مشاهده نسخه کامل
: توضیحات در مورد Qt
با سلام خدمت دوستان.
می خواستم بدونم که این کتابخانه ی Qt دقیقا چیه؟ من توی سایت های دیگه رو هم گشتم اما مطلب زیاد جامعی پیدا نکردم. حالا میشه یه توضیح کامل ر باره بدید. در مورد Gtk و Gtk+ هم همین طور. با تشکر.
hamed valizadeh
04-09-2008, 07:56
من تا اونجایی که می دونم Qt و GTK+ و wxwidgets کتابخانه هایی هستند شبیه API که شما می تونید با استفاده از آنها برنامه هایی با GUI بنویسید که با کمی تغییر سورس در سیستم عامل های دیگر نیز کامپایل شوند. مثل مرورگر فایر فاکس یا خیلی از نرم افزار های دیگه. من زیاد چیزی در این باره نمی دونم و خوش حال می شم که کسی در این باره توضیحات خوبی بده.
mic_makarti
04-09-2008, 08:37
سلام من قبلا چندتا لینک گذاشته بودم که کاملا توضیج داده بود ....
این سه ابزار برای برنامه نویسی cross platform استفاده می شه یه چیزی مثل framework ماکروسافت یعنی شما خیلی از برنامه ها را که می نویسی بدون تغییر سورس توی چند پلتفرم اجرا کنی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](toolkit)
چندتا کتاب (ترجیحا فارسی) در این مورد معرفی می کنید؟ صفحه وب هم بود مشکلی نداره.
mic_makarti
04-09-2008, 09:32
سلام دوباره ...
من زیاد تو کار کتاب فارسی نیستم (بابا خارجی !!!!)
یه نگاه بندازین بد نیست
اما بهترین جا داکیومنت های خود QT - wxwidgets و GTKهست
be success
نمی دونم دوستان با لینوکس آشنا هستند یا نه، لایب Qt در واقع یکی از لایب ها هست که برای ساخت روابط گرافیکی کاربرد زیادی داره، ساخته شده برای C++ که قابل استفاده در دیگر زبان ها هم هست، محیط KDE در لینوکس این لایب رو پشتیبانی می کنه، تا چند سال پیش غیر رایگان بود برای همین در رقابت با GTK رایگان قرار داشت.GTK برای C نوشته شده ولی در دیگر زیانها هم قابلیت استفاده دارد، در محیط GNOME لینوکس بیشتر برنامه GUI خود را از این لایب ساخته شده دارند. در ویندوز البته مثال برایش کم هست ولی میشه به VMWare Workstation اشاره کرد.
Python که عملا به زبان اصلی برنامه نویسی(یا شاید بهتر باشه بگیم اسکریپت نویسی!) در لینوکس تبدیل داره میشه، هم از هر دوی اینها پشتیبانی می کنه.
البته در ویندوز مثالها برای Qt بسیار زیادتر هستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
به شخصه کار با GTK رو ترجیح می دم ( گرچه در مورد Qt هرگز مطالعه ای نداشتم، ولی در زمینه ی زیبایی Qt از GTK جلوتر هست! )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ادامه صحبت دوستان، فکر نکنم بتونی مطلب کامل یا حتی نیمه کامل فارسی در مورد این کنتابخانه پیدا کنی
ولی اگه انگلیسی مشکلی نداری این کتاب خوبه،
C++ GUI Programming with Qt 4 2nd Edition
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همونطور که جناب mic_makarti گفتن این کتابخانه راهنمای کاملی هم داره همراه کلی مثال
شاد باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.