ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رندر کردن !!!!!!!!

mefmef
04-09-2008, 12:37
دوستان سلام

کسی می دونه رندر - رندرکردن یا rendering یعنی چه

ببخشید قبلا بگم من هم مبتدی هستم هم قبلا جستجو کردم وجوابی پیدا نکردم

CG Art
04-09-2008, 12:46
به طور کلی به فرآیند تولید تصویر از یک صحنهٔ مجازی به منظور نمایش بر روی صفحهٔ نمایشگر، رندرینگ می‌گویند که توسط نرم‌افزار رندرینگ انجام می‌شود و آخرین مرحله در تولید پویانمایی ‌رایانه‌ای است.

Farzad.wow
04-09-2008, 13:19
حالا عادل خان مفهومش زیاد کاربردی نیس ......... دونستن فراین چگونه رندر کردن مهم .... هم خودت که رندر می کنی ... هم عملیاتی که نرم افزار انجام میده..............................

i-like-ddd
04-09-2008, 17:26
فک کنم یه جورایی هم بشه بهش پرداخت کردن تصویر گفت

hadi665
04-09-2008, 21:44
خوب تو این تاپیک رندرو با تعریف های کودکانه ، علمی ، تخصصی ، عارفانه !
تعبیر کردن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسته دوم کامل ترین تعریف بود امید وارم مشکله دوستمون حل شده باشه !

Aminzikzak
05-09-2008, 14:27
یک انیمیشن یا فیلم یعنی 25 تصویر (در سیستم PAL) در هر ثانیه. وقتی که تمامی کارهای انیمیشن ما یعنی ساخت کارکترها فضاها محیط ها، ساخت ماده های اشیا و تعین جنس اونها، ساخت نورهای محیط ها و تعیین خصوصیت های اونها بایستی برای این که اونچه که در کادر دوربین ما دیده می شه باید ار اونها برای هر ثانیه 25 تصویر رندر یا خروجی بگیریم
عمل رندر یا خروجی گرفتن توسط قسمتی از نرم افزار انجام می شه که بهش می گیم Render Engine یا موتور خروجی که کار محاسبه ی نور و مسیر اشعه های نور در فضا و تغییرات اونها، جنس و خصوصیات مواد اشیا و تغییرات اونها، محل اشیا حرکتشون و تغییراتشون در هر تصویر ( که یک بیست و پنجم هر ثانیه است) رو محاسبه می کنه و در آخر تصویر نهایی رو Render میگیره یا خروجی میده