ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمايش taskmanager ، مشكل چيه؟

dj_masiha
04-09-2008, 20:19
سلام و درود.
من يه مشكل اساسي دارم دوستان كه با تعويض ويندوز هم حل نشد!
امروز صبح كه كامپيوتر رو روشن كردم ديدم نميتونم taskmanager رو ببينم، يعني با فشار دادن كليدهاي Alt+Ctrl+Delete هيچ پنجره‌اي باز نميشه. (البته براي كمتر از يك لحظه يك پنجره Dos باز ميشه و بسته ميشه)
گفتم شايد ويندوز م ويروسي شده، چند تا آنتي ويروس نصب و تست كردم و انصافاً 3-4 تايي تروجان هم پيدا كردن و نابود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باز هم مشكلم برطرف نشد. رجيستري رو تعمير كردم اما باز هم نشد، ويندوز عوض كردم، باز هم درست نشد، از System Mechanic هم كاري بر نيومد. ديگه عقلم به جايي قد نميده، شما چيزي به ذهنتون نميرسه؟

mahdi7610
04-09-2008, 22:03
سلام

سیستم شما الوده به ویروس هست

از برنامه نود 32 استفاده کنید . حتما این انتی ویروس را اپدیت کنید و در حالت safe mode اقدام به ویروس یابی کنید .

از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید . البته اگه سیستم ویروسی باشه با برگرداندن این برنامه باز هم مشکل ایجاد خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه مشکل را حل نکنید این مشکل برای cmd ، registery و سایر قسمتهای نیز سرایت خواهد کرد .

این ویروس داخل درایوهای شما وجود دارد که با تعویض ویندوز و کلیک روی یک درایو فعال می شود . بهترین راه استفاده از یک انتی ویروس اپدیت شده هستش .

موفق باشید .