مشاهده نسخه کامل
: قیاس لینوکس
c30tehran
30-08-2008, 16:41
بر اساس چه چیزی یک لینوکس رو با لینوکس دیگری قیاس می کنند
مثلا می گویند parsix در بین 100 توزیع 60 مین شده یعنی چی؟؟؟!
کرنل ها تقریبا در یک حد هستند چون سورس یکی هست
برنامه های اداری و گرافیکی هم زیاد باهم فرقی نمی کند
چطور به یک لینوکس امتیاز بیشتر داده می شود؟
خوب خیلی چیزا هست که تاثیر داره . همه چیز کرنل نیست تاره کرنل هر توزیعی هم با بقیه فرق داره معمولا . درسته جزی هست ولی باز مثل هم نیست . نرم افزار های کاربردی ، پشتیبانی ، مقداری اسکریپت و برنامه های کمکی و ...
انگار می گید دلیل برتری یک ماشین به دیگری چیه ؟! هر دو ماشینن دیگه ! موتوری با کارکرد تقریبا یکسان دارند !
Mehrdad-bx
30-08-2008, 19:14
چه جالب! این رتبه ها از کجا اومده؟ کجا دیدین؟(میخوام ببینم، برام جالبه)
اگر منظورتون رتبه هایی هست که مثلا در distrowatch وجود داره، اوونها بر اساس رای کاربران هست، که مثلا اوبونتو با اختلاف زیادی اول هست، به دلیل جامعه ی کاربری واقعا بزرگش نسبت به هر توزیعی دیگر هست،ولی این نشان برتری نیست.
ولی در کل برتری را میشه از این هم فهمید،اصولا کاربران به سمت توزیعی می روند که پشتیبانی خوب، تعداد برنامه های مناسب، راحتی کار، پایداری خوب و ... داشته باشه...
ولی اگر رتبه بندی دیگه ای هست، خوب لینک بدید ببینیم بر چه اساسی هست.
فکر کنم منظور همون رتبه ها در distrowatch باشه چون پارسیکس اونجا حدود شصتمه
c30tehran
01-09-2008, 07:01
نظر شما در مورد این خبر چیه؟؟
اوبونتو برنده جایزه «بهترین راهحل لینوکس رومیزی» در نمایشگاه Linux World 2008 شد. این نمایشگاه که یکی از بزرگترین و معتبرترین نمایشگاههای لینوکس و نرمافزارهای متنباز است هر ساله برگزار میشود و امسال نیز با حضور شرکتهای تجاری بزرگ مانند IBM در San Francisco ایالات متحده برگزار شد.
امسال برندگان در دسته بندیهای متنوعی قرار دارند و با داوری متخصصین بیطرف LinuxWorld برندگان مشخص شدهاند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
danial_848
01-09-2008, 10:39
نظر شما در مورد این خبر چیه؟؟
اوبونتو برنده جایزه «بهترین راهحل لینوکس رومیزی» در نمایشگاه Linux World 2008 شد. این نمایشگاه که یکی از بزرگترین و معتبرترین نمایشگاههای لینوکس و نرمافزارهای متنباز است هر ساله برگزار میشود و امسال نیز با حضور شرکتهای تجاری بزرگ مانند IBM در San Francisco ایالات متحده برگزار شد.
امسال برندگان در دسته بندیهای متنوعی قرار دارند و با داوری متخصصین بیطرف LinuxWorld برندگان مشخص شدهاند.
کد:
پس لینوکس میشه بدترین سیستم عامل! چون تو PC Magazin چهرتا os رو با هم مقایسه کرده بود(McOS و vista و xp و ubuntu) MacOS شد اول اوبونتو آخر :
پس لینوکس میشه بدترین سیستم عامل! چون تو PC Magazin چهرتا os رو با هم مقایسه کرده بود(McOS و vista و xp و ubuntu) MacOS شد اول اوبونتو آخر :
خیر.
اگر به مولفه ها نگاه کنید می بینید که در چه مواردی با هم مقایسه شده اند!
و در ثانی من به شخصه با تمام مولفه ها مخالف هستم به چند دلیل:
از ویندوز ویستا هست و از مک سیستم leopard که آخرین نگارش پایدار مک هست،ولی از ابونتو 7.10 که نسخه ی قدیمی به حساب می آید شرکت کرده اند!
در مولفه ها! در price ابونتو هنوز کامل امتیاز نگرفته! که مسخره هست! چون اوبونتو نه تنها رایگان هست!که با فرستادن رایگان و سی دی رایگان در واقع به هر کاربر از ۵ تا حدود ۵۰ دلار داره پول می ده!دیگه چه چیزی قیمت رو برای این سیستم کامل نکرده!!!
در installation از ویستا کمتر امتیاز آورده! در حالی که بر هر حسابی که بگزاریم! چه سرعت نصب! چه راحتی کار اوبونتو با داشتن فقط ۵ مرحله که ۴ مرحله اش فقط زدن گزینه ی next هست عملا ساده ترین نصب رو در بین تمام سیستم عامل ها داره!
در interface از xp هم پایینتر هست! در هر حالی که آیا compiz-fusion از aero ویستا واقعا کمتر هست؟!
جالبه در networking (به غیر از بحث مودم) واقعا اگر کسی فکر کند که یک سیستم unix based از سیستم های واقعا ضعیف ویندوز در نتورکینگ پایینتر هست! باید یک تجدید نظری در مورد دانسته هاش بکنه! حال در این عکس اوبونتو حتی از xp هم پایینتر هست!
داوری با خود دوستان!
danial_848
02-09-2008, 20:29
خیر.
اگر به مولفه ها نگاه کنید می بینید که در چه مواردی با هم مقایسه شده اند!
و در ثانی من به شخصه با تمام مولفه ها مخالف هستم به چند دلیل:
از ویندوز ویستا هست و از مک سیستم leopard که آخرین نگارش پایدار مک هست،ولی از ابونتو 7.10 که نسخه ی قدیمی به حساب می آید شرکت کرده اند!
در مولفه ها! در price ابونتو هنوز کامل امتیاز نگرفته! که مسخره هست! چون اوبونتو نه تنها رایگان هست!که با فرستادن رایگان و سی دی رایگان در واقع به هر کاربر از ۵ تا حدود ۵۰ دلار داره پول می ده!دیگه چه چیزی قیمت رو برای این سیستم کامل نکرده!!!
در installation از ویستا کمتر امتیاز آورده! در حالی که بر هر حسابی که بگزاریم! چه سرعت نصب! چه راحتی کار اوبونتو با داشتن فقط ۵ مرحله که ۴ مرحله اش فقط زدن گزینه ی next هست عملا ساده ترین نصب رو در بین تمام سیستم عامل ها داره!
در interface از xp هم پایینتر هست! در هر حالی که آیا compiz-fusion از aero ویستا واقعا کمتر هست؟!
جالبه در networking (به غیر از بحث مودم) واقعا اگر کسی فکر کند که یک سیستم unix based از سیستم های واقعا ضعیف ویندوز در نتورکینگ پایینتر هست! باید یک تجدید نظری در مورد دانسته هاش بکنه! حال در این عکس اوبونتو حتی از xp هم پایینتر هست!
داوری با خود دوستان!
راستش من که بی طرفم و تخصص چندانی در این زمینه ندارم که بخوام رتبه بندیشون کنم ولی صحبتهایی که تو این مجله نوشته اشتباه نیست صحبتهای های شما هم همینطور! فقط هرکدوم از یه زاویه خاص به قضیه نگاه کردید!
بخش price رو نگاه انداختم چیزی در مورد درخواست سی دی رایگان اوبونتو ننوشته بود (خودشونو زدن به اون راه! :31:) درکل خیلی طرف مک رو گرفته بود. و همش گیر داده به نقاط منفی اوبونتو البته خیلی از حرفهاشم اشتباه نیستا...
تو installation در مورد آپگرید شدنشون هم نوشته بود که حس خوندنش نبود!
در مورد interface نوشته بود که محیط گرافیکی اوبونتو یه چیزی بین مک و ویستا هست و دلیل امتیاز کمی که بهش داده بود این بود که اینتر فیس اوبونتو کامل نیست... و شما حتماً برای این که بخواید از اوبونتو استفاده کنید باید از محیط متنی هم استفاده کنید و نوشته این چیزیه که مایکروسافت سالها وقت صرف کرده تا ازش دور شه(محیط متنی). ونوشته نیاز شما به پوسته فرمان تو اوبونتو از نیازتون به داس تو مایکروسافت ویندوز ورژن 3.1 (!) بیشتره! (از حق نگذریم اینو درست گفت) و به همین علت برای توده ی مردم مناسب نیست
در مورد امتیاز کم networking تو اوبونتو در مورد همین بحث سخت افزار های نتورکینگ نوشته:
یعنی چی میزکار ابونتو بین ویستا و مک هست..اولا قبل از این که ویستا بیاد میزکار گنوم بوده و هم اوبونتو پس....
اوبونتو از میزکا گنوم استفاده میکنه..اگر این جوری باشه باید بیشتر توزیعهای گنو/لینوکس رو کنار گذاشت....
من یکی به سواد اون یارو شک کردم...
c30tehran
03-09-2008, 14:06
با عرض معذرت آقای دانیال بحث رو به نظر به طور کامل منحرف کردن کسی از سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده یا نه
راستش من که بی طرفم و تخصص چندانی در این زمینه ندارم که بخوام رتبه بندیشون کنم ولی صحبتهایی که تو این مجله نوشته اشتباه نیست صحبتهای های شما هم همینطور! فقط هرکدوم از یه زاویه خاص به قضیه نگاه کردید!
...
البته من خیلی از شما ممنونم، و از مطلبتون :11:
و خوب برخی ایرادات واقعا وارد هست کما اینکه لقب قشنگی هم که گفته شده:
designed-by-nerds-for-nerds یکی از مشکلات ما هست. البته این هم در حال ناپدید شدن هست.
ولی من هم گفتم شاید بشه گفت در درایور ضعیف هست، اما درایور یک بخش از نتورکینگ هست، و نمی شه توانایی های لینوکس رو فقط به خاطر عدم وجود درایوری مناسب برای مودم، یا همانطور که در این مقاله گفته برای کارت وایرلس نادیده گرفت و نمره ی کمتر از ویندوز بهش داد.
البته این مورد هم در حال پیشرفت و رو به جلو رفتن هست. ولی خوب الآن هنوز جای شکایت داره.
با عرض معذرت آقای دانیال بحث رو به نظر به طور کامل منحرف کردن کسی از سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده یا نه
بله، البته متاسفانه مقاله ای ارائه نشده و فقط نتایج هست، اینطور نمیشه درست قضاوت کرد، شما مقاله ی کاملش رو نداری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.