ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان یه راهنمایی کوچولو در خصوص انتخاب قفل

tarfand4u
03-09-2008, 10:16
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضا...

می خواستم یه خواهش کوچولو بکنم:
ببینید من می خوام رو یک محصول نرم افزاری قفلی رو بگذارم که به این راحتی ها نشه رایتش کرد.

من می دونم که توسط اعضا بهترین ابزار ها به همراه آموزش قرار داده شده و از تمامی اعضا تشکر می کنم اما انتخاب در مورد اینکه کدامیک از ابزار ها امروزه(این روزا که رایت و تکثیر بسیار زیاد شده) بهتر از بقیه ی نرم افزار ها عمل می کنه و قفل هایی که می ذاره به این راحتی رایت نمیشه می خواستم یه راهنمائی ام بکنید...

خیلی متشکرم

NoneForce
03-09-2008, 10:19
سلام

حتما رايگان هم باشه؟

tarfand4u
03-09-2008, 10:28
دوست عزیز متوجه منظورتون نمی شم

میشه یه کم واضح تر بگین

NoneForce
03-09-2008, 11:43
دوست عزیز متوجه منظورتون نمی شم

میشه یه کم واضح تر بگین

سلام
دنبال يه نرم افزار براي قفل گذاري مي گرديد، ميخواهيد اين ابزار رايگان باشد و يا حاظر هستيد براي اين كار هزينه پرداخت كنيد؟

tarfand4u
03-09-2008, 11:59
اگر منظورتون این هست که به شما پول بدم تا نرم افزار رو معرفی کنید بهتر است که بگم من اینجور ادمی نیستم خیالتون راحت باشه

اگر هم نه منظورتون این هست که خود نرم افزار رایگان باشه یا اینکه Crack بخواد شما اسمش رو بگین من خودم میرم با کرکش پیدا می کنم...

NoneForce
03-09-2008, 12:44
اگر منظورتون این هست که به شما پول بدم تا نرم افزار رو معرفی کنید بهتر است که بگم من اینجور ادمی نیستم خیالتون راحت باشه

اگر هم نه منظورتون این هست که خود نرم افزار رایگان باشه یا اینکه Crack بخواد شما اسمش رو بگین من خودم میرم با کرکش پیدا می کنم...

سلام
مثل اينكه فارسي حرف زدن من خيلي بده!
شما قصد داريد براي قفل گذاري هزينه كنيد يا دنبال نرم افزار رايگان (كرك شده) مي گرديد؟

tarfand4u
03-09-2008, 12:55
ببخشید من قصد جسارت نداشتم...

دوست عزیز من یه روشی می خوام که خیلی مطمئن باشه...

از شما می خوام که فرق دو روشی رو که گفتین بگین تا من انتخاب کنم.

البته من توی فکرم این بود که از برنامه رایگان کرک شده استفاده کنم.

اگه میشه راجع به پرداخت هزینه توضیح بدین...

با تشکر و معذرت خواهی دوباره!
:46: