ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : الگوریتم فارسی نویسی

65kk21
06-09-2008, 21:50
لطف کنید در مورد فار سی نویسی یه سری اطلاعات پایه ای به من بدید
از اول شروع کنید.
مثلا یه فایل فونت رو چطوری ازش استفاد ه میکنن.

seyyedalith
07-09-2008, 11:47
سلام
اشتباه اومدي جانم!!!
جواب:فونت رو در بخش فونت control panel كپي مي كنند و هر جا خواستند استفاده مي كنند

KhepeleSibilo
07-09-2008, 21:02
توو ويندوز يا داس ؟ كدوم زبان ؟و دقيقا هدفتون چيهاگر كامل توضيح بدين مي تونم كمك كنم، چونXP به اين چيز ها نيازي نداره و خودش unicode وزبانهاي مختلف و ...

65kk21
09-09-2008, 20:33
ببین عزیزم من اونقدرا هم احمق نیستم که شامل اون لینکی که بالا دادی بشم :20:
من فقط یه کم سوالم رو بد مطرح کردم .

حالا فرض کن من یه فایل فونت true type فارسی دارم . چطوری باهاش ارتباط برقرار کنم (یعنی چه اطلاعاتی
رو باید از روش بخونم )

تازه توی تایپ حروف فارسی حروف به هم چسبیدن ، شکل های مختلفی دارن ( مثل : م غ ) ، کلمه ای
که اخر خط جا نشه با ید کلا بره خط بعد .

من از این جور چیزا میخوام . توی هر محیطی که خواستین توضیح بدین .

فکر کنم واضحتر شد.

hamidreza_buddy
12-09-2008, 22:54
ببین این کارا رو خود ویندوز انجام میده!
(مباحث زیر رو در MFC و vc++ در نظر بگیر)
مثلاً یه تابع داریم که به عنوان ورودی نوع فونت و اندازه رو میگیره و همچنین متن رو. به عنوان خروجی طول اون متنی که رو مانیتور چاپ میشه رو به شما میده. و مثلاً اگه بیشتر از یه حدی بود بره خط بعد. این توابع کاربردی به صورت API توی ویندوز وجود دارند.
اگه می خواهید یه word processor مثل ویندوز بنویسید، باید این توابع مختلف رو با هم ترکیب کنید. وگرنه کسی نمیاد فایل فونت رو بخونه و ببینه چه جوریه و بعد اونو چاپ کنه و کارهای به هم چسبیده بودن و نبودنشو تعیین کنه!
ولی اگر پروژه هست (دانشگاهی یا ...) و قرار هست که حتماً این کار انجام بشه، باید خودتون این کارها رو دستی انجام بدید. اول فرمت فایل فونت رو یاد بگیرید و بتونید شکل حروف رو از اون بخونید و کلمات رو چاپ کنید! الگوریتم فرموله و سر راستی کد نوشته بشه. که کار بسیار طاقت فرسایی هست.
البته همۀ این کارها رو ویندوز واست انجام میده و اکثر توابع به درد بخورش به صورت API موجود هست.