PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در مودم

coyote
06-09-2008, 12:45
اقا دستم به دامنتون
مودمم به طرز وحشتناکی سرعتش اومده پایین قبلا با 40kb کانکت میشدم الان با 19kb کانکت میشم
isp هم عوض کردم بازم درست نشد
سی دی مودمم گم کردم
در ضمن موقع دایال اپ هم مدت وصل شدنش به نت بیشتر شده هم یه صدای عجیبی مثل ویز ویز بهش اضافه شده
چه کار کنم؟

Arsa Persian
06-09-2008, 16:08
مشکل از شما و از ISP نیست بلکه کل سرعت در ایران اومده پایین که احتمالا یه جایی قطعی داریم
منم خودم با Adsl دانلود 15.5 داشتم حالا شده 6.5 :19::19::19:

:19::4::19:

coyote
07-09-2008, 16:33
نه اقا چون گفتم مودمم اصلا صداش تغییر کرده و در ضمن همسایمون داره با سرعت بالا وصل میشه

shahab_blaster
07-09-2008, 20:24
نه اقا چون گفتم مودمم اصلا صداش تغییر کرده و در ضمن همسایمون داره با سرعت بالا وصل میشه
چند تا دليل داره
اول اينكه اگه با خطوط ديجيتال وصل ميشي نت به دليل مشكل تو شبكه در حال حاظر اين خطا مشكل دارن
در غير اينصورت احتمالا مشكل از خط تلفن شماست كه خط اصلي شده و از اون انشعاب گرفتن به مخابرات زنگ بزن تا ديتا رو رو خطتون چك كنن
موفق باشي

saviss
07-09-2008, 20:39
مشکل از شما و از ISP نیست بلکه کل سرعت در ایران اومده پایین که احتمالا یه جایی قطعی داریم
منم خودم با Adsl دانلود 15.5 داشتم حالا شده 6.5

سرعت من توی چندروزه پائین نیومده (البته dsl)هست
...پس احتمالا...نقل قول پائینی

چند تا دليل داره
اول اينكه اگه با خطوط ديجيتال وصل ميشي نت به دليل مشكل تو شبكه در حال حاظر اين خطا مشكل دارن
در غير اينصورت احتمالا مشكل از خط تلفن شماست كه خط اصلي شده و از اون انشعاب گرفتن به مخابرات زنگ بزن تا ديتا رو رو خطتون چك كنن
موفق باشي
درسته
ازمخابرات محله تون سوال کنید که آیا خط تون روpcm4نکردن؟
نکته ی دوم...
خط داخلی وسیم کشی تلفن خودتون رو هم چک کنید...ممکنه جائی دچار مشکل شده باشه...مثلااتصالات شل شده باشن
=====
راستی ویروس میروسی چیزی نداره سیستم؟

hardware2000
07-09-2008, 21:45
نه دوست من بر میگرده به سیم کشی خونتون اگر می خوای سرعتت بالا بره سیم مستقیم بکش به خونتون و سعی کن اگر شبا از اینترنت استفاده میکنی پریزای دیگه رو بکشی خیلی تاثیر داره تو سرعت.

Arsa Persian
07-09-2008, 23:12
در ضمن یه نکته ی دیگه رو هم اضافه کنم به مطالب دوستان

استفاده از دستگاه مزاحم یاب باعث کاهش شدید سرعت اتصال به اینترنت در خطوط Dial Up میشه

coyote
08-09-2008, 15:41
الا اگه pcm4 کرده باشن چه کار کنم؟

Arsa Persian
08-09-2008, 16:11
الا اگه pcm4 کرده باشن چه کار کنم؟

باید به مخابرات درخواست بدید تا خط تلفن تون رو از این حالت در بیارن
من توی روزنامه خونده بودم از چند روز تا 1 ماه ممکنه طول بکشه تا درست کنن

:10: