ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا از formview باید استفاده کنم؟

khoosh
03-09-2008, 10:17
سلام به اساتید محترم

من برا ی گرفتن اطلاعات از متقاضی از detailsview استفده می کردم ، اطلاعات زیر هم و به شکل نا زیبایی می آمد فرض کنید 100- 200 تا تکست باکس باید پر میشد. برای همین برداشتم یک tabel طراحی کردم و اطلاعات را در آن به آن صورت که می خواستم طبقه بندی کردم ، سوال من این است که در detailsview اطلاعات اتوماتیک در بانک ذخیره می شود ، حالا من به جز اینکه تکست باکس ها را یکی یکی و به صورت دستی و کد نویسی به دیتا بیس وصل کنم. آیا راه راحتتری هست؟ آیا می توانم از formview استفاده کنم ؟اگر بله ، چطوری؟چون یکسری مطلب خواندم راجع به این کنترل اما زیاد سر در نیاوردم .

من تحت وب با بانک اطلاعاتی # sql , asp.net ,cکار می کنم.

hamidreza_buddy
04-09-2008, 13:24
می تونید از همون detailsview استفاده کنید ولی field هاش رو به صورت TemplateField در بیارید و سپس به شکل دلخواه (با textboxهای دلخواه) فرمتون رو بسازید و سپس هر textbox رو به فیلد مورد نظرتون bind کنید. دقت کنید که مثلاً اگر در دیتابیستون برای فیلد جنسیت (مثال میزنم) از 1 برای مرد و 0 برای زن استفاده کرده اید، در اینجا می توانید یک comboBox با آیتم های «زن» و «مرد» بگذارید و انتخاب کنید و سپس در آخر آن ها را تبدیل به 0 یا 1 کنید. templatefield های detailsviw و gridview خیلی قوی هستند. ممکن است که خیلی کم نیاز به کدنویسی پیدا کنید.

khoosh
04-09-2008, 14:28
خیلی ممنونم از پاسخی که دادید .

اینجا یک سوال برای من همچنان وجود دارد. و ان اینست که کاربرد form view چیست؟

hamidreza_buddy
06-09-2008, 16:16
با سلام
formview و detailview تقریبشباهت زیادی به هم دارند ، با این تفاوت که formView انعطاف پذیرتره (از نظر قابلیت طراحی). به نظر من از formView استفاده کنی بهتره.
آموزش های زیادی هم تو اینترنت هست.

fakhte
01-11-2010, 16:29
با FormView میشه حالت 3 سطر و 4 ستون درست کرد؟ اگه نه با کدوم ابزار می تونم این کارو بکنم