PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Google Chrome || آرشــیو شماره 1 ||

صفحه ها : [1] 2 3 4

huti_421
03-09-2008, 00:50
با زحمت زیاد بلاخره تونستم این مرورگر رو دانلود کنم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بخواید از صفحه ی google.com/chrome دانلود کنید با اروری مبنی بر پیدا نشدن فایل بر روی سرور مواجه میشین که کاملا دروغیه و فقط دسترسی ip های ایران به این بخش محدود شده ...

پس باید از نرم افزارهایی که ip رو تغییر میدن یا v-p-n استفاده کنید ...

تنها مشکل اینجاست که این فایل هم مثل مراحل نصب yahoo messenger هست که شما بعد از دانلود این فایل 430 کیلوبایتی باید اونو اجرا کنید و تازه نرم افزار از طریق اینترنت نصب میشه ...

برای دانلود این مروگر که من الان دارم ازش استفاده می کنم میتونید از لینک های زیر که واستون آپلود کردم استفاده کنید :

Google Chrome Web Browser :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

huti_421
03-09-2008, 01:15
این هم اجرا کردنش :

panther99
03-09-2008, 01:26
آقا سرعت لود صفحه هاش خوبه؟؟؟؟
مثل اوپرا هست ؟؟؟ من كه از اوپرا خيلي راضيم و همچنين از سافاري .
در حد اين دو تا هست ؟؟/ براي دايال آپ مناسبه؟؟؟؟

huti_421
03-09-2008, 01:36
آقا سرعت لود صفحه هاش خوبه؟؟؟؟
مثل اوپرا هست ؟؟؟ من كه از اوپرا خيلي راضيم و همچنين از سافاري .
در حد اين دو تا هست ؟؟/ براي دايال آپ مناسبه؟؟؟؟

تکنولوژی این مرورگر مثل Safari هست ...

مثل Opera قسمت Speed Dial داره و تب های روون و BookMark هایی با دسترسی آسون مثل FireFox ... میشه گفت تلفیقی از همه ی مروگرهاییه که تا حالا امتحان کردیم ...
من Opera 9.52 , Safari 3.1.1 , FireFox 3.0 , IE 8 رو تست کردم ... با این انگار داری از همشون استفاده می کنی ...

فضای رم رو هم زیاد اشغال نمی کنه ...

سافاری یه خورده زیاد اشغال می کرد ...

satttanism
03-09-2008, 04:51
تاپیک مربوطه

لینک دانلود مستقیم

اینم یه لینک دیگه

montazermandeh
03-09-2008, 05:50
من نمی تونم اینستالش کنم
یعنی وسط اینستال این اِرور رو می ده : .access to this application is restricted
کسی می تونه کمکم کنه؟ :41:

king-hitler
03-09-2008, 12:20
من دانلود کردم از رپیدشر

Carl
03-09-2008, 14:52
من نمی تونم اینستالش کنم
یعنی وسط اینستال این اِرور رو می ده : .access to this application is restricted
کسی می تونه کمکم کنه؟ :41:
از لینک آخری این پست دانلود کنید:

milky way
03-09-2008, 15:09
Installer رو نباید دانلود کنید چون بعد دوباره میره به اینترنت وصل میشه و یه حدود 20 مگ باید دانلود کنه ولی به IP ایران اجازه دانلود نمیده مگه با انتی فیـلتری چیزی کاری بکنید . منم دارم الان از همین مرورگر استفاده میکنم به نظرم مرورگر خوبیه .

Benygh
03-09-2008, 16:17
Installer رو نباید دانلود کنید چون بعد دوباره میره به اینترنت وصل میشه و یه حدود 20 مگ باید دانلود کنه ولی به IP ایران اجازه دانلود نمیده مگه با انتی فیـلتری چیزی کاری بکنید . منم دارم الان از همین مرورگر استفاده میکنم به نظرم مرورگر خوبیه .
پس چی رو باید دانلود کرد ؟

Bookmark های فایرفاکس رو میشه طوری به این منتقل کرد ؟

Benygh
03-09-2008, 16:36
Double Click میکنم روی فایل هایی که هوتی گذاشت ! هیچ چیزی نمیشه ! و چیزی اجرا نمیشه !

montazermandeh
03-09-2008, 20:57
نه بازم همون اِرور رو می ده کسی نمی تونه کمکم کنه ؟
من ب این بروزر نیاز دارم

jeefer
03-09-2008, 21:11
واسه من هم همين ارور رو مي ده

huti_421
04-09-2008, 01:02
Double Click میکنم روی فایل هایی که هوتی گذاشت ! هیچ چیزی نمیشه ! و چیزی اجرا نمیشه !

نه بازم همون اِرور رو می ده کسی نمی تونه کمکم کنه ؟
من ب این بروزر نیاز دارم

واسه من هم همين ارور رو مي ده

نرم افزاری که واستون پ.خ کردم رو دانلود و اجرا کنید سپس اونو مینی مایز کنید و فایل نصب رو اجرا کنید و نصبش کنید ...

هر کس به نرم افزار نیازمنده به من پ.ح بده ..

hosein66
04-09-2008, 03:35
مي شه بگين نسخه اش بتا هست يا فوله؟

satttanism
04-09-2008, 04:17
مي شه بگين نسخه اش بتا هست يا فوله؟

بتا دوست عزیز

montazermandeh
04-09-2008, 05:14
پ.ح ؟ من بهش نیاز دارم. لطفاً یه جوری بهم برسونیدش .

rezaete
04-09-2008, 08:38
پ.ح ؟ من بهش نیاز دارم. لطفاً یه جوری بهم برسونیدش .
لینک دانلود توی صفحه اول هست . علاوه بر اونا :

hamed valizadeh
04-09-2008, 09:08
خوب اونا نمی خوان ایرانیا ازش اسفاده کنن حالا شما دارید روش دانلود رو ارائه می دید. این همه مرورگر خوب هست مثل Fire Fox 3 که به نظرم از نسخه قبلی پیشرفت های چندانی کرده. این کاری که شما می کنید یه جور منت کشی به طور غیر مستقیم هست.

P A R S A
04-09-2008, 09:29

باید یه کم صبر کنید بعدش می نویسه installation Complete و اجرا میشه. ولی قبلش هیچ سوالی یا Status باری ، هیچی نمیاره.

king-hitler
04-09-2008, 09:31

--------
فکر کنم شما تو یه قسمت دیگه یه چیزای دیگه ای گفته بودین

Majid393
04-09-2008, 09:33
بعد از دانلود فایل 7مگابایتی (installer) باید 20مگابایت دیگه هم دانلود کرد ؟؟؟

rezaete
04-09-2008, 10:28
نه ، من با اون 7 مگیه نصب کردم

Benygh
04-09-2008, 13:00
سلام
من هم الان با این Browserاومدم !
مشکلاتی داره که یکی رو میگم ! ببینید :

توی این عکس وقتی من امضای Rezaete رو انتخاب کردم برعکس فایر فاکس همه خطوط و جاهای خالی رو هم انتخاب کرد !
و بر عکس فایر فاکس وقتی CTRL + C رو میزنم باید کپی کنه (حتی عکس رو ) ولی این کار رو نمیکنه ! که این یک عیبه به نظر من !

توی فایر فاکس با CTRL + B از بوکمارک ها استفاده میکردم ولی اینجا باید بزنم روی دکمه ی Other Bookmarks تا تمام بوک مارک ها بیاد ! حتی مجبورم برای باز کردن صحفه ای بعدی توسط بوک مارک ها اون گزینه رو دوباره باز کنم و انتخاب کنم !

دیگری هم نبود پلاگین هایی مانند پلاگین فایرفاکس هست که این خودش کمی کار رو خراب میکنه !

در ضمن یک سوال دارم و اون اینه که ایا میشه اون Speed TAB رو تنظیم کرد تا همه پنجره ها رو نذاره ؟

Benygh
04-09-2008, 13:40
سرعت لودش هم به نظر سریع میاد ولی بعضی سایت ها رو دیر لود میکنه مثلا هنگام اپلود عکس انقدر طول میده که میرم فایر فاکس باز میکنم تا قبل از تموم شدن این اپلود میکنم !
روی سایت ها زیاد گیر میده تو لودشون !

Benygh
04-09-2008, 13:42
سرعت لودش هم به نظر سریع میاد ولی بعضی سایت ها رو دیر لود میکنه مثلا هنگام اپلود عکس انقدر طول میده که میرم فایر فاکس باز میکنم تا قبل از تموم شدن این اپلود میکنم !
روی سایت ها زیاد گیر میده تو لودشون !

Majid393
04-09-2008, 13:48
من هم نصب کردم ......
سرعتش به نظر من کمه ...... در حالیکه من با فایرفکس3 با سرعت 5kb/s دانلود میکنم ، با chrome سرعتش به 2و3 هم نمیرسه ...(کسی میدونه چرا اینجوریه ؟؟؟؟ )
بعضی سایت ها رو هم خیلی دیر باز میکنه ....

Kasra 91
04-09-2008, 15:04
سرعتش معرکست 3تا مشکل داره فقط

1. Defult Browser نمیشه

2. هی وسط کار قطع میشه

3. IDM رو ساپورت نیمکنه

Majid393
04-09-2008, 15:12
از تنظیماتش میشه Defult Browser کرد .....

huti_421
04-09-2008, 16:39
سرعتش معرکست 3تا مشکل داره فقط

1. Defult Browser نمیشه

2. هی وسط کار قطع میشه

3. IDM رو ساپورت نیمکنه

1. شما روی Taskbar ویندوز راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو بزنید یه صفحه باز میشه که شما می تونید از تب Start Menu ( تو ویستا فکر می کنم اکس پی هم همینه ... کلا تب دوم تو اکس پی )کلید Customizr رو بزنید و یه صفحه باز باز میشه که شما می تونید مرورگر پیش فرض و سرویس ایمیل خودتون رو انتخاب کنید ...

2. من که تا حالا بعد از 2-3 روز کار باهاش به این مشکل بر نخوردم

3. کلا سافاری و اپری و این کروم دانلود منیجر ها رو ساپورت نمی کنن مگه اینکه پچ خاص یا تنظیم خاص و یا قلق خاصی داشته باشن که من بلد نیستم ...

و بارز ترین نکته در مورد دانلود با این مرورگر می تونیم به قابلیت ریسوم خود دانلود منیجرش اشاره کرد که معرکس ... ( برای یه مرورگر )

توی بارگذاری جاوااسکریپت حرف نداره و بی رقیبه

باز هم مثل اپرا و سافاری از قابلیت ارجه دونستن متن به عکس در بارگذاری بهره میبره که این امر سرعت کار شما رو افزایش میده ...

و تنها نقطه ی ضعفی که برای من به چشم میاد نحوه ی بارگذاری عکس هاست که با کیفیت اصلی رو کم کم لود می کنه که این به نظر من اشتباهه ... باید مثل سافاری Pre Load بود که اول یه نمای بی کیفیت از عکس رو ارائه بده بعد کم کم عکس ترمیم بشه و به کیفیت اصلی برسه ...

سوالی هست در خدمتم :دی

Majid393
04-09-2008, 17:08
1. شما روی Taskbar ویندوز راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو بزنید یه صفحه باز میشه که شما می تونید از تب Start Menu ( تو ویستا فکر می کنم اکس پی هم همینه ... کلا تب دوم تو اکس پی )کلید Customizr رو بزنید و یه صفحه باز باز میشه که شما می تونید مرورگر پیش فرض و سرویس ایمیل خودتون رو انتخاب کنید ...

3. کلا سافاری و اپری و این کروم دانلود منیجر ها رو ساپورت نمی کنن مگه اینکه پچ خاص یا تنظیم خاص و یا قلق خاصی داشته باشن که من بلد نیستم ...

و بارز ترین نکته در مورد دانلود با این مرورگر می تونیم به قابلیت ریسوم خود دانلود منیجرش اشاره کرد که معرکس ... ( برای یه مرورگر )

باز هم مثل اپرا و سافاری از قابلیت ارجه دونستن متن به عکس در بارگذاری بهره میبره که این امر سرعت کار شما رو افزایش میده ...

و تنها نقطه ی ضعفی که برای من به چشم میاد نحوه ی بارگذاری عکس هاست که با کیفیت اصلی رو کم کم لود می کنه که این به نظر من اشتباهه ... باید مثل سافاری Pre Load بود که اول یه نمای بی کیفیت از عکس رو ارائه بده بعد کم کم عکس ترمیم بشه و به کیفیت اصلی برسه ...

اینم سوال:دی :
در حالیکه من با فایرفکس3 با سرعت 5kb/s دانلود میکنم ، با chrome سرعتش به 2و3 هم نمیرسه ...(کسی میدونه چرا اینجوریه ؟؟؟؟ )

Kasra 91
04-09-2008, 18:17

1.این کارو کردم نشد

2.IDM اصلان این مرورگرو نمیشناسه که بتونم بصورت پیشفرض انتخابش کنم

sara100
04-09-2008, 22:37
بهترين مزيتي كه مرورگر chrome گوگل ، نسبت به تمام مرورگرهاي معروف جهان دارد اين هست كه :

اگر به هنگام باز كردن چندين تب روي مرورگر خدايي نكرده يكي از تبها crash(هنگ) كنه تمامي تبهاي باز شده بر روي مرورگر به هيچ وجه بسته نمي شوند جز تب هنگ كرده كه بسته مسي شوند نتيجه مي گيريم كه هر تب با تبهاي ديگر مستقل و جداست....

Benygh
04-09-2008, 22:59
برای دیفالت کردن این برنامه کافیه به عکس زیر توجه کنید !

1 - مسیر این قسمت

2 - زدن این دکمه برای دیفالت کردن برنامه

Kasra 91
04-09-2008, 23:29
برای دیفالت کردن این برنامه کافیه به عکس زیر توجه کنید !

1 - مسیر این قسمت

2 - زدن این دکمه برای دیفالت کردن برنامه

این اموزش مال Xp یا Vista?

Defult Progerams رو پیدا نکردم

huti_421
05-09-2008, 00:27
اینم سوال:دی :
در حالیکه من با فایرفکس3 با سرعت 5kb/s دانلود میکنم ، با chrome سرعتش به 2و3 هم نمیرسه ...(کسی میدونه چرا اینجوریه ؟؟؟؟ )

اول سرعت اینترنت خودتون رو تو این سایت چک کنید تا ببینیم بعد چی میشه :

یا :

Benygh
05-09-2008, 00:59

Start رو بری از راست دومیه از پایین !
به هر حال هوتی گذاشت :دی

Majid393
05-09-2008, 01:07
اول سرعت اینترنت خودتون رو تو این سایت چک کنید تا ببینیم بعد چی میشه :

اینم از سرعت من :

حالا چی میشه ؟؟؟

huti_421
05-09-2008, 01:27
اینم از سرعت من :

حالا چی میشه ؟؟؟

حالا این میشه که :

1. 40/8=5 سرعت دانلود شما بر حسب کیلوبایت

2. تنظیمی مانع استفاده ی کامل مرورگر از پهنای باند شما میشه ...

3. الان که داری تست می کنی automatical Updates فعاله و داره دانلود می کنه

راحل حل :
با یکی از نرم افزاری های کنترل پهنای باند ببین آیا نرم افزار دیگه ای از پهنای باند استفاده می کنه یا نه ؟

hosein66
05-09-2008, 02:00

اينم مال xp:

Control panel / add or remove/ set program access and default

تو بخش non-microsoft تو سطر دوم نوشته شده web browser اينجا ميتونين مرور گر پيش فرض

رو انتخاب بکنيد

Jalal
05-09-2008, 08:56
Portable Google Chrome | مرورگر پرتابل گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

huti_421
06-09-2008, 04:14
اپرا 9.52 خیلی سرتره

یه ایراد کوچیک دیگه این مرورگر اینه که جستجوی سریع رو نزاشته

جستجوی سریع در همون نوار آدرس بار انجام میشه :دی

2 در یک ( هم نوشتن آدرس هم کلمه برای جستجو در موتورهای جست و جو ...

و جالب اینجاست شما از توی بخش تنظیمات این مرورگر میتونید موتور جستوجوی خودتون رو تغییر بدید ...

لیست موتور ها :

Google Search Engine
Yahoo Search Engine
Live Search Engine

من کروم گوگل رو نصبیدم سرعت خیلی بالایی داره از اپرا و فایرفاکس سرعتش بهتره
از لحاظ گرافیکی هم خوبه...

در پردازش جاوا اسکریپت و موتور گرافیکی بی رقیبه ...

در مورد سرعت هم به نظر من نسبیه هر کس عقیده ی خاص خودش رو داره ...

اگه ترکیب این چند تا 5 تا مرورگر باشه که خیلی باهال باید باشه
مال من اپرا 9.5 هست که به نظرم یه مشکلی داره
مثلا این دکمه های پی سی ورلد توش کار نمیکنه
منظورم دکمه های insert picture و bold و italic وsmile ها و ..... هستن که اصلا انگار هیچی پشتشون نیست
نمیدونید چیکارش کنم ؟؟؟

نه این مشکل یا بهتر بگم قابلیت در این مرورگر هم وجود داره ...

شما تغییرات کدها رو مستقیما نمی تونید ببینید و حتما باید ویرایش نهایی رو مشاهده کنید ...

برای این کار پیشنهاد میشه برای اینکه از ایراد ها جلوگیری بشه بعد از نوشتن پستتون به بخش تخصصی برید و دکمه ی مشاهده ی بحث رو بزنید تا ویرایش نهایی پستتون رو مشاهده کنید ...

x_2007
06-09-2008, 22:09
مرورگر وب جدید 'گوگل کروم' از شاخص های امنیتی مهمی برخوردار است که باعث می شود گوگل از این نظر آنرا با مرورگر اپل سفری، موزیلا فایرفاکس و نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مقایسه کند.
مرورگر کروم از چهارچوب مشابه دیگر مرورگر ها بهره برده است. بویژه در استفاده از تکنیک تهیه لیست سیاه از سایت های مخرب و روش گشت وب سایت ها در پشت لایه های امنیتی از جمله درون "جعبه شنی" و مرور ناشناس اینترنت.

گوگل با ارائه گوگل کروم وارد بازار مرورگرهای وب شده است که هنوز انحصار آن در دست مایکروسافت اینترنت اکسپلورر می باشد. اما آیا این تفاوت های امنیتی کروم باعث می شود این مرورگر در جلوه کاربران متمایز ظاهر شود؟
گوگل کروم از قابلیتی معرفی شده در Internet Explorer 8 بهره می برد با نام مرور نا شناس (Incognito) که اجازه میدهد کاربر در این وضعیت با مرور وب سایت ها هیچ رد پایی از خود بر جای نگذارد حتی فایل های کوکی فقط تا هنگام باز بودن پنجره جست و جو در سیستم زنده خواهند بود.
همچنین در لایه بعدی امنیتی گوگل تصمیم گرفته است که از ترجمه صفحات در جعبه شنی (sand box rendering) استفاده کند.

این جعبه شنی در واقع به مفهوم ساده به معنی آن است که هنگامیکه یک مهاجم سعی می کند به درون مرورگر نفوذ کند و بتواند از طریق آن به فایل های سیستمی و ریجستری دسترسی پیدا کند، مرورگر در وضعیت جعبه شنی کار را برای مهاجم سخت تر می کند زیرا وی میبایست اکنون راهی نیز برای دور زدن جعبه شنی فراهم کند. به این طریق که جهبه شنی از ترجمه و تغییر فایل ها توسط موتور نمایش دهنده صفحات وب جلوگیری می کند و از دخالت بیرونی در ریجستری، فایل های سیستمی و هر خواندن و نوشتن دیگری از روی فایل های مهم ممانعت می کند.
اجرای هر Tab در مرورگر Chrome باعث خواهد شد که هر اپلیکیشن وب در پنجره جعبه شنی مخصوص به خود باز شود و در لایه امنیتی از دخالت مرورگر در فایل های حساس سیستم جلوگیری می شود. حتی فایل های اضافه شونده (Plug-ins) نیز در محیط دیگر حافظه Sand Box بصورت امن اجرا می شوند.
اما هنوز با وجود رقابت مرورگر ها برای تامین محیطی امن تر برای کاربران، گوگل کروم شاید نتواند با وجود ارائه نسخه آزمایشی Internet Explorer 8.0، نسخه 3 فایرفاکس و اپل سفری محلی جدا برای ارائه خود پیدا کند.
در بخش مثبت نگری، گوگل کروم کاملاً کد باز (open source) ارائه شده است تا هر متخصص امنیت و کارشناس برنامه نویس بتواند در بهبود برنامه نویسی این مرورگر خود را سهیم کند. بنابراین تجهیز امنیتی گوگل کروم با سرمایه مناسب گوگل و توسعه گری کدباز در دسترس می باشد. اما آیا مرورگر فایرفاکس این برتری را در گذشته به کاربران معرفی نکرد؟
گوگل ادعا کرده است که مرورگر جدیدش بسیار سریعتر و قابل‌اطمینان تر از هر مرورگر دیگر تا به امروز است. نکته جالبی که در مورد این مرورگر وجود دارد این است که هر برگه (tab) پردازش جدای از دیگری دارد و در صورت کرش کردن یک صفحه، بقیه صفحات جدا گانه بارگذاری می‌شوند و کل مرورگر هنگ نمی‌کند. همچنین این مروگر تحت موتور جاوا اسکریپت V8 اجرا می‌شود.

ويژگي هاي كليدي اين نرم افزار Google Chrome :

- سرعت بالا در بارگزاري صفحات
- داراي قابليت ‏Tabbed Browsing ( باز شدن تمام صفحات در يك صفحه )
- امنيت بالا در محيط نا امن اينترنت
- جلوگبري از خطرات احتمالي Spy-Ware ها و دزدان
- جلوگيري از باز شدن صفحات تبليغاتي بي مورد( Popup - bloker )
- محافظت از پسوردها و رمز هاي عبور خصوصي و امنيتي
- زيبايي در طراحي
- داراي پوسته هاي مختلف
- پشتيباني از تمام نسخه هاي ويندوز از جمله ويندوز ويستا
- و ...

Unforgiven
07-09-2008, 01:01
لطف کنین و یه لینک درست و حسابی اط فایل نصب آفلاینش بدین.نسخه ی پرتابل نباشه.

پسورد فایل :

x_2007
07-09-2008, 17:00
Google Chrome v0.2.149.29 Beta

Download The Stand Alone Offline Installer

Unforgiven
09-09-2008, 16:41
Google Chrome 0.2.149.29 Beta | 7.7 MB

Unforgiven
11-09-2008, 19:09
Google Chrome Privacy v1.1

Google Chrome دوست داره اطلاعات خصوصی رو از کاربران بگیره.حالا شما می تونید این کار متوقف و از این برنامه بدون از دست دادن اطلاعات خصوصی استفاده کنید.

Unforgiven
20-09-2008, 17:59
Google Chrome Ultimate-Pack v2.1
Google Chrome' Ultimate Pack contents:
1. Privacy Tools
silentio, Kill-ID, AnoChro, UnChrome
2. Other Tools:
Chrome Backup, ChromePass, Chrome Channel Switcher
And if you need it:
Google Chrome full version - Portable
Google Chrome full version - Installer

Google Chrome Ultimate-Pack v2.1 | 5.36 MB English

Google Chrome v0.2.149.30 full version - Portable | 7.49 MB ML

Google Chrome v0.2.149.30 full version - Installer | 7.44 MB ML

Use 7-Zip (freeware) for decompression

Unforgiven
26-09-2008, 16:15

Google Chrome 0.2.153.1 Beta

Unforgiven
04-10-2008, 19:22
Google Chrome 0.3.154.0 Beta

Hsnti
06-10-2008, 19:37
سلام
آقا بالاخره اخرین ورژن برنامه کدومه؟
یه جا بتاست یه جا دیگه ورژن فول!

x_2007
06-10-2008, 21:42
سلام
آقا بالاخره اخرین ورژن برنامه کدومه؟
یه جا بتاست یه جا دیگه ورژن فول!

Google Chrome v0.2.153.1 - Full Version (8,16 MiB)

Version info:
v0.2.153.1 = current developer version
v0.2.149.30 = current stable version

Unforgiven
16-10-2008, 16:57
Google Chrome 0.3.154.3 Beta | 7.35 MB

mse1445
16-10-2008, 23:36
ایران تحریمه ! نمیتونن دانلود کنن از اینجا بگیرید

Unforgiven
25-10-2008, 16:36
Google Chrome 0.3.154.6 Beta

Unforgiven
29-10-2008, 23:30
Google Chrome 0.3.154.9 Beta | 7.35 MB

meisam317
10-11-2008, 09:26

Unforgiven
13-11-2008, 20:51
Google Chrome 0.4.154.18 Beta

Unforgiven
20-11-2008, 19:43
Google Chrome 0.4.154.23 Beta | 7.35 MB

satttanism
12-12-2008, 13:21
Google Chrome 1.0.154.36 Final

Unforgiven
17-12-2008, 17:12
Google Chrome 1.0.154.39 | 8.37 MB

ahriman323
22-12-2008, 12:17
Google Chrome 1.0.154.39
کسانی که مشکل دارن برای دانلود به خاطر تحریم از این لینک استفاده کنن

ahriman323
23-12-2008, 17:27
Google Chrome 1.0.154.42

or

Unforgiven
28-12-2008, 20:07
Google Chrome v1.0.154.42 Final

ir-dgm
28-12-2008, 20:39
لینک مستقیم با قابلیت ریزوم:

Majid393
29-12-2008, 13:32

لینک مستقیم + ریزوم :

ahriman323
05-01-2009, 15:35
.
.
من باهاش کار کردم از نظر گرافیکی و نحوه دانلود خیلی ضعیفه!!!

با بعضی از فروم های ایرانی تو view مشکل داره. ولی در کل از سرعت بالایی برخورداره. ولی چیزی که هست پلاگین رو نمیتونی واسش نصب کنی چون تو خط تحریم هستیم.

من از اون اولش که امد از همین مرورگر استفاده کردم فایرفاکس را گذاشتم کنار واز نظر گرافیکی هم خوبه کجاش بده و هیچ مشکلی هم نداشتم با هیچ سایتی........

درسته تحریمه ولی در مورد پلاگین فکر نکنم اینجور باشه....

راستی اینجا تاپیک معرفی و دانلود هستااااا

برای بحث توی این تاپیک

تاپيك جامع بررسي مرورگر کروم Chrome - مرورگر گوگل

دقت کردین که 4 نفر برای یک ورژن پست زدیم:31:

ahriman323
09-01-2009, 13:59
Google Chrome 2.0.156.1

Kasra 91
09-01-2009, 21:24
عجیبه که اصلا اجرا نمیشه یعنی با دو بار کلیک روی برنامه اصلا شروع به نصب نمیکنه!

2باز از 2 لینک مختلف دانلود کردم منم همین مشکلو دارم

ahriman323
10-01-2009, 04:32
2باز از 2 لینک مختلف دانلود کردم منم همین مشکلو دارم

منم کلیک میکردم اجرا نمی شد. بعد دیدم ایکونش یا ایکون قبلی توی منو استارت هست روش کلیک کردم امد برای نصب و نصب کردم:13: الان دارم استفاده می کنم
عجیبه!!

ir-dgm
10-01-2009, 10:44
من از لینک زیر استفاده کردم خیلی راحت هم نصبش کردم....

ir-dgm
10-01-2009, 20:31
آپدیت ورژن 2 این برنامه:

و

ahriman323
15-01-2009, 21:16
Google Chrome 2.0.157.0

ali_gamer
15-01-2009, 21:33
حال چه فرقی با بقیه مرورگر داره مثلا با اپرا؟

satttanism
15-01-2009, 22:03
حال چه فرقی با بقیه مرورگر داره مثلا با اپرا؟

تفاوت هاش خوب مثلما زیاده چون اون اپراست و این کروم
باید تست کنید تا متوجه بشید
در این مورد بهتره که به تاپیک ویژه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مرورگر مراجعه کنید

Unforgiven
16-01-2009, 18:54
Google Chrome 2.0.157.2 | 8.37 MB

ahriman323
17-01-2009, 02:18
لینک بدون تحریم:31:

Google Chrome 2.0.157.2

Kasra 91
18-01-2009, 01:00
این کروم چه مرگشه ورژن جدیدشو تا حالا 3 بار دانلود کردم ولی اینستالرش بالا نمیاد تو Task هستش ولی برای اینستال صفحه اش باز نمیشه

ahriman323
18-01-2009, 01:57
این کروم چه مرگشه ورژن جدیدشو تا حالا 3 بار دانلود کردم ولی اینستالرش بالا نمیاد تو task هستش ولی برای اینستال صفحه اش باز نمیشه

من فقط با اون ورژن 2.0.157.0 مشکل داشتم ولی نصب شد با چند بار امتحان ...و با بقیه ورژن ها و ورژن 2.0.157.2 مشکلی نداشتم ..

مشکل از از ویندوز شما فکر کنم باشه:13:

hesamjm
18-01-2009, 09:36
این کروم چه مرگشه ورژن جدیدشو تا حالا 3 بار دانلود کردم ولی اینستالرش بالا نمیاد تو Task هستش ولی برای اینستال صفحه اش باز نمیشه

الان ورژن گوگلت رو چک کن ببین نسخه اش همون جدیده هست یا نه؟
موقعی که نسخه جدید کروم رو نصب میکردم متوجه شدم وقتی گوگل ورژن پایین تر داشته باشیم صفحه install نمیادش فقط نسخه جدید جایگزین میشه -خیلی سریع

ahriman323
23-01-2009, 18:16
Google Chrome 2.0.158.0

ahriman323
27-01-2009, 12:14
Google Chrome 2.0.159.0

Improved scrolling on pages with multiple plugins
Fixed (mostly) the problem of tabs suddenly going to the smallest size
Fixed downloads going to the wrong folder
Fixed Gears not loading sometimes
Removed the option to import bookmarks from Google bookmarks. We think we can improve this feature, so we're pulling it out until we come up with something better
Added a way to remove sites from the 'Never remember passwords' list. Go to Options > Minor Tweaks > Passwords and click Exceptions

ahriman323
05-02-2009, 02:39
Google Chrome 2.0.160

Fixes a number of tab dragging related crashes
Fixes issue where Chrome could not be set as the default browser
Add support for UA spoofing, and spoof Safari's UA string when loading URLs
Improving UI presentation in Vista and XP
We now generate a proper file name when dragging an image off the browser on to the desktop
V8 has been updated to version 0.4.9.3, read more in the V8 changelog

satttanism
06-02-2009, 12:07
Google Chrome 2.0.160.0

ahriman323
12-02-2009, 15:07

Google Chrome 2.0.162.0

dogtag
13-02-2009, 21:41
آقا داستان چیه؟
من امروز ظهر می خواستم دانلود کنم، رفت که از این آدرس بگیره:

با حجم 8.394 مگابایت.

ولی شما دیروز فایل 2.0.162.0 رو گذاشتی.
داستانش چیه؟
بتا ست؟

ahriman323
14-02-2009, 03:03
آقا داستان چیه؟
من امروز ظهر می خواستم دانلود کنم، رفت که از این آدرس بگیره:

با حجم 8.394 مگابایت.

ولی شما دیروز فایل 2.0.162.0 رو گذاشتی.
داستانش چیه؟
بتا ست؟

با اون لینک2.0.162.0 خواستید دانلود کنید که رفت برای دانلود 1.0.154.48 ؟!
اون لینک2.0.162.0 را من خودم دانلود کردم و همون 2.0.162.0 را گرفته الان هم دوباره دانلود کرد همون 2.0.162.0 را دانلود کردبا حجم 8.68 mb
گوگل 2تا ورژن میده یکی از ورژن 1 یکی دیگه هم از2 که اخرین ورژن 1 همون 1.0.154.48 هست واخرین ورژن2 هم 2.0.162.0 هست...
حالا من هم قبلا برام سوال پیش امده که چرا اینجوری هست؟!:31:
اگه فرض کنیم ورژن های 2 بتا هست و یک کامل که جور در نمی یاد!!
دوستان کسی خبر داره؟!

dogtag
14-02-2009, 10:11
ممنون.
تقریباً گرفتم چی شد.

dogtag
17-02-2009, 16:38
من این:

رو دانلود کردم.
ولی وقتی دابل کلیک می کنم، هیچی نمیشه!

می دونید چرا؟

باید کار خاصی بکنم؟

Gamemaster
17-02-2009, 23:51
اگه قبلا نسخه قبلي ازش دارين بعد اين رو اجرا كردين و چيزي نديدين اين طبيعيه چون نصبش رو ميكنه ولي نميبينيد ميتونيد بريد به About نرم افزار از اونجا مطلع چيشن كه نصب شده يا نه

dogtag
18-02-2009, 11:13
آخه مشکل اینجاست که قبلاً نصب نکردم.
دفعه ی اوله و دیده هم نمیشه!

dogtag
18-02-2009, 20:51
آقا من خودم رو کشتم ولی فقط تونستم ورژن 1 رو نصب کنم.
چه کنم که 2 نصب بشه؟
chrome_installer رو دانلود کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته. اون Updator ش هم که فقط 1 رو دانلود می کنه!!!

یکی کمک کنه!

Hsnti
18-02-2009, 22:46
سلام

اقا هیچکدوم از لینکها کار نمیکنه

ahriman323
18-02-2009, 23:10
آقا من خودم رو کشتم ولی فقط تونستم ورژن 1 رو نصب کنم.
چه کنم که 2 نصب بشه؟
chrome_installer رو دانلود کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته. اون Updator ش هم که فقط 1 رو دانلود می کنه!!!
یکی کمک کنه!
عجیبه!:13:

سلام

اقا هیچکدوم از لینکها کار نمیکنه
Google Chrome 2.0.162.0

ahriman323
19-02-2009, 20:58
Google Chrome 2.0.164.0

or

ahriman323
21-02-2009, 02:31
Google Chrome 2.0.164.1

or

satttanism
27-02-2009, 00:41
Google Chrome 2.0.166.1

دوستان هم وطنی که نمیتونند از لینک بالا استفاده کنند از این لینک استفاده کنند

ahriman323
01-03-2009, 20:54
Google Chrome 2.0.167.0 Beta

or

Google Chrome 2.0.166.1

or

satttanism
07-03-2009, 13:43
Google Chrome 2.0.168.0 Beta

ahriman323
07-03-2009, 18:33
Google Chrome 2.0.168.0 Beta

لینک غیر تحریم!

Unforgiven
07-03-2009, 18:52
Google Chrome 2.0.168 Beta

ahriman323
10-03-2009, 05:19
Google Chrome 2.0.169.0

or

Unforgiven
11-03-2009, 20:00
Google Chrome 2.0.169 Beta

ahriman323
13-03-2009, 03:22
Google Chrome 2.0.169.1 Beta

or

ahriman323
18-03-2009, 13:22
2.0.170.0 Google Chrome

or

ahriman323
27-03-2009, 09:53
Google Chrome 2.0.171.0

or

dogtag
04-04-2009, 02:38
Google Chrome 2.0.172.2

or

Notable Changes:

* Fixed not being able to copy selected text by using right-click (Issue 8883).
* Added support to cache some form submissions so that when you press back, you don't get the annoying "Confirm Form Submission" page (Issue 2636).
* The Web Inspector should be working properly again (right-click > Inspect Element) (Issue 8821).
* Fixed most pages being cut off on the side and bottom when you print them (Issue 9535).

Last Week's Known Issues Fixed:

* Fixed problem of creating multuiple Download tabs in a window (Issue 8767). Thanks to a contribution by Mohamed Mansour.
* Fixed the progress indicator for downloads (Issue 8220).
* Fixed History tab only showing today's browsing history (Issue 8827).
* Fixed auto-detect for page encoding (Issue 8587).

ahriman323
09-04-2009, 01:26
Google Chrome 2.0.173.1

or

dogtag
09-04-2009, 01:57
لطفاً changelog ش رو هم بذارید.

الان مال نسخه 173.1 (پست قبلی) اینه:

خب اینجوری آدم می تونه تصمیم بگیره که 8 مگ الکی دانلود بکنه یا نه!
مثلاً این نسخه اش زیاد جالب نیست! خب نمی گیرمش!

مرسی

moein11
14-04-2009, 13:28
با سلام
با تشکر از سایت خوبتان برای شما آرزو موفقیت می کنم
امیدوارم بتوانم با شماهمکاری بکنم فقط من چطوری با شما همکاری کنم از نظر لطفتان ممنون هستم
با تشکر معین 1

mohamad_beauty
15-04-2009, 09:39
سلام
این مرورگر روی ویستا 64 بیت نصب نمیشه؟
(روی ویندوز من نصب نشد)

HADICARBON
17-04-2009, 00:05
خوبه
و عالي

dogtag
17-04-2009, 11:25
Google Chrome 2.0.174.0

or

Unforgiven
17-04-2009, 15:46
Google Chrome 2.0.174.0 Beta

dogtag
01-05-2009, 16:59
Google Chrome 2.0.177.1

or

Kasra 91
01-05-2009, 17:55
هیچ جوری نمی شه ورژن قدیمی رو پاک کرد ورژن جدید نصب کرد؟

vahid_vaezinia
01-05-2009, 18:54
زیاد ازش خوشم نیومد !

dogtag
01-05-2009, 19:56
نسخه جدید اتوماتیک overwrite میشه رو قبلی.

Unforgiven
03-05-2009, 19:03
Google Chrome v2.0.177.1 Beta

dogtag
03-05-2009, 19:06
برادر من، از خود Google که راحت تر میشه دانلود کرد تا Rapidshare.
شما لطف کن بگرد دنبال 1 جا که قابلیت resume داشته باشه.

satttanism
13-05-2009, 22:34
Google Chrome 2.0.180 Beta

dogtag
14-05-2009, 00:39
من يكي كه ديگه زبونم مو در آورد!!!

اين Changelogش :

ولي به هر حال ممنون از لينك

ahriman323
22-05-2009, 09:58
نسخه نهاییش رو کسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

فکر کنم اخرین نسخه نهای این باشه!

or

اخرین نسخه بتا (Google Chrome 2.0.181.1 Beta)

or

ahriman323
27-05-2009, 18:03
این که واسه ایران نمیشه

لینک اولی مشکل پیدا کرده ولیدومی را امتحان کردم تحریم نیست و دانلود میشه!

ahriman323
29-05-2009, 22:27
Google Chrome 3.0.182.3 Beta

satttanism
29-05-2009, 22:27
Google Chrome 3.0.182.3 beta

مرتضی nvcd
01-06-2009, 03:00
مرورگر محبوب و كارآمد گوگل كروم ، در ورژن های مختلف برای جستجوی اسان و ایمن در اینترنت

یك باكس برای همه چیز :
متن را در آدرس بار نوشته و پیشنهاد های مختلف برای این كلمه در یافت كرده یا در اینترنت جستجو كنید.

تصویر كوچكی تر صفحات محبوبتان:
دسترسی به صفحات مورد علاقه تان تنها با یك كلیك در هر تبی كه باز می شود.

میان بر به نرم افزار ها :
میان بری به دسكتاپ كامپیوترتان برای اجرای نرم افزارهای تحت وب تان به سرعت و آسانی

برخی ویژگی های Google Chrome :
باكسی برای همه چیز
قابلیت تب پنجره
میان بر به نرم افزار ها
تب های دینامیكی
كنترلر صفحات ازبین رفته
جستجوی امن
بوك مارك
قابلیت ایمپورت
مدیریت دانلود آسان

قابلیت های جدید در این ورژن:
افزودن افكت های فونتی كوچك برای هماهنگ سازی مرورگر با زبان های غیر انگلیسی

دانلود لینك مستقیم :

حجم : 9.9 مگا بایت نسخه : رایگان

dogtag
05-06-2009, 01:57
Google Chrome 3.0.183.1

or

dogtag
11-06-2009, 10:41
Google Chrome 3.0.187.1 Beta

or

-------

توجه توجه:
ورژن 3.0.187.0 مشکل هنگی داره.
گوگل هم دیگه جمعش کرده.
اونهایی که نصب کردند، Uninstall کنند و این ورژن رو که تغییر دادم نصب کنند.

پ.ن.: این آقای پست بعدی هم ویرایش کنه لطفاً

Unforgiven
11-06-2009, 15:09
Google Chrome 3.0.187.0 Beta

ahriman323
19-06-2009, 11:17
Google Chrome 3.0.189.0 Beta

or

or

ahriman323
25-06-2009, 14:46
Google Chrome 3.0.190.1 Beta

or

ahriman323
11-07-2009, 18:05
Google Chrome 3.0.193.0 Beta

or

ahriman323
16-07-2009, 19:59
Google Chrome 3.0.193.1 Beta

or

or

dogtag
23-07-2009, 08:43
Google Chrome 3.0.195.1 Beta

or

این ورژن برای ویندوزی ها حرف خاصی نداره!
از یکی دو ورژن قبل هم New Tabش یک کم زشت شده!
اگر خیلی خوشگلی رو به کم Bug ی ترجیح میدید، دانلود نکنید.

dogtag
29-07-2009, 09:36
Google Chrome 3.0.195.3 Beta

or

dogtag
30-07-2009, 12:09
Google Chrome 3.0.195.4 Beta

or

dogtag
31-07-2009, 17:35
Google Chrome 3.0.196.0 Beta

or

dogtag
02-08-2009, 18:06
Google Chrome 3.0.196.2 Beta

or

به نظر من واقعاً ارزش دانلود رو داره!
آخه این Focus واسه new tab واقعاً اذیتم می کرد!

dogtag
08-08-2009, 19:02
Google Chrome 3.0.197.11 Beta

or

dogtag
18-08-2009, 08:08
Google Chrome 4.0.201.1 Beta

or

dogtag
20-08-2009, 07:47
Google Chrome 4.0.202.0 Beta

or

hamed121369
24-08-2009, 21:27
من از این مرورگر خیلی وقته استفاده می کنم و ازش راضیم
ولی نمی تونم صفحات را به صورت آفلاین ببینم کمک کنید!!!!!!!!:13::13:

dogtag
24-08-2009, 21:35
من هم همچین چیزی توش ندیدم.
احتمالاً هنوز نداره!

grand theft auto
24-08-2009, 21:48
هنوز ورژن فولش نیومده؟؟ بتاست؟

Shahin_Turk
24-08-2009, 21:49
سلام تم هاي جديد اين مرورگر را هم بذارين من چندتاشو با ف***ر شکن(به سختي) دانلود کردم خيلي خوب هستن.
يکيشو که ازش خوشم اومد ميذارم.

حجم 7 کيلوبايت:

عکس:

dogtag
24-08-2009, 22:03
من فعلاً فیل کشی ندارم که بتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بیاره.
ولی ممنون که این رو گذاشتید.

ساختار خیلی ساده ای داشت.

راحت میشه شبیه ش رو ساخت.

hamed121369
27-08-2009, 21:44
من از این مرورگر خیلی وقته استفاده می کنم و ازش راضیم
ولی نمی تونم صفحات را به صورت آفلاین ببینم کمک کنید

hamed s
28-08-2009, 17:25
Google Chrome 2.0.172.43 | 9.18MB

dogtag
29-08-2009, 04:09
Google Chrome 4.0.203.2 Beta

or

sltavakoli
29-08-2009, 04:16
اقا این کروم 3 کی اومد که حالا 4 داره میاد؟

dogtag
29-08-2009, 04:22
Beta ه دیگه!
کی به کیه؟ نسخه 100 هم می تونه بیاد!

ولی فکر کنم Stableش هنوز همون 2 باشه! (شاید هم 1)

به نظر من که می ارزه Beta 4 رو نصب کنی.

دارند بهترش می کنند دیگه!

r0zeabi
29-08-2009, 12:34
من هم اين مشكل رو باهاش دارم يعني ممكنه هنوز اين امكان برا اين نرم افزار كه خيليا تعريفشو ميكنن وجود نداشته باشه و نشه آفلاين صفحاتي رو كه مراجعه شده رو ديد

Bs_panzer
29-08-2009, 16:14
یه تم مشکی واسه این نیست ؟

اگه هست دیگه من کلا اوپرا رو ول کنم

asklt
30-08-2009, 22:35
Google Chrome 4.0.203.2 Dev

pass

dogtag
05-09-2009, 12:29
Google Chrome 4.0.206.1 Beta

or

dogtag
06-09-2009, 14:16
چرا آخه؟
این لینک کاملاً مستقیم ه.
با ایران هم هیچ مشکلی نداره.

من از همینجا دانلود میکنم، بدون درد سر.

ولی بفرمایید:

Shahin_Turk
06-09-2009, 14:32
سلام بدون درد سر هر ورژني که بخواهين از اين لينک دانلود کنيد:

Unforgiven
16-09-2009, 16:33
Google Chrome 3.0.195.21 Final

dogtag
19-09-2009, 03:51
Google Chrome 4.0.211.2 Dev

or

این هم از شانس ما:
UPDATE: THIS RELEASE HAS BEEN HALTED DUE TO A CRASHING ERROR WITH --enable-sync.

ولی واسه من مشکل خاصی نداره!

dogtag
20-09-2009, 08:37
ورژن Google Chrome 4.0.211.2 Dev که خراب بود، براش Google Chrome 4.0.211.4 Dev رو Release کردند.
الان می تونید دانلود کنید:

یا

hamed s
21-09-2009, 20:54
Google Chrome 4.0.211.2 Beta | 11.56MB

dogtag
23-09-2009, 11:41
واسه ورژن Google Chrome 4.0.211.2 Dev که خراب بود، این Google Chrome 4.0.211.7 Dev رو هم Release کردند.
الان می تونید دانلود کنید:

یا

dogtag
25-09-2009, 11:23
Google Chrome 4.0.213.1 Dev

or

asklt
27-09-2009, 09:19

Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier.

dogtag
02-10-2009, 23:51
Google Chrome 4.0.220.1 Dev

or

dogtag
08-10-2009, 15:06
Google Chrome 4.0.221.6 Dev

or

asklt
09-10-2009, 22:02
Google Chrome 3.0.195.25 Final

FeelGood
12-10-2009, 02:39
عزیز ممکنه پسوردشم بگین..ممنون:11:

dariushiraz
16-10-2009, 16:33
:8:

Unforgiven
20-10-2009, 22:37
سلام لينكها خراب شده.
لطفا دوباره بزاريد.ممنون.

نسخه های 3 و 4 بتا ( معمولی )

tinyurl.com/yzd7j9l

پرتابل

tinyurl.com/yjvqy73

vahid_vaezinia
24-10-2009, 23:52
Google Chrome 3.0.195.25

دانلود :

Dreamland
08-11-2009, 21:41
ميشه آخرين ورژن رو بذارين؟

Google Chrome 4.0.237.0 Dev

:11:

ahriman323
15-11-2009, 21:46
Google Chrome 4.0.245.0

MILAD MGH
17-11-2009, 19:03
سلام.من این نرم افزار رو نصب کردم اما موقع باز کردن صفحه مینویسه:
This webpage is not available
The webpage at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address
باید چیکار کنم؟ممنون.

mosolim
21-11-2009, 19:27
سلام
من مدت زیادی که از کروم استفاده می کنم البته مرورگر اصلی من فایرفاکسه. یه سوال داشتم می خواستم بدونم آیا کروم بخش نوار لودینگ صفحه داره؟
می دونم بطور پیش فرض نداره می خواستم بدونم اصلا این ویژگی رو داره که بشه فعال کرد. ؟
راستی دوستان می تونند تمام ورژن های کروم رو از اینجا بگیرن:

ahriman323
24-11-2009, 20:26
Google Chrome 4.0.249.11

vahid_vaezinia
05-12-2009, 19:40
Google Chrome 4.0.249.11

Download Link

Unforgiven
16-12-2009, 00:14
Google Chrome 3.0.195.38 Final |10.52 MB

Mohammad King
05-01-2010, 22:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.266.0 Beta

Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier.
One box for everything
Type in the address bar and get suggestions for both search and web pages.
Thumbnails of your top sites
Access your favorite pages instantly with lightning speed from any new tab.
Incognito mode
Don't want pages you visit to show up in your web history? Choose incognito mode for private browsing.
Safe browsing
Google Chrome warns you if you're about to visit a suspected phishing, malware or otherwise unsafe website.
For information about alpha and developer builds, check out the Chrome

mohammadi4net
06-01-2010, 14:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.266.0 Beta

Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier.
One box for everything
Type in the address bar and get suggestions for both search and web pages.
Thumbnails of your top sites
Access your favorite pages instantly with lightning speed from any new tab.
Incognito mode
Don't want pages you visit to show up in your web history? Choose incognito mode for private browsing.
Safe browsing
Google Chrome warns you if you're about to visit a suspected phishing, malware or otherwise unsafe website.
For information about alpha and developer builds, check out the Chrome

vahid_vaezinia
07-01-2010, 16:18
Google Chrome 4.0.266.0 B

mohammadi4net
22-01-2010, 00:09
نسخه جدید گوگل کروم

Google Chrome 4.0.295.0 Beta

dogtag
23-01-2010, 16:48
این هم ورژن Google Chrome 4.0.302.2 Dev:

البته انقدر که Crash میکنه، پدر خانم آدم رو در میاره! :دی

satttanism
25-01-2010, 23:30
Google Chrome 4.0.249.78 Final

dogtag
30-01-2010, 11:32
برای Developer ها، به ورژن 5 هم رسید، اما هنوز Crash بی داد می کنه!

این هم ChangeLog:

The devchannel has been updated to 5.0.307.1 for Windows & Mac

Windows

* [r37023] Use default downloads directory on Vista and Windows 7 (except where it is the desktop) (Issue: 13610)
* [r36938 and others] Start work on Content Settings window and sub-dialogs (Issue: 32719)

Mac

* Improved plugin stability.
* [r37204][r37210] Cocoa NPAPI plugins will now get NPCocoaEventMouseDragged and NPCocoaEventFlagsChanged events (Issues: 32996, 31846)
* [r37010] Fix crash that sometimes happened when dragging tabs (Issue: 29906)
* [r37004] Fix %cpu in task manager. (Issue: 32464)
* [r37139] Give the cookies manager a search field. (Issue: 32328)
* [r37247] Make copying of big images more robust (Issue: 26822)
* [r37114] Improve task manager resizing behavior (Issues: 33134, 33133)

Known Issues

* [Mac] Crash when deleting cookies (Issue: 33533).

Mohammad King
08-02-2010, 13:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.288.1 Beta

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.295.0 Beta

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.302.2 Beta

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 4.0.302.3 Beta

Mohammad King
08-02-2010, 13:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 5.0.307.1 Beta

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Google Chrome 5.0.317.2 Beta

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

فرق این 3 تا در چیه؟
من ورژن 4.0.206.1 دارم.... با ماله من چه فرقهایی داره این ورژن 4.0.302.2
در ضمن چرا همه ورژنها BETA هستن؟

سلام

در مورد فرقشون باید بگم که نباید زیاد فرق داشته باشن. معمو لا ن نسخه های جدید تر کم عیب تر هستن.

در مورد بتا بودن اینه که شرکت این نسخه ها را به عنوان بتا داده بیرون تا اگر مشکلی داشتن توسط کاربران اعلام بشه تا رفع بشن.

موفق باشید

dogtag
10-02-2010, 20:08
ورژن 4.0.249.78 نهایی شده.

این هم لینک دانلودش:

dogtag
11-02-2010, 21:25
آخرین ورژن Stable تا این لحظه 4.0.249.89 ه:

Beta رو بی خیال! :دی

آخرین ورژن Dev هم 5.0.317.2 ه:

dogtag
13-02-2010, 12:41
یک Dev دیگه هم اومد!
ورژن 5.0.322.2:

مثل اینکه یک سری از Crash هاش درست شده (هنوز خودم تست نکردم)

ولی مشکلاتی که خودشون توش پیدا کردن، اینهاست:

* Linux: Crash when editing a bookmark in the bookmark manager (Issue: 35438)
* All: Chrome doesn't show popup blocker bubble (Issue: 35594)
* Mac/Linux: Can't save cookie settings (Issue: 35307)

dogtag
24-02-2010, 23:35
یک Dev دیگه هم اومد!
ورژن 5.0.335.0:

این هم Change Logش:

All

* Support "cache-bypassing reload"; this is hooked to various accelerators on different platforms (e.g. shift-reload, ctrl-reload, etc.) (Issue 1906)
* [r38877, r39018, r39040, r39133, r39346, r39524] Fix numerous issues relating to new Content Settings functionality (Issues 34633, 34668, 35011, 35775, 36021)
* [r39285] Fix crash when alert() is called from extension popup (Issue 33698)
* [r39365] When a single tab is open, "Close other tabs" context menu option should be grayed out (Issue 35576)
* [r39381] Remove all infobars from a tab when its renderer crashes (Issue 36035)
* [r39412] Fix crash adding/deleting bookmark/folder when browser sync is on and the network is not available (Issue 36200)
* [r39670] Do not send extra blur and focus events if popup menu is showing (Issue 23499)
* [r39682] Fix crash when dragging bookmarks (Issue 36473)

Windows

* [r39328, r39564] Fix issues relating to new Content Settings functionality (Issue 35118, 36079)
* [r39408] Fix a crash when installing an extension from incognito mode (Issue 36077)
* [r39461] Fix star button theming (Issue: 35028)
* [r39676] "Remove" and "remove all" buttons in cookie manager should not be enabled when nothing is selected (Issue 34886)

Mac

* [r39240] Fix Mac startup theme perf regression (Issue 34775)
* [r39389, r39467, r39485] Add client SSL certificate support for Mac (Issue 16831)
* Enable Full Screen mode (Issue 31638)
* [r39231] Adds grippys to the left side of the Browser Actions container to resize the container (they do not work yet) (Issue 26990)
* [r39158] Show icon in omnibox when popups were blocked (Issue 35594)

Linux

* Fix package dependencies in .deb package (Issue 35639)
* [r38999] Fix crash with some extensions (Issue 35577)
* [r39160, r39257] Fix issues relating to new Content Settings functionality (Issues 34941, 35861)
* [r39250] Fix crash when editing a bookmark in the bookmark manager (Issue 35438)
* [r39251] Implement the new AutoFill section of the Options dialog (Issue 33025)
* [r39436] Failing NSS version check should not be a fatal error (Issue 33163)
* [r39669] Add "deb" and "rpm" to dangerous extension list (Issue 31144)

Security

* [r39503, r39635] Be more careful about size calculations in GPU code (Issue: 35931)
* Notable behavior change: every HTML document hosted on a local file:// URI now lives in a unique domain. Old behavior can be re-enabled with the new flag --allow-file-access-from-files. For a cross-browser discussion on background, please see

Known Issues

* Mac client SSL certificate support limitations: does not yet support server renegotiation attempts (so it doesn't work with all sites) (Issue 36207); client cert generation (the <keygen> tag) is not implemented yet (Issue 34607)
* Mac: Blocked popups can currently not be opened (Issue 35594)

asklt
03-03-2010, 14:11
Google Chrome 4.1.249.1021 Beta

dogtag
05-03-2010, 00:31
یک Dev دیگه هم اومد!
ورژن 5.0.342.1:

کد:

این هم Change Logش:

All

* Extension content scripts no longer run multiple times after fragment (ie #hash) navigations (Issue:35924)
* Early version of Geolocation API now available with following caveats:

1. To enable, run the browser with --enable-geolocation
2. Wifi based location is only supported on Windows and Mac (not OSX 10.6 for now)
3. Permissions are not persisted (will re-prompt every time) and associated UI is incomplete.

Mac

* Improved plugin stability (Issue:35081,36928)
* AutoFill Preferences UI Updates
* Translate infobars are now implemented (Issue:34466)
* Mac History menu now has favicons andno longer lists duplicates of Recently Closed sites
(Issues: 20464 and 21314)
* Added HTML5 databases to the Mac cookie manager (Issue: 35191)

Chrome Frame

* Fixed crashes and improved cookie behavior (Issues: ​34687, ​34687, ​36985, 36510, ​34151)

Known Issues

* Linux
o Chrome crashes when setting prompt for cookies/data (Issue: 37426)
o The "Show details" link on cookie/data prompt doesn't work (Issue: 37428)

satttanism
18-03-2010, 12:19
Google Chrome 4.1.249.1036 Final

dogtag
19-03-2010, 04:14
یک Dev دیگه هم اومد!
ورژن 5.0.356.2:

این هم Change Logش:

All

* Form autofill enabled by default for new profiles. (Issue: 37466)

Windows

* [r40376, r40570, r40955, r41171] Crash Fixes (Issues: 36280, 31723, 37674, 37698)

Linux

* [r40587] Client SSL Certificate Support (UI) for Linux. (Issue: 25241)
* [r40795] Renderers can now figure out how much memory they're using and release it properly. (Issue: 32519)

Chrome Frame

* [r41754] Chrome frame should use "parentNode" instead of "parentElement" to get the DOM
* [r41595] Better integration with host (InternetExplorer) popup blocker. (Issue: 34823)

Known Issues

* Cannot drag anything (text of images) in a content area. For example, dragging a thumbnail on the new tab page hangs the page. (Issues: 38414, 38556)

این رو عوضش کردم چون مشکل هنگی داشت!
البته رو این هم یه سایه ی کوچولو ی احمقانه معلومه که زیاد جالب نیست!
اگه دلتون خواست، تا اومدن ورژن بعدی صبر کنید.

satttanism
25-03-2010, 13:56
Google Chrome 4.1.249.1042 Final

ardalan_zapata
30-03-2010, 19:07
5.0.360.0 Dev

5.0.342.8 Beta

4.1.249.1042 Stable

dogtag
30-03-2010, 21:09
دنیا رو می بینی چه کوچیکه؟! :دی

یه Dev دیگه (5.0.360.4) هم اومد:

چیز خاصی اضافه نشده! فقط Flash رو Bultin بهش اضافه کردن که راحت تر باشیم.
یه Plugin Manager هم زدن تنگش!

dogtag
31-03-2010, 04:25
بچه هایی که Stable دانلود می کنند، براشون ورژن 4.1.249.1045 اومده:

این هم ChangeLogش:

* Fix to prevent crashes with the LastPass extension (Issue 38857)
* Add the option to disable 'Offer to translate pages that aren't in a language I read' in Options > Under the Hood
* [38845] Low Crash with bad FTP response. Credit to Tobias Klein.

hamid090
02-04-2010, 02:24
سلام

امیدوارم مفید باشه.:46:

dogtag
02-04-2010, 02:46
Dev به ورژن 5.0.366.2 رسید:

این هم Changelog:

* [r42843] Fixed a bug with incognito extensions like RSS Subscription. (Issue: 39351)
* [r42400] Will no longer automatically offer to translate in incognito mode. (Issue: 38107)
* [r42981] Fix file upload code to not hang the HTTP session when the file is unreadable. (Issue: 30850)

Unforgiven
03-04-2010, 01:01
Google Chrome 4.1.249.1045 Final

dogtag
09-04-2010, 08:45
Dev به ورژن 5.0.371.0 رسید:

این هم Changelog:

* Geolocation support (Issue 11246 and many others)
* Fixed bug where HTML5 audio/video elements stopped firing timeupdate events (Issue 25185)
* WebGL is running inside the sandbox under the --enable-webgl flag (i.e. this no longer requires the --no-sandbox flag to run). Browsing with the --no-sandbox is dangerous and we strongly recommend that you not do it.
* Changes to the Omnibox (e.g. the bookmark star has moved, icon changes, etc...)

یه خبر خـــــیـــــلـــــی مهم!
اون یارو عکس کوچولو ه که از یه ورژنی به بعد اومده بود گوشه ی کروم، تو این ورژن از بین رفته!
هوراااااااااااا!

(اما هنوز هم با IMDB و ایران (!!!) مشکل داره!)

dogtag
13-04-2010, 10:27
بالاخره انتظار ها به پایان رسید!!!
این ورژن IMDB رو میاره!!!

Dev به ورژن 5.0.375.3 رسید:
کد:

این هم Changelog:

* Flash enabled by default
* Implement patterns for content setting exceptions.
* A nicer looking video scaling algorithm is now used

dogtag
20-04-2010, 21:20
تقدیم دوستان Stable دانلود کن.
ورژن 4.1.249.1059:

مثل اینکه فقط یه مشت مشکل امنیتی توش حل شده که همین ها براشون بیشتر از 1000$ خرج ورداشته! :دی
این هم Change Log این نسخه:

dogtag
23-04-2010, 11:06
Dev به ورژن 5.0.375.17 رسید:
کد:

این هم Changelog:

درسته که یه سری Crash ها توش Fix شده، ولی من باشم منتظر Release بعدی اش می مونم! :46:

dogtag
28-04-2010, 00:33
همه Stable دانلود کن ها! :دی

Stable به ورژن 4.1.249.1064 رسید:
کد:

این هم Changelogش:

Jalal
07-05-2010, 09:16
سلام

پست های بجز معرفی برنامه Google Chrome حذف + یک اخطار .

لطفا سوالات خودتون رو در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید .

ممنون

dogtag
12-05-2010, 18:34
مثل این که من نباشم، هیچ کسی معرفی نمی کنه!

Dev به ورژن 5.0.396.0 رسید:

Changelogش:

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

Beta هم به 5.0.375.38 رسید:

و ChangeLogش:

4870x2
12-05-2010, 18:40
ای بابا
من تا یه نسخه دان می کنم 4 تا دیگه میادش: دی
ولی دمشون گرم خیلی دارن پشتیبانی می کنن

amir.7
12-05-2010, 22:39
سلام

دوستان میشه یه خرده در مورد این ChangeLog توضیح بدین ، ممنون .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

dogtag
12-05-2010, 23:23
منظور تغییراتی است که نسبت به نسخه قبلی داشته

dogtag
14-05-2010, 21:17
به سلامتی Dev دیگه رفت تو ورژن های 6!

الان 6.0.401.1 اومده:

این هم ChangeLogش:

Known Issues ش خیلی مسخره است!
حالا ایشالله تو ورژن بعدی حلش می کنند دیگه! :-دی

alone_boy
14-05-2010, 22:04
این dev چه فرقی با سایر نسخه ها داره؟

huti_421
15-05-2010, 12:10
Dev که مخفف عبارت Developer هست، نسخه‌ایه که امکان توسعه رو برای برنامه نویس‌ها فراهم می‌کنه، و کمک میکنه تا قبل از ارائه‌ی نسخه‌ی نهایی، با زیر و بم نرم‌افزار بیشتر آشنا بشن و باهاش ور برن :)

به زبون ساده یه چیز تو مایه های Beta ورژن خودمونه

نکته : با استفاده از نرم‌افزار Chanel Switcher میتونید پروفایل گوگل کروم رو از Final به Dev ورژن تغییر بدید :دی

dogtag
21-05-2010, 10:41
Dev به ورژن 6.0.408.1 رسید:

این هم Changelogش:

Beta هم به ورژن 5.0.375.53 رسید:

این هم Changelogش:

roteal2007
21-05-2010, 11:18
من ورژن dev با ورژن بتا که مقایسه کردم ورژن dev واقعا سرعت بالاتری داشت....واقعا عالیه.

amir.7
21-05-2010, 12:33
سلام

بچه ها واقعا دستتون درد نکنه با این ورژنهای جدیدی که معرفی میکنید مخصوصا دوست واستاد عزیزم جناب dogtag

اگه شما معرفی نکنید ، گیر آوردن این نسخه های پشت سر هم کار دشواریه ، بازم ممنون

از طرف خودم و همه برو بچ فروم P30

it_teach86
21-05-2010, 12:45
مرور گر جالبيه سرعتش هم خوبه

dogtag
25-05-2010, 22:31
Stable دانلود کن ها، چه نشسته اید که ورژن 5.0.375.55 اومد! :دی

این هم Changelog ش:

roteal2007
26-05-2010, 14:30
منتظر ورژن بعدی dev هستیم

Unforgiven
26-05-2010, 16:30
Google Chrome 5.0.375.55 Final | 16.6 МB

dogtag
03-06-2010, 23:56
Beta به 5.0.375.70 رسید:

که فقط یه سری Crash توش درست شده.

و Dev هم به 6.0.422.0 رسید:

این هم Changelogش:

titanium_zarin
06-06-2010, 09:54
سلام...
اخريم ورژن اينو ميخوام كه مشكلي نداشته باشه ...اصلي باشه نه اينكه بتا....اخه بتا معمولا مشكل داره ....
ممنون ....

asklt
06-06-2010, 09:55
از پست 223 دانلود کن

amir.7
07-06-2010, 00:05
سلام

دوستان این لینکهای پست 223 ظاهرا خراب هستند ، میشه لطفا این نسخه فینال رو جای دیگه آپ کنید ، ممنون .

ardalan_zapata
07-06-2010, 00:15
6.0.422.0 Dev

5.0.396.0 Dev

5.0.375.70 Beta

5.0.375.55 Stable

4.1.249.1064 Stable

amir.7
07-06-2010, 13:05
سلام

ardalan_zapata جان دستت درد نکنه اما اینا که فقط آیکون بودند و چیزی برای دانلود ندارن ، اگه میشه لینک این 5.0.375.55 Stable

رو بذارید ممنون میشم .

asklt
07-06-2010, 13:18
دوست عزیز از اینجا دانلود کن

amir.7
07-06-2010, 14:08
سلام

ممنون

اینم ف ی ل ت ر شده .

titanium_zarin
07-06-2010, 17:15
ممنون ....
درست شد .... فايلهاي 6223 هم درست هستن...
حالا يه سوال ...
من اگه بخوام اسكينش رو عوض كنم بايد از كجا گير بيارم؟؟؟كجا بريزم ؟؟؟ چه جوري بيارمشون ؟؟؟
راستي اينايي كه صفحه قبل گذاشتين به اسم dev اينا چي هستن ؟؟؟
ممنون ....

titanium_zarin
07-06-2010, 17:16
ممنون ....
درست شد .... فايلهاي 6223 هم درست هستن...
حالا يه سوال ...
من اگه بخوام اسكينش رو عوض كنم بايد از كجا گير بيارم؟؟؟كجا بريزم ؟؟؟ چه جوري بيارمشون ؟؟؟
راستي اينايي كه صفحه قبل گذاشتين به اسم dev اينا چي هستن ؟؟؟
ممنون ....

asklt
07-06-2010, 17:31
برای عوض کردن اسکین یک سایت بود ولی الان یادم نمیاد
این سایت رو ایران تحریم هست و برای این که بخوایی وارش بشی باید از وی پی ان استفاده کنی
یادم اومد حتما بهت خبر میدم.

من پیشنهاد میکنم که از dev استفاده کنی فکر کنم این نسخه واسه این هست که برنامه نویس ها اون رو تغییر بدن اگه اشتباه نکنم
سرعت dev از آخرین ورژن خیلی بیشتر هست.

ardalan_zapata
07-06-2010, 21:47

pcnondaily
07-06-2010, 23:17
دانلود تمامی نسخه های Google Chrome از اینجا:

:31:

dogtag
09-06-2010, 12:49
Stable خور هاش بفرمایید تا از دهن نیوفتاده! :دی
Stable رسید به 5.0.375.70 :

و Changelog ش:

Vah!d
10-06-2010, 20:11
دوستان من از Bookmark های کرومم یک فایل درست کردم . حالا که میخوام نسخه جدید رو نصب کنم چطوری بوک مارک ها رو به جدیده اضافه کنم ؟

این پست حذف بشه

dogtag
14-06-2010, 12:23
Dev به 6.0.427.0 رسیده.

changelog:

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

Dev به 6.0.427.0 رسیده.

changelog:

dogtag
18-06-2010, 13:23
DEV DEV!
6.0.437.1

surpriser
19-06-2010, 08:05
Download Google Chrome 6.0.437.3 Dev

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدChange log:

All

* [r49492] Detach Reload from omnibox, combine with Stop, and eliminate Go. (Issue: 45745).
* [r49712] Implemented initial version of extension syncing. (Issue (with instructions on how to enable): 32413, but see 46742).
* The onChanged event is now working in the extensions experimental cookies API.

Windows

* See All

Mac

* [r49442] Faster scrolling on 10.6 (Issue: 45553).
* [r49536] Fix a bug where menu items would be disabled if no windows were open. (Issue: 46355)

Linux

* [r49458] Undo experiment where we used the tab theme image as the frame in popup windows. We now always use the default blue frame, matching Windows instead of matching Mac. (Issue: 43938)
* [r49467] Side tabs for content settings window (Issue: 45546)
* [r49451] Fix restore button doing nothing in certain circumstances (Issue: 46232)

Known Issues

* Some images for the main toolbar are wrong (the Stop button is incorrectly squared off on Windows and Linux, and the omnibox edges are wrong on Mac).Link shortened by aLink.ir

amir.7
20-06-2010, 00:07
سلام

با تشکر از دوست عزیز surpriser

آقا این لینک ظاهرا خرابه .

pooria.rio
20-06-2010, 00:10
سلام
بی زحمت لینک 64 بیتی رو هم بزارین
ممنون

amir.7
20-06-2010, 00:47
سلام
بی زحمت لینک 64 بیتی رو هم بزارین
ممنون

سلام

اگه منظورتون مرورگر هست باید عرض کنم که کروم 32 و 64 بیت نداره ، فکر کنم که غیر از اکسپلورر که 32 ، 64 داره دیگه هیچ مرورگری

32 ، 64 نداره .

alone_boy
24-06-2010, 14:20
دوستان یه سوال
الان من نسخه Dev رو دانلود کنم یا نسخه فاینال؟
کدوم نسخه پیشنهاد میشه؟

roteal2007
24-06-2010, 14:44
دوستان یه سوال
الان من نسخه Dev رو دانلود کنم یا نسخه فاینال؟
کدوم نسخه پیشنهاد میشه؟

dev کمی سریعتره...

dogtag
24-06-2010, 19:18
مثل اینکه Dev خورده به مشکل شدید!

علی الحساب یه Beta اومده که دوباره Flash Player درونی اش به صورت پیشفرض فعال ه! همین!

وزژن 5.0.375.86 Beta :

dogtag
25-06-2010, 11:54
عجب! :-?

یه Dev جدید اومد و یه Stable جدید!

--

Dev به 6.0.447.0 رسید:

و Changelogش:

Stable به 5.0.375.86 رسید:

و Changelogش:

titanium_zarin
27-06-2010, 09:11
سلام ...
اقا من دارم از كروم استفاده ميكنم ...ولي اين بعضي از عكسا رو به صورت شكسته نشون ميده ...بعضي وقتا با رفرش درست ميشه بعضي وقتا هم نه ...
جريانش چيه ؟؟؟

M_E_H_D_I
28-06-2010, 09:28
میخواستم بدونم که این dev چیه...!!؟

و من میخوام جدیدترین ورژن مرورگر را داشته باشم از کدوم لینک استفاده کنم.

ممنون.