PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش ذخیره فقط زمان(ساعت) در db

mohammadmojtaba
04-09-2008, 12:29
چه جوری میتونم فقط زمان(ساعت) رو در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا هم هنگام استفاده بتونم بهش دقایق یا ساعاتی رو اضافه یا کم کنم
در ضمن هنگام استفاده در C# اون رو تویه چه دیتا تایپی ذخیره کنم

hamidreza_buddy
04-09-2008, 13:51
در C# نوع داده ای به نام DateTime موجود است که «زمان» را (تاریخ و ساعت و دقیق و ثانیه و میلی ثانیه!) را ذخیره می کند.
در SqlServer نیز نوع داده ای به نام DateTime موجود است که معادل همان c# است و همان داده ها را ذخیره می کند. می توانی عملیات چون جمع کردن یا مقایسه و .... روی این نوع داده انجام دهی.
یه سرچ تو اینترنت بزنی چیزای به درد بخوری می بینی.

mohammadmojtaba
05-09-2008, 10:20
سلام دوست عزیز
ولی من فقط میخوام زمان یعنی فقط ساعت مثل 12:30 رو ذخیره کنم

_H2_
05-09-2008, 13:15
سلام
گفته های دوست قدیمی مان جناب hamidreza_buddy را که بعد از مدت های زیاد مجدداً این تالار را منور کردند، کاملاً تایید میکنم. :10:
==============

ولی من فقط میخوام زمان یعنی فقط ساعت مثل 12:30 رو ذخیره کنم

فرقی ندارد همچنان میتواند از datetime و یا بهتر از آن smalldatetime استفاده کنید.
شما میتوانید از روز چشم پوشی کنید و استفاده نکنید.
این روش شاید خیلی بی دردسر تر و ساده تر باشد.

==============

ولی یک راه جالب انقلابی دیگر هم وجود دارد.!!!
استفاده از متغییر short !!!
یعنی بیایید و تعداد دقایق را نگاه دارید.

مثلاً
ساعت 1:15 میشود 75 دقیقه
ساعت 8:10 میشود 490 دقیقه

(خود دات نت هم تاریخ را به همین صورت نگاه میدارد، ولی به جای دقیقه، از نانو ثانیه از اول میلاد مسیح استفاده میکند و نامش را ticks گذاشته.)

بعد هم به راحتی میتوانید عدد مذکور را برای یک زمان به دست اورید (hour*60 + minute) و هم به راحتی میتوانید با یک زمان جمع کنید.

به دست اوردن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حال برعکس میخواهیم عدد فوق را به تاریخ مشخص اضافه کنیم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SuB
07-09-2008, 00:23
چه جوری میتونم فقط زمان(ساعت) رو در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا هم هنگام استفاده بتونم بهش دقایق یا ساعاتی رو اضافه یا کم کنم
در ضمن هنگام استفاده در C# اون رو تویه چه دیتا تایپی ذخیره کنم

خوب اگه می‌خوای تنها ساعت رو ذخیره کنی می‌تونی از Number استفاده کنی و Field Size رو Integer تعیین کنی.
بعد هم در #C می‌تونی از DateTime یا TimeSpan استفاده کنی و ساعات یا دقایقی رو بهش اضافه کنی. البته DateTime در اضافه کردن دقیقه و ساعت و ثانیه، متدهای آماده‌ای داره که کار رو راحت‌تر می‌کنه.