ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با كارت گرافيك ( لطفا كمكم كنيد )

vahid_vaezinia
31-08-2008, 04:02
سلام دوستان :20:
ببخشيد براي من هم يه مشكل به وجود اومده كه از اين قراره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو روزه كه كارت گرافيك و رم سيستمم رو عوض كردم و الان رم من 2 تا 512 باس 400 ddr1 هستش و كارت گرافيكم fx 5500

حالا من وقتي هر بازي رو اجرا مي كنم اولش خوب و درست كار مي كنه ولي بعد از چند دقيقه كه بازي به اوج خودش ميرسه يهو صفحه گير مي كنه و چنين پيغامي ميده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد كل گرافيك سيستم ميريزه به هم و يهو هنگ ميكنه شديد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10 بار تا حالا restart كردم و 600 بار سي دي كارت گرافيك رو نصب كردم ولي بارم اين مشكل پا برجاست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه !:13:
پيشاپيش ممنون!:11:

Arsa Persian
01-09-2008, 10:08
دوست عزیزم شما یک بار کارت گرافیک را از Device Manager کاملا Unistall کنید بعد آخرین درایور رو از اینترنت بگیرید و نصب کنید احتمالا مشکل رفع بشه

Kianoosh
01-09-2008, 12:53
سلام دوستان :20:
ببخشيد براي من هم يه مشكل به وجود اومده كه از اين قراره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو روزه كه كارت گرافيك و رم سيستمم رو عوض كردم و الان رم من 2 تا 512 باس 400 ddr1 هستش و كارت گرافيكم fx 5500

حالا من وقتي هر بازي رو اجرا مي كنم اولش خوب و درست كار مي كنه ولي بعد از چند دقيقه كه بازي به اوج خودش ميرسه يهو صفحه گير مي كنه و چنين پيغامي ميده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد كل گرافيك سيستم ميريزه به هم و يهو هنگ ميكنه شديد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10 بار تا حالا restart كردم و 600 بار سي دي كارت گرافيك رو نصب كردم ولي بارم اين مشكل پا برجاست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم اگه كسي منو راهنمايي كنه !:13:
پيشاپيش ممنون!:11:

سلام دوست عزیز

احتملا میدم کارت گرافیک شما تقلبی باشه!این موارد زیاد بوده!چون خودت میگی اف ایکس 5500 هست که از خانواده Nvidia هست ولی اروری که میده ماله ATI هست!!!این کارت خیلی قدیمی شده و اصلا دیگه نمی شه ازش انتظار داشت با این حال جدیدترین درایور Nvidia رو برای این مدل نصب کن (چشمم آب نمی خوره!:31::13:)ولی اگه می خوای بازی کنی باید به فکر ارتقا باشی

:11: