مشاهده نسخه کامل
: مشکل ( نصب دسته بازی ) Game Pad .. Error
mr_err00r
03-09-2008, 10:42
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان گرامی ..
موقع نصب خطا می دهد عکس خطا را می گذارم ممنون می شوم کمک کنید ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ر Setup سیستم port LPT رو چک کردم ممنون می شوم اگر کسی می دانند کامل توضیح دهد با نام و تغییرات ...
پیشا پیش از راهنمایی های شما تشکر می کنم ...
.........................
مدیران
و ممنون می شوم که مدیران محترم در میل هایی که به کاربران می فرستند لا اقل دلیل بسته شدن تاپیک را هم بگوییند ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kianoosh
03-09-2008, 13:23
سلام
مدل جوی استیک چیه!؟درایورش رو از نت دانلود کن.متن ارور چرا انگلیسی نیست!؟:13:زبان ویندوزت اسپانیایی هست؟:31:از device manager انتخابش کن و آپدیت درایو رو بزن (اگه خواستی تو اینترنت هم دنبالش بگرده) بعد آدرس همین فولدر رو بهش بده ببین نصب میشه!؟
:11:
mr_err00r
03-09-2008, 14:05
سلام
مدل جوی استیک چیه!؟درایورش رو از نت دانلود کن.متن ارور چرا انگلیسی نیست!؟:13:زبان ویندوزت اسپانیایی هست؟:31:از device manager انتخابش کن و آپدیت درایو رو بزن (اگه خواستی تو اینترنت هم دنبالش بگرده) بعد آدرس همین فولدر رو بهش بده ببین نصب میشه!؟
با عرض سلام ...
بابت راهنمایتون خیلی ممنون و زحمت کشیدیت وقت گذاشتید ..
دوست عزیز مدل Joystick رو نمی دونم دلیلش ..
بنده این دسته ها رو حدود 5 سال پیش خریدم و الان 4 ساله باهاشون کار نکردم و الان مورد نیازم شده ..
و الان هم روی دسته ها اسمش پاک شده و فقط سه کلمش واضح است که WEL هستش و احتمالا بوده Welcom Or welcon یا اینطور چییزی ..
دلیله اینکه متنش انگلیسی نیست احتمالا پروگرام انگلیسی نیست و زبان سیستم بنده انگلیسی هستش و احتمالا این به زبان فرانسوی نوشته شده .. و معنیش اینه که پورت اتصال دسته بازی رو نصب کنید در ست اپ سیستم ..
منظور شما کجای device manager هستش و چی رو انتخاب کنم ... در ضما دسته با پورت پرینتر کار می کنه > LPT < ..
پیشا پیش تشکر می کنم برای راهنماییهاتون ...
Kianoosh
03-09-2008, 15:06
با عرض سلام ...
دوست عزیز مدل Joystick رو نمی دونم دلیلش ..
بنده این دسته ها رو حدود 5 سال پیش خریدم و الان 4 ساله باهاشون کار نکردم و الان مورد نیازم شده ..
و الان هم روی دسته ها اسمش پاک شده و فقط سه کلمش واضح است که WEL هستش و احتمالا بوده Welcom Or welcon یا اینطور چییزی ..
دلیله اینکه متنش انگلیسی نیست احتمالا پروگرام انگلیسی نیست و زبان سیستم بنده انگلیسی هستش و احتمالا این به زبان فرانسوی نوشته شده .. و معنیش اینه که پورت اتصال دسته بازی رو نصب کنید در ست اپ سیستم ..
منظور شما کجای device manager هستش و چی رو انتخاب کنم ... در ضما دسته با پورت پرینتر کار می کنه > LPT < ..
پیشا پیش تشکر می کنم برای راهنماییهاتون ...
هر قطعه ای که سیستم شناخته باشه ولی درایورش نصب نشده باشه تو دیوایس منجر با یک علامت تعجب زرد نمایانگر میشه رو راست کلیک کن و آپدیت درایو رو بزن باقیش رو هم که قبلا گفتم از Game controllers هم می تونی چکش کنی
پیشنهاد:یه جوی استیک جدید بخرید!
mr_err00r
03-09-2008, 23:03
با سلام ...
حرف شما کاملا منطقی است دوست عزیز اما وقتی که سیستم قطه سخت افزارو بشناسه ..
ولی همانطور که گفتم مشکل بنده همینه که سیستم اصلا نیم شناستش که بخواد نصبش کنه ...
دوست عزیز مشکل من اینه که پورت مخصوص رو نیم شناسه ... معنی اررور همینه عزیز ..
یعنی کسی نیست که بدونه مشکل من کجاست و پورت رو روی مادربرد باید چجوری انتخاب کنم در ضما مادر بورد GIga هستش ...
پیشا پیش تشکر می کنم برای راهنماییهای شما ...
hardware2000
03-09-2008, 23:28
از نرم افزار درایو جنیوس استفاده کنید خودش درایوتونو اسکن میکنه و بهتون میکه چه درایوی نصب یا اپدیت شده نیست.
Driver Genius Professional
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr_err00r
04-09-2008, 13:48
با سلام و احترام ..
بابت راهنماییتون واقعا ممنون ...
دوست عزیز سیستم من اصلا نمی شناسه دسته ها رو یعنی تو device manager هیچ سخت افزار ی رو نصب نشده نمی دونه ...
حالا اگر شما می گیید که پروگرام کمکی می کنه ممنون می شم واسم اپلود کنید یا لینک دانلودی ازش واسم بزارید ..
پیشاپیش تشکر می کنم ..
hardware2000
04-09-2008, 18:24
نه با این برنامه میشناسه.
hardware2000
04-09-2008, 18:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.1.0.622.jpg
Drivers Backup: Driver Genius can detect and quickly backup the installed drivers in system. It can compress the backup drivers to a zip file, self extracting file or a independent auto installer program.
Drivers Restore: You need not install drivers one by one after reinstalling Operating System. Just one click to install all your backup drivers automatically. You can also install drivers in command mode silently. If you need install drivers on multiple PC with the same hardware configuration, That will save your much time to reinstall system.
Drivers Update: Are you still using an old version or beta version drivers? Those faulty drivers always cause compatibility problem. They are the biggest hidden trouble cause system crash. A suitable drivers can upgrade 50% or even more performance of hardware. There are more than 30,000 device drivers information in Driver Genius Database including Motherboard, Sound card, Video card, Network card, Modem, Mouse, Keyboard, Scanner, Printer, Digital device etc. All you need to do is one clicking mouse, Driver Genius can find out drivers that need updating. All drivers we offer are official version or WHQL version, you can use them without any worries.
Download:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر یک سرچ میکردی یدا میکردی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.