مشاهده نسخه کامل
: یه سوالی بد جوری ذهنم رو مشغول کرده
nakhle007
31-08-2008, 21:27
تا اونجایی که خودم میدونم تمام دوربینهای دیجیتال در حالت فیلم برداری با فرمت vga فیلم میگیرن
اولا میخوام بدونم این مطلب درسته و بعدش هم اینکه دوربینی هست که در حالت فیلم برداری با مگا پیکسل فیلم بگیره ؟
اخه دنبال یه دوربین دیجیتال برای عکاسی میگردم که بتونم بعضی وقتا فیلمهای خوبی باهاش بگیرم
alil1369
31-08-2008, 21:48
نه درست نیست !!
بیشتر دوربین های عکس برداری جدید با کیفیت خیلی بالا (مگاپیکسل) و قابل تغییر کیفیت ضبط فیلم برداری میکنن
دوربین های عکس برداری سونی با کیفیت خیلی بالا (مگاپیکسل) فیلم برداری میکنن
مثلا سمت کاربر فعال انجمن دوربین دیجیتال و MP3 Player رو دارید و میگید دوربین های سونی ؟ بهتر بود طوری دیگه راهنمایی کنید !
دوست عزیز معمولا دوربین های جدید میتونند در رزولشن های مختلف و یا همان مگاپیکسل های مختلف فیلم برداری کنند ! که بستگی به کارایی دوربین در فیلم برداری داره !
دوربین های شرکتهای سونی , کانن , پاناسونیک , نیکون و معمولا تمامی دوربین های جدید میتونند این قابلیت رو داشته باشند !
البته باید به مشخصاتش توجه کرد چون بعضی از دوربینهای گران قیمت مانند SLR ها هستند که اصلا قابلیت فیلم برداری ندارند !
تا اونجایی که خودم میدونم تمام دوربینهای دیجیتال در حالت فیلم برداری با فرمت vga فیلم میگیرن
اولا میخوام بدونم این مطلب درسته و بعدش هم اینکه دوربینی هست که در حالت فیلم برداری با مگا پیکسل فیلم بگیره ؟
اخه دنبال یه دوربین دیجیتال برای عکاسی میگردم که بتونم بعضی وقتا فیلمهای خوبی باهاش بگیرم
دوست من اگه فیلمبرداریش خیلی مهمه برات به دوربین کنون s5is در بین دوربینهای موجود در بازار بهترینه و هم اینکه صدا استریو ضبظ که تو کمتر دوربینی میتونی پبدا کنی مبکنه در مورد عکس هم که تو تاپیکها بجث شده درمورد
قابليت فيلمبرداري با ابعاد 640 در 480 پيكسل و با سرعت 30 فريم بر ثانيه و صداي استريو به صورت نامحدود
با ابعاد 320*240 و 640*480 و با سرعت 30 فريم بر ثانيه و با ابعاد 160*120 با سرعت 15 فريم بر ثانيه و با ضبط صدا به صورت استريو
اینا ماله s5is بود راستی تو لینک زیر از سایت معروف dpreview نمونه فیلمبرداری این دوربین هست خودت دانلود کن و مقایسه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
persia007
31-08-2008, 23:01
آره دوربين ديجيتال داريم كه با وضوح يك مگاپيكسل فيلمبرداري كنه
alil1369
01-09-2008, 15:38
مثلا سمت کاربر فعال انجمن دوربین دیجیتال و MP3 Player رو دارید و میگید دوربین های سونی ؟ بهتر بود طوری دیگه راهنمایی کنید !
من چون فقط از دوربین های سونی استفاده کردم فقط سونی رو پیشنهاد میدم
البته درسته که راهنمایی نکردم ولی فقط منظورم جواب سوال ایشون بود نه راهنمایی در مدل !!!
سلام...تو دوربینای دیجیتال کامپکت تنها بعضی از مدل های پاناسونیک با رزولوشن 1280*720 فیلمبرداری میکنند که چیزی از یه دوربین فیلمبرداری کم نداره!.......بعضی از مدل های سامسونگ هم هست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.