ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه رندر دیگه از فضای داخلی ، خودتون ببینید

3dforyou
31-08-2008, 09:52
خوب بچه ها یه نمای داخلی دیگه داغ داغ تازه از تنور در آومده
3d max
v ray
time render 30min

وایر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/.,mnb
31-08-2008, 10:15
خيلي عاليه.
1)اون گوشه بالا نبايد روشنتر باشه.
2)اون تصوير پشت پنجره يه جوريه انگار خونه توي هواست.
3)پرده ي سمت راست اون جلو ي پنجره يه مقدار غير طبيعي هست.
4) زمين زيادي تيره هست.
در كل عالي.
موفق باشي..............

hadi665
31-08-2008, 10:26
wow
عالی شده خیلی طبیعی
خیلی خوب پیشرفت کردی نور پردازی و رندر فوالعاده

Tamirat.laptop
31-08-2008, 10:45
خوب شده
ادامه بده

SSS_HHH_OOO
31-08-2008, 11:21
عالی شده..مدل آماده بود یا درست کردی؟؟

maghzae-motefaker
31-08-2008, 11:23
ميشه بگي سيستممت چيه؟
راستي وير رو چه جوري ميزاريد

Dark Kingdom
31-08-2008, 12:35
سلام . آفرین خوب شده . اون نور زرده چیه اون بالا ؟
پرده ها خیلی خوب شدن
موفق باشی :11:

CG Art
31-08-2008, 12:36
خیلی خوب شــــده عزیز.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا نکته هست که اگــــه اجازه بدی میگم :

نور مخفی که اون بالا درست کردی شدتش کم و رنگ نا مناسبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تادکور سنگی که استفاده کردی از نظر معماری جاشون زیاد درست نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کاش از Displace هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده میکردی. مثلا همون Texture رو میدادی به Displace با مقدار 1.3.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ بندی محیطت باید برای اتاق خواب یه رنگ بندی ای باشه که آدم روحش تازه بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونی خیلی گرفتست. رنگ قرمز ؟ میتونستی از رنگ هایی که به آدم طراوات می بخشند استفاده کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خدا خیلی تو کارت تاثیر داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس محیط بیرون که از پنجره پیداست هیچ تناسبی با محیط داخل نداره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا برای نورپردازی از یه منبع نور استفاده کردی (V-Ray) ؟!!! فضایی که نسبتا مثه این بزرگه باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نورپردازیه بهتری بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سینی که رو تخته چرا اینقدر بزرگه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجسامت درست در جای خودشون نیستند و یه حالت به هم ریخته داره ! مثلا اون مبل چرا جلوی تخته ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل شرمنده اینقدر زیاد حرف زدم ولی میخوام تو کارای بعدیت پیشرفت کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علــــی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3dlove
31-08-2008, 12:46
منم تمام حرف های عادل جووون رو قبول دارم
در ضمن اون تکسچر کف هم زیاد جالب نیست
ولی در کل مدلها مخصوصا تخت و مبل ها خیلی خوب در اومدن .

3dforyou
31-08-2008, 16:04
عالی شده..مدل آماده بود یا درست کردی؟؟

شهاب جون مدل آماده بوده قصد داشتم روی نور پردازی و رندر تمرکز کنم
با تشکر :11:

3dforyou
31-08-2008, 16:08
ميشه بگي سيستممت چيه؟
راستي وير رو چه جوري ميزاريد

محرمانه است نمیشه بگی شوخی کردم
cpu 3400 full intel
ram 2gig
grafic 512 g 8500
برای گذاشتن وایر عکس وایرتون رو آپ کنید و بعد لینک اون رو در همین قسمت بچسبانیدpaste کنید به همین راحتی
به همین خوشمزگی

3dforyou
31-08-2008, 16:12
خیلی خوب شــــده عزیز.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا نکته هست که اگــــه اجازه بدی میگم :

نور مخفی که اون بالا درست کردی شدتش کم و رنگ نا مناسبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تادکور سنگی که استفاده کردی از نظر معماری جاشون زیاد درست نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کاش از Displace هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده میکردی. مثلا همون Texture رو میدادی به Displace با مقدار 1.3.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ بندی محیطت باید برای اتاق خواب یه رنگ بندی ای باشه که آدم روحش تازه بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونی خیلی گرفتست. رنگ قرمز ؟ میتونستی از رنگ هایی که به آدم طراوات می بخشند استفاده کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خدا خیلی تو کارت تاثیر داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس محیط بیرون که از پنجره پیداست هیچ تناسبی با محیط داخل نداره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا برای نورپردازی از یه منبع نور استفاده کردی (V-Ray) ؟!!! فضایی که نسبتا مثه این بزرگه باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نورپردازیه بهتری بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سینی که رو تخته چرا اینقدر بزرگه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجسامت درست در جای خودشون نیستند و یه حالت به هم ریخته داره ! مثلا اون مبل چرا جلوی تخته ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل شرمنده اینقدر زیاد حرف زدم ولی میخوام تو کارای بعدیت پیشرفت کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علــــی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عادل جون چیزی هم بود که بگی خوب شده نا امید شدم :37::37::37:
به خدا این یک مدل آماده است من کاملا بیگناه هستم من من من فقط بافت دادم با نور و رندر
من رو بخشید
دمت گرم سعی میکنم تو کارهای بعدیم این اشکالات رو نداشته باشم:11:

sarina_sh
31-08-2008, 16:24
سلام
کار خیلی خوبی شده دوست خوب
به جز تصویر پشت پنجره و زمین تیره مشکلی نداره
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
01-09-2008, 15:51
اسمه تاپیک ویرایش شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RatAtouille
02-09-2008, 07:41
با v-ray كار كردي ؟
عالي شده

Farzad.wow
02-09-2008, 15:06
آره فک کنم تو کارت پیشرفت داشتی اما به نظر من کف اتق زیادی تیره شده .. بعدم پنچره انگاری تو هواس...