مشاهده نسخه کامل
: مشکل در تغییر نام فايل
mohsen_blid
04-09-2008, 08:30
سلام دوستان
من نرم افزار افیس 2007 رو نصب کردم و متاسفانه هنگامی که میخواهم نام ان را تغییر دهم ارور میدهد
متن ارور بدین شکل است
اگر شما نام را تغییر دهید ممکن است فایل به صورت نامعلوم در اید .ایا شما مطمئین هستید که این کار را میخواهید انجام دهید
بعد از اینکه بله را میزنم شکل ورد یا اکسل یا هرچیزی از افیس به شکل فایل های ناشناخته در میاید که باید در پراپرتیز بزنم و مشخص کنم که این فایل مثلا ورد است یا اکسل است تا برایم باز کند
کسی میتونه بهم کمک کنه
قابل توجه یکبار هم بنده افیس را حذف و سپس نصبش کردم
منظورت از عوض كردن نام آفيس ، نام فايلهاي آفيس هست ؟
mohsen_blid
04-09-2008, 10:32
منظور تغییر نام فایل ورد است مثلا می خوام بزارم علی یا هر چیز دیگر این پیغام را می دهد
يه سوال ديگه اينكه آيا اين اتفاق براي فايلهاي ورد فقط ميفته يا براي تغيير نام فايلهاي ديگه هم اتفاق ميفته ؟؟؟
احتمالا پسوند رو هم هم زمان عوض نمی کنی؟
یعنی پسوندت نشون داده نمیشه همراه اسم فایل؟
mohammad96
04-09-2008, 11:54
سلام،
موقع تغيير نام بايد مواظب بود كه پسوند فايل (اگه نشون داده ميشه)، عوض نشه و فقط قسمت مربوط به نام تغيير كنه.
آيا اين مي تونه كمك كنه؟
mohsen_blid
04-09-2008, 12:12
بله برای تمام فایل های ماکروسافت اینچنین است
در زمان تغییر نام با ان پسوند هم دیده می شود و اگر ان را پاک کنم به اون صورتی که گفتم در می اید و اگر خودم پسوندش رو بنویسم مشکلی ندارد
ولی مسئله این است که قبلا چنین مشکلی برایم پیش نیامده بود نمیدونم چکار کنم که به حالت اولیه برگردد
شما برو My computer و ازمنوي tools گزينه Folder option رو بزن
حالا از سربرگ view بگرد دنبال گزينه Hide Extensions For Known File Type و تكيش رو بذار
حالا مشكلي نبايد باشه
بله برای تمام فایل های ماکروسافت اینچنین است
در زمان تغییر نام با ان پسوند هم دیده می شود و اگر ان را پاک کنم به اون صورتی که گفتم در می اید و اگر خودم پسوندش رو بنویسم مشکلی ندارد
ولی مسئله این است که قبلا چنین مشکلی برایم پیش نیامده بود نمیدونم چکار کنم که به حالت اولیه برگردد
به طور پیش فرض که این طوری نیست مگر اینکه خودشون گزینش رو فعال کرده باشند
اصلا فایلهای مایکروسافت که بابقیه فایلها که فرقی نمی کنند که
فرق می کنند؟
hashem1331
02-06-2014, 23:43
شما برو My computer و ازمنوي tools گزينه Folder option رو بزن
حالا از سربرگ view بگرد دنبال گزينه Hide Extensions For Known File Type و تكيش رو بذار
حالا مشكلي نبايد باشه
سلام : مشکل بنده با این راهنمایی شما بر طرف شد متشکرم hashem1331 1393/03/13
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.