ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری میشه تو گیگفا یه سایت راه اندازی کرد

adrenalin
03-09-2008, 23:34
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم:11:

بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم:11:

اگه یه اموزش کامل کسی داره بزاره ممنون میشم :10:

یه جوریم توضیح بدید که مای مبتدی حالیمون بشه

tabriz-info
04-09-2008, 08:44
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم:11:

بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم:11:

اگه یه اموزش کامل کسی داره بزاره ممنون میشم :10:

یه جوریم توضیح بدید که مای مبتدی حالیمون بشه

سایت گیگفا خودش انجمن پشتیبانی داره

فقط کافیه با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد قسمت کنترل پنل کاربری بشید و بسته php nuke رو اپلود کنید

و مراحل نصب رو که در اموزش نیوک گفتم دنبال کنید

adrenalin
04-09-2008, 10:39
من که میرم داخل انجمن فقط لوگین میشم باید برم تو کنترل پنل همون فرم

tabriz-info
04-09-2008, 11:07
داخل انجمن نه خودش ورودی جدا داره از همون صفحه اصلی سایت

adrenalin
04-09-2008, 11:34
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم

این سوال رو هم جواب بدید دیگه

adrenalin
04-09-2008, 17:21
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟

bahdar
04-09-2008, 18:54
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خود انجمن گیگفا توش حتی فیلم آموزشی نصب php nuek هم هست! گرچه انجمنش بسته است!یعنی نمیتونید پست بدید و سوال کنید ولی مطالبشو میتونید بخونید ...
مثلا فیلم آموزشی نصب php nuek :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ضمن به سایت و انجمن پشتیبانی php nuek هم میتونید برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که راهی ندیدم!فکر نکنم از وبلاگ!البته اگه سایت میداشتید ولی با یه سیستم دیگه و الان می خواستید تبدیلش کنید به php nuek میشد ولی از وبلاگ مثل بلاگفا و ... نمیشه!(من ندیدم!).مگر این که دستی برید همه پستارو کپی کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedramch
06-09-2008, 15:28
Copy ---> Paste بهترین راه هست!
البته یه نرم افزار هم قدیما بود به اسم OfflineExplorer که میتونید کل مطالب وبلاگ رو دانلود کنید و سپس آپلود کنید!

MeHrDaD_MeNaY
06-09-2008, 20:21
از داخل Cpanel به قسمت fantastico type installer برو و اونجا بدون آپلود کردن میتونی نیوک یا هر cms دیگه مثل joomla,wordperss و .... رو با چند کلیک نصب کنی

adrenalin
07-09-2008, 13:59
برادرای محترم دستتون درد نکنه بابت راهنمای ولی من PHP-NUKE 8.1 رو اپلود کردم به صورت ZIP شده ولی انزیپ نمیشه
با اینکه گیگفا قابلیت انزیپ رو داره

Copy ---> Paste بهترین راه هست!
البته یه نرم افزار هم قدیما بود به اسم OfflineExplorer که میتونید کل مطالب وبلاگ رو دانلود کنید و سپس آپلود کنید!

مگه الان دیگه نمیشه کاریش کرد

از داخل Cpanel به قسمت fantastico type installer برو و اونجا بدون آپلود کردن میتونی نیوک یا هر cms دیگه مثل joomla,wordperss و .... رو با چند کلیک نصب کنی

CMS های که گذاشته قدیمی هستن ولی با همین حال دسستون درد نکنه

pedramch
07-09-2008, 16:53
مگه الان دیگه نمیشه کاریش کرد
چرا میشه!!
برای دانلود به سایت خودم مراجعه کن:

adrenalin
07-09-2008, 19:41
:46:
چرا میشه!!
برای دانلود به سایت خودم مراجعه کن:

خیلی ممون از راهنمایتون :46:ولی چه جوری با هاش کار کنم بعد چه جوری انتقال بدم به مطلبم رو روی گیگفا :11:

adrenalin
08-09-2008, 10:25
کسی نیست جواب ما رو بده