مشاهده نسخه کامل
: چه جوری میشه تو گیگفا یه سایت راه اندازی کرد
adrenalin
03-09-2008, 23:34
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم:11:
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم:11:
اگه یه اموزش کامل کسی داره بزاره ممنون میشم :10:
یه جوریم توضیح بدید که مای مبتدی حالیمون بشه
tabriz-info
04-09-2008, 08:44
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم:11:
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم:11:
اگه یه اموزش کامل کسی داره بزاره ممنون میشم :10:
یه جوریم توضیح بدید که مای مبتدی حالیمون بشه
سایت گیگفا خودش انجمن پشتیبانی داره
فقط کافیه با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد قسمت کنترل پنل کاربری بشید و بسته php nuke رو اپلود کنید
و مراحل نصب رو که در اموزش نیوک گفتم دنبال کنید
adrenalin
04-09-2008, 10:39
من که میرم داخل انجمن فقط لوگین میشم باید برم تو کنترل پنل همون فرم
tabriz-info
04-09-2008, 11:07
داخل انجمن نه خودش ورودی جدا داره از همون صفحه اصلی سایت
adrenalin
04-09-2008, 11:34
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم
این سوال رو هم جواب بدید دیگه
adrenalin
04-09-2008, 17:21
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
سلام من تو گیگ فا عضوم ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم میخوام یه سایت که php nuek باشه اگه درست نوشته باشم درست کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خود انجمن گیگفا توش حتی فیلم آموزشی نصب php nuek هم هست! گرچه انجمنش بسته است!یعنی نمیتونید پست بدید و سوال کنید ولی مطالبشو میتونید بخونید ...
مثلا فیلم آموزشی نصب php nuek :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ضمن به سایت و انجمن پشتیبانی php nuek هم میتونید برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد می خواستم بدونم راهی هست که مطالب وبلاگم رو به اون انتقال بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که راهی ندیدم!فکر نکنم از وبلاگ!البته اگه سایت میداشتید ولی با یه سیستم دیگه و الان می خواستید تبدیلش کنید به php nuek میشد ولی از وبلاگ مثل بلاگفا و ... نمیشه!(من ندیدم!).مگر این که دستی برید همه پستارو کپی کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedramch
06-09-2008, 15:28
Copy ---> Paste بهترین راه هست!
البته یه نرم افزار هم قدیما بود به اسم OfflineExplorer که میتونید کل مطالب وبلاگ رو دانلود کنید و سپس آپلود کنید!
MeHrDaD_MeNaY
06-09-2008, 20:21
از داخل Cpanel به قسمت fantastico type installer برو و اونجا بدون آپلود کردن میتونی نیوک یا هر cms دیگه مثل joomla,wordperss و .... رو با چند کلیک نصب کنی
adrenalin
07-09-2008, 13:59
برادرای محترم دستتون درد نکنه بابت راهنمای ولی من PHP-NUKE 8.1 رو اپلود کردم به صورت ZIP شده ولی انزیپ نمیشه
با اینکه گیگفا قابلیت انزیپ رو داره
Copy ---> Paste بهترین راه هست!
البته یه نرم افزار هم قدیما بود به اسم OfflineExplorer که میتونید کل مطالب وبلاگ رو دانلود کنید و سپس آپلود کنید!
مگه الان دیگه نمیشه کاریش کرد
از داخل Cpanel به قسمت fantastico type installer برو و اونجا بدون آپلود کردن میتونی نیوک یا هر cms دیگه مثل joomla,wordperss و .... رو با چند کلیک نصب کنی
CMS های که گذاشته قدیمی هستن ولی با همین حال دسستون درد نکنه
pedramch
07-09-2008, 16:53
مگه الان دیگه نمیشه کاریش کرد
چرا میشه!!
برای دانلود به سایت خودم مراجعه کن:
adrenalin
07-09-2008, 19:41
:46:
چرا میشه!!
برای دانلود به سایت خودم مراجعه کن:
خیلی ممون از راهنمایتون :46:ولی چه جوری با هاش کار کنم بعد چه جوری انتقال بدم به مطلبم رو روی گیگفا :11:
adrenalin
08-09-2008, 10:25
کسی نیست جواب ما رو بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.