PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برو بچ كرماني حتما بيان تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه ها : 1 [2] 3

Babak_King
26-07-2006, 00:20
ُسلام امیر جان
منم خیلی حال کردم امیر جان
حالا بازم شنبه یکشنبه همدیگرو میبینیم که
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

royaye_talkh55
26-07-2006, 00:34
با سلام خدمت دوستان

شرح قرار برو بچ در مورخ 85/5/3
امروز صبح ساعت 8/45 به محلي كه امير پي سي عزيز قرار گذاشته بود رفتم و بعد از 5 دقيقه ديدم آقا امير اومد بعد با هم يه گشت كوچولو تو شهر كرمان زديم و و بعد به كا في نت رفتيم و پست بالايي رو داديم بعد هم خواستيم به درب منزل بابك كينگ بريم كه از شانس بد من ماشين خراب شد و نيم ساعتي معطل شديم. بعد رفتيم دنبال بابك و با اون هم يه گشتي زديم . و اينگون قرار صبح تمام شد
:rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye:
قرار عصر:
ساعت 4/30 امير گفت كه ساعت 5 قرار توي پارك باغ ملي و من هم به دوستان خبر دادم و طبق معمول خودم اولين نفري بودم كه سر قرار حاضر شدم بعد كه حسام و حسين اومدند و بعد هم امير پي سي . بعد همگي به پارك رياضيات رفيم و به بابك خبر داديم كه بياد اونجا
اونجا هم بعد از كلي صحبت و عكس و .... در مورد فروم(طبق معمول) به طرف ميدان باغ ملي حركت كرديم و از اونجا به بستني و فالوده فروشي رفتيم كه تو اين هواي گرم يه حالي كرده باشيم. دوستان بايد اسم فالوده كرماني به گوششون خورده باشه بعد از خوردن هم من و امير پي سي از دوستان خداحافظي كرديم و من امير را رساندم و اينگونه قرار امروز هم بياد ماندني به پايان رسيد
عكسها رو هم امير پي سي به محض اينكه اوضاع اينتر نت خوب شد مي گذارد
با تشكر از شما كه و قت گذاشتيد و اين گزارش رو خونديد :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

hesam
26-07-2006, 00:46
ایوال از برو بچ امروز حالی دیدین
امید وارم قرار ملاقات بعدی ببینمتون

Babak_King
26-07-2006, 07:55
ایول عجب عکسای توپی شده
دم خودم گرم عکس آخری عالی شد
مشتاقه دیداره دوباره دوستان عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
26-07-2006, 20:48
سلام
به به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی:دی(من تا حالا کرمان نیومدم)
تو این عکس بچه ها رو معرفی میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(امیر رو خودم میشناسم:پی)

royaye_talkh55
26-07-2006, 22:01
به به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی:دی(من تا حالا کرمان نیومدم)
رضا جان جاي شما خالي خوش گذشت
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمتم

WooKMaN
27-07-2006, 01:12
الفين جان سلام

بچه ها قبلا هم خودشون رو معرفي كرده بودند.

به هر حال در اون عكسي كه شما فرمودين به ترتيب اين عزيزان هستند (از راست به چپ):

نفر اول روي سكو نشسته بابك كينگ - نفر دوم پايين نشسته حسام - نفر سوم پايين نشسته بغل حسام روياي تلخ هست - نفر چهارم روي سكو نشسته حسين است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به آخري چشمون :blink: به جمال بابك و مهرداد روشن شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كار ميكنيد ! آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس بهتره برم پستهاي كه توي انجمن پيشنهادات دادم سريع ويرايش كنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
27-07-2006, 01:29
الفين جان سلام

بچه ها قبلا هم خودشون رو معرفي كرده بودند.

به هر حال در اون عكسي كه شما فرمودين به ترتيب اين عزيزان هستند (از راست به چپ):

نفر اول روي سكو نشسته بابك كينگ - نفر دوم پايين نشسته حسام - نفر سوم پايين نشسته بغل حسام روياي تلخ هست - نفر چهارم روي سكو نشسته حسين است.
سلام
خوشبختم

ضا جان جاي شما خالي خوش گذشت
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمت
خیلی دوست دارم بیام ببینموتن
مرسی

royaye_talkh55
27-07-2006, 07:20
به به آخري چشمون به جمال بابك و مهرداد روشن شد.
اينجا هم پيدات شد؟!! آهاي مردم ديگه تو خونه خودمونم امنيت نداريم آهاي مردم!

احتمالا كار ميكنيد ! آره ؟
بيچاره بزرگي كه به هيكل نيست به يه كم عقله تو ماها داريم و ازش استفاده مي كنيم ومتاسفانه تو از چنين نعمتي بي بهره اي
در ضمن همين كوچولويي كه اون پايين نشسته ترم هفتم كارشناسي مديريت بازرگانيه اون هم نه دانشگاه آزاد برا بعضي ها همون بهتر كه به هيكلشون برسندو بعدشم بعد از آخر فروم بازي برن دانشپذير فراگير بشن كه فردا امتحان داشته باشن

در ضمن از كاربران فعال و همكاران فروم انتظار بيشتري ميشه تا از يه آخر فروم باز ...
خب دقيقا اين وجه تمايز اونا با يه آخر فروم بازه :laughing: :laughing: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

royaye_talkh55
27-07-2006, 07:27
سلام
خوشبختم

خیلی دوست دارم بیام ببینموتن
مرسی
رضا جان اتفاقا هر وقت كه اون فيلم از قرارتون بود كه مافيا برا من گرفته بود رو مي بينم و انجا كه مهدي 87 دستشو انداخته بود دور گردن تو مي گفت:اين الفين ملقب به دلفين :puke: كلي حال مي كنم

Babak_King
27-07-2006, 07:41
به به آخري چشمون به جمال بابك و مهرداد روشن شد.

احتمالا كار ميكنيد ! آره ؟

پس بهتره برم پستهاي كه توي انجمن پيشنهادات دادم سريع ويرايش كنم.

به شکلک دادنت دیگه چیزی نمونده دیگه آخره خطی !!

Mehran
27-07-2006, 10:22
سلام...

ببخشید یه سوال فنی داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه یکی به من بگه این خراب رفیق آرشی امیر پی سی کیه؟ خیلی دوست دارم ببینمش...

با تشکر مهران...

Babak_King
27-07-2006, 10:29
سلام مهران جان
خوبی آقا
اون سرتاپا آبی پوش امیره
قربانت

Mehran
27-07-2006, 11:01
بابک جان قربانت...

بالاخره دیدمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشالا همه خوش هیکل یکی از یکی دیگه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس خوب شد من نیومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...

mansour_ir2000
27-07-2006, 12:58
سلام
ما هم اومديم(قبلا هم بودم ولي بزرگان ما رو نديدند)

WooKMaN
27-07-2006, 14:36
آقا جون من با بروبچ كرماني خيال حال ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همين ميخوام توي اين تاپيك فعاليت داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(اين تاپيك رو ميبينم ياد يكي از رفيق فابريكام ميافتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه بچه كرمان بود بيچاره توي زلزله بم فوت كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

royaye_talkh55
27-07-2006, 15:00
سلام...

ببخشید یه سوال فنی داشتم

میشه یکی به من بگه این خراب رفیق آرشی امیر پی سی کیه؟ خیلی دوست دارم ببینمش...

سلام مهران جان خوبي؟
از اين طرفا

سلام
ما هم اومديم(قبلا هم بودم ولي بزرگان ما رو نديدند)
سلام دوست عزيز
اگه خودتو بيشتر معرفي كني ممنون ميشيم

واسه همين ميخوام توي اين تاپيك فعاليت داشته باشم.
خدا بخير بگذرونه خدا كنه اين تاپيك قفل يا حذف يا دعوا يا چاقو كشي يا ........ نشه چون حال و حوصله جرو بحث با ميثم و سينارو نداريم

(اين تاپيك رو ميبينم ياد يكي از رفيق فابريكام ميافتم كه بچه كرمان بود بيچاره توي زلزله بم فوت كرد
خدا رحمتش كنه

hesam
27-07-2006, 16:39
اينجا هم پيدات شد؟!! آهاي مردم ديگه تو خونه خودمونم امنيت نداريم آهاي مردم!

من نبودم خوب پست میدین هاااا
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم

WooKMaN
27-07-2006, 17:32
1- خدا بخير بگذرونه خدا كنه اين تاپيك قفل يا حذف يا دعوا يا چاقو كشي يا ........ نشه چون حال و حوصله جرو بحث با ميثم و سينارو نداريم

2- خدا رحمتش كنه

1- نه عزيز چرا دعوا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- خدا رفتگان شما رو هم بيامورزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

WooKMaN
27-07-2006, 20:28
چاكرم امير جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي سيرجان چقدر با كرمان فاصله دارد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند كيلومتر و چند ساعت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Explorer2005
27-07-2006, 22:46
سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
:cool:
به اميد ديدار :)

royaye_talkh55
27-07-2006, 23:23
من نبودم خوب پست میدین هاااا
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم
سلام حسام خوبي؟
ممنون از طرفداري شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- نه عزيز چرا دعوا ؟ من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟
بر منكرش صلوات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد
حتما مخصوصا برا تو كه امتحان داري انشاا... كه به جمع پيام نوريها بپيوندي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهران عزيز سوال كرده بود امير پي سي كيه ؟ و بابك جان هم پاسخ فرمودند
ولي اينجا يك نكته ايي داشت و اونم اين كه امير پي سي زياد هم ديدني نيست

موافقين؟
عجب مملكتي شده ! بنده خدا خودش سوال مي كنه و خودشم جواب ميده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با پژو 206 تيپ 5 تخته كني 1 ساعت و 10 دقيقه.
مخصوصا اگه رنگش خاكستري باشه نه امير جان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمن
امير جون ما هميشه تو رو همون مدير قبول داريم تازه دارم پستهات رو تو مقالات رجيستري مي خونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansour_ir2000
28-07-2006, 00:56
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم :puke:
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان :biggrin: خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم :cool:

Mehran
28-07-2006, 06:08
خوبه اين تاپيك فعال شد و بچه هاي گل ديگه هم توش پست دادن !

از همگي دوستان متشكريم: رامبد - مهران و الفين

مهران عزيز سوال كرده بود امير پي سي كيه ؟ و بابك جان هم پاسخ فرمودند
ولي اينجا يك نكته ايي داشت و اونم اين كه امير پي سي زياد هم ديدني نيست

موافقين؟

این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم خراب شدیم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشم اومد تو هم مثل خودمی آ ب ی آب ی . . .

پاورقی:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...

royaye_talkh55
28-07-2006, 08:33
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم
سلام آقا محمد خوبي؟
خوشحاليم كه دوست عزيز ديگري به جمع ما پيوست در قرار هاي آينده ان شاا... شما رو مي بينيم

این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود ما هم خراب شدیم...
100درصد+100درصد =امير پي سي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت
ما هم اينجا خودمون يه پا پايتختيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
28-07-2006, 12:25
وقتي با كولر 200 مي چسبوني پوز اكثر ماشين ها رو ميزني چه حالي ميده!
با 206 200 تا پر کردی؟!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی

royaye_talkh55
28-07-2006, 16:37
با 206 200 تا پر کردی؟!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
من كه با پرايد 160تا رو با كولر پر كردم
البته اينجا هم پليس راه انداختند نامحسوس جاده
اون همفته داشتم 160 تا مي رفتم از دور ديدم كه يك سمند سفيد شخصي وايستاده كنار جاده فهميدم خبريه اومدم رو 100تا ديدم سه تا آقا پليس نشستن توش دارن منو نگاه مي كنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم مثل بچه مثبتا از كنارشون رد شدم و يه معكوس و دوباره روز از نو روزي از نو

Explorer2005
28-07-2006, 21:14
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمن

سلام مهرداد جان
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم :sad:
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون :happy: :)

royaye_talkh55
29-07-2006, 04:30
سلام مهرداد جان
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون
سلام آقا اميد اميد خوبي؟
ما پيش خودمون گفتيم نكنه شما هم آقا حمزه بيخيال انجمن و تاپيك و رفيق و اينها شديم ولي نه مثل اينكه حرفام اثراتش رو گذاشته انشاا... تو قرار هاي بعدي من هم شما رو ببينم

hesam
29-07-2006, 09:34
سلام حسام خوبي؟
ممنون از طرفداري شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبم اگه این اینترنت به قوله خودت دیزلی بزاره

Mehran
29-07-2006, 09:39
سلام...

امروز اخبار گفت حوالی کرمان ز ل ز ل ه اومده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها همتون زنده اید... همه سالمن

خب خدارو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...

hesam
29-07-2006, 16:55
سلام...

امروز اخبار گفت حوالی کرمان ز ل ز ل ه اومده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب خدارو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...
کو بابا

Mehran
29-07-2006, 17:41
آقا من بی گناهم... خب چیکار کنم اخبار گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که نمی دونستم خونه های شما ضد زلزله س ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا بی خیال انگار تاپیک کم کم داره تو خاکی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...

royaye_talkh55
30-07-2006, 00:52
سلام...

امروز اخبار گفت حوالی کرمان ز ل ز ل ه اومده...

خب خدارو شکر

با تشکر مهران...
سلام مهران جان خوبي؟
من كه هنوز زنده ام بقيه رو نمي دونم
راستش من اصلا خبر نشدم كه زلزله شد شب جايي بودم يه نفر گفت

آقا من بی گناهم... خب چیکار کنم اخبار گفت
اصلا هيچ مشكلي نيست از اين حرفا پيش مياد
راستي نگران خاكي رفتن تاپيك نباش اين تاپيك با برو بچ كرموني همه خاكي هستن

royaye_talkh55
30-07-2006, 01:00
شرمنده من مقصر نيستم تقصير اين اينترنت ديزليه :biggrin:

hesam
30-07-2006, 01:00
بروبچ قراره 1شنبه برقرار هست یا نه

royaye_talkh55
30-07-2006, 01:02
نمي دونم امير پي سي قراره خبر بده كه مياد كرمان يا نه اگر خبر داد و اومد هست اگرنه كه نيست
در ضمن بابك شيريني كه قول دادي يادت نره

hesam
30-07-2006, 01:07
نمي دونم امير پي سي قراره خبر بده كه مياد كرمان يا نه اگر خبر داد و اومد هست اگرنه كه نيست
در ضمن بابك شيريني كه قول دادي يادت نره
پس اگه خبری شد یه خبری بده

Explorer2005
30-07-2006, 21:18
كدوم يه شنبه ؟

royaye_talkh55
31-07-2006, 00:40
قرار بود يكشنبه همين هفته هم قراري باشد كه جور نشد .

من كلاس دارم توي مجتمع فني .
جور شد خبر ميدم

سلام احتمال 50 درصد من دوشنبه(امروز) برم بندر عباس و 100 درصد چهارشنبه هم ميرم شهر كرد ممكنه تو اين قراري كه ميذاريد در خدمت نباشم
اينو بگم اگه نيام اولين قراري هست كه نيستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي اينجا......... :biggrin:

Elfin-D
31-07-2006, 21:31
من كلاس دارم توي مجتمع فني
داش امیر
میری مجتمع فنی؟
اونجا هم شعبه داره؟
چه رشته ای میرییی؟!

Explorer2005
31-07-2006, 23:26
سلام احتمال 50 درصد من دوشنبه(امروز) برم بندر عباس و 100 درصد چهارشنبه هم ميرم شهر كرد ممكنه تو اين قراري كه ميذاريد در خدمت نباشم
اينو بگم اگه نيام اولين قراري هست كه نيستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهرداد جان بي تو هرگز !!! ;)

royaye_talkh55
31-07-2006, 23:35
مهرداد جان بي تو هرگز !!!
بي تو هرگز با تو عمرا!!
سلام اميد جان خوبي؟
ميگم من ساعت 4 صبح دارم ميرم بندر و پنجشنبه شب هم دارم ميرم شهركرد در نتيجه فعلا يك دوسه روزي از انجمن جدا ميشم

hesam
01-08-2006, 09:06
انشاا.. قرار بعدي به صورت پيش بيايد كه تمامي دوستان بتونيم يكديگر را ملاقات كنيم .

اون بنده خدايي هم كه پاي ثابت قرار ها است بتونه بياد.(روياي تلخ عزيز)
پس زمانه قرار با شما

X Ray
02-08-2006, 14:46
مهرداد جان يا شما آواتارتو عوض كن يا امير...پست هاتونو قاطي مي كنم......!!!!!!:d

royaye_talkh55
03-08-2006, 16:21
اون بنده خدايي هم كه پاي ثابت قرار ها است بتونه بياد.(روياي تلخ عزيز)
سلام امير جان
من اگه بميرم هم يه جوري خودم رو مي رسونم به اين تاپيك البته نه قرار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ان شاا... در اسرع وقت خبر مي دم كي ميام

مهرداد جان يا شما آواتارتو عوض كن يا امير...پست هاتونو قاطي مي كنم......!!!!!!:
سلام آقا بهنام خوبي؟
ميگم بهنام جان تو اينهمه زحمت مي كشي ميايي اينجا حالا چرا نميايي سر قرار؟
در مورد آواتار هم به روي چشم در ارع وقت يه عكس پيدا مي كنم و مي ذارم

X Ray
04-08-2006, 16:10
دستت درد نكنه كه عوض كردي...ولي اينم شبيه اوليه...!!!:ِd
من نمي دونستم قرار كي هست يعني مسافرت بودم و خبر نداشتم...

royaye_talkh55
04-08-2006, 20:02
دستت درد نكنه كه عوض كردي...ولي اينم شبيه اوليه.
فكر كنم بهنام با نفس عكس من مشكل داري بايد بگم كه شرمنده عوضش نميكنم!

من نمي دونستم قرار كي هست يعني مسافرت بودم و خبر نداشتم...
اگه هر روز تو انجمن سر بزني اونم فقط 5 دقيقه مي توني ساعت و روز رو ببيني

mohammad2006
04-08-2006, 20:18
سلام به همه بروبچ كرمان

mohammad2006
05-08-2006, 10:33
سلام امير جان
اره منم كرمان زندگي مي كنم ولي الان ترم تابستون برداشتم كم ميام كرمان

royaye_talkh55
05-08-2006, 14:46
سلام به همه بروبچ كرمان
سلام آقا محمد خوبي شما چه خبرا؟ بابا تو اينهمه مدت اينجايي و يه سر به ما نمي زني؟

اره منم كرمان زندگي مي كنم ولي الان ترم تابستون برداشتم كم ميام كرمان
خب فكر كردي منو حسام اينجا الكي تايستون رو مي گذرونيم ؟خب ما هم ترم تابستوني داريم اونم دوتا درس تخصصي 3 واحدي و هنوز هم بازشون نكرديم ولي مي بيني كه همش تو پي سي هستيم البته اگه خدا بخواد مي خوام رفع زحمت كنم

Babak_King
10-08-2006, 22:14
سلام دوستان عزیز

من با میثم جان صحبت کردم تا تایپک دوباره برقرار باشه
هر کس قراره اینجا پست بده لطف کنه فقط در مورده همین تایپک صحبت کنه از پسته بیهوده هم بپرهیزید

اتفاقیست که افتاده

پس لطفا بیشتر تایپک رو به انحراف و نهایتا قفل و پاک شدن نکشید

به نظرم
قرار بعدی روزه 2 شنبه هفته دیگه

چون من سه شنبه دارم میرم به مدت حدود 2 هفته مسافرت

هر کس میتونه اینجا اعلام کنه

قربانه همه بروبچ کرمان

saviss
10-08-2006, 22:36
سلام دوستان عزیز

هر کس قراره اینجا پست بده لطف کنه فقط در مورده همین تایپک صحبت کنه از پسته بیهوده هم بپرهیزید

اتفاقیست که افتاده

به نظرم

قربانه همه بروبچ کرمان
من که کرمانی نیستم(هرچند کلوچه هاتون رو دوست دارم)
ولی منطق ........جالبی بید
شاد وموفق باشید
قربانه همه بروبچ کرمان وایران

Babak_King
10-08-2006, 23:03
سلام ساویس جان متاسفانه اسمتونو نمیدونم

امیدوارم حتما کرمان بیای علاوه بر کلوچه کلی سوغاتی اینجا داره که بهت میچسبه

خوشحال میشم بیای

قربانت

saviss
10-08-2006, 23:08
سلام ساویس جان متاسفانه اسمتونو نمیدونم

امیدوارم حتما کرمان بیای علاوه بر کلوچه کلی سوغاتی اینجا داره که بهت میچسبه

خوشحال میشم بیای

قربانت
ممنون بابک جان ......
اگر عمری باقی باشه حتما میام
اسمم هم همون ساویسه
از بابت مهمون نوازیت هم متشکر.......مطمئنم که بهم بد نمیگذره.....
راستی هنوزم بهترین طراح های فرش دست بافت توی کرمانه؟
اینو میدونستم ولی هنوز هم هستنن؟
یا علی
وممنونم
ویرایش:
چه خوبه آدم توی هرشهری دوستی داشته باشه...........

Babak_King
10-08-2006, 23:35
آره از برکت انسان هایه زحمت کش و هنرمند هنوز هم بهترین طرح فرش دستباف متعلق به دیار کریمانه
انشالله حتما میای و ما هم زیارتتون میکنیم ساویس جان

راستی شما اهله کدوم شهر هستید؟
راجع به شهرتون هم بنویسید

فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

saviss
10-08-2006, 23:44
آره از برکت انسان هایه زحمت کش و هنرمند هنوز هم بهترین طرح فرش دستباف متعلق به دیار کریمانه
انشالله حتما میای و ما هم زیارتتون میکنیم ساویس جان

راستی شما اهله کدوم شهر هستید؟
راجع به شهرتون هم بنویسید

فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
متشکرم بابک جان......
اما من آواره ام.......شهر ودیاری ندارم........
متولد آغاجاری........1.5سال اهواز........1سال آبادان.......30سال تهران.......
8سال بوشهر........
و همه ی عمر در مسافرت........از ارومیه تا بندر عباس........
آستارا ....رامسر.......قشم...........
همدان.........کاشان......یزد.........
از سرخس تا مرز عراق........
از شمال تا جنوب.....
دعا کنید که عمری باشه .....حتما میام کرمان......
راستش دلم برای خوراکی ها ولهجه با مزه تون تنگ شده
یک جورائی فامیل هستیم.......
بعدا میگم
یا حق

Mirage
11-08-2006, 00:56
اگه يه آدم با مرام باشه اونم Babak_Kingه

Babak_King
11-08-2006, 11:44
متشکرم بابک جان......
اما من آواره ام.......شهر ودیاری ندارم........
متولد آغاجاری........1.5سال اهواز........1سال آبادان.......30سال تهران.......
8سال بوشهر........
و همه ی عمر در مسافرت........از ارومیه تا بندر عباس........
آستارا ....رامسر.......قشم...........
همدان.........کاشان......یزد.........
از سرخس تا مرز عراق........
از شمال تا جنوب.....
دعا کنید که عمری باشه .....حتما میام کرمان......
راستش دلم برای خوراکی ها ولهجه با مزه تون تنگ شده
یک جورائی فامیل هستیم.......
بعدا میگم
یا حق

بسیار عالی
از لحاظی میتونم بگم همیشه در مسافرت بودن کلی به آدم میچسبه و از طرفی همون طور که گفتید یه جور آوارگی حساب میشه
مهم اینه که خودتون راضی باشید که امیدوارم که راضی باشید

در مورد لهجه هم شما لطف دارید آره لهجه شیرینی هم داریم و کلی خوراکی خوشمزه
موفق باشید

این نظره لطف شماست.

Explorer2005
11-08-2006, 13:36
سلام دوستان عزیز

اتفاقیست که افتاده

به نظرم

قربانه همه بروبچ کرمان
ممنون از اقا بابك
براي قرار منم ميام (البته به شرط حيات) ;)

زدي تو خال

Babak_King
11-08-2006, 21:45
سلام Explorer2005 جان

آقا مشتاق دیدار

حتمن 2 شنبه تشریف بیارید انشالله که حتمن هم هستید

بروبچ دیگه کجان حسام مهران حسین امیرم میتونه پیغام بده تو مسنجر در خدمتیم

قربانه همگی

WooKMaN
11-08-2006, 21:50
حالا تكليف من چيه كه دلم واسه مهرداد تنگ شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اينكه هميشه باهم كل كل ميكرديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي خداييش خيلي بچه باحالي بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابك جان مهرداد رو ديدي حتما از طرف من بهش سلام برسون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Explorer2005
11-08-2006, 22:41
حالا تكليف من چيه كه دلم واسه مهرداد تنگ شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهرداد نميتونه بياد تو انجمن اما سلام بهت رسوند :)

گفت :

من BAN شدم

Babak_King
12-08-2006, 07:22
من Ban شدم
فقط یه مشکل کوچیک برایه ورود به انجمن داره که انشالله حل میشه
مهرداد بن بشه؟

hesam
12-08-2006, 09:27
من هم 2شنبه می یام

white-rose
12-08-2006, 11:54
من هم میام

Babak_King
12-08-2006, 13:05
به به سلام به دوستان گل حسام عزیز و white-rose عزیز
من منتظرم تا دوشنبه

بر و رچ هر چی بیشتر بهتر
قربانه همگی

Explorer2005
12-08-2006, 22:22
مهرداد هم كه نقل مجلسه و گل سر سبد !
حتما براي قرار هست :happy:
:rolleye:

roya_256
13-08-2006, 12:01
سلام دوستان
من تازه اين تاپيك رو ديدم
من نميدونستم كه اينهمه كرماني تو انجمن هست
ميخواستم بدونم قرار روز دوشنبه ساعت چند هست؟ من هم مي تونم بيام؟

Babak_King
13-08-2006, 16:49
سلام دوستان
من تازه اين تاپيك رو ديدم
من نميدونستم كه اينهمه كرماني تو انجمن هست
ميخواستم بدونم قرار روز دوشنبه ساعت چند هست؟ من هم مي تونم بيام؟

سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر آشنایید شما

خوشحال میشیم بیاید

دوستان من یه چیزی بگم شرمنده به خدا قرار بود سه شنبه بریم که قرار یه روز افتاد جلو و ما فردا طرفه صبح یا ظهر راحی میشیم میریم مسافرت

انشالله به همتون خوش بگذره و جایه منم خالی کنین و انشالله بعده مسافرت درست حسابی جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

مخلصه همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

hesam
13-08-2006, 19:44
قرار بر قراره ساعت 6:30 تويه باغه ملي

Explorer2005
14-08-2006, 00:59
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من یه چیزی بگم شرمنده به خدا قرار بود سه شنبه بریم که قرار یه روز افتاد جلو و ما فردا طرفه صبح یا ظهر راحی میشیم میریم مسافرت

انشالله به همتون خوش بگذره و جایه منم خالی کنین و انشالله بعده مسافرت درست حسابی جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

مخلصه همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
:sad:
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش :rambo:

hesam
14-08-2006, 16:59
پس قرار ساعت 6:30 تویه باغه ملی رو یه نیمکت ها

roya_256
15-08-2006, 10:40
دوستان عزيز كسي نيومد كه! :sad:

Explorer2005
15-08-2006, 22:01
از بابت بد قوليم و نيومدنم عذر مي خواهم
رفته بودم دكتر و اونجا تا 7 معطل شدم
حسام شما نرفتي ؟
مهرداد ؟

hesam
16-08-2006, 09:24
دوستان عزيز كسي نيومد كه! :sad:
من و حسین اومدیم ولی کسی نیومد ما هم رفتیم
شما کجا بودید که ما رو ندیدید

roya_256
19-08-2006, 15:13
من شايد چون كسي رو نمي شناختم اومدم و شما رو نديدم!

hesam
19-08-2006, 18:06
بابا ما این قدر عکس گزاشتیم یک نگاه نکردی

Explorer2005
19-08-2006, 22:26
سلام
اي بابا هنوز از مهرداد خبري نيست كه !!
حسام جان از درسها چه خبر ؟ كي ترم تموم ميشه ؟

hesam
20-08-2006, 10:36
سلام
اي بابا هنوز از مهرداد خبري نيست كه !!
حسام جان از درسها چه خبر ؟ كي ترم تموم ميشه ؟
به زودی 4 5 پایان ترم دارم

X Ray
20-08-2006, 11:40
من هم به نوبه ي خودم بازگشايي مجدد اين تاپيك رو تبريك مي گم...!

من که کرمانی نیستم(هرچند کلوچه هاتون رو دوست دارم)
ولی منطق ........جالبی بید
شاد وموفق باشید
قربانه همه بروبچ کرمان وایران
راستي كرمان كه كلوچه نداره...!!فكر كنم منظورت كلمپه بود..! :biggrin:

Explorer2005
25-08-2006, 20:36
سلام
به به مثل اينكه آقا بابك برگشته !
.
.
.
اما چرا از مهرداد خبري نيست ؟؟؟
حسام جان اگه امتحانات تموم شده قرار بعدي را استادش كن

manmanman
26-08-2006, 20:41

Babak_King
27-08-2006, 10:52
سلام Explorer2005 جان

خوب منم برگشتم

برو بچ قرار رو بزارید تا همو ببینم

قربانه همگی

hesam
27-08-2006, 11:10
من هم امتحاناتم تموم شده اگه می خواهید قرار بزارید من 4شنبه ساعت 5رو پیشنهاد می دم

Explorer2005
27-08-2006, 21:04
من هم امتحاناتم تموم شده اگه می خواهید قرار بزارید من 4شنبه ساعت 5رو پیشنهاد می دم
من موافقم

mehri_20
29-08-2006, 01:01
فقط مي خوام بگم من هم از ديار كريمان هستم و خيلي متاسفم كه نمي تونم بيام

Babak_King
29-08-2006, 09:45
خوب پس فردا ساعته 5 پارکه ریاضیات

سلام عضویتتون تبریک میگم دوسته عزیز
چرا نمی تونین بیاین؟

hesam
29-08-2006, 10:44
خوب پس فردا ساعته 5 پارکه ریاضیات

پس 4شنبه پشت کتاب خونه

mehri_20
30-08-2006, 00:18
نمي تونم چون تا كرمان حداقل 200 300 كيلومتر راه هست خوب من تنها .....
نوكر همه ي كرماني ها

alibahal
30-08-2006, 08:31
سلام به همه كماني هاي غزيز آقا اين قرارتون كجاست كه من هم بيام؟

Babak_King
30-08-2006, 09:37
نمي تونم چون تا كرمان حداقل 200 300 كيلومتر راه هست خوب من تنها .....
نوكر همه ي كرماني ها

ما بیشتر خوشحال میشیم ببینیمت اگر گذارت به ما خورد

سلام به همه كماني هاي غزيز آقا اين قرارتون كجاست كه من هم بيام؟

سلام خیلی خوش امدین
قرار امروز پشت کتابخونه ملی هست
خوشحال میشیم ببینیمتون

بچه ها یادتون نره

hesam
30-08-2006, 11:39
من شاید نتونم بیام ولی حسین به عنوان نماینده بنده در اونجا هست

mehri_20
03-09-2006, 00:32
قربون همه كه خيلي باحاليد اميدوارم يك روز ببينمتون

roya_256
03-09-2006, 17:57
دوستان سلام خوبيد
اميد جان خوبه؟ منظورم explorer2005 هست كه لااقل احوال دوستاشو مي پرسه
بقيه كه خيلي معرفت به خرج دادن!
دوستان تا موقعي كه آي دي روياي تلخ از بن شدن در مياد من از اين آي دي استفاده مي كنم
مي بينم كه خيلي تازه وارد به اينجا اضافه شده دوستان اگه قرار گذاشتين عكس هم بذاريد البته با دوربين حسام.......
من بازم ميام فعلا

Explorer2005
04-09-2006, 23:20
مهرداد جان خوش اومدی عزیز
جات خیلی خالی بود

roya_256
05-09-2006, 11:44
ممنون اميد جان
ولي من به نتيجه هايي رسيدم كه.... در اسرع وقت خدمتتان عرض ميكنم

Babak_King
05-09-2006, 14:09
دوستان سلام خوبيد
اميد جان خوبه؟ منظورم explorer2005 هست كه لااقل احوال دوستاشو مي پرسه
بقيه كه خيلي معرفت به خرج دادن!
دوستان تا موقعي كه آي دي روياي تلخ از بن شدن در مياد من از اين آي دي استفاده مي كنم
مي بينم كه خيلي تازه وارد به اينجا اضافه شده دوستان اگه قرار گذاشتين عكس هم بذاريد البته با دوربين حسام.......
من بازم ميام فعلا

سلام مهرداد جان
من که حتی با اس ام اس هم بهت گفتم بیای سره قرار شما گفتی مسافرت بودم؟ نگفتی؟
ما احواله شما رو میپرسیم شما نمیدونم کجا تشریف دارید؟ کم پیدا هستید

دوستان قرار بعد رو هر روزی بزارید منم میام با توجه یبه اینکه تعدادی از بچه ها عضه سایت نیستن و اعلام آمادگی هم کردن قرارها پربار تر از قبل دنبال میشه و همینطور منتظره آقا امید و حسام و مهرداد عزیز هستیم

یا علی مدد.

manmanman
05-09-2006, 18:17
بابا برين اينجا راي بدين داريم كم مياريم آمارگيري از نظر مكان جغرافيايي بروبچ پي سي ورلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

deer
05-09-2006, 19:04
سلام به برو بچ كرماني
من از اين كه كرماني هستم افتخار مي كنم ولي بعضي از دوستان ارشون مي شه بگن كرماني هستن دليلش نمي دونم چيه توي همين سايت نوشتن تهراني هستن براي چي بايد به شهر و ملت كشورشون افتخار كنن

Bow
06-09-2006, 04:26
Man esalatam az taraf e pedar kermani nist vali az taraf madari be koran bar migardam .va jaddam ooonja khan bode.
khodamam ta 2 salegi kerman boodam ba eftekhar

moslem-visual
06-09-2006, 13:30
ای ول، شما هنوز دارید فرار میزارید؟ من احق رو بگو که میخواستم هاست بخرم و برای کرمونیا سایت بزنم ...! بی خیال، من سایت رو راه انداختم اما چون هیچ کدومتون بهم توجهی نکردین رفتم هاستو پس دادم، ...

moslem-visual
06-09-2006, 13:33
راستی این هم وبلاگ منه، خوشحال میشم سر بزنید : knevis.blogfa.com چون بازدید کرمونی ندارم توش درباره ی کرمان نمینویسم اما منتظرم چند نفر کرمانی پیدا بشن تا درباره ی کرمان صحبت کنیم.

deer
07-09-2006, 10:17
راستي قرار كجاست و چه زماني اگر تونستم مي يايم

Babak_King
07-09-2006, 10:29
سلام

ای ول، شما هنوز دارید فرار میزارید؟ من احق رو بگو که میخواستم هاست بخرم و برای کرمونیا سایت بزنم ...! بی خیال، من سایت رو راه انداختم اما چون هیچ کدومتون بهم توجهی نکردین رفتم هاستو پس دادم، ...

مخلصه آقا مسلم گل
آقا این ای دی یاهو منه با من تماس بگیر کارت دارم:
babak_khan123

راستي قرار كجاست و چه زماني اگر تونستم مي يايم

سلام deer جان
قرار اگه دوستان موافق باشند

دوشنبه:ساعته 5 پارک ریاضیات ( پشته کتابخونه ملی ) رو چمنا

خوب دوستان بیان اعلام آمدگی کنن منتظره آقا امید و آقا خسام و ... دوستان هستیم

یا علی مدد.

payman252000
07-09-2006, 14:01
ببخشيد آقا بابك:
منتظره آقا امید و آقا خسام و ...

اين آقا خسام كه گفتي يعني چي؟
ميخواستم ببينم منم مي تونمب يام قرار؟
دوشنبه همين هفته؟

deer
07-09-2006, 14:44
من يكي متاسفم كرمان نيستم مگر نه مي يومدم دوست داشتم با دوستان بيشر اشنا بشم مثل اين كه نشد قرار بعدي مي يام در ضمن خانمارو فراموش نكنين اونها مقدم ترن

payman252000
07-09-2006, 20:25
كدوم خانوم؟
اگه ديدي سلام ما رو هم برسون
من كه تا حالا خانمي از كرمان نديدم

Explorer2005
07-09-2006, 23:05
بابك جان سلام
اميدوارم اين دفه ديگه بدقول نشم

hesam
08-09-2006, 13:40
ببخشيد آقا بابك:
منتظره آقا امید و آقا خسام و ...

اين آقا خسام كه گفتي يعني چي؟

معني خاصي نميده همون حسام هست
من قول نمي دم كه بيام ولي سعي ميكنم بيام

moslem-visual
08-09-2006, 16:47
سلام آقا بابک، من نمیتونم چت کنم، لطفا بهم پی ام بدید، ممنون ازتون، در ضمن یه طرح دیگه رو با علائدین و حاج عباس داریم کار میکنیم، خبرش رو میدم (هر چند فرقی نمیکنه)

Mermaid
08-09-2006, 18:46
كدوم خانوم؟
اگه ديدي سلام ما رو هم برسون
من كه تا حالا خانمي از كرمان نديدم

سلام آقا پیمان
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم

deer
08-09-2006, 20:23
بابا منم خانم اگر نبودم نمي گفتم خانم ها مقدم ترن

Explorer2005
08-09-2006, 21:42
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!

ناياب نيستن فقط كميابن
يعني اينكه يه پست ميدن و بعد ......
مثلا

سلام
من اسمم بهناز هست
19 سالمه . كرمان نيستم ولي خوشحالم كه اينجا با شما ها اشنا شدم
صفحه 18انجمن كرمان
و شايد

صفحه 36 انجمن كرمان

Ladies first
even in the
;)

payman252000
08-09-2006, 21:53
سلام آقا پیمان
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم
سلام تا اونجايي كه من تو صفحه هاي قبلي يادمه شما گفتيد كه خونتون كرمان نيست حالا ديگه نمي دونم ولي خب اگه خواستيد مي تونيد بياييد تا با هم آشنا بشويم

خب يه نشوني بده كه خانمي از كجا بفهمن ملت
شما هم مي توني به اتفاق دوستان ديگه توقرار شركت كنيد البته قرار وقتي قطعي شد
آقايون ببخشيد كه من بي مقدمه پريدم وسط من هر كار مي كنم دخالت نكنم نميشه شرمنده!:happy;

deer
09-09-2006, 09:48
مي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم

Explorer2005
09-09-2006, 10:19
مي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم

از روي ID ميشه فهميد
ولي كو سواد اينگليش ؟
:blink:

payman252000
09-09-2006, 10:31
عزيز اين آي دي من كه تابلويه پسره ولي چيزي از ِآي دي شما سر در نياوردم

از روي Id ميشه فهميد
ولي كو سواد اينگليش ؟
همونطوري كه گفتي من سواد انگليش ندارم اميد جان! تا حالا چند واحد زبان پاس كردم ولي هنوز نتونستم راه بيافتم

Explorer2005
09-09-2006, 11:29
همونطوري كه گفتي من سواد انگليش ندارم اميد جان! تا حالا چند واحد زبان پاس كردم ولي هنوز نتونستم راه بيافتم

پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيست
فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ ;) ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !! :happy:

deer
09-09-2006, 12:43
پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيست
فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ ;) ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !! :happy:

مي شه بگين از اون لحاظ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟
:blink: :blink: :blink: :blink:

X Ray
09-09-2006, 14:09
سلام به همگي...
مي بينم كه اين تاپيك دوباره راه افتاد....
مهرداد جان دوباره اومدي؟!!!

Explorer2005
09-09-2006, 14:25
:blink: :blink: :blink: :blink:
كلاس گذاشتن

;)

hesam
10-09-2006, 01:53
دو باره چشمه منو دور ديديد كه دعوا مي كنيد
اين كه دعوا نداره يا زنيد يا مرد
مهم اين نيست كه چه جنسي داريد
مهم اين هست كي سره قرار مي ياد

payman252000
10-09-2006, 13:12
پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيست فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !!
اميد جان سلام آهان از اون لحاظ ;) پس آي دي اون آقا مهرداد خيلي با كلاس بود نه ! :biggrin: :puke: :biggrin:

سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان :blink:

سلام به همگي... مي بينم كه اين تاپيك دوباره راه افتاد.... مهرداد جان دوباره اومدي؟!!!
سلام بهنام جان خوبي؟ چه خبر از اين طرفا ؟ اين مهرداد كيه كه از اين انجمن هي ميندازنش بيرون بازم فرداش اينجاست عجب آدم نچسبيه نه ! :tongue: :evil: :tongue:

دو باره چشمه منو دور ديديد كه دعوا مي كنيد اين كه دعوا نداره يا زنيد يا مرد مهم اين نيست كه چه جنسي داريد مهم اين هست كي سره قرار مي ياد
به به آقا حسام منور فرمودن اين تاپيك رو
كجا بودي بعد از چند وقت اين طرفا؟
من احتمالا بتونم بيام
قرار به گفته بابك:
دوشنبه ساعت 5 پشت كتابخونه ملي

hesam
10-09-2006, 18:09
به به آقا حسام منور فرمودن اين تاپيك رو
كجا بودي بعد از چند وقت اين طرفا؟
من احتمالا بتونم بيام
قرار به گفته بابك:
دوشنبه ساعت 5 پشت كتابخونه ملي
بسي مشاكل دارم نمي توانم بيام هم اينجا هم سره قرار
بعدآ خدمت هم ميرسيم فعلآ خداحافظ

deer
10-09-2006, 19:04
سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان :blink:

سلام ميشه بگين اميد جان كيه؟ اينو من پرسيدم

payman252000
10-09-2006, 21:35
بسي مشاكل دارم نمي توانم بيام هم اينجا هم سره قرار
بعدآ خدمت هم ميرسيم فعلآ خداحافظ
حسام جون تو ديگه چرا نميايي؟
تو كه بچه خوبي بودي

سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان

سلام ميشه بگين اميد جان كيه؟ اينو من پرسيدم
سلام
قبل از اينكه شما بپرسيد من يه سوال از اميد يا explorer 2005 كردم و ايشون هم جواب منو داد و شما هنوز دارين دنبال اون حرف رو مي گيرين
بابا به خدا منظوري نداشتيم شما گفتين كه از آي دي تون معلومه كه خانميد و من گفتم اصلا هم معلوم نيست و اميد گفت كه هر جا آي دي با كلاس ديدي بدون اين خانمه و من گفتم كه همه جا صدق نمي كنه چون من قبلا يه آ ي دي داشتم كه تو صفحه هاي اولي اين تاپيك هست و كاربر فعال انجمن ......و........بود مي توني سرچ كني همين

حالا كي فردا مياد سرقرار اصلا مياييد يا ما بايد علاف بشويم هر كسي ميخواد بياد آشنا بشيم مي تونه تا فردا عصر همينجا پيغام بذاره

Explorer2005
10-09-2006, 22:39
حالا كي فردا مياد سرقرار اصلا مياييد يا ما بايد علاف بشويم هر كسي ميخواد بياد آشنا بشيم مي تونه تا فردا عصر همينجا پيغام بذاره
سلام عزيز
من برام يه كاري پيش اومده و دارم ميرم شهرستان :evil:
خيلي دوست داشتم بيام. ولي حيف :sad:
جاي منو خالي كنين :rolleye:
خوش بگذره
:happy:

Explorer2005
10-09-2006, 23:00
سلام بهنام جان خوبي؟ چه خبر از اين طرفا ؟ اين مهرداد كيه كه از اين انجمن هي ميندازنش بيرون بازم فرداش اينجاست عجب آدم نچسبيه نه ! :tongue: :evil: :tongue:
:

كنه اس كنه :laughing:

X Ray
11-09-2006, 14:23
سلام عليكم پيمان جان...!

payman252000
11-09-2006, 14:35
سلام فكر مي كنم قرار امروز كنسل شده باشه آخه هيچكس كه نيومد و اگه اينطوري باشه من هم نمي آيم شرمنده دوستان
كنسل

deer
11-09-2006, 20:18
سلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين

Explorer2005
11-09-2006, 22:29
سلام
قرار بعدي كيه؟
من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار

Babak_King
12-09-2006, 07:59
سلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين

سلام
خب پیشنهاده من اینه:

از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش

حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :

خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور

خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!

كنسل

قرار به خاطر اینکه بروبچ اکثرا مشکل داشتن برایه اومدن کنسل شد.

من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار

سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.

deer
12-09-2006, 13:17
[QUOTE=Babak_King]سلام
خب پیشنهاده من اینه:

از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش

خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور

خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!

كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل :question: :grrr: :grrr:

حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟

deer
12-09-2006, 13:18
حالا شما مي گين ما چه كار كنيم :question: :headphone

Explorer2005
12-09-2006, 22:15
:sad: !! What's a pitty

سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.
بابك جان سلام
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان :)

Babak_King
13-09-2006, 07:49
[QUOTE=Babak_King]سلام
خب پیشنهاده من اینه:

كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل :question: :grrr: :grrr:

بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟

:laughing: :laughing: :laughing: :blink: :blink:

سلام
اول از همه باید ببخشید که ناراحتتون کردم میدونید من تعصبی رو که نسبت به خواهرم دارم نسبت به شما هم دارم من فک کردم که شما میخواهید به این قرار تنها بیایید خب عرف جامعه حکم میکنه که شما به عنوان یه دختر جوون حداقل تنهایی سره قرارها حاضر نشید از نظره من هیچ ایرادی نداره که شما با دوستانتون بیاید اتفاقن بسیار باعث خوشبختی منو دوستان هست که با شما همشهریانه عزیز ملاقات کنیم

:laughing: :laughing:
روده بر شدم از خنده درسته این چیزا تو جامعه هست ولی آخره همه چیز نجابت یه دختر ایرانی و صد البته یه دختر کرمانی برایه من و هر پسری ملاکه که باعث زیبایی صد چندانه اون میشه :happy: :tongue:

بابك جان سلام
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان

خو از امروز نزدیکه 10 روزی تا آخره تابستون وقته بدویید برید رفیقاتونو جمع کنید این تاریخ قرار بچه هایه کرمان:

دوشنبه هفته آینده که نمیدونم چندم میشه همین دوشنبه ساعته 5 پارک ریاضیات :laughing: قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من و اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا

قراره این دفعه به اتفاقه دخترانه عزیزه کرمانی

بازم از شما Deer عزیز بابته سوءتفاهم ایجاد شده معذرت میخواهم

مخلصه همه بچه هایه کرمان بابک ;)

deer
13-09-2006, 12:29
سلام بابك جان
اشكالي نداره مي دونستم سوتفاهم شده اگر خدا عمري داد مي ياييم با دوستان

payman252000
13-09-2006, 14:46
مي بينم كه قرار كرمان هم داره ميشه مثل قرار تهران كه يه عده تصميم بگيرن كه ....... كي بياد و كي نياد و هزار و يك حرف ديگه

اين حرفا رو يه كاربر قديمي مي زنه نه كسي كه 30تاپست داده باشه تازه اون چند هزار تايي كه با آِ دي قبلي پست داده كپي پيست نيستن :happy:

حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف: بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
سلام من در اين مورد چيزي نمي گم فقط :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
البته ببخشيد :blush: :blush:

حالا شما مي گين ما چه كار كنيم
به نظر من شما هر كاري كه بخواهين مي تونيد انجام بديد و كسي هم نمي تونه دخالت كنه :rolleye:

قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من
از كي تا حالا برو بچ ولخرج شدن ما خبر نداشتيم اون روزي هر چي گفتيم شيريني بخرين كه از زيرش در رفتين!!!

اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا
حالا اگه نشد من ماشين ميارم يه گاري دارم البته اگه كسي بياد قرار :biggrin:

hesam
13-09-2006, 16:45
مي بينم خوب به سرو كله كم مي پريد
اقا اين قرار فعلآ بده چون من الان مشهد هستم شايد تا دوشنبه نبيام پس اگه ميشه
3شنبه باشه اگر كرمان بودم ما در خدمتيم

payman252000
13-09-2006, 21:38
حسام جان سلام خوبي؟
زيارت قبول
ميگم تا شما و اميد جان نيايي مطمئن باش قراري برگزار نميشه
يعني نه من نه اميد نيستيم تا تو و حسين نيايي مي فهمي كه چي ميگم

Explorer2005
13-09-2006, 22:55
از كي تا حالا برو بچ ولخرج شدن ما خبر نداشتيم اون روزي هر چي گفتيم شيريني بخرين كه از زيرش در رفتين!!!

الان قضيه فرق فوكوله
قرار هست همه باشن ;)

اقا اين قرار فعلآ بده چون من الان مشهد هستم شايد تا دوشنبه نبيام پس اگه ميشه
3شنبه باشه اگر كرمان بودم ما در خدمتيم

حسام جان سلام
خوش به سعادتت , واسه ما هم " 2a " كن :)

payman252000
14-09-2006, 14:35
سلام اميد جون ميگم بايد خودمون در مورد قرارامون تصميم بگيريم و هر وقت به تفاهم رسيد اونوقت يه كاريش مي كنيم

الان قضيه فرق فوكوله
قرار هست همه باشن
اتفاقا سر اين قضيه هم هست كه همه فردين شدندو ولخرج :)

X Ray
14-09-2006, 14:45
راست هيچ كي از بچه ها فردا مي ره فوتبال صنعت مس رو ببينه؟!
مي خواين اون جا قرار بذاريم؟!!!!!!

payman252000
14-09-2006, 15:13
بهنامجان ببخشيد ولي اونجا سگ صاحب خودش رو نمي شناسه
اول آي دي royaye_talkh55 رو تو ياهو اد كن تا بعد يه فكري مي كنيم

X Ray
14-09-2006, 16:14
هيچ كي ميره فوتبال يا نه؟!!
پيمان جان راست مي گي..!!!

payman252000
14-09-2006, 18:52
بهنام جان اين كه پيمان نيست اين همونه:happy:تو امضا هست !

hesam
14-09-2006, 21:28
حسام جان سلام خوبي؟
زيارت قبول
ميگم تا شما و اميد جان نيايي مطمئن باش قراري برگزار نميشه

حسام جان سلام
خوش به سعادتت , واسه ما هم " 2a " كن

چشم برايه همه دعا مي كنم

payman252000
14-09-2006, 22:28
سلام حسام جان خوبی؟
میگم کی میایی تا یه قرار با حال خودمون بذاریم و همدیگه رو ببینیم
هر وقت اومدی یه خبری بده حالا یا از طریق اس ام اس یا پی ام

mehri_20
15-09-2006, 00:18
سلام برا همگي
من از اول گفتم نمي تونم بيام اگر هم اينجا پست دادم چون ميخاستم بگم كرماني هستم نه اينكه بيام سر قرار.هر كي يه مشكلي داره.
ممنون از همگي

X Ray
16-09-2006, 10:24
صنعت مس باخت...!!!!:sad:

Babak_King
16-09-2006, 10:32
صنعت مس باخت...!!!!

سلام ولی دمشون گرم خیلی عالی بازی کردن واقعا حال کردم
سلیمیکیاهم که دیگه داشت منفجر میشد من رفتم هیچ کدوم از بچه هام اومدن؟

X Ray
16-09-2006, 11:53
من بليط نداشتم اگه داشتم حتمآ مي يومدم....
قبل از بازي يه سري رفتم باغ ملي،خيليييييييييي شلوغ بود...
آره بابك جان خيلي خووووب بازي كرد...موقعيت هاي گلش هم از استقلال بيشتر بود ولي حيف كه باخت...استقلال بردشو مديون رحمتيه...:sad:

royaye_talkh55
18-09-2006, 23:50
سلام سلام صد تا سلام
خوبي انجمن ها اينه كه تادلت بخواد مي توني نام كاربري داشته باشي:happy:

MaFia
19-09-2006, 01:00
سلام سلام صد تا سلام
خوبي انجمن ها اينه كه تادلت بخواد مي توني نام كاربري داشته باشي:happy:
خلاف قوانین بید مهرداد جان
قبلی بن شد
با ایدی فعلی ادامه بده لطفا

royaye_talkh55
19-09-2006, 09:22
خلاف قوانین بید مهرداد جان
قبلی بن شد
با ایدی فعلی ادامه بده لطفا
چشم مافيا جان چون شما دستور دادي چشم:happy:

hesam
19-09-2006, 12:06
چشم مافيا جان چون شما دستور دادي چشم:happy:
ايدي جديد مبارك باشه :biggrin:

royaye_talkh55
19-09-2006, 12:17
خواهش ميكنم حسام جان آي دي چه قابل داره چند تا ميخواهي تا برات بسازم البته دور از چشم مافيا:(

Explorer2005
19-09-2006, 21:31
سلام
به به ميبينم كه
دوستان برگشتن و
دوباره بعد از چند روز تاپيك از حالت سكوت در اومده
تبريك به مهرداد جان با آي دي جديدش
ممنون از بابك جان به خاطر راهنماييش
خير مقدم و زيارت قبول به حسام جان
و با آرزوي شادي براي همگي

royaye_talkh55
20-09-2006, 05:01
سلام اميد جان خوبي؟
خواهش مي كنم درجواب شما هم

خواهش ميكنم .......... جان آي دي چه قابل داره چند تا ميخواهي تا برات بسازم البته دور از چشم مافيا

hesam
21-09-2006, 15:42
اقا من هم امدم بيايد يك قرار بگزاريم همديگر رو ببينيم

Explorer2005
21-09-2006, 21:04
اقا من هم امدم بيايد يك قرار بگزاريم همديگر رو ببينيم
منم موافقم

royaye_talkh55
22-09-2006, 04:53
سلام دوستان
شما قرار بذاريد من ان شاا...ميام چون تصادف كردم بايد دنبال كاراي اون باشم

mehri_20
24-09-2006, 04:31
تصادف كردم بايد دنبال كاراي اون باشم
خدا بد نده

royaye_talkh55
24-09-2006, 04:42
خدا بد نده
سلام
هيچ وقت خدا بد نميده اين كاراي خودمونه كه اين نتيجه ها رو دنبال داره
من هم هميشه ميگم خدا رو شكر كه بد تر از اين نشد ماشين هم كه يه تاكسي پيچيد جلوي ماشينم منم با اجازتون رفتم تو گلگيرش:)
و الان هم دنبال كاري اون هستم

دوستان لطفا آي دي هاي ياهو مسنجرشون رو هم روشن كنند
آي دي من تو ياهو royaye_talkh55

royaye_talkh55
28-09-2006, 04:42
دوستان سلام خوبین
چند وقتی بود از این تاپیک خبری نبود گفتم بیاییم بالا یه چند روزی بالا باشه:)

Explorer2005
29-09-2006, 23:03
مهرداد جان سلام
باز هم تو ,,, تاپيك رو زنده نگه مي داري

royaye_talkh55
01-10-2006, 18:38
مهرداد جان سلام
باز هم تو ,,, تاپيك رو زنده نگه مي داري
سلام آقا امید خوبی؟
چه فایده دوستان نیستند که تاپیک همیشه بالا باشه من که فقط می تونم یه پست بدم دوستان باید ادامه بدهند تا من هم بتونم

alibahal
04-10-2006, 11:55
سلام به همه عزیزان این قرارتون کی شود بس ؟

alibahal
11-10-2006, 12:24
سلام به دوستان عزیز.
باب یک قرار دیگه بزارین منم بیام با شما بجه های باحال آشنا شم .
حسام جون maile تو برو جك كن.

alibahal
18-10-2006, 11:16
با ارز سلام مجدد .
بابا یکی جواب بده!

Babak_King
19-10-2006, 16:09
با ارز سلام مجدد .
بابا یکی جواب بده!

سلام علی جان
آقا علی فعلا همه که گرفتاره درسو دانشگاه هستن
انشالله بعد از ترم میایم حسابی همو میبینیم

شمام خیلی خوش اومدی
هستی که انشالله؟

قربانت

Babak_King
19-10-2006, 16:12
سلام آقا امید خوبی؟
چه فایده دوستان نیستند که تاپیک همیشه بالا باشه من که فقط می تونم یه پست بدم دوستان باید ادامه بدهند تا من هم بتونم

سلام مهرداد جان
ما هستیم اگه شما عزیزان برادر با ما باشید.

Explorer2005
19-10-2006, 22:38
سلام مهرداد جان
سلام بابك جان
از تو به سر اشاره از ما به سر دويدن

Explorer2005
19-10-2006, 22:59
بازم سلام
يه نگاه به پست شماره 2847 اين صفحه بندازين !!!

hesam
20-10-2006, 09:52
درسته من هم ديدم يارو كور بود زده بود به در مردم جاتون خالي يك سري اونجا خنديديم

Babak_King
20-10-2006, 09:54
بازم سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم این مهرداد بوده چون دیگه شرتر از این بشر من کسی رو ندیدم با ماشین همه جا میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر شما چی بید؟

Babak_King
20-10-2006, 10:08
درسته من هم ديدم يارو كور بود زده بود به در مردم جاتون خالي يك سري اونجا خنديديم

به به سلام آقا حسام گل
حسام جون جدی مگه مهرداد نبود ؟
راستشو بگو حالا نمیدونم مهرداد کوره شده یا نه ولی اون نبود؟

X Ray
20-10-2006, 10:24
بازم سلام
اوووووووووووووووووووووووه ...عجب آدم شوتی بوده این...!!! :laughing:
من هم چند وقت پیش یه تصادف تو مایه های همین توی خیابون بهزاد دیدم...یارو از روی جو رد کرده بود...زده بود کناردر یه خونه...شانس اورود نزد به درش...وگر نه میشد مسه همین...!! ;) :happy:

hesam
20-10-2006, 22:25
به به سلام آقا حسام گل
حسام جون جدی مگه مهرداد نبود ؟
راستشو بگو حالا نمیدونم مهرداد کوره شده یا نه ولی اون نبود؟
به به بابك جون از اين طرفا
مهرداد ؟ كدوم مهرداد
اگه مهرداد خودمون رو ميگه فكر نكنم چون ماشين دوو بود :sad: :sad:
اگه پرايد بود بدون شك خوده خوده مهرداد بود :biggrin: :biggrin: :evil:

alibahal
21-10-2006, 13:55
سلام علی جان
آقا علی فعلا همه که گرفتاره درسو دانشگاه هستن
انشالله بعد از ترم میایم حسابی همو میبینیم

شمام خیلی خوش اومدی
هستی که انشالله؟

قربانت

سلام آقا بابک .بله هستم

حسام جون میل تو جک کردی یک جوابی بده .

royaye_talkh55
22-10-2006, 12:27
سلام مهرداد جان
سلام اقا بابک ما هنوز زنده ایم و در خدمت دوستان:)

فک کنم این مهرداد بوده چون دیگه شرتر از این بشر من کسی رو ندیدم با ماشین همه جا میره
من بیچاره تو این تصادف اخیر رفتم وسط یه تاکسی و یه جورایی مثل این جریان عکسه شدم چون غیر مجاز وارد حریم شخصی اوون تاکسی شدم:)

اگه مهرداد خودمون رو ميگه فكر نكنم چون ماشين دوو بود
اگه پرايد بود بدون شك خوده خوده مهرداد بود
نه حسام جون این من نبیدم من تو ترمینال تصادف کردم

علی اقا شما اگه میخواهی با ما آشنا بشی یه سری تو صفحه های قبل زن
ما هم هر وقت فرصت کردیم میاییم و قرار میذاریم

hesam
23-10-2006, 09:01
سلام آقا بابک .بله هستم

حسام جون میل تو جک کردی یک جوابی بده .
جيگر جوابتو كه دادم نگرفتيش

Saman_Figo
23-10-2006, 17:46
سلام به برو بچ كرماني

royaye_talkh55
23-10-2006, 20:31
سامان جان سلام
میگم تو سالی یهبار میایی تو فروم؟
بابا یه کمی بیشتر بیا لااقل هفته ای یه بار سر بزن که دور نشی:)
بچه ها هادی الان کنار من نشسته و سلام به همگی می رسونه

mohammad2006
27-10-2006, 12:40
سلام به همه بروبچ کرمان
خسته نباشید موفق باشید .

royaye_talkh55
27-10-2006, 22:16
سلام به همه بروبچ کرمان
خسته نباشید موفق باشید .
سلام آقا محمد شما هم خسته نباشی بابا اگه کرمونی هستی بیشتر سر بزن عزیز خوشحال میشیم

mohammad2006
29-10-2006, 12:16
سلام مهرداد عزیز.
ممنون سعی می کنم بیشتر بیام

royaye_talkh55
30-10-2006, 05:14
سلام مهرداد عزیز.
ممنون سعی می کنم بیشتر بیام
در هر صورت اگه بیشتر سر بزنی هم به نفع خودته و هم اینکه این تاپیک بالا میمونه و دوستان بیشتری پیدا می شوند:)

alibahal
01-11-2006, 11:23
سلام به همه عزیزان .امیدوارم سر زنده سربلند باشید

royaye_talkh55
05-11-2006, 11:46
سلام به همه عزیزان .امیدوارم سر زنده سربلند باشید
سلام علی آقا خوبی آقا؟
شما هم کرمونی هستید؟
مثل اینکه تعداد داره زیاد میشه :)

alibahal
06-11-2006, 17:52
سلام علی آقا خوبی آقا؟
شما هم کرمونی هستید؟
مثل اینکه تعداد داره زیاد میشه :)

مرسي خيلي ممنون . شما خوبي آقا مهرداد؟

بله

alibahal
06-11-2006, 18:03
دوستان می خواستم بدونم که کسی لینک مصتقیم برنامه matlabروداره؟
اگر دارین لطفا بزارین.
خیلی ممنون

حسام جون کرمان امدی خبری بده بیام به بی نمت.

royaye_talkh55
07-11-2006, 08:43
علی جون این برنامه چی هست که دنبالش میگردی یه کمی توضیح بده:)

alibahal
08-11-2006, 11:22
علی جون این برنامه چی هست که دنبالش میگردی یه کمی توضیح بده:)

با اين برنامه مي شه مسائل رياضي واستا تيك رو حل كرد .

royaye_talkh55
08-11-2006, 21:10
ا اين برنامه مي شه مسائل رياضي واستا تيك رو حل كرد .
آهان
اتفاقا من این برنامه رو ندارم چون رشتم این نیست و به دردم نمیخوره:):)

alibahal
11-11-2006, 09:03
آهان
اتفاقا من این برنامه رو ندارم چون رشتم این نیست و به دردم نمیخوره:):)

خوب بس هیچی.

راستی میتونی crack شو برام گیر بیاری؟

abraham66
11-11-2006, 22:41
سلام بر همه
منم كرماني هستم :)

كم كم باهاتون اشنا ميشم :)

hesam
13-11-2006, 09:19
دوستان می خواستم بدونم که کسی لینک مصتقیم برنامه matlabروداره؟
اگر دارین لطفا بزارین.
خیلی ممنون

.
فكر نكنم لينك پيدا كني اگر هم پيدا كني فكر كنم حجمش 2 تا سي دي هست

alibahal
13-11-2006, 17:48
فكر نكنم لينك پيدا كني اگر هم پيدا كني فكر كنم حجمش 2 تا سي دي هست
جیگر برادرت نداره برم ازش بگیرم؟

royaye_talkh55
14-11-2006, 19:45
خوب بس هیچی.

راستی میتونی crack شو برام گیر بیاری؟
کرک اینجور برنامه ها به دلیل اینکه طرفداران خاص و معدودی دارند فکر نمی کنم گیر بیاد چون اگه مثل برنامه های کاربردی باشه و همه بخوان ازش استفاده کنند کرکر ها میرن کرکش می کنن ولی اگه مختص یه عده خاص باشه زیاد کسی دنبالش نیست
می بینم که تعداد دوستان جدید زیاد شده انشاا... در انیده ای نزیدک قراری بذاریو و ببینیمتون:)

alibahal
15-11-2006, 11:17
کرک اینجور برنامه ها به دلیل اینکه طرفداران خاص و معدودی دارند فکر نمی کنم گیر بیاد چون اگه مثل برنامه های کاربردی باشه و همه بخوان ازش استفاده کنند کرکر ها میرن کرکش می کنن ولی اگه مختص یه عده خاص باشه زیاد کسی دنبالش نیست:)

مرسی از راهنمایی.

می بینم که تعداد دوستان جدید زیاد شده انشاا... در انیده ای نزیدک قراری بذاریو و ببینیمتون:)

منم موافقم.

hesam
15-11-2006, 12:43
جیگر برادرت نداره برم ازش بگیرم؟
فكر نكنم نه بهتره بگم برادرم تو كاره اين برنامه هايه تخصصي نيست بهتره بري cd رو بخري

royaye_talkh55
17-11-2006, 20:06
به به بالاخره چشم ما به جمال آقا حسام منور شد!
کجایی پسر اصلا احوالی نمیگیری
بابا بی معرفت نمی گی ما اینجا زنده ایم یا مرده:)

alibahal
18-11-2006, 08:50

منم موافقم

alibahal
18-11-2006, 09:03
سلام عزیزان. امروز می خوام براتون يك برنامه رو بزارم كه روي موبايل نصب مي شه.
اين برنامه مثل يك my computer براي گوشي شما عمل مي كند.
اينم link:

alibahal
18-11-2006, 09:23
دوستان اگر linkقبلي خراب بود با اين يكي برين .تو اين يكي چندتا با هم هست

hesam
19-11-2006, 14:56
ما مخلصيم :rolleye:
مگه اين درس ها ميزارن احوال شما رو بگيرم :angry:
من فقط 5 شنبه ها و جمعه ها كرمانم كه تو مي ري به زرند
انشاالله بعد از امتحانات پايان ترم يك قراره تميز مي گزاريم ;) :biggrin:

royaye_talkh55
19-11-2006, 23:02
خوش به حال خودم چون هنوز موبایل با کلاس نخریدم:)

محمد گل
20-11-2006, 00:42
منم از بافتم

hesam
20-11-2006, 09:07
خوش به حال خودم چون هنوز موبایل با کلاس نخریدم:)
چرا اون وقت

royaye_talkh55
22-11-2006, 19:26
چرا اون وقت
Because I Am Dont Have Enufgh Money To Buy this Model Of Mobile
یعنی من پول کافی ندارم حسام جون مثل شما مایه دارا
راستی یادته عکس منو گرفتی با موبایلت؟:)

منم از بافتم
آقا خیلی خیلی خوش او.مدی به این انجمن امیدواریم که شما رو هم تو یه قرار ببینیم:)

alibahal
25-11-2006, 09:05
دوستان امروز باراتون چند تا بازی top مي زارم.(مخصوص موبایل)

link :

baby
25-11-2006, 16:29
سلام من سربازی اومدم کرمان اگه بشه تو قرار ها ببینمتون ممنون میشم

alibahal
30-11-2006, 09:06
سلام حسام جان اگر كرمان هستي يك خبر بده كه خيلي كارت دارم.

alibahal
02-12-2006, 08:52
سلام من سربازی اومدم کرمان اگه بشه تو قرار ها ببینمتون ممنون میشم

آقا خير مقدم وخوشامد مي گم به شما .انشا الله يك قرار بعد از امتحانات پايان ترم مي زاريم وشما رو مي بينيم.

baby
03-12-2006, 10:46
سلام ممنون از لطفتون منتظرم

alibahal
25-12-2006, 18:23
بابا شما خیلی باحالین!
معلوم هست یک ماه کجایین؟
واقعا که کرمانی هستین!(بی حال)

hesam
16-01-2007, 15:10
بابا شما خیلی باحالین!
معلوم هست یک ماه کجایین؟
واقعا که کرمانی هستین!(بی حال)
درست صحبت کن من اومدم
برو بچ بگن که کی تمام می شود امتحانات پایان ترم تا قرار بگزیریم
اول خودم 5 بهمن

hesam
20-01-2007, 01:21
هيچ كس نبود

محمد گل
20-01-2007, 01:27
سلام
کسی بافتی نیست ؟

mojtaba007
24-01-2007, 18:24
سلام
من هم کرمونی هستم هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا

mojtaba007
24-01-2007, 18:36
راستی یادم رفت بگم من با royaye_talkh55
رفیقم
اقای royaye_talkh55 خیلی مخلصیم

محمد گل
25-01-2007, 01:41
سلام
عزیزان
ما رو یادتون نره
kolompeh_m@yahoo.com

alibahal
27-01-2007, 10:40
به به بلاخره چشمم به جمال چند نفر روشن شد

alibahal
27-01-2007, 10:42
درست صحبت کن من اومدم
برو بچ بگن که کی تمام می شود امتحانات پایان ترم تا قرار بگزیریم
اول خودم 5 بهمن

منم موافقم .حالا کی قرار بزاریم؟

Gilopa
27-01-2007, 11:13
منم همش تو کرمان شما رفت و امد دارم.هفته بعدم میام کرمان دوباره.بگید کجا قرار میذارید از دور ببینمتون.

royaye_talkh55
27-01-2007, 21:39
سلام به همهههههههههههههههه دوستان من اومدم س از غیبت طولانی
من13بهمن امتحانام تموم میشه و می تونم بیا م قرار
راستی مجتبی سلام خوبی ؟
اسم منو که یا دته مهرداد!

Babak_King
27-01-2007, 21:53
اول سلامي چو برگ هاي خشك و ريخته شده و زير برف رفته زمستان ! ( ببخشيد بهاران ) !

سلام به همه بچه هاي كرماني گل
بروبچ قديم (مهرداد , حسين , حسام , امير (يادش بخير) كجاست خبري ازش دارين )؟
و جديد (آقا مجتبي , آقا علي , آقا محمد) و باقي بچه هاي گل كرمان

مخلصه همه هم هستيم دربست !

منم همش تو کرمان شما رفت و امد دارم.هفته بعدم میام کرمان دوباره.بگید کجا قرار میذارید از دور ببینمتون.

سلام گيلوپا جان
اسمت يادم رفته !:happy:

حتما بيا ما به مهمون نوازي معروفيم !
خوشحال ميشم ببينمت .
مخلصم

Babak_King
27-01-2007, 21:56
راستی مجتبی سلام خوبی ؟

سلام مهرداد جان
خوبي؟

آقا خسته امتحانات نباشي , ميگم غيبتت واقعا كبرا بود مثل اينكه توپ خرخوني ميكردي !
شمارت عوض شده اگه عوض شده پي امش كن بهم
مخلصم .

Babak_King
27-01-2007, 21:59
دوستان هر موقع تا قبل از 23 بهمن قرار گذاشتيد به منم يه ندا بديد بيام

Asalbanoo
27-01-2007, 22:49
رفقای کرمونی خوبید؟
می گم هنوز اون کتاب فروشی اقبال سر چهار راه احمدی هستش؟
و کافی شاپ سیاه سفید.....
راستی اون باغ که توش رستوران سنتی بود و کنارش هم یه نمایشگاه
اسمش چی بود؟
متسفانه اسم خیابون رو هم فراموش کردم
خیابانی که از طرف ازادی می امد طرف رو به پایین.و توش اون زیارتگاه عباس علی بود
( خداوکیلی ترکوندم با ادرس دادن)

royaye_talkh55
28-01-2007, 08:44
سلام به همه بچه هاي كرماني گل
بروبچ قديم (مهرداد , حسين , حسام , امير (يادش بخير) كجاست خبري ازش دارين )؟
و جديد (آقا مجتبي , آقا علي , آقا محمد) و باقي بچه هاي گل كرمان
سلام عليكم ورحمه الله و بر كاته

سلام مهرداد جان
خوبي؟

آقا خسته امتحانات نباشي , ميگم غيبتت واقعا كبرا بود مثل اينكه توپ خرخوني ميكردي !
شمارت عوض شده اگه عوض شده پي امش كن بهم
مخلصم .

چاكر آقا بابك هم هستيم
ميگم شماره كه همونه حالا برات پي ام مي دم
راستي تو چرا سه تا پست پشت سر هم ميدي؟:happy:

نه بابا كجا خر خوني و من ؟
اصلا جور در نمياد

دوستان من تا 13 امتحان دارم بعدش مي تونتيم يه قرار بذاريم

hesam
28-01-2007, 10:40
سلام به برو بچ:biggrin: :biggrin: :biggrin:
اقایان من پیشنهاد همین 5 شنبه ای را میدهم موافقین اعلام موجودیت بکنن:laughing: ;)

royaye_talkh55
28-01-2007, 11:11
من جمعه امتحان دارم

mojtaba007
28-01-2007, 11:25
راستی مجتبی سلام خوبی ؟

گرفتم منظورتو
مهرداد جون!!!

royaye_talkh55
28-01-2007, 13:51
سلام مجتبی خوبی؟
ان شاا... که تو قرار ببینمت البته غیر از دانشگاه

mojtaba007
28-01-2007, 13:54
خوشحال میشم ببینمت

Babak_King
28-01-2007, 23:51
سلام دوستان مهمان نواز كرماني !
جواب عسل بانو رو نميديد !
شما ببخشيدشون بانو.

رفقای کرمونی خوبید؟
رفقای کرمونی خوبید؟
می گم هنوز اون کتاب فروشی اقبال سر چهار راه احمدی هستش؟
و کافی شاپ سیاه سفید.....
راستی اون باغ که توش رستوران سنتی بود و کنارش هم یه نمایشگاه
اسمش چی بود؟
متسفانه اسم خیابون رو هم فراموش کردم
خیابانی که از طرف ازادی می امد طرف رو به پایین.و توش اون زیارتگاه عباس علی بود
( خداوکیلی ترکوندم با ادرس دادن)

سلام عسل بانو يا بانو عسل :happy:
ما همگي خداروشكر خوبيم و مچكريم بابته احوال پرسي شما :laughing:
كتاب فروشي اقبال سر سه راه احمدي منبع هر چي كتاب كه شما بخوايد
كافي شاپ سياه و سفيدو من نديدم يعني اكثرا سعي ميكنم خرج زيادي نكنم نميرم

ايول
راستي شما دانشجويي كرمان يا اينكه همينجوري اومديد(سياحتي , بازديدي , زيارتي , اومدني , ـفريحي , چي يچ چي ؟ ؟ )

Babak_King
28-01-2007, 23:54
سلام عليكم ورحمه الله و بر كاته

چاكر آقا بابك هم هستيم
ميگم شماره كه همونه حالا برات پي ام مي دم
راستي تو چرا سه تا پست پشت سر هم ميدي؟:happy:

نه بابا كجا خر خوني و من ؟
اصلا جور در نمياد

دوستان من تا 13 امتحان دارم بعدش مي تونتيم يه قرار بذاريم

عليكم اسلام برار

ميخواستي پسر خالم باشي !
رويت شد !
ميخواستم كمبود پست داخل اين تايپك رو جبران كنم :laughing:

آره جون عمت اصلا خرخوني نميكني !
خوبم جور درمياد

royaye_talkh55
29-01-2007, 07:43
عليكم اسلام برار

ميخواستي پسر خالم باشي !
رويت شد !
ميخواستم كمبود پست داخل اين تايپك رو جبران كنم

آره جون عمت اصلا خرخوني نميكني !
خوبم جور درمياد
سلام خوبی؟
اوکی
اوکی
اوکی
اگه خرخونی کرده بودم که الان میباست تموم کرده باشم ولی زهی خیال باطل هنوز 28 تا دیگه مونده!

hesam
29-01-2007, 23:40
سلام دوستان مهمان نواز كرماني !
جواب عسل بانو رو نميديد !
شما ببخشيدشون بانو.

سلام عسل بانو يا بانو عسل :happy:
ما همگي خداروشكر خوبيم و مچكريم بابته احوال پرسي شما :laughing:
كتاب فروشي اقبال سر سه راه احمدي منبع هر چي كتاب كه شما بخوايد
كافي شاپ سياه و سفيدو من نديدم يعني اكثرا سعي ميكنم خرج زيادي نكنم نميرم

ايول
راستي شما دانشجويي كرمان يا اينكه همينجوري اومديد(سياحتي , بازديدي , زيارتي , اومدني , ـفريحي , چي يچ چي ؟ ؟ )
من اين كافه شاپه رو ديدم اول شريعتي هست و معمولآ دوست پسر دوست دخترا اونجا تلپن حالا بابك خان ,شمانمي دانيد اين كجا هست جاي سوال دارد

سلام خوبی؟
اوکی
اوکی
اوکی
اگه خرخونی کرده بودم که الان میباست تموم کرده باشم ولی زهی خیال باطل هنوز 28 تا دیگه مونده!

دعوا نكنيد
حالا چون مهرداد جون 5شنبه نمي تونن بياين پس قرار براي 5شنبه هفته ديگر مي افتد

shm202000
30-01-2007, 21:45
سلام دوستان

اين قرار رو كي و كجا گذاشتين.

لطفا به من هم بگين تا بيام.

ممنونم

Asalbanoo
30-01-2007, 22:12
بابک جان ممنون
من یک و سال و نیم در شهر شما دانشجو بودم. و خداوکیلی می گم کرمانیها واقعا مردمون مهمانوازی هستند.
یعنی اون اوایلی که اومده بودم هر کی می فهمید من دانشجو هستم و احتیاج به کمک دارم واسم کم نمی ذاشت
باز هم ممنون

royaye_talkh55
30-01-2007, 22:24
دعوا نكنيد

حسام جون اگه میشه آخر هفته نذار می دونی که من .....هستم کرمان نیستم

سلام دوستان

اين قرار رو كي و كجا گذاشتين.

لطفا به من هم بگين تا بيام.

ممنونم
عزیز
وقتی به نتیجه برسه حتما همینجا خبر می دیم که کجا و کی هست فقط باید هر روز به اینجا سر بزنی

hesam
30-01-2007, 22:36
حسام جون اگه میشه آخر هفته نذار می دونی که من .....هستم کرمان نیستم

عزيزم من شايد برم مسافرت نباشم حالا به خاطر شما مي گذاريمش 4 شنبه

royaye_talkh55
01-02-2007, 07:41
عزيزم من شايد برم مسافرت نباشم حالا به خاطر شما مي گذاريمش 4 شنبه
شما قرار تون رو بذارید من اگه تونستم میام و اگه نه که هیچی حیرون من نباشید
ممنون

Babak_King
01-02-2007, 12:34
من اين كافه شاپه رو ديدم اول شريعتي هست و معمولآ دوست پسر دوست دخترا اونجا تلپن حالا بابك خان ,شمانمي دانيد اين كجا هست جاي سوال دارد

دعوا نكنيد

سلام
خب به اين خاطره كه من زياد اهل دوست پسر دوست دختر بازي نيستم ... ;)
هر موقعي گذاشتيد يه پي ام بديد بهم.

Babak_King
01-02-2007, 12:45
بابک جان ممنون
من یک و سال و نیم در شهر شما دانشجو بودم. و خداوکیلی می گم کرمانیها واقعا مردمون مهمانوازی هستند.
یعنی اون اوایلی که اومده بودم هر کی می فهمید من دانشجو هستم و احتیاج به کمک دارم واسم کم نمی ذاشت
باز هم ممنون

سلام , خواهش ميكنم
معلوم ميشه درس خون بوديد كه 1.5 تموم كرديد ( چون گفتيد "دانشجو بودم" ;) )
در مورد مهمون نوازي ببينيد اينجا مردم هر چي داشته باشن و نباشن خرج ميكنن و زياد اهل نگه داشتن و خرج نكردن نيستن

شيك ميپوشن , خوش ميگردن , زندگي رو سخت نمي گيرن.

در مورد دانشجو هم اينجا تا دلتون بخواد دانشگاه و دانشجو داره همونطوري كه ديديد اينجا از لحاظ دانشجو خيلي شهر خفنيه ( 80 % دختر :blink: )

شمام هر جا هستيد موفق باشيد .
بابك