ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دبیان

c30tehran
31-08-2008, 17:18
من قبلا فکر می کردم که دبیان فقط برای نصب آن هیچ رابط گرافیکی و حتی متنی ندارد و باید برای نصب از تایپ دستورات استفاده کرد ولی جستجو که کردم دیدم که رابطه متنی دارد قضیه چیه
و یک چیز دیگر شنیدم و بارها خواندم که تمام تنظیمات آن باید از ترمینال و.. استفاده کرد
معنی آن اینکه هیچ کنترل پنل ندارد حتی برای تغییر عکس دسکتاپ باید از ترمینال استفاده کرد
آیا این تصورات درست است
یک چیزی که که من دیدم این است که برای نسخه ای ام دی آن سه تا dvd رو تو فروشگاه دیدم و اگه اشتباه نکنم برای 32 بیتی آن فقط یک dvd رو پیدا کردم می خواستم واقعا این توزیع انقدر ترسناک هست که گفتم یا نه
احساس من این بود

sastwhc
31-08-2008, 18:44
نه دوست عزیز
برای نصب یه رابط گرافیکی عالی (نسبت به اسلک ویر و نه نسبت به اوبونتو) در خدمتت هست.بعلاوه اینکه تمام وابستگی های نرم افزار ها در پکیج وجود داره و تقریبا هیچ نیازی به اتصال به اینترنت برای گرفتن وابستگی ها نداری.

اصلا با مسئولیت من امتحانش کن.جزء توزیع های اصلی و صاحب سبک محسوب میشه.
و یه سوال
الان از چی استفاده میکنی؟

c30tehran
01-09-2008, 06:52
سوزه - اوبونتو - کوبونتو - مندرایو -
استفاده می کنم
قبلا شنیده بودم که دبیان 45 تا سی دی دارد
نسخه دی وی دی آن پس چی چند تا هست؟؟
نظرتون در مورد تنظیمات آن نفرمودید که تمام تنظیمات ان با شل و ترمینال هست یا نه؟؟؟؟
شما چند وقت از دبیان استفاده می کند ؟؟؟
چرا کسانی که از دبیان استفاده می کنند کمتر از اوبونتو هستند

taia
01-09-2008, 08:40
سوزه - اوبونتو - کوبونتو - مندرایو -
استفاده می کنم
قبلا شنیده بودم که دبیان 45 تا سی دی دارد
نسخه دی وی دی آن پس چی چند تا هست؟؟
نظرتون در مورد تنظیمات آن نفرمودید که تمام تنظیمات ان با شل و ترمینال هست یا نه؟؟؟؟
شما چند وقت از دبیان استفاده می کند ؟؟؟
چرا کسانی که از دبیان استفاده می کنند کمتر از اوبونتو هستند

خیر، دبیان ۲۱ سی دی داره، که البته غیر از سی دی اول که سی دی نصب هست بقیه بسته ها هستند، که اگر سرعت اینترنتون خوب هست نیازی به اونها ندارید، ولی اگر سرعت خوب ندارید و یا اصلا دوست دارید سریع و بدون نیاز به دانلود نصب کنید بقیه سی دی ها کار شما را راه می اندازند.
خیر، دبیان برای تک تک کارهاش رابط گرافیکی داره،‌ مخصوصا که در نسخه ی جدیدش تمام این رابط ها هم جدید شده اند و دیگه خبری از رابط های و بسته های قدیمی نیست، و البته مانند تمام توزیع ها بهترین بازدهی این توزیع در ترمینال هست.
دبیان یک توزیع نوعی هست ( یا نمی دونم چی بهش بگم! یک توزیع مادر!) مشخصا توزیع های مشتق شده ازش مانند اوبونتو امکانات بیشتری را برای راحتی کار فراهم می کنند.
خیلی ها که دوست دارند با دبیان کار کنند، ولی حال کارهای گه گاه پیچیده ی دبیانی ندارند،‌به سراغ توزیع هایی که بر اساس دبیان ساخته شده اند می روند. شاید یکی از دلایل موفقیت اوبونتو را بشه همین پایه ریزی بر اساس دبیان دانست.
در کل من به شخصه جز پایداری فرق آنچنانی در دبیان و اوبونتو نمی بینم،‌ برای همین مهاجرت از اوبونتو به دبیان و یا برعکس هیچ مشکل نخواهد بود.