ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا آسان و هاستی موقتی و رایگان برای نصب

Benygh
01-09-2008, 11:41
سلام
ببخشید من یک سیستم مدیریت محتوا میخوام که نصبش آسون باشه ! البته خودم میخوام با اموزش نصب کنم !
برای یک سایت خبری و اصلاع رسانی میخوام ! ترجیحا کنترل پنلش عین وی بولتین پیشرفته باشه و بتونم همه چیز رو کنترل کنم ...
فقط اصلاع رسانی و فروم و این چیزا نه هنوز ! ترجیحا کمی شبیه این سایت ! البته برای اینا فکر کنم سفارشی باشه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و یک هاست رایگان که بتون برای تست روش نصب کنم و کمی کار کنم تا راه که افتادم به هاست اصلی منتقل کنم !

ممنون میشم ...

SIMON137
01-09-2008, 12:48
فكر كنم جوملا بتونه كمكت كنه ...

rezaete
01-09-2008, 13:02
و یک هاست رایگان که بتون برای تست روش نصب کنم و کمی کار کنم تا راه که افتادم به هاست اصلی منتقل کنم !

میتونی روی کامپیوتر خودت نصب کنی و بدون اینترنت و با سرعت بالا مثل هاست اصلی سایتت رو چک کنی . آموزش نصب با چند روش توی انجمن هست .من نرم افزار xampp رو واسه این کار پیشنهاد میدم . آموزش خاصی نداره اما اگر خواستید توی وبلاگم هست . پ.خ بزنید.
موفق باشی

Benygh
01-09-2008, 15:39
سلام
من توی Byehost یک هاست رایگان تهیه کردم و میخوام اونجا آپلود کنم ! چون من چیزی بلد نیستم به همین خاطر میخوام به صورت واقعی تمرین بشه برام !
در ضمن با جوملا کار کردم خلی قدرتمنده ...
سایتش بسته است فعلا ...
اگه ممکنه برام بذارید تا دانلود و آپلود کنم رو هاست ! البته با نرم افزار Cute FTP دارم کار میکنم ... فقط آپلود رو و این جور چیزا رو بلد نیستم ...
اونا رو میخواستم یاد بگیرم ...
کسی میتونه همراهی کنه ؟
جوملا اخرین ورژنش رو هم نیاز دارم اگه ممکنه ...

Mr.K2
01-09-2008, 16:45
سلام
من توی Byehost یک هاست رایگان تهیه کردم و میخوام اونجا آپلود کنم ! چون من چیزی بلد نیستم به همین خاطر میخوام به صورت واقعی تمرین بشه برام !
در ضمن با جوملا کار کردم خلی قدرتمنده ...
سایتش بسته است فعلا ...
اگه ممکنه برام بذارید تا دانلود و آپلود کنم رو هاست ! البته با نرم افزار Cute FTP دارم کار میکنم ... فقط آپلود رو و این جور چیزا رو بلد نیستم ...
اونا رو میخواستم یاد بگیرم ...
کسی میتونه همراهی کنه ؟
جوملا اخرین ورژنش رو هم نیاز دارم اگه ممکنه ...

این آخرین نسخه جوملا..

اینو دان کنید و توی core ftp کانکت بشید و اونو اپلود کنید روی سرور بعد بازش کنید .. و دیتابیس بسازید و مراحل نصب رو انجام بدید ...راححته

Benygh
01-09-2008, 17:13
اینو دان کنید و توی core ftp کانکت بشید و اونو اپلود کنید روی سرور بعد بازش کنید .. و دیتابیس بسازید و مراحل نصب رو انجام بدید ...راححته
منظور از CORE FTP منظورتون پوشه HTDOCS هست یا چیزه دیگه ؟
دیتابیس رو چطوری بسازم ...
بعد از آپلود میتونم مراحل رو اینجا دنبال کنم ؟

Mr.K2
01-09-2008, 17:31
منظور از CORE FTP منظورتون پوشه HTDOCS هست یا چیزه دیگه ؟
دیتابیس رو چطوری بسازم ...
بعد از آپلود میتونم مراحل رو اینجا دنبال کنم ؟

منظورم از core ftp همون برنامه هست که با استفاده از ftp اپلود میککنه ..
که اگر هاستتون قابلیت اپلد رو داره نیازی نیست از این استفاده کنید ..
همون معمولی اپلود کنید ..
هاستتون باید mysql database رو ساپورت کنه ..
ساپورت میکنه ؟

اگر نمیکنه به نظرم از این استفاده کنید خوبه ... parsehgig.com

Benygh
01-09-2008, 17:49
ساپورت میکنه ! قبلا روش یک Vb نول شده داشتیم ! البته قبلا بود بعدش هاست تهیه کردیم ...
الان آپلود میکنم و خبرتون میکنم ..

Benygh
01-09-2008, 21:20
Checking files:

File Joomla_1.5.6-Stable-Full_Package.zip is too big. This file will not be uploaded.

Transferring files to the FTP server:
سلام
برای آپلود فایل زیپ که لینکش رو گذاشته بودید این پیغام رو میده ! چیکار کنم ؟ بازش کنم و بعد بفرستم ؟ و یا تقسیم کنم ؟

Mr.K2
02-09-2008, 00:44
سلام
برای آپلود فایل زیپ که لینکش رو گذاشته بودید این پیغام رو میده ! چیکار کنم ؟ بازش کنم و بعد بفرستم ؟ و یا تقسیم کنم ؟

از اف تی پی استفاده کردید ؟

Mr.K2
02-09-2008, 10:59
راستی اگر میخواید سیستمون خیلی ساده و راحت باشه میتونید از web site baker استفاده کنیدد...

Benygh
02-09-2008, 20:39
سلام
بله با FTP کانکت میشم ! البته با FTP مشکل حجم رو ندارم و مشکل من اینه که من فایل هایی رو که Drag و آپلودشون تموم شد نمیتونستم ببینم ! مشکل از چیه ؟ اصلا انگار فایلی آپلود نشده ؟ راجع به اون web site baker میشه توضیح بدید ؟
راستی میخواستم بدونم این سایت از چه سیستمی استفاده کرده ؟

و اون عکس های متحرک که فلش نیستند پس چیند ؟

Mr.K2
03-09-2008, 00:10
سلام
بله با FTP کانکت میشم ! البته با FTP مشکل حجم رو ندارم و مشکل من اینه که من فایل هایی رو که Drag و آپلودشون تموم شد نمیتونستم ببینم ! مشکل از چیه ؟ اصلا انگار فایلی آپلود نشده ؟ راجع به اون web site baker میشه توضیح بدید ؟
راستی میخواستم بدونم این سایت از چه سیستمی استفاده کرده ؟

و اون عکس های متحرک که فلش نیستند پس چیند ؟

1- هاستتون پوشه مخصوص اف تی پی نداره ؟ چون معمولا فایلهایی که با اف تی پی اپلود میشن توی پوشه اف تی پی میرن و بعد باید منتقلشون کرد ..

2- وب سایت بیکر هم سیستم مدیریتمحتوا هست که کار باهاش اسونه ..
اگر برای یادگیری میخواید بد نیست ..
اما اگر سیستم مورد نظرتون رو انتخاب کردید (جوملا ) که انتخاب بسیار خوبی هست و اگر قصد ادامه کار جدیتون رو با همون جوملا دارید بهتره که از همون استفاده کنید تا باهاش اشنا بشید ..

3- این سایت هم از جوملا ورژن 1.5 استفاده میکنه .. اون تصاویر هم با جاوا اسکریپت درست شدند...

Benygh
03-09-2008, 00:15
یعنی من میتونم با جوملا یک چیزی عین اون درست کنم ؟ اسکریپت ها اسونن ؟ نه والا من جایی پیاد نکدم حالا دوبراه تست میکنم خبر میدم !
ممنون ..

Mr.K2
03-09-2008, 00:38
یعنی من میتونم با جوملا یک چیزی عین اون درست کنم ؟ اسکریپت ها اسونن ؟ نه والا من جایی پیاد نکدم حالا دوبراه تست میکنم خبر میدم !
ممنون ..

بله میشه
مطمئنم که با جوملا 1.5 ساخته ...

جوملا تواناییش رو داره یا اگر یه چیز خاصی بخواید میتونید با استفاده از اضافاتش بهش اضاف کنید ..

+

یک قالب خوب که توانایی اجرای همه امکانات رو داشته باشه ..

Benygh
03-09-2008, 16:12
سلام
ببخشی من اصلا نتونستم آپلود کنم ! تویCuteFTP 8 Professional تا 100 درصد میره و دوباره از اول شروع میشه و هیچ فایلی نمیمونه ! کنترل پنل هاست هم که اون حجم رو ساپورت نمی کنه !

Mr.K2
03-09-2008, 17:14
سلام
ببخشی من اصلا نتونستم آپلود کنم ! تویCuteFTP 8 Professional تا 100 درصد میره و دوباره از اول شروع میشه و هیچ فایلی نمیمونه ! کنترل پنل هاست هم که اون حجم رو ساپورت نمی کنه !

اگر فابلیت زیپ و یا رار دداره میتونید اونو زیپ کنید به مثلا چند قسمت کوچیک تر بعد تک تک اپلود کنید و قسمت اول رو از حالت زیپ خارج کنید تا همش باز بشه ...

Benygh
03-09-2008, 20:42
امتحان میکنم و خبرشو میدم ...

Benygh
04-09-2008, 00:30
سلام
ببخشید من رفتم فایل ها رو که اول اکسترکت کردم دوبراه زیپ کردم در بسته های کوچیک تر ! بعد که 4 تا شدند اپلود کردم ولی هنگامی که تو هاست میزنم انزیپ کنه خیلی وقت میبره ! البته تا حالا ندیدم که انزیپ کامل بشه !

rezaete
04-09-2008, 00:55
باید با فرمت zip آپلود کنید . اگه اکسترکت نمیشه ، 90 درصد احتمال میدم با فرمت rar آپلود میکنید.

Mr.K2
04-09-2008, 01:12
از اف تی پی منیجر دیگه ای هم استفاده کردید ؟ ؟ ؟

Benygh
04-09-2008, 13:00
باید با فرمت zip آپلود کنید . اگه اکسترکت نمیشه ، 90 درصد احتمال میدم با فرمت rar آپلود میکنید.
ولی توی قسمت آپلود خود کنترل پنل اصلی هاست فرمت هایی مانند زیپ رو گذاشته بود نه RAR .... البته فرمت های دیگه ای هم بود که نمیدونم چی بودند ! ایا میشه این رو به صورت پکیج گذاشت تا اونجا نصب بشه چون تو گزینه ها دیدم نوشته بود Install Package
!

Benygh
04-09-2008, 19:29
سلام
من با هر فرمتی که استفاده میکنم و اپلود میکنم و میرم تو کنترل پنل هاست و Unzip رو میزنم انگا که نه انگار داره چیزی رو انزیپ میکنه !
مثل اینکه مشکلی هست !
میشه کمک کنید ؟

Benygh
05-09-2008, 00:10
سلام
من از CoreFTP هم استفاده کردم و قایل رو روی هاست بردم ولی مشکل اینه که وقتی ریفرش میکنم فایل غیب میشه !
وقتی با مرورگر آپلود میکنم می بینم که سرور میگه نمیتونه فایل های بزرگ رو اپلود کنه ! مجبورم تک تک اپلود کنم !

pedramch
06-09-2008, 15:30
خوب دوست عزیز شما فایلتون رو چند قسمت کنید و بعد آپلود کنید!
زیاد سخت نیستا....

Benygh
06-09-2008, 19:57
سلام
ببخشید روی سرور هم اصلا انگا نه انگار داره انزیپ میشه ! چند دقیقه است اینطوریه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Benygh
06-09-2008, 23:32
سلام
بلاخره با استفاده از نرم افزار های خود هاست که آماده بوده جوملای فارسی رو نصب کردم که تو خو هاست داشت !

Mr.K2
07-09-2008, 00:42
از وبفا یا مای گیگ یا ... استفاده میکنید ؟
من کار کردم باهاشون اصلا خوشم نیومد .. پارسه گیگ رو امتحان کردید ؟

pedramch
07-09-2008, 00:51
دوست عزیز پارسه گیگ که فعلا واسه خیلیا بالا نمیاد.
پارسه گیگ cpanel داره ولی سایت هایی که ما معرفی کردیم vistapanel.
یه سری امکانات مثل webmail . DNS داره که پارسه گیگ نداره.
ولی از یه سری جهات هم پارسه گیگ بهتره.مثل محدودیت آپلود!

Benygh
07-09-2008, 01:43
ایا Ftp سراغ دارید که خودش هم آنزیپ کنه ؟

pedramch
07-09-2008, 01:58
تقریبا همه این کارو میکنند!
ولی CuteFtp مطمئنه!!

Benygh
07-09-2008, 02:01
تقریبا همه این کارو میکنند!
ولی CuteFtp مطمئنه!!
از کجاش میشه بعد از آپلود روی هاست انزیپ کرد ؟
من که نیافتم !

pedramch
07-09-2008, 02:05
دقیقا یادم نیست ولی توی گزینه های بالا سمت چپ باید داشته باشه!
اگه نه روی فایلتون راست کلیک کنید ببینید داره یا نه؟!!!
اگه نه منتظر پیغام بعدی باشید!!!!!:دی

Benygh
07-09-2008, 02:06
نه نداره چیزی !

pedramch
07-09-2008, 02:10
خوب پس بذار من خودم برنامه رو نصب کنم بعد روششو بهتون بگم!
چند دقیقه صبر کنید لطفا!!:دی

pedramch
07-09-2008, 02:18
وای خدای من!!!
میگه سریال نامبر میخواد!!!!!!
چشمام داره از کاسه در میاد...
این اینطوری نبود.حالا بعد از 2 ماه میگه سریال میخواد!!
شما دوست عزیز سریال رو داری؟؟!
فقط سریال رو میخوام...
ممنون

pedramch
07-09-2008, 02:32
آهان دوست من!درست شد.شرمنده.نمیخواد!
دستت درد نکنه.
فهمیدم مشکلش کجا بود.چند لحظه صبر کن.

Benygh
07-09-2008, 02:38
نه ندارم !
اونی که من دارم پچ داره با خودش :((

pedramch
07-09-2008, 02:45
نه ندارم !
اونی که من دارم پچ داره با خودش
خوب مال خودمم همینطوره!
شما هم از لینک من دارید استفاده میکنید!
نه بیخیال درست شد!!!
والله عجیبه هر چی میگردم پیداش نمیکنم.قدیما به جون مامانم داشتااا...من خودم باهاش آنزیپ کردم.ولی واستون میپرسم چجوریاست!
اما راه های دیگر:
استفاده از نرم افزار smart ftp
یا استفاده از ftp manager تحت ویندوز!(بدون نیاز به نصب برنامه)
هر کدومو میخواید بگید واستون توضیح بدم!
cute ftp هم جوابشو فردا بهتون میدم.
در خدمتم...

Benygh
07-09-2008, 02:51
خوب مال خودمم همینطوره!
شما هم از لینک من دارید استفاده میکنید!
نه بیخیال درست شد!!!
والله عجیبه هر چی میگردم پیداش نمیکنم.قدیما به جون مامانم داشتااا...من خودم باهاش آنزیپ کردم.ولی واستون میپرسم چجوریاست!
اما راه های دیگر:
استفاده از نرم افزار smart ftp
یا استفاده از ftp manager تحت ویندوز!(بدون نیاز به نصب برنامه)
هر کدومو میخواید بگید واستون توضیح بدم!
cute ftp هم جوابشو فردا بهتون میدم.
در خدمتم...
بابا یک FTP ارزش قسم نداره !
الان من مشکلم میدونی چیه ؟ من جومالا 1.5.3 نصب کردم ولی تو کنتار پنلش نمیتونم برم :دی
لینکش رو نمیدونم !
یکی مشکل دیگه هم هست که ایا حتما لازمه من اپلود کنم فایل رو دوباره ؟
اگه اپلود کردم باید از کجا دوباره شروع به نصب کنم ؟
با Core FTP بلدید ؟
این یک بار Decompress دراه یک بار نداره ! من که نفهمیدم این چیه بلاخره :دی

pedramch
07-09-2008, 02:54
ببین دوست عزیز شما مگه هاستت رایگان نیست؟؟!
خوب اطلاعاتتو واسم پ خ کن،من یه سری میزنم ببینم مشکل چیه!!
منتظرم.