ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : {آموزش} Stealth Patch کردن دیسک‌ها با برنامه‌ی abgx360

صفحه ها : 1 [2]

amin200200
24-01-2012, 19:52
با agbx 1.0.5
پچش کردم
روی level 3 گذاشتم و یه چیز دیگه هم روی High که الان یادم نمیاد.....:d
بعدش با imgburn رایتش کردم.

سلام
دوست عزیز وقتی با agbx360 ورژن 1.0.5 پچ کردی پیام زرد یا قرمزی رو بهت نداد . ممنون میشم اینو دقیق بگی آخه خیلی DVD 9 رو به فنا دادم .

smallfrank
25-01-2012, 18:05
سلام
دوست عزیز وقتی با agbx360 ورژن 1.0.5 پچ کردی پیام زرد یا قرمزی رو بهت نداد . ممنون میشم اینو دقیق بگی آخه خیلی DVD 9 رو به فنا دادم .

ایناهاشش
تو همین تاپیک گذاشتمش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید...:40:

amin200200
26-01-2012, 08:50
خوب دوست گلم با این پچ کردن رو دستگاه شما بازی به راحتی اجرا شد و شما کاملا مطمئن هستید که دستگاهتون LT+2 داره ؟

smallfrank
26-01-2012, 17:51
بله اجرا شد

بله lt 2 داره.....

Spaniuly
26-01-2012, 19:37
فورزا روی ال تی 2 اجرا میشه اما قابل بازی کردن نیست چون دم به دقیقه کرش می کنه! اگه می خواهید فورزا 4 رو درست حسابی بازی کنید چاره ای جز ریختن ال تی 3 و تهیه مکس بورنر شده ندارید فورزا 4 اصلا با ال تی 2 سازگاری نداره اون اجرا شدن به هیچ دردی نمی خوره بخصوص توی منو ها و لودینگ ها کرش می کنه که برای دستگاه هم می تونه نگران کننده باشه این پیغام خطاها درج هر خطا مساویت با اضافه شدن یک لاگ حاوی ممتن خطا در ناند دستگاه شما... شاید بی خطر باشه اما هیچ تضمینی به بی خطر بودن این خخطا ها وجود نداره

smallfrank
26-01-2012, 21:21
خب اگه به صورت مکس برنر برای LT 2 رایت شده باشه چی ؟
باز هم کرش میکنه ؟

Spaniuly
26-01-2012, 22:22
خب اگه به صورت مکس برنر برای LT 2 رایت شده باشه چی ؟
باز هم کرش میکنه ؟
والا اینو امتحان نکردم ولی یه از بچه ها فکر کنم محسن (کریس جون 07) ال تی 2 داشت وقتی مکس بورنر شده استفاده می کرد نمی دونم باز باید خودش بیاد جواب بده ولی خوب امتحانش ضرر ندارهبه هر حال بازیها بعد این باید مکس رایت بشن خرید فورزای مکس هم الزامیه اگه شد که فبها نشد یه ال تی 3 می ریزی خلاص

HORROR
10-02-2012, 20:03
لطفا پاک شود

ایین
23-02-2012, 01:13
من اصلا نمی تونم بازی رایت شده رو بازی کنم.دوتا هم سی دی رایت کردم اولی سوخت دومی رایت شد میزارم میره میگه مولتی مدیا.اینم عکسی از این نرم افزار از مشکلات برای رفعش باید چی کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

konami-pes
29-02-2012, 16:56
من اصلا نمی تونم بازی رایت شده رو بازی کنم.دوتا هم سی دی رایت کردم اولی سوخت دومی رایت شد میزارم میره میگه مولتی مدیا.اینم عکسی از این نرم افزار از مشکلات برای رفعش باید چی کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6.jpg)

شما برنامه ABGX رو روی Level 1 بذار و فایل ایمیج بازیت رو اصلاح کن بعد روی DVD 9 (ناین) رایت بزن کاری که نداره:46:

panther99
08-04-2012, 01:32
آقا من هالو رو پچ كردم اما جواب نداد !!!! سيستمم اسليم هست و قبلا ( قبل از اينكه LT2 بريزم ) 12625 بود ولي بعد از LT2 به 13146 تغيير كرد ظاهرا . يادمه براي اينكه LT2 بريزن برددستگاهمو رو سوراخ كردن !! با همين روشي كه گفتيد و قبل از lt2 من Black OPS رو پچ كردم و جواب داد ولي الان روي هالو جواب نميده !!! ايراد از كجاست ؟؟؟ ورژن اون برنامه ABGX360 هم 1.0.5 هست .
الان چه جوري ميتونم پچ كنم هالو رو كه روي ايكس باكس جواب بده ؟؟؟؟ هنوز lt3 نريختم !! يادمه هالو هم مثل black ops جزو اون دسته از بازيهايي بود كه بايد پچ ميكرديم كه من black ops رو پچ كردم و بازي كردم ولي الان هالو ...
اگه ميشه كمك كنيد . ممنون .

.Behnam.
08-04-2012, 08:57
سلام، من وقتی Modern Warfare 3 رو می زارم که چک کنه ، میزنه

!Media isn't recognized as an Xbox 360 game

panther99
08-04-2012, 16:23
يكي جواب بده بد نميشه به خدا !!!!

panther99
10-04-2012, 00:32
يعني كسي نيست بگه چه گلي به سرمون بگيريم !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

panther99
14-04-2012, 23:36
چرا اين فوروم اينجوري شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه درخواست رو بايد 10 بار تكرار كنيم ؟؟؟!!!!

aha2012
15-04-2012, 15:14
آقا من هالو رو پچ كردم اما جواب نداد !!!! سيستمم اسليم هست و قبلا ( قبل از اينكه LT2 بريزم ) 12625 بود ولي بعد از LT2 به 13146 تغيير كرد ظاهرا . يادمه براي اينكه LT2 بريزن برددستگاهمو رو سوراخ كردن !! با همين روشي كه گفتيد و قبل از lt2 من Black OPS رو پچ كردم و جواب داد ولي الان روي هالو جواب نميده !!! ايراد از كجاست ؟؟؟ ورژن اون برنامه ABGX360 هم 1.0.5 هست .
الان چه جوري ميتونم پچ كنم هالو رو كه روي ايكس باكس جواب بده ؟؟؟؟ هنوز lt3 نريختم !! يادمه هالو هم مثل black ops جزو اون دسته از بازيهايي بود كه بايد پچ ميكرديم كه من black ops رو پچ كردم و بازي كردم ولي الان هالو ...
اگه ميشه كمك كنيد . ممنون .
salam
فروم که یه یک هفته ای تو کما بود.من همین الان تونستم بیام اینجا
آخرین ورژن abgx 1.0.6 هیت نه1.0.5
شاید دلیلش همین باشه.

panther99
16-04-2012, 00:21
با اين ورژن پچ كنم درست ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aha2012
16-04-2012, 00:45
یه تست بزن ضرر نداره

panther99
20-04-2012, 14:19
یه تست بزن ضرر نداره

آقا من با آخرين ورژن برنامه abgx 360 هالو رو طبق اونچيزي قبلا گفتيد پچ كردم اما وقتي پچ ميخواد بكنه مثل اينكه يه مشكلي هست . به عكس نگاه كنيد !!
درضمن مراحل پچ كردن همه بازيها يكي هست ؟؟؟؟ من جايي خوندم براي بعضي از بازيها كه هالو ريچ هم جزوشون هست بعد از ايميج گرفتن از بازي با يه برنامه ديگه پچ كنيم و بعد با ABGX360 پچ كنيم ؟؟؟؟
مراحل پچ كردن اينه ؟ : ايميج گرفتن از بازي . پچ كردن با360 ABGX . و دوباره رايت اون ايميج . همين سه مرحله ست ؟؟؟؟؟؟
لطفا زود جوابمو بديد . دمتون گرم .

panther99
20-04-2012, 23:26
ايشالا امسال جواب منو ميديد ديگه ؟؟؟؟!!!

p3yman_xl
22-04-2012, 07:57
دوست عزیز شما باید حین چک کردن به اینترنت متصل باشی تا توپولوژی فیکس بشه. یک بار دیگه تست کن.

panther99
22-04-2012, 09:53
خب وصل ميشم ولي دوباره پيغامهاي زرد ميده !!!!!!
ببينيد شما ميشه بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟؟؟ و با چه برنامه هايي كار ميكنيد ؟؟؟؟؟ شايد من دارم يه جايي رو اشتباه ميرم ؟؟!!!

panther99
23-04-2012, 01:57
بابا جواب بديد خواهشا !!!!!!!!!!!! اعصابمون ريخت به هم !!!!!!!!!!

HORROR
23-04-2012, 13:08
خب وصل ميشم ولي دوباره پيغامهاي زرد ميده !!!!!!
ببينيد شما ميشه بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟؟؟ و با چه برنامه هايي كار ميكنيد ؟؟؟؟؟ شايد من دارم يه جايي رو اشتباه ميرم ؟؟!!!

سلام
اول اینکه باید با abgx 1.6 بازی رو پچ کنی و حتما باید lt3 باشه دستگاهت ..که اگه هست آنلاین شو و در autofix بزار رو level3... بازی پچ میشه و رو lt3 اجرا میشه...من با همین روش cod:bo و nfs:hp رو اجرا کردم:11:

panther99
23-04-2012, 16:31
سلام
اول اینکه باید با abgx 1.6 بازی رو پچ کنی و حتما باید lt3 باشه دستگاهت ..که اگه هست آنلاین شو و در autofix بزار رو level3... بازی پچ میشه و رو lt3 اجرا میشه...من با همین روش cod:bo و nfs:hp رو اجرا کردم:11:

دقيقا مشكل همينجاست . من black ops رو پچ كردم و بدون مشكل بازي كردم . تازه اونموقع lt2 هم نداشتم . و هالو هم جزو بازيهايي هست كه بايد مثل black ops پچ كنيم ديگه . مگه غير از اينه ؟؟؟؟؟؟ شما به من بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟به اينترنت هم وصل ميشم همينه . و چه نرم افزارايي ميخواد . شايد فرجي شد . فقط دمتون گرم زود جواب بديد . ممنون .

HORROR
23-04-2012, 20:57
دقيقا مشكل همينجاست . من black ops رو پچ كردم و بدون مشكل بازي كردم . تازه اونموقع lt2 هم نداشتم . و هالو هم جزو بازيهايي هست كه بايد مثل black ops پچ كنيم ديگه . مگه غير از اينه ؟؟؟؟؟؟ شما به من بگيد مراحل پچ كردن چه جوريه ؟؟؟به اينترنت هم وصل ميشم همينه . و چه نرم افزارايي ميخواد . شايد فرجي شد . فقط دمتون گرم زود جواب بديد . ممنون .

کار خاصی نمیخواد بکنی فقط باید هنگام پچ کردن به اینترنت وصل باشی و لول رو روی 3 بزاری همین. اره همه ap2.5 ها با این روش اجرا میشن..ممکنه سرور abgx فایلهای توپولوژی این بازی رو نداشته باشه( موقعی که پچ میزنی همه پیغامهای نرم افزار سبز میشن؟) اما این روش رو بهت قول میدم عملی میشه:46:

panther99
24-04-2012, 00:40
ممنون . ولي باز هم نشد . ورژن داشبوردم اينه : 2.0.13599.0

HORROR
24-04-2012, 00:44
ممنون . ولي باز هم نشد . ورژن داشبوردم اينه : 2.0.13599.0

رفیق میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کردی؟چرا نشد؟ اگه تمام کارها رو به ترتیب انجام بدی میشه!

یه عکس بزار ببینم کجای کار اشکال داره

panther99
25-04-2012, 00:37
رفیق میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کردی؟چرا نشد؟ اگه تمام کارها رو به ترتیب انجام بدی میشه!

یه عکس بزار ببینم کجای کار اشکال داره

اول لول رو ميزارم روي 3 . بعد فايل ايميج رو انتخاب مبكنم . و بعد Launch رو ميزنم . و در صفحه اي كه باز ميشه دقيقا تا اونجا كه سبز رنگ هست هيچ مشكلي نيست ولي بعدش همونطور كه ميبينيد پيغامهاي به رنگ زرد ميده و در آخر هم كه پيغام ميده از برنامه خارج بشم چون fail شده !!!! ايميج رو هم با ايميج بورن ميگيرم !

الان اين بازي هيچ جا هم گير نمياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

panther99
25-04-2012, 15:10
جواب منو بديد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajjadsa
25-04-2012, 18:38
لینک دانلود تو پست اول خرابه

HORROR
26-04-2012, 03:34
اول لول رو ميزارم روي 3 . بعد فايل ايميج رو انتخاب مبكنم . و بعد Launch رو ميزنم . و در صفحه اي كه باز ميشه دقيقا تا اونجا كه سبز رنگ هست هيچ مشكلي نيست ولي بعدش همونطور كه ميبينيد پيغامهاي به رنگ زرد ميده و در آخر هم كه پيغام ميده از برنامه خارج بشم چون fail شده !!!! ايميج رو هم با ايميج بورن ميگيرم !

الان اين بازي هيچ جا هم گير نمياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید یه کمی دیر شد:31: .. اینجا میگه فایل ویدیو پارتیشن خیلی پرحجمه و تو سرور نیستش...باید waveها رو دانلود ودر پوشه نرم افزار نصب کنی تا ایمیجت رو فیکس کنه....شما یه بار با xbox backup creator یه ایمیج بگیر و دوباره امتحان کن

panther99
26-04-2012, 12:15
ممنون . اما گرفتم اين برنامه رو ارور ميده و اجرا نميشه . ميشه برام آپلود كنيد يه جا . يه ورژنيش رو بگيرم شايد جواب داد .

HORROR
28-04-2012, 02:29
ممنون . اما گرفتم اين برنامه رو ارور ميده و اجرا نميشه . ميشه برام آپلود كنيد يه جا . يه ورژنيش رو بگيرم شايد جواب داد .

سلام...رفیق خدایی دیشب من پستی فرستادم ولی به نظر هنوز نرسیده!!:31::19:

شما این فایلو استخراج کن بعد بریزش تو پوشه system32 ویندوز اجرا میشه:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم آخرین ورژن نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

panther99
28-04-2012, 22:17
خيلي ممنون كه پيگير بودي . دمت گرم .
ولي ظاهرا تونستم كه پچ كنم با ABGX360 . اون فايلي كه ميگه حجمش زياده رو رفتم تو خود سايت ABGX360 پيدا كردم كه حدودا 85 مگابايت بود و اونو دانلود كردم و كپي كردم تو ديتابيس ABGX و به اينترنت هم وصل شدم و درنهايت پيغام موفقيت آميز رو با رنگ سبز داد !

phoenix_666
31-05-2012, 22:38
دوستان من دارم با ایمیج برن از ac:revelations ایمیج میگیرم واسه لایو می خوام
ایمیجم رو از بازی گرفتم که مخصوص lt2 هستش . چطوری ببرمش روی lt3 لطفا راهنماییم کنید .
درایوم هم ihas524 B liteon هستش .

!INFERNAL
16-08-2012, 20:07
سلام دوستان
بنده دی وی دی رايتر سونی دارم اما نمی تونم بازی xbox رایت کنم برای رایت بازی xbox کدام دی وی دی رايتر مناسب می باشد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

arashsard
17-08-2012, 01:47
سلام دوستان
بنده دی وی دی رايتر سونی دارم اما نمی تونم بازی xbox رایت کنم برای رایت بازی xbox کدام دی وی دی رايتر مناسب می باشد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

باید یکی از این مدل ها باشه

LiteOn iHas124-XX B
LiteOn iHas224-XX B
LiteOn iHas324-XX B
LiteOn iHas424-XX B

LiteOn iHas624-XX B

hessi19
04-09-2012, 15:10
یه راهنمایی کنید لطفا ..چطوری بدونم dvd م Stealth Patch شدست؟
میخوام فیفا12 آنلاین بازی منم .. دستگام هم lt3 ه

habib48
14-09-2012, 15:30
دوستان من ایمیج بازی gta 4 که با سرعت x4 با برنامه imgBurn تهیه کردم رو در حال اتصال به اینترنت با obgx چک کردم یه جا با رنگ زرد نوشته ( video partition does not match any known data (almost certainly corrupt زیرش هم به رنگ قرمز نوشته video crc, v0 crc. v1 crc, pfi crc does not match آخر سرم باز به رنگ زرد توضیح داده که فلان فایل تو دیتابیس نبود و پیداش نکردم و اتوفیکس ناموفق بود (تنظیمات اتوفیکس رو روی لول دو و سه هر دو امتحان کردم) دیسکش هم تو obgx همون خطا ها رو نشون میده و موقع بازی کردن کنسول بعضی وقتا گیر میده که دیسکت کثیفه و تمیزش کن لطفا راهنمایی کنید این خطا ها رو چجوری باید اصلاح کنم

soheilnouri
10-10-2012, 21:12
اقا من دو تا بازی رو که برنر مکس خریده بودم امتحان کردم با این برنامه...

فیفا 13 رو اون قسمت اخر که سه تا فاکتور اصلی((ss...xex ,و dmi ))هست این سه تا پیام رو میده...

اولی ((dmi)) که میگن مخصوص شرکت سازنده هست نوشته unverified و با رنگ زرد مشخص کرده....

دومی((ss)) هم نوشته unverified و با رنگ زرد مشخص کرده....

سومی((xex)) هم نوشته matches و با رنگ سبز مشخص کرده...

اخر سر هم نوشته verification failed...

حالا امنیت این دی وی دی چطوریه واسه لایو؟

soheilnouri
10-10-2012, 21:25
وقتی که من امتحان میکنم که دی وی دی ام ایا بچ شده یا نه اون سه فاکتور مهمی که تو اموزش ذکر شد به این شکل و رنگ نشان داده می شن:

dmi:به رنگ زرد((و نه قرمز)) و با این پیام:unverified

ss:به رنگ زرد ((و نه قرمز)) و با این پیام: unverified

xex: به رنگ سبز و با این پیام matches

امنیت در چه حدیه.....

در ضمن این 11 پارتیشنی که تو اموزش هست واسه پچ کردن بازی هستش؟یا همون نوشته ی بالایی اش کافیه واسه پچ کردن...

3--بازی که داریم انجام میدیم ولی با امتحان کردن با این نرم افزار میبینیم مناسب لایو نیست رو همون بازیو میشه با این نرم افزار پچ کرد؟یا باید با یک دی وی دی خام اینکارو انجام داد؟

ase_pase
01-11-2012, 17:25
والا فقط میدونم که واسه لایو بازی کردن همه چیز باید سبز باشه تا بتونی با خیال راحت (تقریبا راحت) بازی کنی.
====
یک سوال داشتم :

اگه همه چیز سبز باشه تو abgx ولی واسه verify کردن آنلاین هنوز چیزی توی database نباشه، یعنی این رو نوشته باشه :

Starting Verification
Looking for 8A875F673FB959D5.ini in the online verified database
There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
Attempting to at least verify the PFI, Video and game data
Looking for Xex_3FB959D5.ini in the online verified database
There is no verified rip of Xex CRC 3FB959D5 in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex
Verification failed

حالا اگه من این بازی رو مکس برنر رایت کنم و تا وقتی که این قسمت هم ok نشده باشه اصلا به لایو وصل نشم (چه واسه این بازی چه واسه بازی های دیگه) و کلا با این ایمیج رایت شده به لایو وصل نشم و تا وقتی که همه چیز سبز شده باشه و یکی دیگه رایت کنم ، ممکنه که بازم flag و ban بشم ؟
واسه assassins 3 میخوام و الان با اینکه نزدیک به یک هفته هست که دارم هنوز رایت و بازی نکردم.(البته همین مشکل رو هم با PES13 دارم)

yoosef_st
19-12-2012, 23:30
دوستان فایلهای پست اول کامل پاک شدن

من میخوام چندتا از بازیهای جدید که اومدن مثل COD Black Ops و Assasins Creed و هیتمن رو کامل پچ کنم،
خودم هم برم دیسک برنر مکس بخرم و رایت کنم و استفاده کنم
چون هرچی که گشتم دیسک برنر مکس جایی گیرم نیومد
الان روی همین دیسکهای معمولی بازیها رو دارم
و واسه بازی معمولی که میذارم انقدر درایوم صدا میده خودم دلم واسش میسوزه...

خب حالا چکار کنیم؟
آیا ایمیجی که با برنامه نرو بگیرم واسه پچ کردن مناسب هست یا باید با برنامه خاصی ایمیج بگیرم؟

Reza31001
19-12-2012, 23:39
و واسه بازی معمولی که میذارم انقدر درایوم صدا میده خودم دلم واسش میسوزه...
مگه با روش اجرای آهنگ بازم درایوتون کار میکنه؟

mamadloder
09-05-2013, 17:13
دوستان من خیلی از بازی هام این اخطار رو میده:

میشه لطفا بگید چرا

تقریبا نصف بازی هام این رو میگه

میشه بگید این اخطار رو چرا میده

mamadloder
09-05-2013, 17:45
یهنی تو این انجمن به این بزرگی کسی نیست جواب منو بده
لطفا

راستی من خیلی از بازی هام برنرمکس نیست ولی همه ی نوشته هاش سبز میشه
یعنی لازم نیست برنرمکسش رو بگیرم
ممنون

aha2012
09-05-2013, 20:24
دیسکت برای لایو اصلا امن نیست
اگه برنرمکس نداری اصلا سمت لایو نرو و اگر هم داری باید دیسکت پچ شده باشه و تمام این موارد سبز بشن
با این دیسک احتمال شناسایی شدنت تو لایو خیلی زیاده

mamadloder
11-05-2013, 15:40
حالا یه سوال:
اگر من با یکی از این دیسکا به لایو برم، توی حافظه لایو می مینه و دیگه حتما بن میشم؟
ممنون:n16:

fere1621
03-10-2013, 17:30
دوستان میشه راهنمایی کنید وبگید ایا این دیسک برای لایو امن هست یا نه؟در ضمن بانر مکس نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alex Fera
04-10-2013, 02:13
وقتی میزنه SS is unverified یعنی نمیتونی آنلاین بزنی باهاش...............

fere1621
04-10-2013, 17:02
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟

aha2012
05-10-2013, 00:18
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟

سلام.
تو اون یکی تاپیک پاسخ داده شد :)

Ali Angel
26-07-2014, 18:26
سلام
دوستان یه سوال مهم راجع به رایت
من ایمیج با abgx چک میکنم همچی ok و سبز
رایت هم کامل با imgburn میکنم اما بعضی وقتا تو verify تو حدود 50 درصد گیر میکنه و ارور میده بعد که تو هارد دستگاه میخوام بریزم تو درصد حدود 35 تا 50
گیر میکنه و نصب نمیشه جالب اینجاست اونایی هم که کامل رایت میکنه و کامل verify میشن باز تو هارد نصب نمیشه و میزنه دیسک کثیفه و از این حرفا
جالبه از وقتی دیسک Tgate گرفتم اینجوری میشه و وقتی Aone میگرفتم اینجوری نمیشد
مشکل کجاست کسی میتونه کمک کنه؟