ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرند واسه قفل کینگ از چی استفاده کرده؟

mobiledead
04-09-2008, 09:24
اساتید خسته نباشید
میخواستم بدونم واسه قفل دی وی دی های 9 گیگابایتی کینگ از چی استفاده شده و از کجا میتونم گیرش بیارم؟
منم نیاز دارم بهش

mobiledead
11-09-2008, 10:49
كسي نميدونه؟

Viren
13-09-2008, 00:34
فکر کنم CDcops باشه

دوستان بهتر میدونن

mehdi_7070
13-09-2008, 10:03
من قفل آماده‌ای ندیدم مشابه اون. شاید خودشون خلاقیت به‌خرج دادند :دی

عبد الرحمان
15-09-2008, 01:04
تا جایی که من بررسی کردم، فایل های اصلی در پشوه ای به نام prn.pnb هستند که در حالت عادی ساخت همچه پوشه ای با این نام در محیط ویندوز امکان پذیر نیست. (امتحانش مجانیه!)

persiankitty
15-09-2008, 08:12
من قفل آماده‌ای ندیدم مشابه اون. شاید خودشون خلاقیت به‌خرج دادند :دی

من اطلاع دارم. همین هست که مهدی گفت. فرق بین آدمها بیشتر از اینکه توی دانش اشون باشه ، توی خلاقیت ها شون هست. خیلی از چیزها جلوی چشم های ما قرار گرفتند ، اما همه که نمی تونند قانون جاذبه کشف کنند.

mobiledead
15-09-2008, 20:53
از همه دوستان بابت پاسخگویی ممنونم

bleu2u4u
16-09-2008, 01:38
اين قفلي كه ميگيد چجوريه؟
يعني نميتوني نرم افزار هايي را كه زياد استفاده ميكوني گلچين كني؟
چون من همين روزا ميخوام كينگ پرند بگيرم؟(مال سپتامبر 4 dvd)

عبد الرحمان
16-09-2008, 01:48
سابقاً میشد به سادگی فایل های سورس نرم افزار های کینگ رو کپی کرد. ولی پرند در چند نسخه ی اخیر خود (یکی دو سال) با گذاشتن قفلی که به قول آقا مهدی خلاقانه هست، کلیه ی سورس ها (به جز ویندوز ها و فوتشاپ (فکر کنم)) رو مخفی کرده.
یعنی ظاهراً گلچین بی گلچین ! :دی

bleu2u4u
16-09-2008, 03:05
سابقاً میشد به سادگی فایل های سورس نرم افزار های کینگ رو کپی کرد. ولی پرند در چند نسخه ی اخیر خود (یکی دو سال) با گذاشتن قفلی که به قول آقا مهدی خلاقانه هست، کلیه ی سورس ها (به جز ویندوز ها و فوتشاپ (فکر کنم)) رو مخفی کرده.
یعنی ظاهراً گلچین بی گلچین ! :دی

اي دل غافل:41:

اگه dvd 9 داشته باشي هم نميشه كپي كرد

bleu2u4u
16-09-2008, 03:07
يعني شما بروبكس p30world هم نميتونيد قفل رو بشكونيد

hosein66
16-09-2008, 06:26

معلومه برو بچ p30 نمي تونند. اين برنامه از قفل استفاده نميکنه

mehdi_7070
16-09-2008, 08:41

مهندسی معکوس اجتماعی:31:

قانون شماره 12 انجمن امنیت نرم‌افزار:

12. مطابق قوانین مصوب جمهوری اسلامی ایران، کلیه‌ی حقوق مادی و معنوی نرم‌افزار، متعلق به پدیدآورنده‌ی نرم‌افزار است.
بنابراین، درخواست و یا ریلیز کرک نرم‌افزارهای ایرانی ممنوع می‌باشد.
تذکر: منظور از واژه‌ی «کرک»، هرگونه عملیات برای تضییع حقوق پدیدآورنده است.
12.1. مصادیق نرم‌افزارهای مشمول قانون شماره‌ی 12 انجمن امنیت نرم‌افزار:
.
.
.
- مجموعه‌های نرم‌افزاری و به طور کلی collection‌های جمع‌آوری‌شده

negahefarda
16-09-2008, 09:19
با با اين پرند يه قفل چرند رو گذاشته رو دي وي دي ها : ( يه بد سكتور روي دي وي دي كپي از اونو سخت مي كنه )
خيلي حيف شد داشتمش ولي نمي دونم بروبچز دودرش كردن ولي قفلش انقدر خنده داره كه نگو !!!!!!

آقاي مهدي 7070 اينا اومدن نرم افزارهارو جم و جور كردن و پكيج كردن دارن مي فروشن خودشون كه ننوشتن : پس : ما براي اين كه قانوني به بند 12 جواب بديم : ميگيم كه با توجه به موجود بودن 99.100% اين مجموعه متشكل از برنامه هاي خارجي هست و فقط از نام يه شركت ايراني رو استفاده شده : " ميشه نام مجموعه رو به چيز ديگه اي تغيير داد " نا گفته نمونه من يكي از همين پكيج هاي ديويدي رو 100 نسخه براي آموزش و پرورش رودهن زدم : با اين موضوع هم صحبت شده بود كه هميني رو كه بالاگفتم رو گفتن :
پس بهتر به اصالت كارا نگاهي بشه " قفل ايراني يا خارجي روي هر مجموعه اي : يعني تا جاي كه جا داره محافظت از اون : اگه كرك شد يا شكسته شد جاي گله اي نيست چون قفلت كارا نبوده :
موفق باشيد ما در خدمتيم .

mehdi_7070
16-09-2008, 09:46
آقاي مهدي 7070 اينا اومدن نرم افزارهارو جم و جور كردن و پكيج كردن دارن مي فروشن خودشون كه ننوشتن : پس : ما براي اين كه قانوني به بند 12 جواب بديم : ميگيم كه با توجه به موجود بودن 99.100% اين مجموعه متشكل از برنامه هاي خارجي هست و فقط از نام يه شركت ايراني رو استفاده شده : " ميشه نام مجموعه رو به چيز ديگه اي تغيير داد "

دوست عزیز!
برای بار چندم هست که مجبورم روندی که برای قانون شماره 12 طی شده را عرض کنم.
قانون شماره 12 وقتی برای اولین بار اعلام شد، متنش این بود: "درخواست و یا ریلیز کرک نرم‌افزارهای ایرانی ممنوع است". بعد از یه مدت (با گسترش انجمن) این مشکل به‌وجود اومد که برداشت‌های متفاوتی از این کلمات می‌شه کرد. به‌خصوص کلمه‌ی "نرم‌افزار ایرانی"!
بنابراین پس از مدتی که این قانون اجرا شد و ما متوجه یه سری نقاط ضعف شدیم، تصمیم گرفتیم که یک گروهی متشکل از کاربران فعال تشکیل بدیم و این موارد را بررسی کنیم (هنوز هم این گروه فعال هست!). سعی هم شد قوانین مصوب و قوانین کلی انجمن را در درجه‌ی اول مدنظر قرار بدیم. یکی از موضوعاتی هم که اختلاف‌نظر بسیاری روی اون وجود داشت همین مجموعه‌های نرم‌افزاری بود. پس از بررسی کامل این موضوع (که وقت زیادی هم گرفت) به این نتیجه رسیدیم که این گروه نیز شامل قانون 12 باشند.

این یک نمونه نظر از طرف موافقین بود:

من براي كار يك سري از شركتهايي كه كار جمع آوري كالكشن انجام ميدن ارزش قائلم مثل *** يا *** يا *** .چون اينها خودشون اقدام به جمع آوري برنامه از اينترنت ميكنن بنابراين وقت و هزينه زيادي براي اين كار صرف شده.(اجاره دفتر و حقوق كارمند و تهيه استمپر براي سي دي ها حداقلش ديگه 1 ميليون شده)
بنابراين نظر من روي كالكشن ها، اگر واقعا وقت و هزينه كرده باشه به نظرم بايد حمايتش كرد.
بنابراین بهتر هست با دید وسیع‌تری به این قضیه نگاه کنید:46:

در پایان هم من خدمت شما عرض می‌کنم، اگر چنان‌چه فکر می‌کنید این قانون نیاز به اصلاحاتی داره، توی تاپیک ارتباط با تیم مدیریت بیان کنید تا بررسی کنیم (نه این‌جا!)

با تشکر
مهدی:11:

bleu2u4u
16-09-2008, 10:04
اقا اين شركتا خيلي پر رو تر از اين حرفان

نميدونم تو تبليغ كدوم يكي از اينا بود كه با بي شرمي تمام نوشته بود

بيش از يك ميليون دلار برنامه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

من ميگم كسي كه از دزد حمايت كنه خودش دزده

Linux Learner
16-09-2008, 10:20
بنظرم کپی کردنش که فایده ای نداره! چون باید Dvd 9 بخری که 3 تومن قیمتشه! میشه همون. پس چه بهتر که یکی بخرید. اما اینکه قفلش باعث شد نتونیم گلچین کنیم بده!

mehdi_7070
16-09-2008, 10:49
اقا اين شركتا خيلي پر رو تر از اين حرفان

نميدونم تو تبليغ كدوم يكي از اينا بود كه با بي شرمي تمام نوشته بود

بيش از يك ميليون دلار برنامه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

من ميگم كسي كه از دزد حمايت كنه خودش دزده
دوست عزیز! مثل این‌که متوجه صحبت‌های بنده نشدید!

در صورت تکرار، طبق قوانین برخورد خواهد شد.

تاپیک قفل شد