PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از مد گرافیکی در c#

mani_kalantar
02-09-2008, 22:18
سلام دوستان.
من خیلی از پروژه های دانشجویی رو دیدم که بازی یا ابداعات گرافیکی بودن ولی هیچ کدام از مد گرافیکی استفاده نکردن.در واقع از کارت گرافیک استفاده نکردن.اگر دوستان بتونن یک برنامه با c# ارایه کنن که از مد گرافیکی استفاده کرده باشه یا چند خط برنامه که دستورات گرافیک داشته باشه خیلی ممنون میشم.

دوستان در نظر داشته باشن که منظورم از گرافیک فرامینی مانند graphiics.drawrectangle یا graphics.drawarc یا از این قبیل نیست.
از کمکتون خیلی خیلی ممنونم.

_H2_
04-09-2008, 00:21
سلام
هر چیزی که در مانیتور ویندوز رسم میشود و دیده میشود یا از GDI استفاده میکند یا DirectX .

DirectX که منظورتان نیست.

دوستان در نظر داشته باشن که منظورم از گرافیک فرامینی مانند graphiics.drawrectangle یا graphics.drawarc یا از این قبیل نیست
اینها هم دستورات +GDI هستند.
منظورتان فقط همین دو دستور بوده یا اینکه با GDI هم نمیخواهید باشد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mani_kalantar
08-09-2008, 01:16
یک بار یه پروژه ای رو download کردم که از فرامین direct x استفاده کرده بود و یک فایل 3dmax رو در برنامه اش load کرده بود(فایلهای با پسوند .x )من میخواهم از فایلهای .x استفاده کنم.بازی هایی هم که هستند که وقطی آن را اجرا میکنی کاملا متوجه میشوید که از کارت گرافیک استفاده میکنند(مثلا بازیهایی مانند fifa.)منظور من از گرافیک این بازی ها هستند.

_H2_
08-09-2008, 11:52
سلام
اگر کار سه بعدی میخواهید انجام دهید، بدون شک و تردید، بهترین گزینه برای شما XNA میباشد.
XNA تحت فریم ورک 2 و DirectX کار میکند و در برنامه های دسکتاپی ویندوز و XBox360 قابل استفاده است.

دانلود پک انشار: حجم 2M

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود پک کامل برای طراحی جهت نصب روی C# 2005 Express+SP1 حجم 99M

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برای نصب اول باید C#2005-Express و VS2005-SP1 را اگر ندارید، جداگانه دانلود و نصب کنید.)

البته با صرف پک 2M میتوان تحت VS2005,2008 و با هر زبان دات نتی برنامه نویسی کرد.
ولی
1- مثال های موجود در اینترنت را باید دستی تغییر دهید تا بتوانید در VS باز کنید.
2- قابلیت تبدیل Context به xnb را هم ندارید.