ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : eMDiFive

hamed valizadeh
31-08-2008, 22:11
eMDiFive
سلام
این برنامه رو هم دو روز پیش نوشته بودم. اسم این برنامه eMDiFive هست. همونطور که از اسمش معلوم هست این برنامه رمز MD5 یک یا چند فایل رو حساب می کنه. یکی از کارایی های MD5 هنگام دانلود فایل های بزرگ می باشد. بعضی از سایت ها ی دانلود رمز MD5 فایل ها را هنگام دانلود به شما می دهند تا پس از دانلود شما MD5 فایل دانلود شده را با MD5 فایل روی سایت مقایسه کنید و مطمئن شوید که فایل شما درست دانلود شده است. یکی از خاصیت های MD5 این است که نمی توان آن را دوباره به فایل یا متن اصلی تبدیل کرد. از MD5 در بعضی از AntiVirus ها نیز استفاده می شود. وقتی شما این برنامه را برای اولین بار اجرا کنید این برنامه خود را بر روی دستگاه شما نصب می کند و از این به بعد شما می توانید فقط با دو کلیک به این نرم افزار دسترسی داشته باشید: روی فایل مورد نظر کلیک کرده و سپس روی eMDiFive کلیک کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ho$∑∫N
01-09-2008, 07:36
جالبه. به نظرتون بهتر نیست هر کاربری که می خواد برنامه هاش رو توی بخش بزاره برای خودش یه تاپیک ایجاد کنه و برنامه هاش رو توی اون قرار بده؟

در ضمن لینک به سایت های فارسی توی این انجمن ممنوعه پس لینک اصلی رو قرار بدید در ضمن کاربرد دقیق این برنامه چیست؟ اگه براتون امکان داره سورس هم بزارید.

hamed valizadeh
01-09-2008, 08:08
برنامه ام روی کامپیوتر شما کار کرد؟ آخه یکی بهم گفته بود که کار نمی کنه؟

Ho$∑∫N
01-09-2008, 08:36
من وقتی اجراش می کنم هیچ اتفاقی نمیفته.

hamed valizadeh
01-09-2008, 08:46
وقتی اجرا می کنیدش خودش رو نصب می کنه. وقتی روی یک فایل کلیک راست کنید و روی eMDiFive کلیک کنید کد MD5 اون فایل رو نشون میده.

hoax3r
01-09-2008, 09:47
برنامه جالیست، فقط یه پیشنهاد، به نظرم اگه از کاربر برای انجام تنظیمات سوال بشه بهتره
یا اگه خود به خود نصب میشه یه پیامی بده به کاربر بگه چطور ازش استفاده کنه.:3:
راستی اگه یکی ویروس گرفته باشه فایل reg نداشته باشه چطوری ... :whistle:

شاد باشید

hamed valizadeh
01-09-2008, 12:40
اگه فایل reg نداره می تونه فایل هاشو درگ اند دراپ کنه رو ایکن برنامه.