PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال درباره ی 8500 gt

Ardavan A
31-08-2008, 17:54
سلام به شما. من به تازگی یه کارت گرافیک با مشخصات . . . Gforce 8500 gt گرفتم که 512 هست . ولی تو بیشتر بازیها موجهایی پیدا میشه که تصویر رو دو تکه می کند . این موج حرکت هم می کند . . مثلا در بازی pro evolution soccer 2008 کاملا مشخص هستند مخصوصا موقعی که تو منو ها هستی. یا موقعی که توپ وسط زمین میاد .
ربطی به تنظیمات کنترل پنل برنامه کارت داره ؟ مشکل من فقط این خطهاست وگرنه بازیها رو خوب اجرا میکنه
مثلا assassin's creed رو هم خوب اجرا می کنه . رمم 1 گیگ هست . . . ممنون

Kianoosh
31-08-2008, 22:49
سلام

از محیط بازی عکس بزارید لطفا تا این موجها رو ببینیم کارت رو رو سیستم دیگه تست کردید؟ممکنه علتش شکستگی تو تصویر یا لرزش باشه که با افزایش ریفرش ریت و بالا بردن فیل*تر Anti Aliasing ممکنه حل بشه تو تمام بازی ها این مشکل رو دارید یا فقط PES2008؟ چون دی وی دی های خراب از این بازی زیاده و می تونه مشکل از اون هم باشه(تنظیمات بازی چیه؟اگه بالاست با پایین اوردن ببین رفع میشه؟8500 برای اجرا این بازی با کیفیت بالا باید کافی باشه!) آخرین درایورش رو هم نصب کنید مانیتور که ایرادی نداره!؟رمتون تقریبا مناسبه ولی 2گیگش کنید بهتره
این کارارو بکنید تا بعد..

Ardavan A
01-09-2008, 11:47
آفرین درسته تصویر شکستگی داره ولی طوری نیست که بشه عکس گرفت . خودم یه بار تو تنظیمات control panel کارت ور رفتم بهتر شد بعد که بنا به دلایلی به هم خورد دیگه نتونستم درست کنم . امتحان می کنم خبر می دم . ممنون

Ardavan A
01-09-2008, 12:18
تو بیشتر بازیها مشکل هست . بهتر شد ولی حل نشد . کاش میشد برام بگی تو Control Panel اون تنظیمات هر کدوم برای چیه

Kianoosh
01-09-2008, 13:00
آفرین درسته تصویر شکستگی داره ولی طوری نیست که بشه عکس گرفت . خودم یه بار تو تنظیمات control panel کارت ور رفتم بهتر شد بعد که بنا به دلایلی به هم خورد دیگه نتونستم درست کنم . امتحان می کنم خبر می دم . ممنون

تو بیشتر بازیها مشکل هست . بهتر شد ولی حل نشد . کاش میشد برام بگی تو Control Panel اون تنظیمات هر کدوم برای چیه

برای عکس گرفتن از نرم افزار Fraps استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Display رو میگی؟
کدوم تنضیمات ؟؟اگه منظورت Nvidia Control panel هست بگو راهنمایی کنم.از Nvidia nview desktop manager هم فکر کنم بشه درستش کرد

ARASH BAHAL
05-09-2008, 13:09
تایید میشه!
ولی چون که با این روش مقدار پردازش که باید کارت گرافیک انجام بده زیاد میشه در رزولوشن و quality بالا کارت گرافیک کم میاره!
منم از کارت شما دارم و متاسفانه اصلا کارت قوی ای نیست!
چون که 128 bit است در بازی های جدید یه ذره اشکال های عجیب غریب پیدا میکنه!

web2003
11-10-2008, 15:16
درایور جدید 178.13 را دانلود و نصب کنید .

amigo
13-10-2008, 03:13
منم این مشکل رو دیدم وقتی رزولوشن رو بالا میبری این جوری میشه انگار زیر یه ورقه کاغذ مداد رو حرکت بدی موجی که ور میداره اونجوریه با این تفاوت که پشت سر هم میاد رزولوشن رو پایین بیار در عوض جزئیات رو ببر بالا این جوری بهتر میشه.
بیشتر تو بازیهایی که یه Texture رو به عنوان بک گراند به صورت یک پارچه انتخاب میکنن اینجوری میشه مثل زمین چمن.

Amir312
28-10-2008, 01:34
کارت 8500 اصلا کارت قوی نیست ، سعی نکنید با گرافیک بالا بازی کنید ، شما برای تست هم که شده یک بار بازی ها را با گرافیک پایه بازی کن ببین همین حالت پیش میاد و یا نه ، در ضمن اگر کارت از نوع هیت سینک داره میتونه از گرم شدن کارت باشه ، سعی کن یک فن روی هیت سینک بزاری ،

ADuser
23-11-2008, 08:37
نخواستم یه تاپیک دیگه ای بزنم امااصل مطلب
یه کارت گرافیکی Geforce 8500 GT انداختم رو یه سیستم .
همین که روشن میکنم وقتی میخواد بوت بشه حتی تو Setup هم صفحه بصورت راه راه بارکد مانند نشون میده . وقتی ویندوز میاد بالا باز هم اینطوریه .

اما وقتی درایورش رونصب میکنم ، دیگه ویندوز هم بالا نمیاد
راهنمایی پلیز :

shahramcat
23-11-2008, 20:48
نخواستم یه تاپیک دیگه ای بزنم امااصل مطلب
یه کارت گرافیکی geforce 8500 gt انداختم رو یه سیستم .
همین که روشن میکنم وقتی میخواد بوت بشه حتی تو setup هم صفحه بصورت راه راه بارکد مانند نشون میده . وقتی ویندوز میاد بالا باز هم اینطوریه .

اما وقتی درایورش رونصب میکنم ، دیگه ویندوز هم بالا نمیاد
راهنمایی پلیز :

به احتمال 90٪ کارت مشکل داره ! حتما روی یک سیستم دیگه هم چک کن .

پاورتون چند وات واقعی هست ؟

ADuser
24-11-2008, 07:44
به احتمال 90٪ کارت مشکل داره ! حتما روی یک سیستم دیگه هم چک کن .

پاورتون چند وات واقعی هست ؟
با پاور قویتر تست کردم ، حل نشد به احتمال زیاد ایراد از رم های کارت هستش
مرسی از لطفت

chaos theory
24-11-2008, 13:48
دوستان همه گیم ها گزینه ای به اسم vsyn در تنظیمات گرافیک و در option بازی دارند که تیک رو بذارید اون موج ها و شکستگی تصویر از بین میره و ربطی به کارت گرافیک نداره!
در تنظیمات گرافیک و option بازیها دنبال این گزینه بگردید.

mamo20
18-12-2008, 11:55
مشکل شما کارتتون نیست pes 2008 این مشکلو داره .راه حل رو بهت میگم در تنضیمات pes 2008 گزینه هایی برای تیک زدن هست. شما تیک گزینه دوم رو بزار مشکلت هل میشه.

AMIRSSS
20-12-2008, 05:12
شما ریفرش ریتی که مانیتورت ساپورت میکنه بگو ؟

آیا ریفرش ریت کارتت رو روی 85 گذاشتی یا ریفرش ریت 60 هست ؟ شما باید با توجه به رزلوشن که مانیتورت ساپورت میکنه ریفرش ریت بزاری مثلا من قبلا که 8500 داشتم رزلوشن 1024x728 بود ریفرش ریت هم 85 بود