ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GameBryo 2.3 + Editor + Full Download link --- Has been Cracked

ehsan_wwe
30-08-2008, 22:26
همانطور که می دانید موتور گیم برو یکی از بهترین موتور های بازی سازی جهانه که به علت قیمت بالا و قفل نرم افزاری حرفه ای اندک افرادی میروند سراغش

بگذریم این کد را وارد کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاریخ سیستم را به
2008/5/30
تغیر دهید و سیستم را یک بار راه اندازی کنید
و از این نرم افزار استفاده کنید

:46:
اینم دو تا عکس تا ثابت کنم تونستم با این روش گیمبرو game bryo را اجرا کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Moh3en_DDD
30-08-2008, 22:41
Gamebryo

یکی از Engine های قدرمت مند هست که تا کنون بیش از 30 بازی تجاری با این نرم افزار قدرتمند ساخته شده :

Axis & Allies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Age of Camelot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Defense Grid: The Awakening ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Elder Scrolls IV: Oblivion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Empire Earth II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Empire Earth III ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fallout 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Freedom Force vs The 3rd Reich ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Guild 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kohan II: Kings of War ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Playboy: The Mansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Red Ocean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sadness ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sid Meier's Civilization IV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sid Meier's Pirates! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sid Meier's Railroads! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sovereign Symphony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warhammer Online: Age of Reckoning ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zoo Tycoon 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wildlife Park 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این انجین کپی رایت شرکت Numerical Design Limited ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دارد . یکی از شرکت های برنامه نویسی تحت گرافیک .

Moh3en_DDD
30-08-2008, 22:45
GameBryo Download link :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPass :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHow to Crack :

[quote]Instructions:
1. Run GbEvaluationSetup.exe and go to Timelock key request Form
2. Run gamebryo_v2.3_setup_patch.exe
3. Find file GLF***.tmp (Size: 20 480 Bite) and patch it
4. Return to Timelock key request Form and input any 16-dig
5. Continue Setup Instructions

Omid_Sadeghvand
31-08-2008, 13:36
این موتور رو هم برای مسابقه بذارید.

AsRAfZaR.PG
31-08-2008, 13:44
این بازی Playboy: The Mansion نسخه پی سی هم داره ؟؟؟؟؟؟

YAHYA-PRO
31-08-2008, 16:20
دوستان هر کی دانلود کرده بگه راهنما داره یا نه ؟؟؟
محسن جان فکر کنم منم سوال پرسیدم
اگه یکی بخواد منتظر جواب شما بمونه پیر شده رفته پی کارش :31:
نگفتی این راهنما داره یا نه ؟؟؟
بعدش حجمش چقدره ؟؟؟
تا کی هست تا وسطش نریم پاک شه

Omid_Sadeghvand
31-08-2008, 21:37

اینو یادم رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moh3en_DDD
31-08-2008, 21:40

سلام
شاید :31:

این بازی Playboy: The Mansion نسخه پی سی هم داره ؟؟؟؟؟؟

چیمیدونم :31:

اینو یادم رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RhL2Vtb3RpY29ucy9iaWdncmluc2FudGEuZ2lm

اینا که گذاشتی

ehsan_wwe
01-09-2008, 16:27
دوستان هر کی دانلود کرده بگه راهنما داره یا نه ؟؟؟
محسن جان فکر کنم منم سوال پرسیدم
اگه یکی بخواد منتظر جواب شما بمونه پیر شده رفته پی کارش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نگفتی این راهنما داره یا نه ؟؟؟
بعدش حجمش چقدره ؟؟؟
تا کی هست تا وسطش نریم پاک شه

من دانلود كردم 2 گيگ بود آموزش هم داره نگران نباش اصل كار كركش هست كه تو دنيا كسي كرك نكرده بود كه من كردم هيچ كس هم از من تشكر نكرد :((

Prince_ of _Persia
04-09-2008, 22:46
كسي تشكر نكرد ؟؟؟؟ پس اون تشكر پايين پستت فكر كردي براي چي هست؟
حالا بازهم من از شما تشكر مي كنم . ولي يك چيزي منابع آموزشي اين هم هست . چون دست شركت هاي بزرگ بوده ممكن آموزش هاش توي نت نباشند. همينطور هم در باره sdk‌ انجين

gbg
12-11-2008, 16:42
لینک مستقیم کسی نداره

ehsan_wwe
12-11-2008, 20:52
torrent share
peer to peer client

از روش های تورنت مستغیم بگیر

CuriousTux
20-11-2008, 16:57
جالبه...
البته من که به جرگه متن بازی ها پیوستم وگرنه همین دو گیگ شارژ باقی مونده رو میذاشتم دانلود بشه!
البته مقالات و منابعش زیاد نیست!
شما از کجا منابع آموزشی گیر آوردی که میگی زیاده؟ میشه توضیح بدید؟

Reza Azimy_RW
20-11-2008, 22:56
کار باهاش از Quest 3D سخت تر هست یا اسونتر ؟

hadi665
21-11-2008, 23:09
کار باهاش از Quest 3D سخت تر هست یا اسونتر ؟

سخت تره
توی سخت بودنش که حرفی نیست اما با گرافیکو انعطافی که داری می ارزه

فقط یه چیزی : من موقع اجرای چند تا از آموزشاش ، وقتی فایلو باز میکردم یه پیغام خطا میداد که فیزیکش نصب نیست و اونا رو باز نمیکرد
گمونم این پک که نصب کردیم فیزیک موتور همراهش نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Azimy_RW
21-11-2008, 23:14
سخت تره
توی سخت بودنش که حرفی نیست اما با گرافیکو انعطافی که داری می ارزه

فقط یه چیزی : من موقع اجرای چند تا از آموزشاش ، وقتی فایلو باز میکردم یه پیغام خطا میداد که فیزیکش نصب نیست و اونا رو باز نمیکرد
گمونم این پک که نصب کردیم فیزیک موتور همراهش نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که توش موندم چیکار کنم !!!:41:
:5:تا حال هزار تا موتور رو تا نسفه یاد گرفتم وسطاش گفتن ولش کن به درد نمیخوره !!!
ادم نمیدونه چه خاکی تو سرش بریزه !!!:34:

obi-wan
23-11-2008, 17:50
فکر نمی کنم بتونی باهاش یه دمو هم بسازی !!!

mohsen_3
23-11-2008, 18:35
چرا نمی تونه ؟ !
اقا شما یه انجین رو یاد بگیر تا اخرش برو
دیگه م به این حرفا گوش نده
حالا چه گیم میکر بود چه کوئست
این تاپیکم داره از موضوعش خارج می شه

takostad
17-02-2009, 15:59
خیلی به ما امید دادی دستت در د نکنه

silsin
14-03-2009, 11:48
اگر دنبال اموزش این نرم افزار می گردین اموزش نسخه 2.5 این نرم افزار روی اینترنت قرار داره
زیاد فرقی هم با نسخه 2.3 نداره
این اسم سایت البته اول باید عضو اون سایت بشید:31:

ehsan_wwe
05-04-2009, 10:54
دستت درد نکنه خیلی ممنون کاره جالبی بود که با تشکر خالی قابل قدر دانی نیست

PISHRAFT_NOVIN
05-04-2009, 13:50
سلام به همه برو بچس....
تازه دیروز ای انجین به دستم رسید...می خوام تازه استارت رو بزنم روش کار کنم..ولی فکر نکنم بتونم زیاد روش کار کنم این کنکور امان ما رو بریده نه میتونم مایا کار کنم نه رو یه انجین کار کنم......:19:
اینم سایت سازنده انجین

amirepsilon
28-05-2009, 09:11
سلام
دوستان من میخوام در مورد GameBryo تحقیق کنم
میشه چند تا منبع بهم معرفی کنید ؟
ممنون

hamed_benz
28-07-2009, 14:57
خسته نباشید همگی
اینجوری که دارین میترکونین باب گیم بریو رو
کسی تونسته باش سورس بنویسه یا نه ؟
خوب کسی که engin رو DL کردن باشه یا بگیره تو خودش gamebryo101 و emergent هم هست دیگه .
البته خود من 5 تا pdf از emergent گرفتم ، ولی آخرش راجع به سورس نویسی حالی نداده .
اگه کسی کاری کرد ، در حد یه توپ که قل بخوره ، خبر بده ممنونش میشم.

کس نخارد پشت من / جز ناخن انگشت من

littledemon
30-07-2009, 15:42
:31: اگه اين وسط يكي هم نيشش بايد باز بشه اونم منم !!!:31:
دوستان همونطور كه بقيه گفتن هيچ شكي تو كامل بودنش نيست و اين كه بشه باهاش چيزي ساخت .
براي اطمينان از سالم بودن موتور خيلي راحت ميشه مثال هاي خودشو دوباره كامپايل كرد . كه سالم هم بود من تست زدم. و اما ساخت حتي يه دموي كوتوله با اين موتور .
شكي توش نيست.:27: ميشه خيلي راحت روي مثال هاي خودش يه پروژه overwrite كرد و يه بازي نوشت يا يه دمو..ولي مشكل لود كردن مستقل موتوره . . .
:13: كه يكم ادمو نا اميد ميكنه ...من الان 2 روزه دارم روي initialize كردن موتور داخل يه پروژه مستقل توي vc++ كار ميكنم و فقط يه مشكل كوچيك دارم .كه فكر ميكنم خيلي بايد بهش ور رفت.

از نظر درجه سختي .به نظر خودم : اگه بتونيد موتور رو بار كنيد (تنظيم و استارت اوليه براي اجراي پروژه) ديگه نوشتن يه دموي كوچيك باهاش انچنان كاري نداره .:31: ميگيد نه ؟ صبر كنيد ببينم متونم لودش كنم يا نه .اونوقت فرتي ميشه باش يه دمو زد.

تازه كارا : اگه ميخوايد با اين موتور كار كنيد .اول كاري زياد به پر و پاي كدهاش تو مثال ها نپيچيد كه چي ، چي كار ميكنه اگه نه سريعا دمتون رو ميزاريد رو كولتون و الفرار. ولي چيز خوبيه واسه يكي كه بدون موتور بازي سازي چيه و چيكار ميكنه . يكمم برنامه نويسي c++ بلد باشه . بلد نباشه هم ياد ميگيره در طول كار:31:

بدرود تا اخبار بارگذاري موتور

kohzadi
17-08-2009, 16:17
سلام دوستان میخواستم ببینم شما پلاگین جدیدی برای این انجین ندارین که 3d max10 رو قبول کنه ؟چون خودش میگه فقط پلاگینش رو میتونه برای 3d max8 اجرا کنه ؟

hamed_benz
06-10-2009, 17:31
سلام به همگی ، آقا بگم من تازه واردم.
عرض کنم که ما حدود 5 ماهی میشه ( میگم ما یه تیم هستیم تو دانشکده مهاجر اصفهان ) با این موتور کار کردیم ، شک نکنید که عالیه.
تا 1 ماه دیگه یه دمو هم تولید میکنیم ، بذارن دوستان حتما UL میکنم استفاده کنید.
کسایی که داران کار میکنن بدونن،
1- بیخیال مکس ، مایا رو بچسبسن
2- 7و 8 ت برنامه میخاد جدا از خودش ، مثل SDK2008 , mails , physxNvidia , platformSDK و چند تا دیگه
3- 50 درصد کار تو طراحیه ، نه کد نویسی ، سین دیزاینر واقا عالیه
4- تا میتونیین سمپل هاش رو بترکونین ، چون یه حالت امنیتی رو لحاظ کرده و تو هر مثالی یه نکته رو بیان میکنه
5- GSA رو کسی لود کرده یا فقط با NIF کار کردین ؟
در جریان باشید ، صا ایران میخواد آنریل رو لایسنس بخره ، 700 ملیون ، بازار گیم داره تو ایران خفن میشه.
کسی الاعات جالبی داره ، اگه بذاره هم تشکر میکنم ، هم متقابلا ما هم یه حالی بتون میدیم.
یا حق

hasanisakhani
01-11-2009, 12:24
سلام.آقا شما از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
در مورد لایت اسپید چقدر می دونید؟
از روی چه منابعی باهاش کار کردن رو شروع کردید؟
از دمو چه خبر؟

sanjar.amin
10-11-2009, 15:03
پس اين آموزشاش چي شد؟؟؟؟!!!!!!!!!!:41:
قرار بود بارين كه.:19::19:

nimaking986
02-07-2012, 18:14
لینک ها خراب شدند کسی لینک دانلودشونو نداره؟

M0hsen3D
02-07-2012, 20:47
من موندم اینا این تاپیکارو از کجا پیدا میکنند با این سئو خراب پی سی!! تاریخ ماله 2099 هست!!

Lazarevic
12-07-2021, 13:35
Thanks bro !

XANDRO
16-05-2022, 20:53
Is there any new download link please?

dimouno
25-08-2023, 03:34
someone downloaded this that can reupload it??