PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخواب مادربرد!!!

ehsan_
01-09-2008, 17:14
سلام

این سیستم منه:
amd phenom 9950
ati hd 4870
(لنته هنوز کارت گرافیک نگرفتم)
4G ddr2 ram
500G MX sata2
لطفا چند مادربورد خوب و با قیمت حدود200 به من معرفی کنید.
بسیار ممنون:11::11:

alborz_k
01-09-2008, 20:42
سلام

این سیستم منه:
amd phenom 9950
ati hd 4870
(لنته هنوز کارت گرافیک نگرفتم)
4G ddr2 ram
500G MX sata2
لطفا چند مادربورد خوب و با قیمت حدود200 به من معرفی کنید.
بسیار ممنون:11::11:
سلام. با این بودجه شما می تونید یک مادربرد با چیپ 790 بگیرید و پل جنوبی هم باید sb700 باشه. مثلأ gigabyte ga-790 dq6 انتخاب مناسبیه.

Professor Massoud
01-09-2008, 22:17
سلام. با این بودجه شما می تونید یک مادربرد با چیپ 790 بگیرید و پل جنوبی هم باید sb700 باشه. مثلأ gigabyte ga-790 dq6 انتخاب مناسبیه.

این ASUS - M3A32-MVP Deluxe هم بد نیست . البته قیمتش 250 تومنه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اگر بودجه ی بیشتری میتونی بذاری ASUS - M3N-HT Deluxe/HDMI بخر .

behradsn
02-09-2008, 09:00
نمیدونم چرا تاپیک هاین این بخش بسته شده اند

یه مادر برد با حداقل 3 پورت پی سی آی اکسپرس که Crossfire X ساپورت باشه میخواهم دوستان معرفی کنند

البته من خودم چند مادربرد پیدا کردم اما از 3 پورت PCI-Eفقط 2 عدد لینک 16 یا 8 هستند و حداکثر 2 کارت گرافیکی روی آن ستاپ میشود

3 یا 4 پورت پی سی آی اکسپرس با قابلیت ستاپ کارت گرافیکی ati بصورت crossfire x برروی تمامی PCI-E های برد

باتشکر

Arsa Persian
02-09-2008, 09:27

یه مادر برد با حداقل 3 پورت پی سی آی اکسپرس که Crossfire X ساپورت باشه میخواهم دوستان معرفی کنند

البته من خودم چند مادربرد پیدا کردم اما 2 عدد از پی سی آی اکسپرس ها لینک 16 و 8 هستند و حداکثر 2 کارت گرافیکی روی آن ستاپ میشود

3 یا 4 پورت پی سی آی اکسپرس با قابلیت ستاپ کارت گرافیکی ati بصورت crossfire x برروی تمامی PCI-E های برد

باتشکر

P5E 3 Deluxe از شرکت معظم ASUS با چیپست X38 اینتل و پشتیبانی از 8GB رم و حداکثر FSB 1600 و رابط PCI-E فراوان:27:
اینم عکسش:

:40:استفاده از دکمه ی تشکر سبب دلگرمی است:40:

alborz_k
02-09-2008, 10:07

البته من خودم چند مادربرد پیدا کردم اما از 3 پورت PCI-Eفقط 2 عدد لینک 16 یا 8 هستند و حداکثر 2 کارت گرافیکی روی آن ستاپ میشود

باتشکر
سلام. asus maximus extreme هم چیپست 38 داره و می تونه از 3 تا کارت گرافیک رادون در تکنولوژی کراس فایر استفاده کنه و از رم های ddr2 پشتیبانی می کنه.

Professor Massoud
02-09-2008, 10:24

باتشکر

ASUS - P5Q Premium محصول جدید کمپانی ایسوز. با قیمت 330 تومن و امکانات فوق العاده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Professor Massoud
02-09-2008, 10:28
سلام. asus maximus extreme هم چیپست 38 داره و می تونه از 3 تا کارت گرافیک رادون در تکنولوژی کراس فایر استفاده کنه و از رم های ddr2 پشتیبانی می کنه.

asus maximus extreme فقط و فقط از رم ddr3 پشتیبانی میکنه و انتخاب مناسبی نیست .

Professor Massoud
02-09-2008, 10:31
P5E 3 Deluxe از شرکت معظم ASUS با چیپست X38 اینتل و پشتیبانی از 8GB رم و حداکثر FSB 1600 و رابط PCI-E فراوان:27:
اینم عکسش:

:40:استفاده از دکمه ی تشکر سبب دلگرمی است:40:

این برد هم فقط از رم ddr3 پشتیبانی میکنه. رمهای DDR3 هم با قیمتهای نجومی وجود دارند و فعلا ارزش خرید ندارن. استفاده از تکنولوژی قدیمی 65 نانومتری یکی دیگه از اشکالات عمده این برد هست.

ADuser
03-09-2008, 08:43
سلام دیگه نخواستم تاپیک جداگونه بزنم

میخواستم یه سیستمی برای مصرف خانگی تهیه کنم که مادربردش رو گیگا باشه

حالا چه مدلی یا نوعش باشه موندم اگه دوستان بتونن پیشنهادی بدن ممنون میشم قیمت هم در حدود 100 الی 130 باشه خوبه

الان اون چیزی که تو تبریز هستش 945 یا 965 هست . همانطور هم که میدونید این دو دارای چندین مدل هستن موندم کدوم مدلش رو بگیرم

Professor Massoud
03-09-2008, 09:10
سلام دیگه نخواستم تاپیک جداگونه بزنم

میخواستم یه سیستمی برای مصرف خانگی تهیه کنم که مادربردش رو گیگا باشه

حالا چه مدلی یا نوعش باشه موندم اگه دوستان بتونن پیشنهادی بدن ممنون میشم قیمت هم در حدود 100 الی 130 باشه خوبه

الان اون چیزی که تو تبریز هستش 945 یا 965 هست . همانطور هم که میدونید این دو دارای چندین مدل هستن موندم کدوم مدلش رو بگیرم

من مادربرد ASUS - P5QL PRO رو پیشنهاد میدم که 130 تومنه و چیپش P43 هست و از 965 خیلی بهتره .

البته شما میتونی 20 تومن بذاری رو پولت و P5Q بخری.

behradsn
03-09-2008, 10:31
دوستان عزیز بین 200 تا 260 هزار تومان مادر بردی هست که 3 کارت گرافیکی ساپورت کنه ؟ Crossfire

Professor Massoud
03-09-2008, 11:09
دوستان عزیز بین 200 تا 260 هزار تومان مادر بردی هست که 3 کارت گرافیکی ساپورت کنه ؟ Crossfire

فکر نکنم. تو این رنج قیمت ASUS MAXIMUS FORMULA و P5Q DELUXE و GIGABYTE - EP45-DS4Pانتخابهای خوبی هستن .

alborz_k
03-09-2008, 14:01
فکر نکنم. تو این رنج قیمت ASUS MAXIMUS FORMULA و P5Q DELUXE و GIGABYTE - EP45-DS4Pانتخابهای خوبی هستن .
سلام. البته به نظر من اولی(maximus formulla ) خیلی بهتره . چون کراس فایر رو در سرعت کامل پشتیبانی می کنه و امکانات بالاتری داره و در اورکلاک بسیار پایدارتره.

playstation 3
04-09-2008, 21:07
باقیمت 200 تومان فقط p5q deluxe
مشخصات:
cpu:lga 775 socket supports 45nm cpu for core 2 duo-quad-extreme-celeron-celeron d processors
ram:supports:667-800-1066.....1200 bus of ram max 16gb dual channel 1200
vga:pci express 2.0 slot
cross fire:supports cross firex up to quad cross fire x
chipset:intel p45 express chipset fast memory acess
other:epu6 engine asus express gate
about express gate:this technology can connetct your pc to internet without enter os &cpu usage!

Professor Massoud
04-09-2008, 21:51
باقیمت 200 تومان فقط p5q deluxe
مشخصات:
cpu:lga 775 socket supports 45nm cpu for core 2 duo-quad-extreme-celeron-celeron d processors
ram:supports:667-800-1066.....1200 bus of ram max 16gb dual channel 1200
vga:pci express 2.0 slot
cross fire:supports cross firex up to quad cross fire x
chipset:intel p45 express chipset fast memory acess
other:epu6 engine asus express gate
about express gate:this technology can connetct your pc to internet without enter os &cpu usage!

و البته تو اورکلاک و کراسفایر به پای ماکسیموس فرمولا نمیرسه.

behradsn
06-09-2008, 21:05
و البته تو اورکلاک و کراسفایر به پای ماکسیموس فرمولا نمیرسه.

چیپ X38 بهتره یا P5Q ?

__________________________________________________ ______________________________

البته ماکسیمم فرمولا کارت صدای خیلی بهتری داره و سرعت درگاه پی سی آی اکسپرسشم بالاتره

ولی مشکلش اینه که حداکثر 2 کارت گرافیکی میشه روش ستاپ کرد !!!

ولی در P5Q Delux باید به این موضوع توجه داشت :
CrossFire

Support ATI CrossFireX™ technology, up to Quad CrossFireX

Professor Massoud
06-09-2008, 21:18
چیپ X38 بهتره یا P5Q ?

__________________________________________________ ______________________________

البته ماکسیمم فرمولا کارت صدای خیلی بهتری داره و سرعت درگاه پی سی آی اکسپرسشم بالاتره

پس فکر کنم 250 تومن ماکسیمم فرمولا بهتر باشه از همه انتخواب ها

درسته ؟

بله کاملا بهتره. به نظر من این برد محبوبترین برد ایران یا حتی دنیاست ! P5Q قدرت کراسفایر نداره و اورکلاکش از maximus formula ضعیفتره . البته ASUS برای چیپ P45 امکانات وسوسه کننده ای قرار داده ولی باز هم ماکسیموس یک انتخاب بهتر تو اور و کراسفایر به حساب میاد. متاسفانه من مقایسه چیپ p45 و x38 ندارم چون اینا رو با هم مقایسه نمیکنند.

behradsn
06-09-2008, 21:41
داشتم تو سایت ASUS میچرخیدم متوجه یه چیز جالب شدم !! :31:

P5Q Delux که Quad Cross Fire هستش 3 پورت پی سی آی اکسپرس بیشتر نداره که !!!

ولی P5Q Premium چهار عدد پورت پی سی آی اکسپرس داره...

سئوال برای دوستان پیش میاد که چرا برام تعداد پورت های پی سی آی اکسپرس مهمه

اولاً میشه به راحتی یک کارت انودیا سری 8 به بعد بخری و با خیال راحت روی یکی از پورت ها نصب کنی و از فیزیک ایکسش (درآینده البته) بهره ببری در کنار کارت ATI

بعد هم کراس فایر ایکس این قابلیت داره که کارت های همخانواده را به راحتی میتونی کنار هم ستاپ کنی و لینکشون کنی

این یعنی اینکه هر وقت پول دستت اومد بدون اینکه برند یا مدل کارت مهم باشه بری یک کارت گرافیکی بخری بندازی کنار کارت یا کارتهایی که ستاپه روی مادربردت

یعنی قدرت مانور فوق العاده (قابل توجه گیمرها)

Professor Massoud
06-09-2008, 22:30
داشتم تو سایت ASUS میچرخیدم متوجه یه چیز جالب شدم !! :31:

P5Q Delux که Quad Cross Fire هستش 3 پورت پی سی آی اکسپرس بیشتر نداره که !!!

ولی P5Q Premium چهار عدد پورت پی سی آی اکسپرس داره...

سئوال برای دوستان پیش میاد که چرا برام تعداد پورت های پی سی آی اکسپرس مهمه

اولاً میشه به راحتی یک کارت انودیا سری 8 به بعد بخری و با خیال راحت روی یکی از پورت ها نصب کنی و از فیزیک ایکسش (درآینده البته) بهره ببری در کنار کارت ATI

بعد هم کراس فایر ایکس این قابلیت داره که کارت های همخانواده را به راحتی میتونی کنار هم ستاپ کنی و لینکشون کنی

این یعنی اینکه هر وقت پول دستت اومد بدون اینکه برند یا مدل کارت مهم باشه بری یک کارت گرافیکی بخری بندازی کنار کارت یا کارتهایی که ستاپه روی مادربردت

یعنی قدرت مانور فوق العاده (قابل توجه گیمرها)

بله P5Q Premium برد خوبیه اما قیمتش تو تهران حدود 340 تومنه ! به نظرت ارزش این همه پول رو داره؟

behradsn
06-09-2008, 22:36
بله P5Q Premium برد خوبیه اما قیمتش تو تهران حدود 340 تومنه !

درسته که قیمتش بالاست

اما از نظر آینده نگری واقعاً مادربرد کامل و خوبیه

فقط اگر دوستان Review از این مادر برد دیده اند لطفاً آدرس سایت را قرار دهند من و دیگر دوستان استفاده کنیم

باتشکر

shahab_blaster
07-09-2008, 11:56
درسته که قیمتش بالاست

اما از نظر آینده نگری واقعاً مادربرد کامل و خوبیه

فقط اگر دوستان Review از این مادر برد دیده اند لطفاً آدرس سایت را قرار دهند من و دیگر دوستان استفاده کنیم

باتشکر
به نظر من با اون قیمت آدم باید بره سراغ چیپ X48 از همین ASUS نه سراغ این چیپ
امکانات اون مادربورد نسبت به این هزینه برای یه کاربر عادی اصلا جالب نیست
درسته 4 تا کارت شبکه داره یا کراس فایر میشه
ولی اینم در نظر بگیرین یه سوئیچ کار اون کارت شبکه ها رو انجام میده و گرافیک های چند GPU هم کار کراس فایر رو انجام میدن

behradsn
07-09-2008, 12:43
به نظر من با اون قیمت آدم باید بره سراغ چیپ X48 از همین ASUS نه سراغ این چیپ
امکانات اون مادربورد نسبت به این هزینه برای یه کاربر عادی اصلا جالب نیست
درسته 4 تا کارت شبکه داره یا کراس فایر میشه
ولی اینم در نظر بگیرین یه سوئیچ کار اون کارت شبکه ها رو انجام میده و گرافیک های چند GPU هم کار کراس فایر رو انجام میدن

من فقط دلیلم برای انتخوابش تعداد پی سی آی اکسپرس هستش

شما هم همیشه نمیتونی بگی بهترین وی جی ای را خریدی پس زمانی میرسه که میخواهی ویجی ای را قوی کنی

بجای اینکه وی جی ای که داری را با قیمت خیلی پایین بفروشی وی جی ای جدید بخری همان وی جی ای جدید را میخری با ویجی ای کنونی کراس فایر میکنی :31:

shahab_blaster
07-09-2008, 14:49
من فقط دلیلم برای انتخوابش تعداد پی سی آی اکسپرس هستش

شما هم همیشه نمیتونی بگی بهترین وی جی ای را خریدی پس زمانی میرسه که میخواهی ویجی ای را قوی کنی

بجای اینکه وی جی ای که داری را با قیمت خیلی پایین بفروشی وی جی ای جدید بخری همان وی جی ای جدید را میخری با ویجی ای کنونی کراس فایر میکنی :31:
الان شما میری یه کارت سری 4 از Ati رو میگیری اومدیم 1 سال دیگه خواستی کارت جدید بخری هیچ تضمینی وجود نداره که اون کارت با این کارت کراس فایر بشه پس این کار درصد ریسک بالایی داره

behradsn
07-09-2008, 16:54
الان شما میری یه کارت سری 4 از Ati رو میگیری اومدیم 1 سال دیگه خواستی کارت جدید بخری هیچ تضمینی وجود نداره که اون کارت با این کارت کراس فایر بشه پس این کار درصد ریسک بالایی داره

سری 3 Ati هنوز هم موجوده

اما میبینید چقدر قیمتش پایین اومده

شما اگر الان پول داشتی و یک 3870 هم رو بردت ستاپ بود یک 3870 دیگه میخریدی میزاشتی کنارش !!!

این امر الان در مورد 4870 من صادق است که 1 سال دیگه حداکثر میاد حدود 200 تومن میشه بعد میخری کراس فایر میکنی و ...

کلاً برای گیمر ها به نظر من تعداد پورت پی سی آی اکسپرس مهم هستش این امر را در نظر داشته باشید

shahab_blaster
07-09-2008, 20:11
سری 3 Ati هنوز هم موجوده

اما میبینید چقدر قیمتش پایین اومده

شما اگر الان پول داشتی و یک 3870 هم رو بردت ستاپ بود یک 3870 دیگه میخریدی میزاشتی کنارش !!!

این امر الان در مورد 4870 من صادق است که 1 سال دیگه حداکثر میاد حدود 200 تومن میشه بعد میخری کراس فایر میکنی و ...

کلاً برای گیمر ها به نظر من تعداد پورت پی سی آی اکسپرس مهم هستش این امر را در نظر داشته باشید
اين حرفت درسته ولي زماني كه تكنولوژي جديدتر بياد ديگه حالا مادربورد فعلي شما 10 تا اسلت داشته باشه فرقي نميكنه چون اون تكنولوژيرو نميتوني استفاده كني
در ثاني كراس فاير يا Sli شما نياز داري پاور قويتري هم داشته باشي كه اين خودش هزينست
وقتي نتوني يه كارت سري جديد رو با سري قبليت كراس فاير بكني فكر مي كني به درد مي خوره 4 تا اسلت ؟

Professor Massoud
07-09-2008, 20:14
اين حرفت درسته ولي زماني كه تكنولوژي جديدتر بياد ديگه حالا مادربورد فعلي شما 10 تا اسلت داشته باشه فرقي نميكنه چون اون تكنولوژيرو نميتوني استفاده كني
در ثاني كراس فاير يا Sli شما نياز داري پاور قويتري هم داشته باشي كه اين خودش هزينست
وقتي نتوني يه كارت سري جديد رو با سري قبليت كراس فاير بكني فكر مي كني به درد مي خوره 4 تا اسلت ؟

به نظر من تا 1 سال دیگه 3870 ارزش خودش رو از دست میده و باید منتظر سری 5000 باشیم.

alborz_k
07-09-2008, 21:39
به نظر من تا 1 سال دیگه 3870 ارزش خودش رو از دست میده و باید منتظر سری 5000 باشیم.
3870 همین الانش هم ارزششو از دست داده.

behradsn
07-09-2008, 21:45

خیال شمارو راحت کنم :31:

بنده الان 4870 دارم

تا اوایال سال میلادی میخوام مادربرد سی پی یو عوض کنم و یک کارت 8600 جیتی هم بگیرم برای فیزیک ایکسش

سال شمسی بعد یعنی 1388 اگه عمرمون به این دنیا باشه فکر میکنم 4870 میاد میشه حدودای 300 یا کمتر

شاید یکی دیگه بگیرم بندازم کنارش

تابستون 88 هم 4870X2 میاد میشه دورو بر 400 که اون موقع اونو هم میگیرم میندازم کنارش (البته شاید هم 4870 معمولی) بستگی به بودجه داره :20:

در ضمن دی ایکس 11 هم 1سالو نیم آینده به بعد میاد 2010

پس تا اون موقع تکنولوژی جدیدی نیست بخواهید بگید که سری 4 قدیمی شده :20:

این آینده نگری منه

در ضمن لازم به ذکر است که پاور 850وات سیلور استون 60 آمچر 80 درصد افیشینسی دارم الان که مصلاً با این کارا مشکل نداره :31:

تمام اینها نظر شخصیه ، دوستان بیشتر حالت پابلیک جواب میدن، اینها تماماً نظر شخصی است

behradsn
07-09-2008, 21:54
3870 همین الانش هم ارزششو از دست داده.

نه دیگه نشد دوست عزیز

شما دیگه چراالبرزجان؟ :10:

مقدمه : بنده اصلاً از کارت 3870 خوشم نمیاد (کارت خیلی ضعیفی است) اما برای درک بهتر مجبوراً 3870 را مثال میزنم

خوب 3870 از نظر فیوچر چیزی کم نداره ، هم دی ایکس 10.1 است هم اینکه پی سی آی اکسپرس ورژن 2

فرض :

شما الان 3870 داری رو سیستمت

میخواهی سیستم را از نظر گرافیکی آپ گرید کنی برای انجام بازی ها

در نظر داشته باش 1 سال قبل کلی پول دادی پای 3870 که دلت نماید با قیمت 80 تومن بفروشی

خوب همین الان 3870 کلوب قیمتش 200 تومنه

یکی میخری میندازی کنارش لینک میکنی میشه کراس فایر

خوب ، چقدر خرج کردی ؟ 200 تومن دادی پس با یک کارت 200 تا 300 تومنی باید مقایسه کنی

پرفورمانشو داشته باش حالا :20:

اینم بگم من 3870 ندارم و کلاً 3870 کارت ضعیفی بود که اون موقع ATI داد به بازار در برابر کارت های هم رده

این مثال رو درباره آینده 4870 ای که الان دارم فکر بکنید بیشتر قابل درکه :20:

shahab_blaster
07-09-2008, 22:02
نه دیگه نشد دوست عزیز

شما دیگه چرا؟ :10:

خوب 3870 از نظر فیوچر چیزی کم نداره ، هم دی ایکس 10.1 است هم اینکه پی سی آی اکسپرس ورژن 2

فرض :

در نظر داشته باش 1 سال قبل کلی پول دادی پای 3870 که دلت نماید با قیمت 80 تومن بفروشی

خوب ، چقدر خرج کردی ؟ 200 تومن دادی پس با یک کارت 200 تا 300 تومنی باید مقایسه کنی

اینم بگم من 3870 ندارم و کلاً 3870 کارت ضعیفی بود که اون موقع ATI داد به بازار در برابر کارت های هم رده

زماني هم كه این مثال رو درباره آینده 4870 ای که الان دارم فکر بکنید بیشتر قابل درکه :20:
دوست خوبم 3870 زماني هم كه به بازار اومد قدرت واقعا خوبي داشت بد نبود
در ضمن بحث ما روي مسائل ديگه هم هست
مثلا اگه بازي بياد كه با sm5 كار كنه و اون زمان اينم باشه منظور sm5 اين كارت ديگه به درد نميخوره جون sm4 داره

Professor Massoud
07-09-2008, 22:15
]خیال شمارو راحت کنم :31:

بنده الان 4870 دارم[/
مبارک باشه . چند خریدی ؟

[تا اوایال سال میلادی میخوام مادربرد سی پی یو عوض کنم و یک کارت 8600 جیتی هم بگیرم برای فیزیک ایکسش[/
آفرین کار خوبی میکنی ! :20:

سال شمسی بعد یعنی 1388 اگه عمرمون به این دنیا باشه فکر میکنم 4870 میاد میشه حدودای 300 یا کمتر[/]
ایول بابا !! مایه دار !!! :31:

شاید یکی دیگه بگیرم بندازم کنارش

تابستون 88 هم 4870X2 میاد میشه دورو بر 400 که اون موقع اونو هم میگیرم میندازم کنارش (البته شاید هم 4870 معمولی) بستگی به بودجه داره :20:ر[/]

بسه دیگه ! اونموقع فکر کنم سری 6000 هم اومده باشه که کل کارتهای شما رو میذاره تو جیبش . این آینده نگری خوبی نیست. تکنولوژی هر روز پیشرفت میکنه و شما از فردای خودت خبر نداری ! قبول نداری ؟

[در ضمن دی ایکس 11 هم 1سالو نیم آینده به بعد میاد . [/

مطمئنی . از کجا خبر گرفتی ؟! من خبر دارم به این زودیا نمیاد.

پس تا اون موقع تکنولوژی جدیدی نیست بخواهید بگید که سری 4 قدیمی شده :20:

این آینده نگری منه

در ضمن لازم به ذکر است که پاور 850وات سیلور استون 60 آمچر 80 درصد افیشینسی دارم الان که مصلاً با این کارا مشکل نداره :31:

تمام اینها نظر شخصیه ، دوستان بیشتر حالت پابلیک جواب میدن، اینها تماماً نظر شخصی است

نظرت کاملا متینه و به نظر من یک شخص آینده نگر هستی . فقط صبر کن یه مادربرد X58 بخر.

behradsn
07-09-2008, 22:27
مرسی مسعود جان

اونقدر زود جواب میدی انگار مسنجره داریم چت میکنیم !!! :31:

باید موضوع باز بشه تا درک بشه ، در فروم ها وقطی نظر میدی حتی اگر بنویسی نظرت شخصیه فکر میکنند پابلیک جواب دادی

باید اینطوری جیگر افکارتو بریزی بیرون تا کامل درک بشه

شما هم که درکو ترکوندی :31:

خوشحالم که تائید کردی افکارمو :46::10:

درباره دی ایکس 11 هم سایتی به منبع زیر نوشته ربع 3 یا 4 2009 میاد

پس تا قبل از دی ایکس 11 هیچ تکنولوژی جدیدی (احتمال زیاد) به کارت های جدید اضافه نمیشه ، قابل توجه hahab_blasterعزیز

منبع :

4870Sapphire خریدم 1 ماه قبل که تازه اومده بود 375 تومن

چیپ X58 کی میاد ؟ درموردش پیش نمایش مادربرد گیگا با این چیپ ست رو دیدم ، خیلی خره (ببخشید واقعاً خره آخه)

لینک پیش نمایش :

Professor Massoud
07-09-2008, 22:32
مرسی مسعود جان

باید موضوع باز بشه تا درک بشه ، در فروم ها وقطی نظر میدی حتی اگر بنویسی نظرت شخصیه فکر میکنند پابلیک جواب دادی

خوشحالم که تائید کردی افکارمو :4[I[/IMG]6::10:

پس تا قبل از دی ایکس 11 هیچ تکنولوژی جدیدی (احتمال زیاد) به کارت های جدید اضافه نمیشه

منبع :

خب . اگه میشه یخورده ساده صحبت کن ! پابلیک چیه ؟!! جیگر افکار کیلیویی چنده ؟!!:41::31:
از بابت اطلاعات دایرکت ایکس هم ممنونم !
خره یعنی چی ؟! 6 تا اسلات ( از همونا که دوست داری ! ) رم داره. برای سی پی یو های NEHALEM هستش که 8 هسته ای تشریف دارن و قراره اواخر 2008 بیان . اندکی صبر X58 نزدیک است ! مادربرد P6T ایسوز هم همراه با این سی پی یو ها میاد. عکش رو گیر اوردم میذارم.
جل الخالق !! الان یه بنچمارک از NEHALEM میذارم :

alborz_k
07-09-2008, 22:44
نه دیگه نشد دوست عزیز

شما دیگه چراالبرزجان؟ :10:

مقدمه : بنده اصلاً از کارت 3870 خوشم نمیاد (کارت خیلی ضعیفی است) اما برای درک بهتر مجبوراً 3870 را مثال میزنم

فرض :

این مثال رو درباره آینده 4870 ای که الان دارم فکر بکنید بیشتر قابل درکه :20:
سلام دوست من. من نظرت رو تا حدودی قبول دارم ، ولی نه کامل.
ازت می خوام که یک کم به گذشته نگاه کنی: مثلأ اگر چند سال پیش یک کارت 7800gt داشتی و یک مادربرد sli ، ایا به صرفه بود که مثلأ زمانی که کارت های سری 8 در بازار هستند ، شما یک 7800gt دیگه بخرین؟
مثلأ کسی که یک کارت 8800 ultra داره؟ عقلانی هست که با 60000 تومان یکی دیگه بخره؟
به نظر من اگر هر 2 سال کارت گرافیک رو عوض کنی و یک کارت متوسط و رو به بالا بگیری خیلی بهتره.
مثلأ 2 سال دیگه ، وقتی مثلأ کارت گرافیک 6780 با 2 گیگ حافظه ی gddr6 و pci-e 3 و 2 میلارد ترانزیستور بیاد ، شما می خواین یک کارت 4870 بگیرین؟
البته در مورد 6780 فقط مثال زدم و این کارت وجود خارجی ندارد.
البته نظریه ی شما هم از جهاتی درسته. ولی نمی شه آینده رو پیش بینی کرد.

behradsn
07-09-2008, 22:52
سلام دوست من. من نظرت رو تا حدودی قبول دارم ، ولی نه کامل.
ازت می خوام که یک کم به گذشته نگه کنی: مثلأ اگر چند سال پیش یک کارت 7800gt داشتی و یک مادربرد sli ، ایا به صرفه بود که مثلأ زمانی که کارت های سری 8 در بازار هستند ، شما یک 7800gt دیگه بخرین؟
مثلأ کسی که یک کارت 8800 ultra داره؟ عقلانی هست که با 60000 تومان یکی دیگه بخره؟
به نظر من اگر هر 2 سال کارت گرافیک رو عوض کنی و یک کارت متوسط و رو به بالا بگیری خیلی بهتره.
مثلأ 2 سال دیگه ، وقتی مثلأ کارت گرافیک 6780 با 2 گیگ حافظه ی gddr6 و pci-e 3 و 2 میلارد ترانزیستور بیاد ، شما می خواین یک کارت 4870 بگرین؟
البته در مورد 6780 فقط مثال زدم و این کارت وجود خارجی ندارد.
البته نظریه ی شما هم از جهاتی درسته. ولی نمی شه آینده رو پیش بینی کرد.

سلام البرز جان :10:

من تایم تقریبی خرید کارتهارو نوشتم

آره اگه این تایمها به تاخیر بیفته همشون یک 2 سالی بره عقب صرف نداره ، حرف شما صحیح میشه :46:

behradsn
07-09-2008, 22:55
6 تا اسلات رم رو بیخیال
4 تا اسلات پی سی آی اکسپرسشو بچسب :31:

ببینید چه نازه !!! :40:
واتر کولینک میخوره بهش برای خنک کردن چیپست هاش

دی دی آر 3 کانالست !!! :18:

دکمه پاور و نمایش دهنده کد دیجیتالی برروی برد هم داره

چقدر هم رنگی رنگیه

رنگین کمونه :31:

من Nehalem میخـــــــــواااااااااااا اام

VAHID
08-09-2008, 12:44
سلام

میخوام با 130 تا 140 یه مادر برد بگیرم
ایا این مادر برد Asus - P5ql Pro مناسبه.

shahab_blaster
08-09-2008, 13:00
مرسی مسعود جان

خوشحالم که تائید کردی افکارمو :46::10:

پس تا قبل از دی ایکس 11 هیچ تکنولوژی جدیدی (احتمال زیاد) به کارت های جدید اضافه نمیشه ، قابل توجه hahab_blasterعزیز

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4870Sapphire خریدم 1 ماه قبل که تازه اومده بود 375 تومن

چیپ X58 کی میاد ؟ درموردش پیش نمایش مادربرد گیگا با این چیپ ست رو دیدم ، خیلی خره (ببخشید واقعاً خره آخه)

لینک پیش نمایش :

دوست خوبم تنها دايرت ايكس تكنولوژي نيست
شيدر مدل و اپن جي ال هم تكنولوژي هاي گرافيك هستند اينارو چيكار ميكني؟

shahab_blaster
08-09-2008, 13:11
سلام

شما با حدود 150 ميتوني ASUS P5Q رو با چيپ P45 بگيري كه از چيپ P43 بهتر هستش

jaber1361
08-09-2008, 15:24
شما با حدود 150 ميتوني ASUS P5Q رو با چيپ P45 بگيري كه از چيپ P43 بهتر هستش
یکمی بیشتر پول بدی ارزش این رو داره که p5q بخری

Professor Massoud
08-09-2008, 17:18
سلام

حتما با این بودجه P5Q بخر.

behradsn
08-09-2008, 17:28
دوست خوبم تنها دايرت ايكس تكنولوژي نيست
شيدر مدل و اپن جي ال هم تكنولوژي هاي گرافيك هستند اينارو چيكار ميكني؟

شیدر مدل تا همین حالا که اینجا نشستم همیشه با ارائه ورژن جدید دایرکت ایکس ارتقاء پیدا کرده

مگر اینکه یه پچ بیاد برای دی ایکس که شیدر مدل دی ایکس 10.1 را که شیدر مدل 4.1 هستش بکنه شیدر مدل 5 که اون موقع میشه همون دی ایکس 11 :31:

در مورد اپن جی ال هم میشه گفت تا حد زیادی از رده خارج شده اپن جی ال !!!

چند درصد از گیم ها تحت اپن جی ال اجرا میشن ؟ حداکثر 20 درصد بازی ها (تازه خیلی حال دادم به اوپن جی ال)

من اگه خرید کارت گرافیکی ها یی که فرار بخرم تا تابستان سال آینده ادامه پیدا کنه که هیچ

اگه تا اون موقع کارت جدید نخرم منتظر اومدن کارت دی ایکس 11 ساپورت میمونم (زمان در انتخواب خرید کارت گرافیکی خیلی مهم است)

moby
09-09-2008, 14:27
سلام دوستان اخر سر من برد P5Q deluxe رو خریدم واقعا برد محشریه هم از لحاظ تکنولوژی و هم از نظر ظاهر (خداییش اگه با سیستمم کار نکنم برد رو از دیوار اتاقم اویزون میکردم D:) و یه q6600 هم روش انداختم چشم نخوره داره مثل موشک کار میکنه

Professor Massoud
09-09-2008, 14:38
سلام دوستان اخر سر من برد P5Q deluxe رو خریدم واقعا برد محشریه هم از لحاظ تکنولوژی و هم از نظر ظاهر (خداییش اگه با سیستمم کار نکنم برد رو از دیوار اتاقم اویزون میکردم D:) و یه q6600 هم روش انداختم چشم نخوره داره مثل موشک کار میکنه

سلام . مبارکت باشه . راستی چند خریدی؟

moby
09-09-2008, 14:48
برد رو 240 تومن خریدم و سی پی یو رو هم 210 تومن

Professor Massoud
09-09-2008, 14:52
برد رو 240 تومن خریدم و سی پی یو رو هم 210 تومن

خیلی گرونه !!!:18: الان بردت 210 تومن و پردازندت فوقش 180 تومنه ! چه موقع خریدی ؟!!:18:

moby
09-09-2008, 15:09
پریروز خریدم میدونم گرون خریدم چون تو تبریز من نتونستم پیداش کنم مجبور شدن سفارش بدن و .....