ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این رو همه کسانی که می خواهند تازه برنامه نویسی رو شروع کنند و دنبال یه زبان می گردند بخونند.

koocholo
01-09-2008, 09:57
:8::8::41::8::8:
سلام. این رو برای این نوشتم که دیگه آقای دات نت فریم ورک این قدر اذیت نشه و برای همه پست های تکراری نگذارد. اگر شما می خواهید ویژوال بیسیک 6 رو به عنوان اولین زبان برای یاد گیری برنامه نویسی انتخاب کنید دارید وقتتونو تلف می کنید. چون الان ویژوال بیسیک 9 هم اومده. چرایش توی متن زیر که از کتاب ویژوال بیسیک 2005 جامپ استارت ترجمه کردم( اگر ایرادی توی ترجمه اش هست از من شاکی نشید چون از یه دوم دبیرستانی بیش تر از این نمی شه انتظار داشت) بخونید.

خوب همه ی شما ویژوال بیسیک 6 کار ها – وقت تمام شد.از مارس 2005 مایکروسافت دیگر پشتیبانی نمی کند از این ورژن ویژوال بیسیک( وی بی 6). و شما نمی توانید آنها را مقصر بدانید. سه پیش آنها معرفی کردند دات نت فریم ورک را . یک زیبا و پایگاه پر قدرت. همراه با کامپوننت های جدید مبنی بر وی زبان بی دات نت. اما تقریباً پنج میلیون از شما ها تصمیم گرفته بچسبند به وی بی 6.

حالا با رسیدن به انتشار وی بی 2005 ، مایکروسافت دارد چندین دلیل جالب برای ارتقا که شما مقاومت سختی پیدا خواهید کرد شامل بازگشت به بعضی ویژگی های وی بی 6. که بقیش تبلیغ کتاب هست
اینم زبان اصلیش که اگه زبانتون خوب هست اونو بخونید بهتره. من که نفهمیدم خودم چی ترجمه کردم تا این که دو بار دیگه ازرو متنم خوندم تا فهمیدم.
اینم متن اصلیش که بهتره اونو بخونید:

Visual Basic 2005 Jumpstart

By Wei-Meng Lee

Publisher: O'Reilly

Pub Date: September 2005

Okay, all you VB6 developers--time's up. As of March 2005, Microsoft no longer supports this version of Visual Basic. And you can't blame them. Three years ago, they introduced the .NET Framework--an elegant, powerful platform--along with the new component-based VB.NET language. But roughly five million of you decided to stick with VB6, mostly to maintain legacy Windows and COM projects.

Now, with the upcoming release of VB 2005, Microsoft has several attractive reasons to upgrade that you'll find hard to resist, including the return of some VB6 features. And we have the perfect book to help you make the conversion: Visual Basic 2005 Jumpstart. Now, you can test-drive the beta version of VB 2005 with three hands-on projects that enable you to learn the syntax of this new language quickly.

VB 2005 not only lets you convert the bulk of your existing VB6 code, but offers several familiar features, such as compile-and-run debugging, new My Classes that simplify use of .NET libraries and frameworks, lots of IDE support for Windows, web and mobile GUI development, and data access controls that closely resemble what you use now. The real plus is that you'll be using these features with the .NET platform, which is more secure, less complex than COM, and offers One Click deployment
:8::8::41::8::8:

KhepeleSibilo
01-09-2008, 12:31
راستش فکر می کردم انجمنی مثل P30WORLDلااقل کمی حساب کتاب داشته باشه، ظاهری که دیده بودم این بود که ادمین های اینجا لااقل هستن ! کلی هم همکار انجمن و مدیر و کاربر فعال و .... فکر می کردم کار های اینجا کمی فرق کنه !
ولی همون روز اول که اومدم اوضاع اینجا دستم اومد !
با بحث مدیریت خیلی خیلی ضعیف اینجا کاری ندارم،اما چیزی که خیلی آزار دهنده است چند جمله زیر هست که می نویسم :
متاسفانه این قبیل انجمن ها که در رو برای همه باز می گذارن و تعداد بازدید در روز بالا می ره، بازدید کننده های غیر متخصص از هر قشری، مکانی برای جولان دادن مردمی میشه که می خوان هر جا با گفتن جمله ای خود نمایی کنن ! کسایی که شاید چیزی بلد نیستن، یک جمله رو یک جا گفتن ، تنها نفری که اونجا بوده و تخصصی هم نداشته شنیده، برای اینکه کم نیاره حرف رو تایید کرده ! این شخص هم دیگه فکر کرده که من چه چیز توپی پروندم ! بگذار همه جا بگم همه استفاده کنن !
بعد این شخص با این فکر که دیگه کار من حتما درسته و حرف نداره، هر جا که می رسه محض اعلام وجود اون جمله رو تکرار می کنه ! حالا می خواد درست باشه می خواد غلط ! مهم نیست ، مهم اینه که باید گفته بشه !

روی صحبتم هیچ شخص خاصی نیست، فقط خواستم دلیل اینکه انجمنی با 230k+ کاربر، اکثر قسمتهای تخصصیش ( مثل برق و برنامه نویسی و... ) این طور مرده هست رو بگم ! کسی که کمی سواد داره وقتی این جملات و این خودنمایی های بیهوده که جز انحراف کل انجمن فایده ای نداره رو میبینه،میگذاره میره !

تاکید می کنم روی صحبتم هیچ شخص خاصی نیست، به هیچ کدوم از این جمله ها اشاره ای ندارم، و چون این تاپیک رو تنها تاپیک غیر مرتبط با برنامه نویسی دیدم، توی این، این مطلب رو نوشتم

_H2_
01-09-2008, 20:46
سلام

این رو همه کسانی که می خواهند تازه برنامه نویسی رو شروع کنند و دنبال یه زبان می گردند بخونند.
گرچه از دکمه تشکر هم استفاده کردم، ولی مطالب انقدر جالب توجه و آموزنده بود که لازم دیدم صراحتاً از درج مطلب رسمی شما که به نقل مستقیم از شرکت مایکروسافت بوده، تشکر کنم.

Smafias
01-09-2008, 23:05
سلام!

هرچی صبر میکنیم مثل اینکه فایده نداره!! :13:

دیگه شورشو دراوردین... :41:

عزیز من عشق net. خَفَت کرده (کشتَتِت) کسی جلوتو نگرفته -- راه بازه :31: -- انجمن NET Framework. رو برای همین منظور ساختن -- انجمن Visual Basic هم مربوط به مسائل VB6 هست (تا اونجایی که میدونم)

پس چرا انقدر اذیت میکنید -- بذارید زندگی مون رو بکنیم :20:

اگه خیلی اسرار دارید که مقایسه بزارید من همین الان اعلام آمادگی میکنم (میمیرم بره یه بحث داغ! :21:)

حتی اون چیزی که جناب _H2_ فرمود که از طریق vb9 میشه دستورات رو از یه string اجرا کرد توی vb6 هم وجود داره -- کسی به قدرت وی بی شک نداره -- ولی به سرعت ویبی آره خودمم شک دارم :27:

خلاصه اینکه من منظورم کاملا روشنه و خطاب به جناب koocholo و جناب _H2_ حرفهام رو گفتم!
از مدیریت هم تقاضا دارم تکلیف مارو مشخص کنه -- اینجا جای vb.net هست یا نه؟

ممنون و متشکر!
موفق باشین :11:

_H2_
02-09-2008, 12:46
سلام
عزیز دل من، من واقعاً دلم میسوزه، همه این نگیم نصایح بگیم پیشنهاد، فقط و فقط به خاطر دل سوزی است.
من شاید دات نت را دوست داشته باشم، ولی قبل از ان VB کار بوده ام.

من خودم کاملاً به نسخه های قبلی VB مسلط بوده ام، یا حداقل این احساس را دارم.
من هم Basic و GW-Basic و Turbo-Basic و QBasic و VB و VB.Net را دیده ام و کار کرده ام، شاید کارم در نسخه های قبل حرفه نبوده ولی از زمانی که باید در Basic مدام شماره خط میگذاشتید و دستورات را تایپی میکردید با این زبان اشنا بودم.
با وجود درک بیشتر نسخه های Basic میگویم که در هیچ دوره و هیچ زمان و هیچ نسخه Basic به حد VB9 به کمال و قدرت نرسیده بود.

بعد هم مایکروسافت که خودش خالق VB است، کد ورژنی VB را ریست نکرده، این خیلی مهم است، به ان فکر کنید.
یعنی خالق VB میگوید VB.Net2003 همان VB7 است، متوجه میشوید چه میگویم؟
آیا شما سالها منتظر VB7 نبوده اید؟ انصافاً سراقش را نمیگرفتید؟

من اصلاً نمیتوانم ناراحتی دوستان را تحمل و درک کنم، واقعاً نمیدانم چرا یک VB6 کار را با یک VB9 کار را شما رودر روی هم میبینید؟
شما دارید مثل دشمنان خونی رفتار میکنید.
آخه چرا عزیز دل بابا؟ چرا؟

آیا یک Photoshop کار که با نسخه 6 کار کرده با یک Photoshop کار 9 رو در روی هم هستند؟
واقعاً از خودتان بپرسید؟ انصافاً هم جواب دهید؟
اینها Photoshop کار هستند، خیلی طبیعی است که اگر نسخه جدیدی بیاید به سرعت به یکدیگر اطلاع دهند و حتی در ضمینه تهیه نسخه جدید همکاری داشته باشند.
عزیز من، ما در دو جناح نیستم، این یک جناح و یک جبهه است.

بحث این است که شما دارید Photoshop6 کار میکنید و ما میگیم:
دوستان ما، همکاران ما، عزیزمان ما، شرکت Adobe دیگر پشتیبانی برای نسخه 6 نمیدهد، بدون مشکل و خیلی راحت پیشنهاد میکنیم نسخه جدید را استفاده کنید.
این دشمنی و رودر رویی است؟ یا یک مژده از نسخه جدید؟

نجمن Visual Basic بدیهی است متعلق به VB کارها است، امثال من و شما. شما چرا میخواهید آن را به نسخه ای خاص و قدیمی با تکنولوژی 10 سال پیش محدود کنید؟
مثل این است که بگوییم در تالار Windows فقط باید راجت Windows98 بحث شود و لاغیر!
مثل این است که بگوییم در تالار Photoshop فقط باید راجت Photoshop6 بحث شود و لاغیر!
این که خیلی مسخره میشود دوست من.
سفسته است، چرا 6 ؟ از خودتان بپرسید؟ چرا 5 نباشد؟ چرا 7 نباشد؟ از خودتان بپرسید، اگر نسخه قدیمی خوب است چرا با نسخه 5 یا 3 یا اصلاً QBasic کار نمیکنید؟
حالا Vista را نمی پسندید باشه قبول، بیایید XP کار کنید، بپسندیدن Vista دلیل کار با Dos نیست.

باورتان نمیشود، همین الان دارند VB کارها را در تالار های حرفه ای برنامه نویسی به خاطر این کارها مسخره میکنند.
وقتی شما با این تکنولوژی ده سال پیش نمیتوانید کاری را انجام دهید، به پای من و شما نوشته نمیشود، اولین چیزی که به ذهنم خود شما و دیگران میرسد این است که Basic امروزی چقدر ضعیف است و مشکل دارد! نمیگویند که VB6 ده سال پیش که برای Windows98 طراحی شده نتوانسته، میگوییند VB نتوانسته.

مثلا فرض کنید یک دوست نزدیک شما دارد با QBasic یا VB3 کار میکند، شما چه احساسی پیدا میکنید؟
آیا سعی نمیکنید شوکت و قدرت VB6 را به او گوشزد کنید و او را متقاعد کنید که دست از نسخه قدیمی بردارد و با نسخه جدید تر VB6 کار کند؟
آیا حیفتان نمی آید که کسی الآن عمرش را در یادگیری جوانب مختلف QBasic یا VB3 صرف کند؟
باور بفرمائید من به شخصه همین احساس را نصبت به دوستان VB قدیم کارم دارم؟
حیف است، حیف است و حیف است.

من تا آخرش را رفته ام، باور بفرمائید همانطور که مقایسه بین QBasic و VB6 مسخره و خنده دار است، مقایسه بین VB6 و VB9 هم مسخره و خندار است،
شما میخواهید یک رزم ناو جنگی تا دندان مسلح را با یک تفنگ کلاش مقایسه کنید؟ این ناشی از ندیدن رمز ناو است،
میگویند قوی است و قدرتمند و با یک دکمه چنین و چنان میکند، شما هم تصوری میکنید و با خودتان میگید دیگه از دو تا کلاش که قوی تر نیست!!!!!

من خودم وقتی اولین بار VB7 را نصب کردم، برای تفنن و تفریح و حالا ببینیم چه است، نصبش کردم، ماه اول همه چیز دور سرم میچرخید! با وجود پشتوانه بسیار قوی که در VB6 داشتم، بعد از یک ماه دیگر نتوانستم برگردم و با VB6 کار کنم یعنی نمیشد، نمیشد این قول برنامه نویسی جدید و زیبا را ول کرد.
دوستان خود شما هم در همین تالار که نمیخواهم نام ببرم، با توصیه دوستان امدند و نسخه جدید را نصب کردند، بعد از مدتی سوالتشان کاملاً برگشت و دیگر حتی یک سوال VB6 نپرسیدند.

اگر در تهیه نسخه جدید مشکل دارید، من حاضرم نسخه جدید را برایتان تهیه کنم، شما فقط یک ماه نصب کنید و استفاده کنید و کار کنید، یک ماه واقعاً کار کنید و تحمل کنید، بعد خودتان دستتان می اید.

شما الآن فکر میکنید در ضمینه همین وب سایت، سایتهایی قول های رایانه ای مثل Intel و IBM و Microsoft و ... یا سایتهای ایمن بانک های خودمان با چه طراحی شده؟

اینها حرف من نیست، من چه کاره ام، یک برنامه نویس که ... این ها نظرات شرکت مایکروسافت است، والی Visual Basic ، شما من را قبول ندارید، باشه.
ولی آخه دوستان، عزیزان من، چرا به مایکروسافت گوش نمیدهد؟
ببینیم اصلاً، قبول دارید که اطلاعات خود من و شما در برنامه نویسی Visual Basic کمتر از مایکروسافت است؟
آقایان، زبان برنامه نویسی مریخیان و ++C و پایتون و دلفی را نمیگویم، Visual Basic محصول مایکروسافت را میگویم.

در کل اجباری دربین نیست نه برای شما و نه برای من،
من همچنان سعی میکنم که با کدهای Visual Basic-9 در تالار Visual Basic دوستان را متوجه این قدرت و شوکت تکنولوژی امروز 2008 دنیا بکنم.
ولی از دوستان هم اگر دلگیر و ناراحت شده اند، عضر خواهی میکنم، این دلگیری شما به خاطر واقعیت است که امیدوارم زودتر متوجه شوید و قبول کنید.

با دوستان و همکارات Visual Basic کار را به گرمی میفشاریم! :31:
:10::10::10::10::10:

ممنون و موفق و اینچنین باشید!:10:

KhepeleSibilo
02-09-2008, 14:51
پاراگراف اول رو فقط خوندم، وقتم رو براي بقيه اش طلف نكردم.گسي كه به تمام زبانهاي بيسيك مسلط باشه نمي اد بگه به vb9 يادگيري رو شروع كنين، كسي كه بياد بگه با photoshop CS3 كار رو شروع كنين حرفش مشكل داره،‌اوني كه مي خواد چيز ياد بگيره از PAINT بايد شروع كنه،‌نيازي نيست بشه با PAINT آپلو هوا كرد يا كار حرفه اي كرد يا PAINT رو ياد گرفت و روي همين موند !‌اما موضوع اينه كسي كه بياد با PHOTSHOP CS3 شروع كنه قيد كل گرافيك رو روزه سوم مي زنه ميره. متاسفانه كوته فكري افرادي كه از پايه شروع كردن و الان تونستن آخري رو ياد بگيرن باعث ميشه به بقيه بگن فقط بيان رووي آخري !‌بدون اينكه بدونن اثر قبلي ها چي بوده ... مدتهاست مي دونم اين بحث بيهودست اينه كه كلا حتي حوصله نكردم توو هيچ كدوم از بحث ها بگم اين چه وضعشه ! P30world اوضاعش خيلي خرابه ! ...

_H2_
02-09-2008, 22:07
سلام
دوست من، من متن شما را کامل مطالعه کردم، اگر نظر شما این است که اول باید MS-Paint را یادگرفت و بعد رفت سراغ Adobe-Photoshop یا اینکه اول Photoshop6 را یاد گرفت و بعد رفت سراغ Photoshop9 ،من دیگر نظری ندارم، اوضاع دستم امد، حق با شما است.
امیدوارم همواره موفق و پیروز و سربلند باشید. :10:

Smafias
04-09-2008, 16:26
خوب چی بگه آدم... :13:
حالا میفهمم وقتی جناب KhepeleSibilo میگه: "کسایی که شاید چیزی بلد نیستن" یعنی چی... :46:

ببینم جناب _H2_ شما که این همه سال با انواع و اقسام بیسیک سروکار داشتی متوجه نشدی از vb6 به بعد Visual Basic تبدیل شده به Visual Basic .NET ؟ جالبه!

ببینم تا حالا کسیو دیدی که از انتشار فتوشاپ 7 خبر داشته باشه بعد بشینه با همون 6 کار کنه؟! من که ندیدم!
ولی اگه بهش بگی که فتوشاپ 7 فقط میتونه فرمت psd رو با ساختار جدیدش بیرون بده و ساختار psd قبلی رو هم ساپورت نمیکنه و همه کارایی که تو فتوشاپ 6 داشته دوباره از نو باید بیاد توی فتوشاپ 7 انجام بده -- و در ضمن برای کار با فایلهای psd که ماله فتوشاپ 7 هست باید یه framework به اندازه 40 یا 50 مگی رو هم دانلود کنه -- در این شرایط میره طرف فتوشاپ 7؟
(این فقط یه مثال بود!)

حالا قضیه همین ویبی هست...
فتوشاپ رو دیدی؟ فایلهای psd ورژنهای قبل رو هم ساپورت میکنه -- حالا تا 1 ورژن قبل باشه یا تا چند ورژن قبل مهم نیست -- مهم اینه که کسی کارای قدیمیشو از دست نمیده!
بازی (PES (Pro Evolution Soccer رو دیدی؟ اونم فایهای چند ورژن قبلش رو ساپورت میکنه (فایلهای Option و Replay )
نرم افزار 3ds Max رو دیدی؟ اونم همه ورژنهای قبل رو ساپورت میکنه! پس کسی اینجا کارای قدیمی که ساعتها براش وقت گذاشته رو از دست نمیده!! متوجهی؟
و خیلی نرافزارهای دیگه...

حالا ویبی -- تاحالا از خودت پرسیدی که چرا پروژه های vb3 یا کلا ورژن های قبل از 6 توی ویبی 6 بازمیشن؟
ویبی 4 رو توی 5 میشه باز کرد -- ویبی 3 رو توی 4 میشه باز کرد و...
به طور کلی هر ورژن جدید تمام ورژن های قبلی رو در بر میگیره!
ولی اگر واقعا vb .net 2003 همون vb7 محسوب میشه پس چرا نمیشه پروژه های vb6 رو توش باز کرد؟! خنده داره بعد شما میگی ورژنش ریست نشده -- حقم داری ورژن ریست نشده که عزیز من... :20:
پروژه هایی که بعضی ها ساعتها -- روزها -- ماه ها -- و در بعضی مواقع سالها وقتشون رو روی اون گذاشتن --- ولی حالا باید اونارو بریزن تو جوب و از نو پروژه هاشون رو بسازن! چرا؟ چون مایکروسافت گفته!!!! :18:
میدونی چیه این یعنی Visual Basic مرد -- و زبانی تقریبا مشابه اون به نام Visual Basic .NET ساخته شد...
امیدوارم درک کنی!!...

خوب ما هم مسلما نمیخواهیم با زبان مرده برنامه نویسی کنیم (مرده نویسی؟ :31:) ...
ولی چیزی که هست شما یه نگاهی به دورو ورت بنداز ببین اکثر برنامه های -> رزرو بلیت - رستوران - پیک موتوری - آژانس املاک - آژانس های دیگه - کارگاه - کارخانه - انبارداری - منشی - شرکت - و هزار جور چرت و پرت دیگه... با چی نوشته میشن؟ معلومه اکثرا با vb6 -- چرا چون هم نوشتنش راحته هم استفاده و اجرا و هم سریع راحتو سودآورو..................... :5:

بله با Visual Basic .NET هم نوشته میشه اما بیشتر برای وب! که البته تو اون مورد هم vb .net کم اورده -- خیلی جاها الان کسایی رو که asp .net رو توسط vb .net انجام میدن مسخره میکنن! چرا؟ چون با وجود زبان قدرتمند و در عین حال ساده ای به نام C# .NET دیگر نیازی به استفاده از vb .net برای پروژه های وب دیده نمیشه!

نتیجه این که در ایران vb6 هنوز نفس میکشه -- ولی توی خارج ترجیح میدن به جای این موجود عتیقه و کهن از FreeBasic و یا زبانهایی غیر از بیسیک که قدرت بیشتری دارند مثل ++C و Phyton و ...
توی ایران برای بحث طراحی وب بعضیها از vb .net استفاده میکنن -- ولی توی خارج به جای استفاده از این موجود بی خاصیت به طرف C# .NET میرن که قدرتی فراتر را دارا میباشد. البته بعضی هاشون هم دوست ندارن قدرت و سرعت توی برنامه شون باشه و از همون vb .net برای پروژه وب شون استفاده میکنن که در نهایت مورد تمسخر و سرزنش دیگران قرار میگیرن!

نتیجه ی کلی اینکه Visual Basic مرد و Visual Basic .NET هم از غم برادر گرامی اش دق کرد... :27:

نیازی به این کمک های انسان دوستانتون هم نداریم -- الان چندین ماهه که Visual Studio 2005 روی سیستمم نصب هست و دارم ازش استفاده میکنم -- البته بیشترین استفادم مربوط میشه به ++C البته فارغ از net. -- در ضمن Visual Studio 2008 رو هم گرفتم اما هنوز فرصت نصب پیدا نکردم...

میخواستم یه برنامه در محیط net. بنویسم ولی وقتی فکر کردم دیدم این ظلمه که وقتی دوست من میخواد از این برنامه استفاده کنه مجبور باشه framework ی به حجم 40 یا 50 (شایدم بیشتر!) مگابایتی رو دانلود کنه بخاطر برنامه چند کیلوبایتی من!

میتونم به جای این کار ظالمانه از vb6 یا ++C یا ... (حتی :31: Assembly) استفاده کنم...

یادتون باشه که الان رو کمترین سیستمی NET Framework. نسخه 3.5 نصبه -- بعضیها حتی نسخه 2 رو هم ندارن...

ولی من نگفتم net. بَده -- گفتم Visual Basic بدرد این محیط نمیخوره -- همون C# .NET همه فن حریفه...

اگه کاربرده دیگه ای برای VB .NET میشناسین به من هم بگین! :21:

... (سه نقطه)

موفق باشین! :11:

_H2_
04-09-2008, 18:44
سلام
تا حدودی با صبحت ها شما موافق هستم. در برخی موارد انصافاً حق با شما است. حق را باید پذیرفت.
ولی چند نکته را فقط یاد اوری میکنم.
=====
- گرچه نسخه های جدید دات نتی شده اند ولی بالاخره مایکروسافت کد ورژنی را ریست نکرده و همین الآن VS2008 من در مسیر زیر نصب شده.
D:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0
این شرکت واضح و علنی VB7 را VB.Net2003 گذاشته.

=====
- مخصوصاً VB7 (البته 8 و 9 هم دارد)
یک مبدل داخلی (Upgrade) کد از VB6 دارد که با دبل کلیک روی فایل پروزه VB6 کار می افتاد داشت. ولی در نسخه 8 و 9 این مبدل به منوی Tools و سپس open منتقل شد.
این میتواند کمک خوبی برای دوستان VB6 کار باشد، خود من تا مدتهای خیلی زیادی در نسخه VB7 از آن استفاده میکردم و البته در مورد دستورات گرافیکی و کار با دیتابیس خیلی نا امیدم میکرد.!

=====
- تحت VB9 دستتان در نوشتن پروزه های مختلف بسیار بسیار باز تر از VB6 است و آن مثال psd شما برعکس است!
شما میتوانید در VB9 برنامه های متفاوت زیر را بسازید.
برنامه دسکتاپ معمولی
برنامه ویندوز سرویسها
برنامه کنسول
برنامه های تحت وب و طراحی سایت
برنامه وب سرویسها
برنامه برای وسایل قابل حمل تحت WinCE
و با کمی کامپایل در خط فرمان و حذف یک dll برنامه تحت XBox360 بنویسید.

شما یک زبان را یاد میگرید، فقط یکی و این همه حق انتخاب و گزینه دلخواه دارید.
اگر بیطرفانه نگاه کنید، هیچ زبان برنامه نویسی در یک محیط مشترک (VS) و تحت یک کامپایلر ثابت و با کلاسسهای مشترک (هزاران کلاسس مازول مشترک)، سطح گستردگی اینچنینی نداشته.
در قدیم همواره باید به کامپایلر دیگر و محیط دیگر و کتابخانه کد متفاوتی برای پروزه های متفاوت فوق الذکر سوییچ میکردیم.

=====

یادتون باشه که الان رو کمترین سیستمی NET Framework. نسخه 3.5 نصبه -- بعضیها حتی نسخه 2 رو هم ندارن...
-تا وقتی شما بخواهید برای برنامه هایتان Setup بسازید و این را یک مسیر و حق مسلم بدانید که برنامه باید Setup داشته باشد، مطلب فوق اهمیتی ندارد.
Setup برنامه شما به راحتی میتواند در صورت پیدا نکردن ابزارآلات مورد نیاز آنها را نصب کند.
(اگر خواستید و جستجو کنید در یک تاپیک یک راه حل چند کلیکی بیان شده)

ضمنا مایکروسافت از نسخه XP به بعد در Vista و Windows7 فریم ورک را با نصب ویندوز به طور خودکار نصب میکند.
مثل کاربران ٌWin98 و DirectX که بعد XP مشکل را با یک نسخه پیش فرض حل کرد. چند سال دیگر این مسئله هم اهمیت و حساسیت خود را دراین سطح از دست میدهد.

موفق باشید.

_H2_
04-09-2008, 21:16
سلام
کلمات کلیدی VB6 که تغییر کرده اند. (تا جایی که یادم است.)
---
کلمه Type به Structure تغییر یافت.
کمه Variant و Any هم به نوعی به Object تغییر پیدا کرد
کلمه Nothing و Null و Empty هم، همه به یک کلمه ثابت Nothing تبدیل شده اند.
کلمه Set هم حذف شده و دیگری نیازی به گذاشتن Set در تخصیص اشیا نیست.
کلمه Open و کلیه کلمات کمکی اش هم حذف شده اند.
کلمه GoSub حذف شدند.
سه کلمه کلیدی دیگر هم حذف شده اند که مربوط به برنامه نویسی های پیشرفته VB6 بوده و احتمالاً اصلاً تا حال استفاده نکرده اید.

کلمات کلیدی جاری VB9 (با کلیک روی کلمات توضیح و نمونه کد نشان داده خواهد شد.)
msdn.microsoft.com/en-us/library/ksh7h19t.aspx

نوع متغیر های بومی پشتیبانی شده هم افزایش یافت(SByet,Char,Short,UShort,UIneger,ULong و Decimal که فقط در نام در نسخه شش وجود داشت.)
msdn.microsoft.com/en-us/library/47zceaw7.aspx

به اپراتور هم =+ و =- و =* و =/ و =\ و =& و =>> و =<< و =^ و << و >> و TypeOf و AndAlso و OrElse و GetType و If و Function اضافه شد.
msdn.microsoft.com/en-us/library/f15ea9k8.aspx

این فقط شرح کوتاهی بر تغییرات بسیار جزئی بود.
طبیعی است که نمیتوان کلمات کلیدی جدید را در همچین پستهای کوتاه ی شرح داد.
مخصوصاً امکانات LINQ و XML اضافه شده.

Smafias
05-09-2008, 01:51
ممنون از توضیحتون دوست خوبم!

اصل کاری که با ویبی 6 انجام میشه همین دیتابیس و کمی هم گرافیک هست. اگه اونا تبدیل نشن انگار که هیچی تبدیل نشده...
که البته این مبدل هم به درخواست مکرر کاربران ویبی 6 به اینجا رسید...

ولی یه مورد دیگه همون Setup هست که گفتین -- ببینم منظورتون Setup با حجم چند مگه؟ 50 60 مگ؟
در ضمن همه که ویستا ندارن -- برفرض هم که داشته باشن برای نسخه بعدی framework چی؟

البته به قول خودتون حق را باید پذیرفت -> کار خوبی که توی VS 2008 شده اینه که میشه برای برنامه از framework های قبلی هم استفاده کرد. -- انصافا این مورد خیلی عالیه!

موفق و موید باشین -- اگر هم لحنم تند بود عذر میطلبم :11:

*Batman*
05-09-2008, 03:18
آقا مهم نیست با کدوم زبان راحتی.مهم اینه که ازش حداکثر استفاده را بکنی.

البته به قول خودتون حق را باید پذیرفت -> کار خوبی که توی VS 2008 شده اینه که میشه برای برنامه از framework های قبلی هم استفاده کرد. -- انصافا این مورد خیلی عالیه!

منم دیده بودم.فکر میکردم الکیه.:31:انگار راستکیه.

_H2_
05-09-2008, 12:34
سلام

ببینم منظورتون Setup با حجم چند مگه؟
بالای 25 مگ. یعنی حدود 20 تا 25 مگ اضافه میشود.
یعنی حدوداً اگر فایل exe شما 500 کیلو شود، ستاپ شما همان 25 مگ خواهد بود.
و در نهایت و برای کارهای عادی با تعدا معقول exe و dll در یک پروزه نرمال، به عدد 30 مگ میرسید.
(که البته برای برنامه های امروزه که روی CD و DVD عرضه میشوند، چندان مهم نیست)

البته باید توجچه داته باشید که با این حجم دیگر نیاز به هیچ کامپونت خارجی و dll و ocx دیگران ندارید و برای هر نسیم کوچکی نباید یک ActiveX اضافه کنید.
این نسیم میتواند تقویم شمسی و کنترلرهای پیشرفته ListView و TreeView و WebBrowse و یا WinSocket و پورت سریال و دیالوگ های Open و Save و Print و .... دانلود و... و.... و... باشد.
یعنی 25 مگ اضافه شده، الکی و بی ثمر نبوده و شامل هزاران کلاسس مازولی است که مایکروسافت در طی دوران برنامه نویسی احساس کرده نیاز است و زیاد استفاده میشود.

منم دیده بودم.فکر میکردم الکیه.انگار راستکیه
من خودم اغلب پروژه هایی که با VS2008 درست میکنم، تحت دات نت 2 است، یعنی مثل VS2005.

راستی دوستان یک سری هم به تاپیک زیر بزنید.
فقط و فقط امکانات جدید کامپایلی اضافه شده به نسخه VB9 نصب به VB8 است.
امکانات اضافه شده به VB8 نصبت به VB7 و VB6 و پروزه های جدید WPF و... و .... هیچ کدام ذکر نشده.
forum.p30world.com/showthread.php?t=258200

Smafias
05-09-2008, 14:45
25 مگ برای شما خیلی کمه -- ولی ما که دایال آپی هستیم برامون یه دریاست -- میدونی جابجا کردنش چقدر سخته برامون؟
بهتر نبود تکنولوژی طراحی میشد که فقط اون کلاسهایی که برای اجرای برنامه نیاز هستند مشخص شوند؟

عین این میمونه که بخوایم بریم پیک نیک - کل وسایل خونمون رو جمع کنیم فقط برای اینکه به قاشق و چنگالو ظرفو ظروف نیاز داریم , و هزاران آتو آشغال دیگه رو الکی با خودمون حمل کنیم!!!-- خنده دار نیست؟!...