PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا مكان قرارگيري كنترل هام بعد از اجراي صفحه ي وب جابجا ميشن؟

samaram
03-09-2008, 22:05
وقتي در نماي design كنترل هامو روي صفحه قرار مي دم مكان قرار گيريشون درسته. ام وقتي برناممو اجرا مي كنم داخل IE اجزاي صفحه سر جاشون نيستن و جابجا ميشن! از table ها هم استفاده مي كنم. كلا با table ها توي دات نت خيلي مشكل دارم. مثلا به عنوان سوال دوم اينكه توي نماي design چطوري مي تونم مثلا جدولم رو به چند سانتي متر اونورتر! انتقال بدم؟ سرجاش خشكش ميزنه آخه! و نمي تونم با موس درگش كنم. (asp.net سي شارپ كار مي كنم)

khoosh
03-09-2008, 23:34
من حرفه ای نیستم ولی چند نکته به نظرم میرسه که بد نیست بهشون دقت کنید:

1-مکان قرار گیری کنترل ها در صفحه رو باید به دقت تعیین کنید ، مثلا شاید وقتیtextbox درtable به کار میبرید شاید در design view به درستی سر جای خود قرار بگیرند اما در حالت اجرا به خاطر اینکه به صورت پیش فرض align =left یا dir =ltr به سمت چپ جدول متمایل شوددر صورتی که مثلا شما انتظار داشتید در وسط باشد. این تنها مثالی بود که باید دقت بیشری برای تنظیم properties داشته باشید.

2- معمولا سعی کنید برای صفحه خود از چند جدول تو در تو استفاده کنید به این صورت که یک جدول را برای کل صفحه قرار بدهید و موقعیت های دیگری که مد نظتان هست را به وسیله جدول های دیگری که درون جدول اول قرار می دهید درست کنید.

3- طراحی صفحات معمولا بر خلاف چیزی که خیلی وقت ها به نظر می رسد ، به حوصله و زمان بیشتری نیاز دارد، خود من بار ها و بار ها زمان لازم برای طراحی یک صفحه را یکی دو روز تخمین زدم که آخر بعد از چند هفته تا یک ماه آنطور شده که می خواستم. اما با صبر و دقت بیشتر این زمان را میتوانید کم کنید.

موفق باشید

samaram
04-09-2008, 12:35
من حرفه ای نیستم ولی چند نکته به نظرم میرسه که بد نیست بهشون دقت کنید:

1-مکان قرار گیری کنترل ها در صفحه رو باید به دقت تعیین کنید ، مثلا شاید وقتیtextbox درtable به کار میبرید شاید در design view به درستی سر جای خود قرار بگیرند اما در حالت اجرا به خاطر اینکه به صورت پیش فرض align =left یا dir =ltr به سمت چپ جدول متمایل شوددر صورتی که مثلا شما انتظار داشتید در وسط باشد. این تنها مثالی بود که باید دقت بیشری برای تنظیم properties داشته باشید.

2- معمولا سعی کنید برای صفحه خود از چند جدول تو در تو استفاده کنید به این صورت که یک جدول را برای کل صفحه قرار بدهید و موقعیت های دیگری که مد نظتان هست را به وسیله جدول های دیگری که درون جدول اول قرار می دهید درست کنید.

3- طراحی صفحات معمولا بر خلاف چیزی که خیلی وقت ها به نظر می رسد ، به حوصله و زمان بیشتری نیاز دارد، خود من بار ها و بار ها زمان لازم برای طراحی یک صفحه را یکی دو روز تخمین زدم که آخر بعد از چند هفته تا یک ماه آنطور شده که می خواستم. اما با صبر و دقت بیشتر این زمان را میتوانید کم کنید.

موفق باشید
ممنون از راهنماييتون. ولي آخه من با جدولي كه وقتي به صفحم اضافه اش مي كنم اصلا از جاش تكون نمي خوره و نمي تونم سايزهاش رو تغيير بدم چيكار كنم؟!!!

khoosh
04-09-2008, 13:20
اگه در مورد این صفحه ای که میخواهید بیشتر توضیح بدهید شاید من بتونم کمکتون کنم.

farnoosh
05-09-2008, 00:12
برای جا به جایی جدول،لیبل و... می تونید بعد از انتخاب جدول ، لیبل و... از قسمت layout/postion/absolute را انتخاب کنید. حالا به راحتی می تونید این کنترل ها رو جا به جا کنید.

samaram
05-09-2008, 19:37
از راهنمايي همه ي دوستان ممنونم. كلا رفتم دنبال ياد گرفتن CSS و همه ي انتظاراتم از جداول رو باهاش برآورده كردم. كار با css خيلي سريع تر و حرفه اي تر از جداوله.