مشاهده نسخه کامل
: mp4 پلير با ورودي av چي هست؟
persia007
31-08-2008, 22:41
سلام
با حدود 120هزار تومان ميشه يه mp4 player خريد كه ورودي av هم داشته باشه
ورودی صدا ، Line in هستش و ورودی تصویر video in ... مدلهایی که Line in دارن بیشتر هستن (مثلا خیلی از کارای creative) ... اما مدلهایی که video in دارن توی این دامنه قیمت خیلی کم هستن ... الان من فکر می کنم هیچ مدلی به ذهنم نمیاد ... حتی تا 150 تومن ... فقط یه مدل از زولتریکس به نام studio هستش که البته از نظر کیفیت و اعتبار به مارک های بهتر نمی رسه ، اما من یادمه کیفیت ضبط ویدئوش قابل قبول بود ..
persia007
07-09-2008, 15:49
زي لينگ استوديو رو چند وقت پيش تو همين انجمن (mp3 player و دوربين) ديدم ... مثل اينكه ازش خيلي راضي نبودن
چند روز پيش تو اينترنت سرچ كردم ماركهاي mp3 پلير متفرقه مثل m.power و silicon 4 me رو هم پيدا كردم... اونا هم ورودي تي وي داشتن
چندتا divi cam كريتيو هم بودن كه تو قسمت مشخصات اونا نوشته بود record from tv ...
كيفيت اينا چطوره؟
راضی بودن یا نبودن که نسبیه ... من خودم این مدل رو حدود 3-4 هفته داشتم (هدیه آورده بودن واسه ام - منم در کمال پررویی فروختمش!!) ... قابلیت video in اش خوب بود ... ولی طبیعیه که از نظر بقیه موارد حرف خاصی واسه گفتن نداشت(مثلا حافظه کم) .. البته صفحه نمایش بزرگی هم داشت ...
مارک های متفرقه که خب ، متفرقه ان دیگه ..در مقایسه با اونا همین زولتریکس که گارانتی خوبی در ایران داره غنیمته ... اون مدل divi cam از creative با فرض اینکه کارش چیز دیگه اس شاید بهترین انتخاب نباشه ... مثلا Divicam 428 و اینا رو میگی دیگه ؟...
persia007
08-09-2008, 23:12
راضی بودن یا نبودن که نسبیه ... من خودم این مدل رو حدود 3-4 هفته داشتم (هدیه آورده بودن واسه ام - منم در کمال پررویی فروختمش!!) ... قابلیت video in اش خوب بود ... ولی طبیعیه که از نظر بقیه موارد حرف خاصی واسه گفتن نداشت(مثلا حافظه کم) .. البته صفحه نمایش بزرگی هم داشت ...
مارک های متفرقه که خب ، متفرقه ان دیگه ..در مقایسه با اونا همین زولتریکس که گارانتی خوبی در ایران داره غنیمته ... اون مدل divi cam از creative با فرض اینکه کارش چیز دیگه اس شاید بهترین انتخاب نباشه ... مثلا Divicam 428 و اینا رو میگی دیگه ؟...
آره همون سري 400 و 500 كريتيو منظورم بود
يعني زولتريكس از اون دوتا كه گفتم بهتره؟؟
از نظر من خیلی چیزای جالبی نیستن و ضمنا به نوعی قدیمی ان .. این تاپیک رو چک کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله - بهتره ...
persia007
09-09-2008, 16:36
mp4 هاي پاناسونيك چطورين ... دوستم رفته پاناسونيك گرفته
مثل اينكه من بهش گفته بودم زي سايبر استوديو بخر:13:
پاناسونیک ؟ ... من خیلی وقته که mp3 player پاناسونیک ندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... سال 85 بود فکر کنم آخرین بار ... میشه مدل دقیقش رو بگی ؟ ... البته احتمالا یه چندتا مدل داشته باشه ولی .. عجب انتخاب عجیبی ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.