ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخــــــــوام Xsi یاد بگیرم.

CG Art
05-09-2008, 13:53
سلام دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام به امید خدا کار با نرم افزار XSI رو شروع کنم.
کســـــــی باهش کار کرده یه کم اینفو بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
05-09-2008, 14:01
خب اشتباه میکنی رفیق ...
منم یه مدت داغ کرده بودم ، یمخواستم برم سراغش اما دیدم باید همه این مسیری که برای مایا طی کردمو برای اونم طی بکشم ... :دی

نمیصرفه ، آدم نرم افزار خودشو پیش بگیره و توش حرفه ای بشه خیلی بهتره تا از این شاخه به اون شاخه بپره ...
البته تصمیم گیری با خودته ...
•♥•

CG Art
05-09-2008, 14:04
هر چه استادان گویــــــــــــند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یه تجربه ای داری که اینو میگی دیگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tamirat.laptop
05-09-2008, 14:05
خب اشتباه میکنی رفیق ...
منم یه مدت داغ کرده بودم ، یمخواستم برم سراغش اما دیدم باید همه این مسیری که برای مایا طی کردمو برای اونم طی بکشم ... :دی

نمیصرفه ، آدم نرم افزار خودشو پیش بگیره و توش حرفه ای بشه خیلی بهتره تا از این شاخه به اون شاخه بپره ...
البته تصمیم گیری با خودته ...
•♥•

تایید میشه
جدا آدم برسه به همون برنامه ای که داره کار میکنه خیله اشتباه نکن .........%

hadi665
05-09-2008, 14:20
خوب حرفای امین که تاییده خودمم قبولش دارم
اما میگن این برنامه هه برای بازی سازی مناسبه و کسایی که میخوان بازی بسازن میتونند رو این برنامه خیلی حساب وا کنند
البته برای کارای دیگه همون حرفه امینو برید بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CG Art
05-09-2008, 14:26
دمه همتون گرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen_3
05-09-2008, 18:07
xna يا xsi ?
xna ههها
تا حالا xsi نشنيدم

m@d
05-09-2008, 18:18
با اجازه
xsi نرم افزار ه خیلی حرفه ای هست چندین جایزه رو در جشنواره های مختلف گرفته و انجوری هم که من شنیدم برنامه نویس های مایا اونو ساخته (اونهایی که از اتودسک فتن ) منتال ری موتور رندرش هست (بقول معروف فابریک رو خودشه ) چون شرکت سازنده softimage سازنده موتور رندر منتال هست و با xsi کاملا مچ هستش تا 1 میلیون پلی گن رو ساپورت می کنه واقعاً نرم افزاره قوی هستش