ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : !!! کمممممممممممک کنید !!!

M@STER
05-09-2008, 16:08
سلام.
من یه مادربورد DFI دارم که 2 پورت lan داره حالا من میخوام سه تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنم . کامپیوتر خودم رو به hub وصل میکنم و کامپیوتر دیگه رو به پورت دوم lan روی مادربوردم وصل میکنم و یه کامپیوتر دیگه هم به hub وصل میکنم.وقتی این کارو انجام میدم کامپیوتر من رو نمیشناسه و وقتی اون کامپیوتر دیگه رو از lan مادربوردم جدا میکنم کامپیوتر منو میشناسه.:41::41::41:تو رو خدا اگه راه حلشو میدونید کمک کنید.خیلی برام مهمه.ممنون:19::19::19:

shahab_blaster
05-09-2008, 16:39
سلام.
من یه مادربورد DFI دارم که 2 پورت lan داره حالا من میخوام سه تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنم . کامپیوتر خودم رو به hub وصل میکنم و کامپیوتر دیگه رو به پورت دوم lan روی مادربوردم وصل میکنم و یه کامپیوتر دیگه هم به hub وصل میکنم.وقتی این کارو انجام میدم کامپیوتر من رو نمیشناسه و وقتی اون کامپیوتر دیگه رو از lan مادربوردم جدا میکنم کامپیوتر منو میشناسه.:41::41::41:تو رو خدا اگه راه حلشو میدونید کمک کنید.خیلی برام مهمه.ممنون:19::19::19:
سوئيچ چند پورت داري؟
يكي از علت هاش ميتونه فايروال باشه بايد غير فعال باشه

M@STER
05-09-2008, 16:51
دوست عزیز اون که حله رو همه سیستمها فایروال آف هستش.
از hub 5 پورتی استفاده میکنم.
مشکل از hub نیست چون تا حالا 4 تا سیستمو بهش وصل کردم درست کار کرده.ولی نمیدونم این مادربوردش چرا اینجوریه که دوتا پورت lan گذاشته ولی وقتی میخوای از جفتش استفاده کنی نمیشه

shahab_blaster
05-09-2008, 17:00
دوست عزیز اون که حله رو همه سیستمها فایروال آف هستش.
از hub 5 پورتی استفاده میکنم.
مشکل از hub نیست چون تا حالا 4 تا سیستمو بهش وصل کردم درست کار کرده.ولی نمیدونم این مادربوردش چرا اینجوریه که دوتا پورت lan گذاشته ولی وقتی میخوای از جفتش استفاده کنی نمیشه
احتمالا بايد تو بايوس يه تنظيماتي رو انجام بدي يا نرم افزار داه
ولي در كل نبايد با ايتفاده از 2 پورت يكيش غير فعال بشه

M@STER
05-09-2008, 17:20
یکیش غیر فعال نمیشه ،جفتش. چون یکی از سیستمها به سیستم من وصله اون رو هم نمیشناسه.یعنی نه سیستم منو میشناسه نه اونی که به سیستم من وصله.بد بخت شدم

shahab_blaster
05-09-2008, 21:12
یکیش غیر فعال نمیشه ،جفتش. چون یکی از سیستمها به سیستم من وصله اون رو هم نمیشناسه.یعنی نه سیستم منو میشناسه نه اونی که به سیستم من وصله.بد بخت شدم
در حالت عادي اين 2 سيستم با يك پورت همديگر رو ميشناسن يا نه؟
سوئيچت جاي خالي نداره؟

M@STER
05-09-2008, 22:28
در حالت عادي اين 2 سيستم با يك پورت همديگر رو ميشناسن يا نه؟
سوئيچت جاي خالي نداره؟

آره دو کامپیوتر همدیگرو میشناسن ولی کامپیوترهایی که به hub وصلن این دو رو نمیشناسن.انگار تو hub مشکل ایجاد میکنه.
چرا داره ولی مشکل یه جای دیگست.واسه کاری میخوام که خیلی خیلی مهمه.

shahab_blaster
05-09-2008, 22:37
آره دو کامپیوتر همدیگرو میشناسن ولی کامپیوترهایی که به hub وصلن این دو رو نمیشناسن.انگار تو hub مشکل ایجاد میکنه.
چرا داره ولی مشکل یه جای دیگست.واسه کاری میخوام که خیلی خیلی مهمه.
من فكر ميكنم مشكل از ويندوز اين مادربوردت باشه چون نميتونه 2 كارت شبكه رو از هم جدا كنه
سيستمت با يه پورت شبكه با سوئيچ مشكلي نداره ؟

M@STER
05-09-2008, 22:48
نه اصلا با یه پورت خیلی خوب کار میکنه

shahab_blaster
05-09-2008, 22:52
نه اصلا با یه پورت خیلی خوب کار میکنه
تو بايوس تنظيمات خاصي نداره يا اينكه تو دفرچش چيزي ننوشته كه چطوري از هر 2 استفاده كني؟

M@STER
05-09-2008, 23:03
نه متاسفانه
ولی از کسی که خریدم یه سی دی داد که گفت این درایورهای آپدیت شده این مادربورد هست از این به بعد اینو نصب کن.نمیدونم مشکل از اونه یا نه ولی فکر نمی کنم چون گفت تازه آپدیت شده

shahab_blaster
06-09-2008, 08:40
نه متاسفانه
ولی از کسی که خریدم یه سی دی داد که گفت این درایورهای آپدیت شده این مادربورد هست از این به بعد اینو نصب کن.نمیدونم مشکل از اونه یا نه ولی فکر نمی کنم چون گفت تازه آپدیت شده
مدل دقيق مادربوردت رو بگو يه سرچي بزنم ببينم ميشه اطلاعاتي رو اون قضيه كسب كنم
بعد بگير به شبكه دوم سيستمت يه سيستم ديگه رو وصل كن نه به سوئيچ
ببين بازم سيستم ها همو نميشناسن

shahab_blaster
06-09-2008, 08:46
نه متاسفانه
مدل دقيق مادربوردت رو بگو يه سرچي بزنم ببينم ميشه اطلاعاتي رو اون قضيه كسب كنم
بعد بگير به شبكه دوم سيستمت يه سيستم ديگه رو وصل كن نه به سوئيچ
ببين بازم سيستم ها همو نميشناسن

M@STER
06-09-2008, 12:35
DFI lanpartyUT icfx3200-T2R/G

ببین دوست عزیز در حالت عادی همدیگرو میشناسن(وقتی که به hub وصل نیستن)
وقتی هم وصله بازم همدیگرو میشناسن ولی سیستمهایی که به hub وصل هستن اینارو نمیشناسن و وقتی اون دو سیستمو از هم جدا میکنم همه همدیگرو میشناسن.
فقط موقعی همو نمیشناسن که مثلا کامپیوتر من و 2 کامپیوتر دیگه به hub وصل هستن و یه کامپیوتر دیگه به سیستم من وصل باشه.فقط در این حالت.

shahab_blaster
06-09-2008, 12:55
DFI lanpartyUT icfx3200-T2R/G

ببین دوست عزیز در حالت عادی همدیگرو میشناسن(وقتی که به hub وصل نیستن)
وقتی هم وصله بازم همدیگرو میشناسن ولی سیستمهایی که به hub وصل هستن اینارو نمیشناسن و وقتی اون دو سیستمو از هم جدا میکنم همه همدیگرو میشناسن.
فقط موقعی همو نمیشناسن که مثلا کامپیوتر من و 2 کامپیوتر دیگه به hub وصل هستن و یه کامپیوتر دیگه به سیستم من وصل باشه.فقط در این حالت.
سیستم ها همدیگر رو پینگ می کنند یا نه فقط همو نمی بینند ؟

M@STER
06-09-2008, 13:19
منظورت از پینگ رو نمیدونم.مثلا تو بازی همدیگرو نمیشناسن.ولی در حالت عادی که سیستمی به سیستم من وصل نیست میشناسن

Arsa Persian
06-09-2008, 19:10
فکر کنم به این دلیل جواب نمی گیری که خودت یه توپولوژی اختراع کردی
اگه توپولوژی ستاره بخوای باید یکی از کامپیوتر ها سرور بشه بقیه به Hub وصل بشن
توپولوژی خطی بخوای باید کامپیوتر اول رو به دوم، دوم رو به سوم و ...
شما ترکیبی از این دو توپولوژی رو انتخاب کردید احتمالا به این دلیل جواب نمی گیرید
البته من خودم تخصصی در مورد شبکه ها ندارم و فقط خواستم عقیده ی خودم رو بیان کنم شاید مشکل گشا باشه:11:

shahab_blaster
06-09-2008, 20:55
فکر کنم به این دلیل جواب نمی گیری که خودت یه توپولوژی اختراع کردی
اگه توپولوژی ستاره بخوای باید یکی از کامپیوتر ها سرور بشه بقیه به Hub وصل بشن
توپولوژی خطی بخوای باید کامپیوتر اول رو به دوم، دوم رو به سوم و ...
شما ترکیبی از این دو توپولوژی رو انتخاب کردید احتمالا به این دلیل جواب نمی گیرید
البته من خودم تخصصی در مورد شبکه ها ندارم و فقط خواستم عقیده ی خودم رو بیان کنم شاید مشکل گشا باشه:11:
اصلا اين كار دوستمون روش خاصي نيست يه شبكه سادس كه توپولوژي نداره
منظورم از پينگ اين دستور بود
ping 192.168.0.1 قسمت عددي مثال هست و شما IP هاي شبكه خودت رو بنويسي البته نميتوني هر نو IP رو هم بدي معمولا با همين 192.168.000.000 شروع ميشه يا 215.217.000.000
شما سيستمات رو وقتي همه وصلا پينگ كن اگه ريپلي داد يعني درسته اگه نداد يعني مشكل حادتر از اين حرفاست

M@STER
07-09-2008, 07:36
من از این ip برای ping استفاده کردم. به ترتیب: 5 - 4 - 3 - 2 - 192.168.0.1

و همه هم apply میدن.

shahab_blaster
07-09-2008, 11:47
من از این ip برای ping استفاده کردم. به ترتیب: 5 - 4 - 3 - 2 - 192.168.0.1

و همه هم apply میدن.
اگه همرو REPLY میکنه با یه زمان خاص مشکل احتمال میره از کارت شبکه باشه
بعد اینکه همه WPRKGROUP هستن و 2 سیستم با یه نام وجود نداره ؟

shahab_blaster
07-09-2008, 15:01
من از یکی از دوستام پرسیدم گفت که شما باید رو اون سیستم که 2 تا کارت شبکه دارین هر 2 کارت رو با هم انتخاب کن با ماس بعد کلیک راست کن و گزینه Bridge Connections رو انتخاب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه باز خبرم کن

M@STER
08-09-2008, 23:40
ok امتحان میکنم بهت میگم

M@STER
08-09-2008, 23:51
اگه همرو REPLY میکنه با یه زمان خاص مشکل احتمال میره از کارت شبکه باشه
بعد اینکه همه WPRKGROUP هستن و 2 سیستم با یه نام وجود نداره ؟

همه workgroup هستن فقط یکی از سیستم ها روش ویندوز ویستا نصبه مشکل از این نمیتونه باشه؟
در حالت عادی کار میکنه با اینکه ویندوز ویستا روشه ولی وقتی اون کارو میکنم دیگه نمیشناسه.
اسماشون هم با هم فرق دارن.

shahab_blaster
09-09-2008, 09:07
همه workgroup هستن فقط یکی از سیستم ها روش ویندوز ویستا نصبه مشکل از این نمیتونه باشه؟
در حالت عادی کار میکنه با اینکه ویندوز ویستا روشه ولی وقتی اون کارو میکنم دیگه نمیشناسه.
اسماشون هم با هم فرق دارن.
مشكل از اين نيست چون اگه مشكل داشت بايد وقتي هم كه تكي وصلش ميكردي بازم همينطوري ميشد
اون كاري كه گفتم رو انجام دادي bridge connections

M@STER
10-09-2008, 00:05
آره دوست عزیز امتحان کردم ولی بازم نشد.نمیدونم مشکل از کجاست.