ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برداشتن گزینه autopaly از راست کلیلک روی درایوها

meghdad23
04-09-2008, 17:01
سلام
چند وقت پیش با مراجعه به یک سایت رایانه ام 34 تا spyware گرفت که اونا را پاک کردم و بعد از آن ویندوزم را عوض کردم اما یه مشکل به جا مانده از اون اینه که وقتی روی درایوها راست کلیک می کنم خاصیت autoplay وجود داره و با دوبار کلیلک خاصیت autoplay اجرا میشه و با اجرا شدن اون روز از نو روزی از نو ،یعنی سرعت کامپیوتر به شدت پایین می آد و .....به نظر خودم اگه بتونم این autoplay را بردارم دیگه اون اجرا نمیشه و مشکلم حل میشه به نظر شما از registry چگونه میتونم این کار را انجام بدم

mahdi7610
04-09-2008, 17:52
سلام
چند وقت پیش با مراجعه به یک سایت رایانه ام 34 تا spyware گرفت که اونا را پاک کردم و بعد از آن ویندوزم را عوض کردم اما یه مشکل به جا مانده از اون اینه که وقتی روی درایوها راست کلیک می کنم خاصیت autoplay وجود داره و با دوبار کلیلک خاصیت autoplay اجرا میشه و با اجرا شدن اون روز از نو روزی از نو ،یعنی سرعت کامپیوتر به شدت پایین می آد و .....به نظر خودم اگه بتونم این autoplay را بردارم دیگه اون اجرا نمیشه و مشکلم حل میشه به نظر شما از registry چگونه میتونم این کار را انجام بدم
سلام

داخل درایوهای شما فایلی به اسم autoplay و همچنین autorun.inf وجود داره .

فایلهای مخفی و سیستمی را قابل روئیت کنید و از root درایورهاتون این دوتا فایل را پاک کنید .

نحوه پاک کردن ویروس اتوران را توی تاپیک زیر توضیح داده ام . از همون روش برای پاک کردون ویروس autoplay استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه قصد استفاده از انتی ویروس را دارید پیشنهاد می کنم اخرین نسخه از نود 32 را بگیرید و اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

چون در حال حاضر این انتی ویروس قادر به از بین بردن این ویروس می باشد به شرطی که حتما اونا اپدیت کنید .

موفق باشید .