مشاهده نسخه کامل
: خصوصیات جدید 3dsmax 2009 ؟
Farzad.wow
31-08-2008, 14:02
سلام رفقا :5:
من امروز 3dsmax 2009 v, رو نصب کردم.... یه جورایی فک کنم خیلی فرق کرده بود .... من که احساس کردم تو Viewport ها fps من خیلی بالا رقته ... :31:
از دوستان این سوال رو دارم .. تغییرات مکس 2009 رو اگه میدونن بگن ... و کدومش خیلی کاربردی و خفنه ... ممنونم:11:
سلام:20:
آره کلا مکس خیلی تغییر کرده حتی شاید بتونه خودش رو به مایا هم برسونه البته بعید می دونم,تغییرات زیادی از جمله نورهای فتو متریک حذف شده و در جای اونها سه نور جدید اضافه شده ,نوع رندرینگ که منتال ری اون خیلی سرعتش بیشتر شده ,متریالهای منتال اونم هم عوض شده ,تغییرات در پنجره Select Scen نمی دونم شاید اشتباه نوشته منظورم همون پنجره ای هستش که نام اشیائ داخلش هستن کلا عوض شده ,دیگه یه کیو باکس باز نمی دونم (بچه ها اگه می دونن برسون)که توی چهار نما هستش که دقیقا مثل مایا می تونی بین پنجره ها جابجا بشی فعلا همین:10:
با تشکر:40:
Farzad.wow
31-08-2008, 21:39
آقا ممنونم .... فقط در مورد ,mentalray 2009 چیزی نمی دونی ...؟؟؟
SSS_HHH_OOO
31-08-2008, 21:44
سلام:20:
آره کلا مکس خیلی تغییر کرده حتی شاید بتونه خودش رو به مایا هم برسونه البته بعید می دونم,
با تشکر:40:
حرفهای بو دار نزن.......
Farzad.wow
31-08-2008, 22:09
حرفهای بو دار نزن.......
شهاب جان اینجا من یه چیزی رو مطرح کردم خواهشا جواب منو بدین ... حاشیه نرین .. ممنونم
سلام
ببخشید چی می خواهید بدونید در مورد منتال ری؟اگه در مورد سرعتش می خواهی بدونی باید بگم که بر خلاف ورژنهای قبلی خیلی زیاد تر شده و خیلی هم خوشگل تر
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.