدید کردم.
ظاهرا یجای کار عیب داره!!
بعضی از عکس هادرست نیستندمثلا عکسی که برایGTX260 انتخاب شده کاملا مشخصه که 8800GTSاست,....
همچنین هیچ یک از کارت هایnvidia از directx10.1 پشتیبانی نمی کننددر حالی در مشخصات کارت هایnvidia تماما پشتسبانی ازdirectx10.1ذکرشده.....
[quote=arbabe.sayeha;2922518]سلام
[quote=ehsan_;2921206]
سلام
بر چه مبنایی این حرف رو می زنید دوست عزیز!!؟؟؟
اولا اینکه سری Pluse (+) توسط شرکت سازنده به نهایت فرکانس هسته و حافظه و سایه زن رسیدن(تا آخر اورکلاک شدن!) و اصلا نمی شه بیشتر بهشون فشار اورد تازه پر مصرف هستن و دماشون خیلی زود بالا میره و سیستم خنک کننده قوی می خوان.بعدش اینکه خود GTX 260 عملکرد ضعیفتری نسبت به 4870 داره توی اکثر تستها هم این مشخصه!و با توجه به قیمتش و نسبت کیفیت به قیمتش خیلی بهتر از GTX 260 هست!!قبلا هم این بحث شده بود که 260 از 4870 ضعیفتره و این اختلاف خیلی زیاد نیست و تو بعضی تستها نتیجه خیلی نزدیکه یا حتی تو تعداد معدودی عملکرد 260 با اختلاف بسیار ناچیزی بهتره!اما!!وقتی قیمتهاشون رو در کنار کیفیتشون مقایسه می کنیم راحت میشه گفت که 4870 GTX 260 رو کنار می زنه!تو یه تاپیک دیگم خود شما در این مورد بحث کرده بودی اونجا بنچمارک زیاده بو اونا هم توجه کن و منم چند تا دیگه می زارم(شلوغش نمی کنم!) شما خودت با توجه به این مقایسه و تستها و قیمتهای این دو کارت(4870 رو بهترین برندها-اگه باشه این برندهایی که معرفی شد:GTX 260 رو برندهای ضعیف!البته سونیک هم برند نسبتا خوبیه) بعد ببین کدومش انتخاب مناسب تریه!در مورد 4850 هم فقط بگم که کلا سری 8 (به جز 8800Ultra) و از سری 9 9800GTX از 4850 ضعیفتر هستند!(خواستی بگو بنچ بزارم!) کلا الان با حدود 250 تومن 4850 بهترینه و حدود 350 تومن 4870.نظر شما هم محترمه ولی بهتره که تو پیشنهاد دادن بیشتر دقت کنی
موفق باشید:11:
سلام
اولا این که قویتر بودن9800GTX plus را قبلا مدیر بخش سخت افزار(اقا یاسر) عنوان کرده بودند!!:11:و خود من هم بنچ هایی از دیده بودم(البته تعداد قابل توجه)که 9800gtx plusقوی ظاهر شده بود!! البته صحبت شما در مورد تا اخر اورکلاک شده بودن 9800gtxplusکاما دورست و متینه!!
دوما:
این هم چند بنچ مارک جالب که قدرت کارت رو نسبت به مقدار وات مصرفی نشان میدهد کهhd4850 بهتر از 9800gtxplus و gtx260 بهتر از hd4870:2:بوده!!!:10::10:
واین ها هم قدرت کارت نسبت به پولی که بابتش پرداخته میشه!!:5::5::5::5::5::5::5:
((این9600gt چه کرده:18:)))
ببینین دوستان هدف من از گذایتن بنچ و جروبحث کردن این نیست که بخوام به زور و با بی منتقی حرف خودمو به کرسی بنشونم((من خودم hd4870دارم)) ولی می خوام ثابت کنم اونقدر ها هم شما می گین gtx260 ضعیف و hd4870 قوی نیست:11::40::11:.همین
موفق باشین:20::20::20:
این بحث ها تموم نمیشه.
-------------------------------------
دوست عزیز باز هم به نظر من 4870 بر 260 برتری داره ، چون حداقل DirctX 10.1 ساپورت هستش و کلا آینده نگری بهتریه.
به طور کلی به نظر نقادان تمام سایت های معتبری که میشناسم (از جمله Anandtech و Tom's Hardware ) کارت های 4850 / 4870 در رده ی قیمتی خودشون بهترین انتخاب های موجود هستند ، و اینجا هم تاپیک مشاوره خرید هستش نه بحث علمی و فنی (که برای اون هم تاپیک مجزا داریم) لطف کنید با بحث ها و بنچ مارک های بی پایان کسانی که تخصص خاصی ندارند و میان اینجا برای راهنمایی گمراه نکنید.
هدف کلی قسمت بندی انجمن هم همین هست.
از توجهتون متشکرم
Professor Massoud
08-09-2008, 17:12
:21::31::31::31:
سلام
علیک !!
اولا این که قویتر بودن9800GTX plus را قبلا مدیر بخش سخت افزار(اقا یاسر) عنوان کرده بودند!!:11:
از کی تا حالا آقا یاسر شده مدیر بخش سخت افزار ؟!! :27:بعدش هم اگه مدیر بخش ( آقای استریم ) عنوان کردند ، تایپکش رو بذار تا ببینم !!!:21:
و خود من هم بنچ هایی از دیده بودم(البته تعداد قابل توجه)که 9800gtx plusقوی ظاهر شده بود!! البته صحبت شما در مورد تا اخر اورکلاک شده بودن 9800gtxplusکاما دورست و متینه!!
اینکه چیزی نیست !! من بنچ دیدم که 4850 از GTX280 و 4870 قویتر بوده. از این بنچهای تقلبی هم زیاد دارم ! تا دلت بخواد ! من میگم تو بعضی تستها 4850 و تو بعضی تستها 9800 قویتره ولی در کل 4850 قویتره. حالا شما برو به مدیر بخش آقای استریم یا به همکارانشون پیغام خصوصی بده و جوابش رو برامون بیار !!:21:
دوما:
این هم چند بنچ مارک جالب که قدرت کارت رو نسبت به مقدار وات مصرفی نشان میدهد کهhd4850 بهتر از 9800gtxplus و gtx260 بهتر از hd4870:2:بوده!!!:10::10:
کار خوبی میکنه ! ولی هر چی بنچ بذاری فایده نداره !! چون این دو تا قبلا توسط سایت معتبرتری به نام tomshardware آزمایش شده و 4850 قویتر بوده !!!:21: البته یه کمی !!! مهندسایی که تو اون سایت میرن بنچ میسازن ، نه طرفدار شرکتی هستن و نه میخوان کارتی رو قویتر جلوه بدن !!:21: حالا شما هزار تا از سایت غیر معتبر بنچ بذار ! کی باور میکنه ؟؟!!:27: من و دوستان که تو کار سخت افزار هستیم از این بنچها زیاد دیدیم !!!:27:
واین ها هم قدرت کارت نسبت به پولی که بابتش پرداخته میشه!!:5::5::5::5::5::5::5:
آره . تو خارج 9800 از 4850 ارزونتره و ارزش خریدش بالاتره ولی تو ایران چون گرونتره و کمی ضعیفتره ارزش خرید نداره !
((این9600gt چه کرده:18:)))
دستش درد نکنه !! مبارک صاحبش باشه !!!:27::21:
"]ببینین دوستان هدف من از گذایتن بنچ و جروبحث کردن این نیست که بخوام به زور و با بی منتقی حرف خودمو به کرسی بنشونم
ما که تا حالا چیزی جز گذاشتن بنچ و بحث ندیدیم !!! شما هم اگه امکان داره دیگه این بنچهای عظیم خودتو نذار. من تا حالا هر چی بنچ از شما دیدم همین جوری بوده !!!:31: چند تا از tomshardware بذار که قدرت 9800 بیشتره ، اونوقت من نظر شما رو قبول میکنم !!!:5:
(من خودم hd4870دارم))
ان شاء الله واست تا میخوای عمر کنه !!:31:
ولی می خوام ثابت کنم اونقدر ها هم شما می گین gtx260 ضعیف و hd4870 قوی نیست:11::40::11:.همین
شما ثابت کردی. ما هم نمی گیم خیلی 4870 قویتره . میگیم یخورده !! اون هم ثابت شده !!:21:
موفق باشین:20::20::20:[/QUOTE]
اگه خدا بخواد موفق هم میشیم. امیدوارم بحث ادامه پیدا نکنه ! چون دیگه از بنچ خسته شدم !!!:41:
سلام
دوست عزیز باز هم به نظر من 4870 بر 260 برتری داره ، چون حداقل DirctX 10.1 ساپورت هستش و کلا آینده نگری بهتریه.
حالا که شما directx10.1 رو عنوان کردین پسphysx روهم از قلم نندازین!!
حالا شما هزار تا از سایت غیر معتبر بنچ بذار ! کی باور میکنه ؟؟!!
بنچ های من از سایت techpowerup هستند ومعتبر!!اینجا بحث رو تمومش می کنیم ولی بعدا در جای مناسب با بنچ از tomshardware برمیگردم=*=!!
اینکه چیزی نیست !! من بنچ دیدم که 4850 از GTX280 و 4870 قویتر بوده
اونهایی که شما دیدی تقریبا درست بوده چون کارتهای قوی در بهضی بازی ها در رزولیشن پایین ضعیف عمل میکنند(اکه خواستی بگو تا بنچ هم بذارم!#!#!#!#)
امیدوارم بحث ادامه پیدا نکنه ! چون دیگه از بنچ خسته شدم !!!
اگه خدا بخواد همین جا تموم میشه (اگه از بنج خسته شدی خوب برو منچ بازی کن خیلی ....)
میگیم یخورده !! اون هم ثابت شده !!
لا اله الا الله****.......
خدایا به من صبر عطا کن تا .......
همگی موفق باشین ومثل اون اقای موفق خسته نباشین
در ضمن من فکر میکردمamd فقط ati رو بلعیده اما ظاهرا این فروم رو هم... آره....!!!!!
bye
Professor Massoud
09-09-2008, 12:38
سلام
علیکم !!
حالا که شما directx10.1 رو عنوان کردین پسphysx روهم از قلم نندازین!!
آره . قابلیت خوبیه ولی تو آینده کاربرد داره ! الان کمتر نرم افزاری میتونه از این قابلیت استفاده کنه !:21:
بنچ های من از سایت techpowerup هستند ومعتبر!!اینجا بحث رو تمومش می کنیم ولی بعدا در جای مناسب با بنچ از tomshardware برمیگردم=*=!!
اگه مرغ یه پا داره سایت techpowerup هم معتبره !!! با بنچ از tomshardware برگرد ولی همه ی بنچها رو بذار. نه فقط اونایی که 9800 قویتره !:27:
اونهایی که شما دیدی تقریبا درست بوده چون کارتهای قوی در بهضی بازی ها در رزولیشن پایین ضعیف عمل میکنند
میدونم ! میخواستم دوباره بحث شروع نشه ! اطلاعاتت خوبه .
(اکه خواستی بگو تا بنچ هم بذارم!#!#!#!#)
لازم نیست!! خودم تا دلت بخواد دارم !!!:21: از همون tomshardware هم دارم که نشون میده 4850 قویتر بوده ! دیگه احتیاجی به بنچ شما نیست !!!
اگه خدا بخواد همین جا تموم میشه (اگه از بنج خسته شدی خوب برو منچ بازی کن خیلی ....)
نه نشد دیگه !!! شما انتظار نداشته باش ما پاسخ این لحنت رو ندیم !! :13: شما با کاربرانی که سابقه ی بیشتری دارن بهتر برخورد کن! بعد ما هم میریم منچ و مارپله بازی میکنیم !!!:31:
لا اله الا الله****.......
الله اکبر !!
خدایا به من صبر عطا کن تا .......
خدا به همگی صبر بده ! من از این جا خالی هایی که در آخر جمله هاتون میذارید سر در نمیارم متاسفانه !!!:41:
همگی موفق باشین ومثل اون اقای موفق خسته نباشین
کنایه ضعیفیه !! شما اگه از جمله ی پایانی کلیشه ای استفاده نکنی ممنونت میشم !! بنده نمیدونم شما چه هدفی رو دنبال میکنید ولی خب وقتی یک قطعه توسط مهندسان کامپیوتر بهتر از قطعه ی دیگه اعلام میشه، نظر من و شما در قبال تغییر اون هیچ فایده ای نداره. وقتی من از همون سایت tomshardwareیک مقاله در مورد برتری 4870 گذاشتم ، فکر میکردم شما اونرو میخونی ، ولی انگار نگاه هم بهش ننداختی !!!
در آخر هم بگم من با منطق بحث میکنم ، ولی شما نمیتونی برتری اندک سری ای تی آی رو بر انویدیا در کارت های 4870 و 4850 بپذیری ، و من دلیلش رو نمیدونم !:13:
دوستان ، لطفا مراعات کنید.
بحث داره از حالت فنی خارج میشه و دلیلش هم کامل مشخص نیست.
همون جوری که گفتم اینجا انجمن مشاوره برای خرید هستش ، لطفا با پست های بیهوده ، کاربران تازه کار اینجا رو منحرف نکنید.
از توجهتون پیشاپیش ممنون
سلام
نمی دونم چی بگم؛ همیشه میشه با لحن های متفاوت یک مطلب رو بیان کرد، همون لحن می تونه تعیین کنه ادامه بحث چطور باشه...
تاپیک قفل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.