مشاهده نسخه کامل
: فروشگاه اینترنتی فارسی
اگه منظورت Virtu E-Commerce یا همون فارسی کامرس هست باید بگم که سیستم خوبیه اما مشکل قالبشه، قالب خودش که خیلی سادست من که خوشم نیومد اما یه سیستمی مثل cs cart یا shop script خیلی از نظره قالب بهترن ولی مشکل اون 2 تا اینه که فارسی کردنش خیلی دردسر داره البته بالاخره یکیشو فارسی می کنم شده روزی 50-100 خط هم شده می شینم فارسیش می کنم با این حال اگه کسی فارسی shop script یا cs cart رو داره لینک بده، قبلاً از همکاری شما متشکرم
Reza goli
30-08-2008, 17:18
بسم رب الشهدا!
در این دور و زمونه کسی کار مفتی نمی کند
پس باید بخری یا بدزدی که خریدش پیشنهاد می شود و هرگز دومین را انجام ندهید که بده
اگر رایگان خواستی باید با تمام باگ ها و کمبود ها استفاده کنی
مسئله اینکه کلی پول میدی با کلی منت طرف میگه رو دو تا سایت بیشتر نمی تونی نصب کنی اصلاً مسئله پول، کی می خواد پول بده یکی یه فروشگاه خوب معرفی کنه که با سیستم پرداخت ایران همخونی داشته باشه البته به غیر از Virtu E-Commerce !!!!!
اگه راهشو هم یاد بده که چه جوری می شه مثلاً سیستم پرداخت بانک سامان رو به shop script اضافه کرد ممنون می شم
بابا یه نفر بگه چه جوری می شه اسکریپتی مثل Shop Script یا Cs Cart رو به بانک سامان یا امثال بانک سامان متصل کرد...... خیر از جوونیت ببینی....
muhammadinfo
31-08-2008, 18:54
بابا یه نفر بگه چه جوری می شه اسکریپتی مثل Shop Script یا Cs Cart رو به بانک سامان یا امثال بانک سامان متصل کرد...... خیر از جوونیت ببینی....
باید بر اسس نوع CMS که حالا یا PHp هست یا ASp یا هر چیز دیگه باید براش با همون زبون یه ماژول بنویسی.
یه اسکریپت خوب به اسم Quick Cart پیدا کردم اما یه مشکلی دارم سورسش رو روی local host ریختم اما وقتی می خوام browse کنم این erorr رو میده
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
البته قبلش
---------------------------
php-cgi.exe - Application Error
The instruction at "0x10008be4" referenced memory at "0xfffffff7". The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
OK Cancel
این erorr رو داد
muhammadinfo
01-09-2008, 22:22
باید دید و نظر داد
یه اسکریپت خوب پیدا کردم اما یه مشکلی دارم سورسش رو روی local host ریختم اما وقتی می خوام browse کنم این erorr رو میده
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
البته قبلش
php-cgi.exe - Application Error
The instruction at "0x10008be4" referenced memory at "0xfffffff7". The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
OK Cancel
این erorr رو داد
یکی بگه این Erorr واسه چی هست؟
به اون اسکریپت ربطی نداره.
1 جا که Php رو ساپورت کنه، آپلود کن و نتیجه رو ببین.
ماژول فروشگاه الکترونیکی جوملا رو کسی داره؟همون فارسیش که بانک های ایران رو ساپورت میکنه.
:..:galiver:..:
04-09-2008, 12:36
آقا این ماژول فروشگاه رو برسونین که کارم گیره....!
اين لينک دانلود virtuemart
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم جوملاي فارسي
اگه کسي راجع به virtuemart فارسي با روش پرداخت ايراني چيزي مي دونه لطفاً بگه.....
اين هم لينک دانلود فروشگاه اينترنتي Quick Cart
بچه ها اگه كسي لينك خريد پستي رو بتونه براي shopscript به صورت يه ماژول بنويسه و يه اديتور فارسي بزنه تنگش من كاملا ترجمش كردم و قالباش رو هم برگردوندم اگه كسي حاضره اين كار رو بكنه پي ام بده چون اين سي ام اس از نظر امكانات بهترينه
576 تا اسکریپت که همه جور اسکریپت از جمله فروشگاه اینترنتی هم توش هست برین حالشو ببرین بازم اگه کسی دنبال لینک اسکریپت می گرده بیاد بگه اینجا واسش لینک بزارم.............. بالاخره یکی پیدا نشد فارسی ساز shop script یا cs cart رو واسه دانلود بزاره................! :19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اگه كسي لينك خريد پستي رو بتونه براي shopscript به صورت يه ماژول بنويسه و يه اديتور فارسي بزنه تنگش من كاملا ترجمش كردم و قالباش رو هم برگردوندم اگه كسي حاضره اين كار رو بكنه پي ام بده چون اين سي ام اس از نظر امكانات بهترينه
من واسه خرید پستی تو اینترنت یه خورده search کردم متوجه شدم که همین سایت P30world خرید پستی خودشو از طریق دو روش انجام میده که اولیش از طریق ایران مارکت سنتر هست و دومی از طریق پر کردن فرم مجزا هستش که البته فکر نمی کنم با پلاگین یا ماژول خیلی خاصی کار بکنه ولی در هر صورت جنس برای طرف پست می شه...... در مورد دوم اگه کسی اطلاعی داره ممنون می شم توضیح بده
Mohsen khan
15-09-2008, 17:35
مورد دوم چيز خاصي نيست
يك فرم ساده استكه اطلاعات را مي گيره
ارسال مي شه به ايميل ادمين
بعد چك مي كنه و محصول را مي فرسته
مورد دوم چيز خاصي نيست
يك فرم ساده استكه اطلاعات را مي گيره
ارسال مي شه به ايميل ادمين
بعد چك مي كنه و محصول را مي فرسته
می شه درمورد پست اجناس تو روش دوم بیشتر توضیح بدی؟ آیا تو روش دوم قراردادی با پست بسته شده؟
Mohsen khan
16-09-2008, 07:10
می شه درمورد پست اجناس تو روش دوم بیشتر توضیح بدی؟ آیا تو روش دوم قراردادی با پست بسته شده؟
قراردادي نياز نيست
اون خريد نقدي هست
مشتري مي ره بانك
پول را واريز مي كنه
بعد فرم سايت را پر مي كنه
شما هم در صورت تاييد
بسته را مي ري اداره پست يا اين دفاتر خدمات ارتباطي پست مي كني
mostafayi
16-09-2008, 10:11
دوستان اون ماژول بانک سامان مربوط به جوملا رو کسی نداشت ؟؟؟
فکر کنم فروشگاه فارسی e107 هم بد نباشه یه امتحان بکنید بد نیست البته هنوزم خودم نصبش نکردم این هم لینکش
ظاهراً این فروشگاهو باقابلیت پرداخت شتابی واسه دانلود نیست حتماً این هم مثل بقیه پولی هست:13:
البته دو تا تیم هستن که e107 رو فارسی کردن که پیششنهاد می کنم از سیستم پایینی استفاده کنین چون خیلی از نظر ظاهر ترو تمیزتر هست
Mohsen khan
24-09-2008, 07:06
فکر کنم فروشگاه فارسی e107 هم بد نباشه یه امتحان بکنید بد نیست البته هنوزم خودم نصبش نکردم این هم لینکش
ظاهراً این فروشگاهو باقابلیت پرداخت شتابی واسه دانلود نیست حتماً این هم مثل بقیه پولی هست:13:
البته دو تا تیم هستن که e107 رو فارسی کردن که پیششنهاد می کنم از سیستم پایینی استفاده کنین چون خیلی از نظر ظاهر ترو تمیزتر هست
اصلا فروشگاه ساز جالبي نيست
خيلي ضعيف بود
اصلا فروشگاه ساز جالبي نيست
خيلي ضعيف بود
بله خیلی ضعیف بود
به این تاپیک برید فکر میکنم مورد مناسب تری باشه
mummified
02-10-2008, 21:10
دوستان سلام من cms هاي farsicommerce-1.1.1 و oscommerce2.2 هر دوتا رو دانلود كردم و خواستم كه روي لوكال هاست تستشون كنم ولي فقط تا مرحله نصب پيش ميره يعني صفحه اي كه دوتا گزينه نصب و ارتقاء داره و ديگه هيچ كاري نميشه كرد.
ميشه يه نفر راهنمايم كنه كه چه كار بايد بكنم؟
دوستان سلام من cms هاي farsicommerce-1.1.1 و oscommerce2.2 هر دوتا رو دانلود كردم و خواستم كه روي لوكال هاست تستشون كنم ولي فقط تا مرحله نصب پيش ميره يعني صفحه اي كه دوتا گزينه نصب و ارتقاء داره و ديگه هيچ كاري نميشه كرد.
چه سروری نصب کردی iis یا Apache ؟ بیشتر توضیح بدی بهتره...... راستی من سیستم Quick cart 1.4 رو امتحان کردم خیلی سادست اما عالیه... تازه من یه ورژن خیلی قدیمیشو نصب کردم فارسی کردنش سه سوته..... فقط برای اینکه امکانات بیشتری داشته یاشه باید یه Plugin Manager نصب کنی که یه کوچولو تو دردسر افتادم کسی می دونه چی کار باید کرد؟
Desperados
07-10-2008, 16:50
باید ذکر کنم تنها سایت فارسی ساز و پشتیبان e107 فارسی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست !
که در سایت رسمی خود e107 هم ثبت شده ! و سایت ذکر شده سیستم فارسی شده سایت e107.ir (وب شهر سابق) رو به صورت غیر قانونی ...بگذریم....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (اینجا هم نام سایت پشتیبان و مترجم اصلی ثبت شده !)
در مورد فروشگاه هم سیستم فروشگاه ساز سایت e107.ir هم با سیستم پرداخت - ایران مارکت سنتر و هم با استفاده از درگاه سامان و پارسیان اجازه خرید آنلاین با کارت های شتاب رو میده همچنین امکان خرید آفلاین هم در سیستم هست ! به علاوه PayPal !
در ضمن با پلاگین سایت متخلفی که ذکر کردید کاملاً متفاوت هست و قابل مقایسه نیست !
در حد یک پلاگین فروشگاه هم چیزی کم نداره شما می توانید با یک قالب مناسب یک فروشگاه کامل داشته باشید !
mummified
07-10-2008, 17:12
چه سروری نصب کردی iis یا Apache ؟ بیشتر توضیح بدی بهتره...... راستی من سیستم Quick cart 1.4 رو امتحان کردم خیلی سادست اما عالیه... تازه من یه ورژن خیلی قدیمیشو نصب کردم فارسی کردنش سه سوته..... فقط برای اینکه امکانات بیشتری داشته یاشه باید یه Plugin Manager نصب کنی که یه کوچولو تو دردسر افتادم کسی می دونه چی کار باید کرد؟
من این ها رو روی سرور easy php2 نصب کردم که هم از آپاچی و هم php5 پشتیبانی کامل میکنه.
ولی مشکل داره و نمیشه هیچ کدوم رو نصب کرد.
باید ذکر کنم تنها سایت فارسی ساز و پشتیبان e107 فارسی سایت
کد:
هست !
که در سایت رسمی خود e107 هم ثبت شده ! و سایت ذکر شده سیستم فارسی شده سایت e107.ir (وب شهر سابق) رو به صورت غیر قانونی ...بگذریم....
کد:
(اینجا هم نام سایت پشتیبان و مترجم اصلی ثبت شده !)
در مورد فروشگاه هم سیستم فروشگاه ساز سایت e107.ir هم با سیستم پرداخت - ایران مارکت سنتر و هم با استفاده از درگاه سامان و پارسیان اجازه خرید آنلاین با کارت های شتاب رو میده همچنین امکان خرید آفلاین هم در سیستم هست ! به علاوه PayPal !
در ضمن با پلاگین سایت متخلفی که ذکر کردید کاملاً متفاوت هست و قابل مقایسه نیست !
در حد یک پلاگین فروشگاه هم چیزی کم نداره شما می توانید با یک قالب مناسب یک فروشگاه کامل داشته باشید !
شما فقط از این سیستم تعریف می کنی اما اون سیستمی که با درگاه سامان و پارسیان کار می کنه واسه دانلود نیست و پولیه....... حتی اون نسخه ای که واسه دانلود گذاشته 426KB هستش که سایز اصلی پلاگین 817KB هستش ..........
من این ها رو روی سرور easy php2 نصب کردم که هم از آپاچی و هم php5 پشتیبانی کامل میکنه.
ولی مشکل داره و نمیشه هیچ کدوم رو نصب کرد.
راستش من همه اینارو با wamp نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم اگه تو دانلود wamp مشکلی نداشتی حتماً امتحان کن
mummified
08-10-2008, 23:16
راستش من همه اینارو با wamp نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم اگه تو دانلود wamp مشکلی نداشتی حتماً امتحان کن
مرسي دوست من
چشم من با اين برنامه هم امتحان مي كنم ولي فعلاً مشغول ترجمه ويبلتين فارسي 3.7.3 هستم.
:11:
من سیستم Quick cart 1.4 رو امتحان کردم خیلی سادست اما عالیه... تازه من یه ورژن خیلی قدیمیشو نصب کردم فارسی کردنش سه سوته..... فقط برای اینکه امکانات بیشتری داشته یاشه باید یه Plugin Manager نصب کنی که یه کوچولو تو دردسر افتادم کسی می دونه چی کار باید کرد؟
mummified
11-10-2008, 19:23
من سیستم Quick cart 1.4 رو امتحان کردم خیلی سادست اما عالیه... تازه من یه ورژن خیلی قدیمیشو نصب کردم فارسی کردنش سه سوته..... فقط برای اینکه امکانات بیشتری داشته یاشه باید یه Plugin Manager نصب کنی که یه کوچولو تو دردسر افتادم کسی می دونه چی کار باید کرد؟
منم این cms رو نصب کردم ولی کل لینک ها رو به هم ریخته نشون میده.
البته امشب ازش یه عکس میگیرم بهتون نشون میدم تا بهتر راهنمائیم کنید.
هم مشکل من و هم مشکل دوست عزیزمون سمسام
mummified
12-10-2008, 23:03
دوستان سلام
اينم عكس مشكل من
منتظر راهنمائيتون هستم.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
من بالاخره مشکلمو حل کردم و تونستم Plugin Manager رو روی QC 1.4 نصب کنم ولی یه مشکل تازه توی فارسی کردنش پیدا کردم اونم این هست که وقتی زبان فارسی رو انتخاب می کنم منوها بهم می ریزه این هم عکش .. این سیستم خیلی سبک و کار کردن باهاش خیلی راحته حتماً امتحان کنید
PROSPPECH
13-10-2008, 23:27
روی php ورژن 5 نصب نمیشه
mummified
13-10-2008, 23:31
quote=sam.sum;3065921]دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
من بالاخره مشکلمو حل کردم و تونستم Plugin Manager رو روی QC 1.4 نصب کنم ولی یه مشکل تازه توی فارسی کردنش پیدا کردم اونم این هست که وقتی زبان فارسی رو انتخاب می کنم منوها بهم می ریزه این هم عکش .. این سیستم خیلی سبک و کار کردن باهاش خیلی راحته حتماً امتحان کنید
[/quote]
دوست من مرسي
اينقدر همتون از اين wamp تعريف كردين كه من گفتم چي باشه؟
ولي با اينكه خيلي ساده است ولي من بازم عاشق easy php هستم و به نوعي سر سفره اين نرم افزار نمك گير شدم.
در مورد مشكل شما هم بايد بگم كه ظاهراً اين طور كه از اين عكس ها پيداست هيچ به هم ريختگي مشخص نيست.
فقط شما بايد در سورس برنامه بجاي چپ چين، جملا و رديف هاتون رو مثل فارسي راست چين كنيد.
بگرد درستش كن.:11:
روی php ورژن 5 نصب نمیشه
اتفاقاًمن اين برنامه رو روي php 5 و با استفاده از easy php نصب كردم.
در php.ini يه تغيير كوچيك دادم و يكي از گزينه ها رو كه فكر كنم short_open_tag بود on كردم و مشكلم حل شد.
دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
دوست من ظاهراً بايد توي سورس برنامه تون يه تغيير جزئي بدين تا متن ها بجاي چپ چين، راست چين شن.
در ضمن من با اين برنامه wamp هم كار كردم.
ولي بازم عاشق برنامه easy php هستم.
نمك گيرشم.:11:
من هم دو تا مشکل با این wamp داشتم، که اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید:
1. در نصب oscommerce2.2 تا مرحله " وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده ها" جلو میره، ولی بعدش کلی خطا برای خودش ردیف میکنه! و تمام...
2. موقعی که قالب پیش فرض جوملا رو روی بعضی از قالب ها میذارم (نسخه انگلیسی، هم جوملا و هم قالب) و میخوام که خود سایت رو ببینم با خطاهای زیر روبرو میشم ؟؟!
Direct Access to this location is not allowed
Restricted access
1. در نصب oscommerce2.2 تا مرحله " وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده ها" جلو میره، ولی بعدش کلی خطا برای خودش ردیف میکنه! و تمام...
2. موقعی که قالب پیش فرض جوملا رو روی بعضی از قالب ها میذارم (نسخه انگلیسی، هم جوملا و هم قالب) و میخوام که خود سایت رو ببینم با خطاهای زیر روبرو میشم ؟؟!
Restricted access
برای مشکل جوملا ربطی به Wamp نداره و مشکل از قالبی که استفاده می کنی هست این هم راه حل فقط به زبان انگلیس هستش
It is possible that you are using a template file for Joomla 1.0, which begins with the line
. In Joomla 1.5 the defined _VALID_MOS is replaced to _JEXEC and the error message is also changed to something like that:
You should change the line to the one given, but be careful: if the template was designed for Joomla 1.0, it might need further rewrite. It is easier to get an other template if you are not too good at Joomla templating. If you want to rewrite the template for yourself, you might use the Template tutorials (the one for version 1.0 is also available here on the Joomla site) on [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
این هم لینک جوابت
mummified
17-10-2008, 15:37
ميشه يه نفر در مورد نحوه فعال كردن پرداخت الكترونيكي از طريق بانكهاي ايراني توضيحي بده؟
ميشه يه نفر در مورد نحوه فعال كردن پرداخت الكترونيكي از طريق بانكهاي ايراني توضيحي بده؟
تا جایی که من اطلاع دارم فقط بانک سامان این امکان رو داره و برای فعال کردن اون هم باید بری و باهاش قرار داد ببندی. حالا نمیدونم منظورت رو از سوال خوب فهمیدم یا اینکه چیز دیگه ایی مد نظرت بود؟!
Restricted access
مشکل اولم حل شد، فقط باید تنظیمات wamp رو تغییر می دادم.
مشکل دوم هم گویا مربوط به عدم تطابق ورژن قالب و خود joomla بود که رفع شد.
اما حالا یه مشکل جدید!
نمیتونم قالب های Template Monster رو روی oscommerce نصب کنم؟! دقیق تر بگم: دو تا روش رو انجام دادم ولی نشد؛ یکی اینکه خود پوشه نصب از TM رو نصب کردم و دیگری هم اینکه اول osc رو نصب کردم و بعدا تغییر قالب دادم. مشکل در حالت اول اینه که صفحه ادمین بالا نمیاد و در مورد دوم قالب قاطیه!
این کار رو با هر دو نسخه فارسی و انگلیسی osc انجام دادم، لطفا راهنمایی...؟!!
mummified
18-10-2008, 21:57
تا جایی که من اطلاع دارم فقط بانک سامان این امکان رو داره و برای فعال کردن اون هم باید بری و باهاش قرار داد ببندی. حالا نمیدونم منظورت رو از سوال خوب فهمیدم یا اینکه چیز دیگه ایی مد نظرت بود؟!
يعني بايد به تك تك بانك هاي عضو شتاب پول بدي تا بهت خدمات بدن؟
مثلاًسامان، ملت و...؟
شنيدم پلاگين بانك پارسيان براي e107 هم توليد شده به قيمت 000 50 تومان؟
درسته؟
:18:
يعني بايد به تك تك بانك هاي عضو شتاب پول بدي تا بهت خدمات بدن؟
مثلاًسامان، ملت و...؟
شنيدم پلاگين بانك پارسيان براي e107 هم توليد شده به قيمت 000 50 تومان؟
درسته؟
:18:
آره متاسفانه e107 پولیه ولی تا اونجا که من می دونم ساختن پلاگین پرداخت برای بانک سامان یا بانک های دیگه کاری خیلی سختی نیست فقط باید بدونی که بانک سامان برای Authentication چند تا فیلد یا گزینه برای پر کردن لازم داره مثلاً اگه یه پلاگین مثل Visa یا Master Card رو تغییر اسم بدی و فیلدهای مورد نظر بانک سامان رو اضافه کنی مشکل حله... اگه یکی که با بانک سامان کار کرده بگه چه فیلدهایی لازم داره که خیلی عالی می شه.... شاید هم خود بانک موقع استفاده از سیستمش بهت راهنمایی کنه.....
mummified!
این جا رو یه نگاهی بنداز و بعد از بررسی خبرش رو به ما هم بده، من دیگه نرفتم چک کنم که این ادعا (هک e107) درسته یا نه ولی اگر یه خورده هم درست باشه! فکر کنم باید نظرت راجع به این cms رو به کل تغییر بدی! چون اگری روشی برای هک در این سطح در اختیار عموم قرار بگیره یعنی ...:37: و بعدش عاقبت فروشگاههت میشه...:24:
بدون شرح!
mummified
19-10-2008, 14:30
mummified!
این جا رو یه نگاهی بنداز و بعد از بررسی خبرش رو به ما هم بده، من دیگه نرفتم چک کنم که این ادعا (هک e107) درسته یا نه ولی اگر یه خورده هم درست باشه! فکر کنم باید نظرت راجع به این cms رو به کل تغییر بدی! چون اگری روشی برای هک در این سطح در اختیار عموم قرار بگیره یعنی ...:37: و بعدش عاقبت فروشگاههت میشه...:24:
دوست من مرسي از اين لينكت.
ولي من خيلي وقته كه اين cms رو دانلود كردم ولي هنوز نتونستم ببينم.
در كل شما به هر cms اي ميتوني نفوذ كني ولي ميشه با رعايت نكات ايمني و امنيتي از ورود هكر ها تا حد بسيار زيادي جلوگيري كني.
تمامي هك ها ناشي از سهل انگاري مديريان سايت و الا يه cms به راحتي هك نميشه.:11:
فکر نمی کنید این جور که دارین پیش می رین موضوع بحث به کل داره عوض می شه.......
لطفاً اگه کسی راجع به فارسی کردن و اضافه کردن پلاگین پرداخت بانک سامان یا بانکای ایرانی چیزی می دونه بگه
من از خود بانک سامان یه سری کد sample به زبانهای مختلف از جمله php گیر اووردم اما چون خیلی php بلد نیستم زیاد سردر نمیارم این هم لینکش
لطفاً اگه کسی بیشتر می دونه بیشتر توضیح بده
کسی می دونه چه جوری می تونم منوهای Quick Cart رو راست به چپ کنم
این هم لینک دانلود
فارسی کردنش هم خیلی راحته مشکل فقط مشکل راست به چپ کردن منوهاش هستش
کسی می تونه بگه چه جوری می شه مثلاً ماژول پرداخت Paypal واسه فروشگاه CS Cart یا Presta Shop رو Edit کرد و مثلاً اونو به ماژول پرداختی بانک سامان تغییر داد
Mohsen khan
16-11-2008, 17:15
کسی می تونه بگه چه جوری می شه مثلاً ماژول پرداخت Paypal واسه فروشگاه CS Cart یا Presta Shop رو Edit کرد و مثلاً اونو به ماژول پرداختی بانک سامان تغییر داد
براي بانك سامان
خودشون يك سري فايل بهتون مي دن
بايد از اون استفاده كنيد
براي بانك سامان
خودشون يك سري فايل بهتون مي دن
بايد از اون استفاده كنيد
دوست عزیز می شه یه خورده بیشتر توضیح بدی .... شما تا حالا اینکارو کردی؟
Mohsen khan
17-11-2008, 08:03
من نه
يكي از دوستانم انجام داده
گفت خود بانك بهتون فايلي مي ده
بعد شما بايد به سيستم فر.شگاهت متصل كني
من نه
يكي از دوستانم انجام داده
گفت خود بانك بهتون فايلي مي ده
بعد شما بايد به سيستم فر.شگاهت متصل كني
من با بانک تماس گرفتم اونا فقط یه سری کد Sample واسه دانلود گذاشتن که هیچ کدوم هم ربطی به فروشگاه Cs CArt یا Prestashop ندارن....
در کل فکر می کنم تقریباً تمام پرداخت های اینترنتی شبیه هم هستن ... فکر کنم مثلاً ماژول پرداخت Paypal رو بشه جوری تغییر داد که بشه برای بانک سامان استفاده کرد
این اطلاعات فنی مربوط به پرداخت اینترنتی بانک سامان هست
اما نمی دونم چه جوری از این اطلاعات استفاده کنم
Mohsen khan
17-11-2008, 15:33
من با بانک تماس گرفتم اونا فقط یه سری کد Sample واسه دانلود گذاشتن که هیچ کدوم هم ربطی به فروشگاه Cs CArt یا Prestashop ندارن....
در کل فکر می کنم تقریباً تمام پرداخت های اینترنتی شبیه هم هستن ... فکر کنم مثلاً ماژول پرداخت Paypal رو بشه جوری تغییر داد که بشه برای بانک سامان استفاده کرد
این اطلاعات فنی مربوط به پرداخت اینترنتی بانک سامان هست
اما نمی دونم چه جوری از این اطلاعات استفاده کنم
در هر صورت بايد از يك برنامه نويس كمك بگيريد
کسی فروشگاه فارسی که بشه سفارشات رو از طریق ایمیل دریافت کرد سراغ نداره؟
سلام،
من oscommerce نصب کردم ولی اسم دسته بندی های فارسی همش علامت سئوال میاد. کسی میدونه چرا؟ واسه فروشگاه فارسی سیستم بهتری هست که open source هم باشه؟ آیا تاپیک اختصاصی واسه این موضوع هست؟
ممنون از راهنماییتون
مسعود
سلام،
من oscommerce نصب کردم ولی اسم دسته بندی های فارسی همش علامت سئوال میاد. کسی میدونه چرا؟ واسه فروشگاه فارسی سیستم بهتری هست که open source هم باشه؟ آیا تاپیک اختصاصی واسه این موضوع هست؟
ممنون از راهنماییتون
مسعود
بله این تقریباً تاپیک اختصاصی هستش البته چند تا تاپیک دیگه هم راجع به فروشگاه ساز های رایگان فارسی می تونی پیدا کنی.....
در ضمن فارسی شده oscommerce رو می تونی از این سایت بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه ساز فارسی جوملا هم هست
به اون لینک رفتم ولی بعد از دانلود فایلشون دیدم مشکل داره.
رفتم سراغ اوریژینالش تا حالا خیلی از مشکلاتش حل شده اولا که oscommerce متن یونیکد رو مثل مثلا اکسس نگه نمیداره و تو فرمت رقمی مثل این : "&# 1711 ;& #1585; ف ;" نگه میداره. این هم برای کسی که میخواد مستقیم روی دیتابیس کار کنه مشکل سازه ولی خوب راه حل هم داره.
جوملا رو هم دارم بررسی میکنم. خیلی برنامه حالبی به نظر میاد.
میخوام از همه دوستان تشکر کنم
:40:
Bill Gates
06-12-2008, 09:23
سلام
من انجام دادم
کاره آسونیه
فایل هاش برای اینکار تو خوده اینترنت هستش اگر بگردی پیدا میکنی
==
سلام
من انجام دادم
کاره آسونیه
فایل هاش برای اینکار تو خوده اینترنت هستش اگر بگردی پیدا میکنی
==
سلام دوست عزیز... حالا که شما انجام دادی میشه برای ما هم توضیح بدی... :11:
کسی هست که با FaMarket کار کرده باشه من لینک دانلود این سیتم رو پیدا کردم... روی لوکال هم نصب کردم ... سیستم جالبیه اما نمی دونم اگه روی سایتم نصب کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟ D:
Mohsen khan
09-12-2008, 17:10
کسی هست که با famarket کار کرده باشه من لینک دانلود این سیتم رو پیدا کردم... روی لوکال هم نصب کردم ... سیستم جالبیه اما نمی دونم اگه روی سایتم نصب کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟ d:
سيستم بدردنخوريه
سيستم بدردنخوريه
اما با توجه به فارسی بودنش امکانات خوبی داره... خیلی راحت به سیستم پردخت و ایران مارکت سنتر وصل می شه .. غیر از اونا توی تنظیمات بانکی، یه سیستم داخلی هم داره که نمی دونم منظورش چیه ... در ضمن صفحه ادمین این سیستم user و pass نمی خواد :13:اگه راجع به این سیتم اطلاعات بیشتری دارین بگین
این هم لیست امکانات این سیستم
ماژول تبلیغات
ماژول پیشتیبانی از
ماژول آخرین محصولات
ماژول محبوبترین ها
ماژول تماس سریع
ماژول آمار و ارقام
تنظیمات پیکیری سفارش
ماژول متن صفحه اصلی
ایجاد صفحه جدید
حذف / ویرایش صفحه
ایجاد شاخه اصلی
مدیریت شاخه اصلی
ایجاد زیر شاخه
مدیریت زیر شاخه
ایجاد محصول جدید
مدیریت محصولات
آمار آخرین جستجو ها
آمار و ارقام پورتال
آمار آخرین خرید ها
دوستان بنده چیزی از فارسی سازی نمی دونم و فعلا هم نمی خوام بدونم
به cms ها آشنا هستم
آیا جواب کامل برای این سوال هست؟
فروشگاه اینترنتی فارسی شده خوب در جوملا
تو این بحث همه چی فاطی شده
دوستان بنده چیزی از فارسی سازی نمی دونم و فعلا هم نمی خوام بدونم
به cms ها آشنا هستم
آیا جواب کامل برای این سوال هست؟
فروشگاه اینترنتی فارسی شده خوب در جوملا
تو این بحث همه چی فاطی شده
بله VirtueMart 1.0.10 کاملاً فارسی شده اماپرداخت با بانک سامان رو نداره
نسخه فايل: 1.0.10
نوع فايل: كامپوننت
سازگاري با نسخه 1.0: بله
سازگاري با نسخه 1.5: بله
اگه پرداخت با بانک سامان رو بخوای باید ورژن 1.1.2 رو نصب کنی که هنوز نسخه فارسی کاملش وجود نداره
Mohsen khan
24-12-2008, 11:57
اما با توجه به فارسی بودنش امکانات خوبی داره... خیلی راحت به سیستم پردخت و ایران مارکت سنتر وصل می شه .. غیر از اونا توی تنظیمات بانکی، یه سیستم داخلی هم داره که نمی دونم منظورش چیه ... در ضمن صفحه ادمین این سیستم user و pass نمی خواد :13:اگه راجع به این سیتم اطلاعات بیشتری دارین بگین
این هم لیست امکانات این سیستم
ماژول تبلیغات
ماژول پیشتیبانی از
ماژول آخرین محصولات
ماژول محبوبترین ها
ماژول تماس سریع
ماژول آمار و ارقام
تنظیمات پیکیری سفارش
ماژول متن صفحه اصلی
ایجاد صفحه جدید
حذف / ویرایش صفحه
ایجاد شاخه اصلی
مدیریت شاخه اصلی
ایجاد زیر شاخه
مدیریت زیر شاخه
ایجاد محصول جدید
مدیریت محصولات
آمار آخرین جستجو ها
آمار و ارقام پورتال
آمار آخرین خرید ها
من قبلا تستش كردم
خيلي ساده تر از اوني هست كه فكرش را مي كنيد
این هم VirtuMart 1.1.2 فارسی که من لینکش رو توی سایت جومفا پیدا کردم البتته وقتی اونو روی جوملای فارس نصب کردم بعضی از منوهاش که راست به چپ شده بودند مشکل داشتند امیدوارم آقای محسن خان که تصمیم گرفتند فروشگاه جوملا رو فارسی کنند این مشکل رو هم حل کنند :11:
پس مثل اینکه به غیر از Farsi Commerce چیزی پیدا نمیشه !
یعنی یدونه فروشگاه فارسی درست و حسابی رایگان پیدا نمیشه !
من Zen Cart رو دوست دارم ! ولی فارسی نیست ! امکان فروش محصولات مجازی هم داره !
دوستان این فروشگاه سازها چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟؟؟؟؟
بعضی هاشون امکانتشون هم تقریباً شبیه هم ولی کلی تفاوت قیمت دارن!!!!!!
مثلاً یکی از دوستان تو صفحه اول فروشگاه ساز رویال رو معرفی کرده بودند من وقتی امکاناتشو با قیمتشو دیدم کف کردم بعضی شرکت ها همون امکانات رو با چند برابر قیمت میدن!!!!!!!
دوستان این فروشگاه سازها چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟؟؟؟؟
بعضی هاشون امکانتشون هم تقریباً شبیه هم ولی کلی تفاوت قیمت دارن!!!!!!
مثلاً یکی از دوستان تو صفحه اول فروشگاه ساز رویال رو معرفی کرده بودند من وقتی امکاناتشو با قیمتشو دیدم کف کردم بعضی شرکت ها همون امکانات رو با چند برابر قیمت میدن!!!!!!!
دوست عزیز بیشتر این فروشگاه ساز ها از farsi commerce استفاده می کنن که رایگان هستش و نسبت به فروشگاه سازهای رایگان دیگه امکانات خوبی داره که بهتون توصیه می کنم که اگه علاقه مند هستین روی farsi commerce بیشتر کار کنید :20:
دوست عزیز بیشتر این فروشگاه ساز ها از farsi commerce استفاده می کنن که رایگان هستش و نسبت به فروشگاه سازهای رایگان دیگه امکانات خوبی داره که بهتون توصیه می کنم که اگه علاقه مند هستین روی farsi commerce بیشتر کار کنید :20:
میشه لطف کنید لینک دانلودشو بدید و اگه زحمتی نیست چندتا فروشگاه که ار همین سیستم استفاده می کنند رو معرفی کنید.
با تشکر
فروشگاه ساز رایگان فارسی کامرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هسته اون oscommerce 2.2 هستش دموی سیستم و لینک دانلود هم داخل همون سایت وجود داره فروشگاه ساز رویال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از هسته os commerce 2.2 استفاده می کنه ولی رایگان نیست و باید بخری...
من PHP Nuke (mashhad team استفاده می کنم با اونا سازگاره؟؟؟
در ضمن من میتونم با ساب دومین فروشگاهم رو راه اندازی کنم؟؟؟؟ مثلاً
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشکلی که پیش نمیاد!!!
نه اصلاً مشکلی پیش نمیاد فقط من زیاد با php nuke آشنا نیستم ولی احتمالاً باید مدیریت منو داشته یاشه که بتونی منوی خودتو به ساب دومینت لینک کنی
منظور شما با سازگاری php nuke چیه؟
هر اسکریپت باید بصورت ماژول تبدیل بشه بعد وارد php nuke میشه !
منظور شما با سازگاری php nuke چیه؟
هر اسکریپت باید بصورت ماژول تبدیل بشه بعد وارد php nuke میشه !
یعنی چی به باید ماژول تبدیل کنم من الان دانلود کردم و ساب دومین رو ایجاد کرد و همینطور یک دیتابیس و یک یوزر برای اون (نمیشه دیتابیس درست نکرد و برای همون قبلی یک یوزر جدید تعریف کرد؟؟)
یعنی چی به باید ماژول تبدیل کنم من الان دانلود کردم و ساب دومین رو ایجاد کرد و همینطور یک دیتابیس و یک یوزر برای اون (نمیشه دیتابیس درست نکرد و برای همون قبلی یک یوزر جدید تعریف کرد؟؟)
دوست عزیز شما باید فارسی کامرس رو توی یه فولدر جداگانه با یک دیتابیس و یوزر جدیدنصب کنی در مرحله دوم باید کاری بکنی که منوی خودتو توی سایت اصلی به ساب دومینت فروشگاهت لینک بدی غیر ازاین کاری که گفتم هیچ راه دیگه ای وجود نداره مگر این که از فروشگاه مخصوص PHP Nuke استفاده کنی که زیاد جالب نیست ... من با php nuke آشنا نیستم وشما می تونی سوالاتت رو توی انجمن تخصصی PHP Nuke مطرح کنی هر سوءالی هم در مورد فروشگاه سازهای فارسی داشتی من در خدمتم
شما تنها راهی داری اینه که ساب دومین ایجاد کنی و دیتابیس جدید بسازی و بطور جداگانه از استفاده کنی !
البته php nuke هم یه فروشگاه تحت خودش داره به نام acer shop ! البته خیلی ساده هستش !
من دنبال یه فروشگاه فارسی با امکانات خوب و رایگان هستم ! غیر از Farsi Commerce باشه !
Zen Cart فارسیش نیست ؟
ممنون از همه دوستان من نصبش کردم ولی اصلاً خوشم نیومد به محض اینکه یک تغییر توش میدادم مثلاً خریدسریع یا چیزای دیگه وقتی میرفتم تو فروشگاه یک سری کد میومد بالای صفحه!!!! حالا فعلاً بیخیالش شدم از فروشگاه ساز رویال خوشم اومد قیمتش هم خیلی مناسبه مثل بعضی از شرکتهای دیگه قیمت نجومی نمیده کسی تجربه کار باهاش رو داره؟؟؟میارزه مثلاً 30-40 تومن پولشو بدم؟؟؟
اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
دوست عزیز اگه قبلاً پست های منو خونده بودین زودتر از این ها متوجه این موضوع شده بودین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
این هم آموزش کامل فروشگاه ساز رایگان persian oc یا همون farsi commerce که هسته اون os commerce هستش
من حدود 5 مدل کامرس با قالبهای متفاوت گرفتم اما مشکل اینجاست که این قابها از قبل روی این سیستم نصب شدند و نمی دونم چه جوری می شه این قالبها رو از روی os commerce برداشت فکر کنم یه راه دیگه هم وجود داره اونم این هست که کل سیستم رو فارسی کنم بعد مازولهای پرداخت رو بهش اضافه کنم ... لطفاً راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم بهتره..... در ضمن حجم هر کدوم از این سیستمها 5 الی 10 مگا بایت هستش
من دنبال یه فروشگاه فارسی با امکانات خوب و رایگان هستم ! غیر از Farsi Commerce باشه !
Zen Cart فارسیش نیست ؟
این هم Zen Cart فارسی
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
این هم Zen Cart فارسی
جالب اینجاست فروشگاهی که پی سی ول واسه اانلود گذاشته اصلاً فایل Index نداره !
مرتضی nvcd
14-01-2009, 02:55
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
در مورده فروشگاه ساز رويال:
هسته osc هست
osc يك دهم امكانات رويال رو نداره
قالب منده
و كلي امكانات ديگه كه مي تونيد بريد تو سايتش ببينيد
هدف من تبليغ رويال نيست ولي وقتي مي بينم بعضيها بدون هيچ اطلاعي ميان ميگن osc هست و مجانيه مجبور مي شم جواب بدم
1-دوستي كه در مورده رويال نظر مي خواست: برو از مشتريان و كسايي كه واقعا با osc آشنا هستند بپرس همچنين از دمو ها هم مي توني استفاده كني
حالا من كي هستم؟ با دوستاني كه تو فروشگاه ساز رويال فعال هستن ارتباط در حده دوستي دارم و خودم از رويال استفاده مي كنم
عليرضا خان
15-01-2009, 22:28
من مي خوام Prestashop رو فارسي كنم.
كدوم فايلش رو بايد اديت و ترجمه كنم؟
اصلا از كجا بايد شروع كنم به ترجمه اش؟
در مورده فروشگاه ساز رويال:
هسته osc هست
osc يك دهم امكانات رويال رو نداره
قالب منده
و كلي امكانات ديگه كه مي تونيد بريد تو سايتش ببينيد
هدف من تبليغ رويال نيست ولي وقتي مي بينم بعضيها بدون هيچ اطلاعي ميان ميگن osc هست و مجانيه مجبور مي شم جواب بدم
1-دوستي كه در مورده رويال نظر مي خواست: برو از مشتريان و كسايي كه واقعا با osc آشنا هستند بپرس همچنين از دمو ها هم مي توني استفاده كني
حالا من كي هستم؟ با دوستاني كه تو فروشگاه ساز رويال فعال هستن ارتباط در حده دوستي دارم و خودم از رويال استفاده مي كنم
دوست عزیز اگه یه خورده بیشتر توجه می کردی متوجه می شدی که من امکانات رویال رو با osc یا فارسی کامرس مقایسه نکردم فقط گفتم که هسته اون osc هست. لطفاً بیشتر توجه کنید...
Mohsen khan
16-01-2009, 08:19
در كل osc اسكريپت چندان جالبي نيست
قديمي هم هست و امنيت مناسبي هم نداره
توي ايران چون اين اول از همه فارسي شده
براي همين اين همه طرفدار داره
بقيه هم فقط براش قالب طراحي كردند
و پيشرفت خاصي هم نداشته
مرتضی nvcd
16-01-2009, 19:58
بين اين همه ... كدومش فارسي خوب ساپورت مي شه ؟... با بانك هاي ايراني مي خونه ... و تقريبا هم كم هزينه است؟
بين اين همه ... كدومش فارسي خوب ساپورت مي شه ؟... با بانك هاي ايراني مي خونه ... و تقريبا هم كم هزينه است؟
فعلاً 2 تا فروشگاه ساز رایگان فارسی بیشتر وجود نداره که با بانک های سامان کار می کنه1-فارسی کامرس 2-جوملا(که لینک اخرین ماژول فروشگاه ساز فارسی مربوط به جوملا ( VirtuMart ) رو می تونی از همین تاپیک پیدا کنی و دانلود کنی) ماژول بانک سامان هم براش وجود داره... سومین گزینه فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ هست که هنوز تو مرحله فارسی سازی هستش ... اما در مورد فروشگاه سازهای فارسی پولی بهتره آقای محسن خان که با این سیستمها آشنا هستند نظر بدن و من چون آشنایی کامل با همشون ندارم نظری نمیدم...
دوستان فکر می کنم در حال حاضر بهترین نسخه os commerce نسخه cre loaded هست که همون os commerce قالبمند هست از دوستان اگه کسی تمایل داره به این تاپیک سری بزنه و در صورت موافق بودن به من پیغام خصوصی بده تا با هم شروع به فارسی کردن این نسخه از os commerce بکنیم
چرا رو اسکریپت های مثل Shop-Script یا ZenCart یا ViArt کار نمی کنید ؟
چرا رو اسکریپت های مثل Shop-Script یا ZenCart یا ViArt کار نمی کنید ؟
دوست عزیز قبول دارم که این اسکریپتها کامل تر از os commrcre یا cre loaded هستن اما فارسی سازی اونها خیلی سخت تر از os commerce هستش در ضمن مازول های فارسی برای os commerce خیلی زیاده که شما با یه کم جستجو راحت می تونی اونهارو پیدا کنی قضیه Licence هم وجود داره که به نظر من خیلی اهمیت داره
من همه اینارو رو local نصب کردم !
مثلاً Viart رو راحت میشه فارسی کردد ! چون تو پنل مدیریتش این امکان رو داره که برای عبارات انگلیسی معادل بنویسی !
تازه قالب های زیادی با خودش داره ! از همه مهم تر اینه که مثلshop-script تمپلیت tpl.htm داره که راحت می تونی دستکاری بکنی !
یعنی مشکلات چپ به راستش رو میشه از بین برد !
من shop-script رایگان رو دست کاری کردم ! کاری کردم وقتی می خوای محصولی معرفی کنی ازت یه لینک بگیره (برای چرداخت هنگام تحویل) .زمانی کاربر می خواد خرید کنه هم میتونه رو آیکن خرید پستی کلیک کنه هم میتونه نقدی بخره !
حالا اینارو که انجام دادم در شرایطیه که اصلاً php بلد نیستم !
من مطمئن هستم که همون وقتی رو که واسه بقیه سیستمها گذاشتی واسه farsi commerce یا cre loaded بزاری خیلی زود به همون نتیجه می رسی .... بزار خیالت رو راحت کنم شما اگه تو فروشگاه سازهای فارسی جستجو کنی متوجه میشی که 50% این فروشگاه ها از os commerce استفاده کردن که مطمئن هستم باز هم بیشتر از این میشه
مشکل اینجاست که دستکاری توشون خیلی سخته !
کلاً در حال حاضر از 2 روش پرداخت استفاده میشه
1.پرداخت هنگام تحویل
2.پرداخت آنلاین
که گزینه اول بیشتر استفاده میشه !
واسه گزینه اول اصلاً نیازی نیست سیستم پیشرفته داشته باشیم چون طرف رو یه لینک کلیک می کنه و سفارش میده !
یعنی سایت اصلی فروشگاه اصلاً خرید رو ثبت نمی کنه !
یه فروشگاه هست که اسمش پارس پی هست ! احتمال 99% از Shop-Script استفاده کرده !
قیمت پیشرفته ترینشم 90000 تومنه !
از نظر من از کامرس خیلی بهتره !
دوست عزیز من همه فروشگاه های پولی و رایگان فارسی رو می شناسم اما اگه از کامرس بهتر هم باشه محدودیت دارن و نمی زارن رو هر دومینی نصب کنی حالا شاید شما با محدودیت مشکلی نداشته باشی اما من با محدودیت مشکل دارم تو این اوضاع در حال حاضر من cre loaded رو پیشنهاد می کنم البته پرستا هم خیلی خوبه اما زمان زیادی لازم داره تا تکمیل بشه
اسکریپت های اصلی این سیستم های فارسی شده همه نال شدن ! پس خود اینا هم نال میشن !
ولی به نظر من آدم پول بده یه اسکریپت خوب بگیره خیلی بهتره ! همین پارس پی فروش محصولات مجازی هم داره ! مثل کارت شارژ !
کلاً باید قبول کرد که shop-script بهتر از os-commerce ! کلاً سیستم شیک تریه !
بالاخره بعد از کلی مشکلات تونستم shop scipt رو فارسی کنم اگه کسی اینجا بتونه سیستم خرید آنلاین بهش اضافه کنه ( ماژول نوسی برای بانکهای عضو شتاب)فروشگاه ساز توپی میشه
یه مشکل دیگه هم اینه که واحد پولیش رو نتونستم از دلار به تومان تغییر بدم
هر کی میتونه اعلام آمادگی کنه
بالاخره بعد از کلی مشکلات تونستم shop scipt رو فارسی کنم اگه کسی اینجا بتونه سیستم خرید آنلاین بهش اضافه کنه ( ماژول نوسی برای بانکهای عضو شتاب)فروشگاه ساز توپی میشه
شما چه نسخه ای رو فارسی کردین ؟
مگه تو تنظیماتش واحد پولی نداره ؟
من ماژول بانک سامان رو دارم میتونم رو sql بزارم اما شما باید نسخه فارسیتونو بدید
اگر خواستید تو پیام خصوصی بدید اگر هم خواستید سریع جواب بدم میل کنید به shalchi@ymail.com
لطف کنید شما ماژول رو بدید
آدم عاقل از یه سوراخ 2 بار .....
hosseintdk775
17-03-2009, 14:03
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام
خوب شما چرا نمی دید یک برنامه نویس برایتان این ماژول را درست کنند / که در اینصورت هم نیازی به فارسی ساز یا چیز دیگری نخواهد بود.
من متوجه منظورتون نشدم
در صورت دادن سیستم هست که من میتونم تست کنم
مگر شما برای فروشگاهتون پولی داید ؟
hosseintdk775
18-03-2009, 12:53
در صورت دادن سیستم هست که من میتونم تست کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یعنی در نسخه اصلی نمی توانید تست کنید؟
jamy_khoshtip
20-03-2009, 11:26
سلام .
من نفهمیدم چه فروشگاهی خوبه ؟!؟!!؟
فارسی باشه !!!
نمونه سایت دارید بزارید .
ممنونم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یعنی در نسخه اصلی نمی توانید تست کنید؟
اگر منظورتون os هست که دیگه تست نمی خواد برای اون ماژول هست و موردی نداره
اما ایشون گفتن من یک فروشگاه دارم فارسی هست و صحبتی از osنکردند
cesc.cesar
31-03-2009, 20:05
آقا چندتا مجانی خوب که به پرداخت هم متصل بشه میشه معرفی کنید؟
یه فروشگاه ساز مناسب و رایگان که به ایران مارکت بخوره میزارید واسه دانلود لطفا ؟
یه فروشگاه ساز مناسب و رایگان که به ایران مارکت بخوره میزارید واسه دانلود لطفا ؟
این فروشگاه رایگانه، و با ایران مارکت کار می کنه
eblis_boy1386
12-04-2009, 01:16
این فروشگاه رایگانه، و با ایران مارکت کار می کنه
اين فروشگاه نسخه رايگانش مشكل داره! شما هم ميتونيد تست كنيد.. :10:
اين فروشگاه نسخه رايگانش مشكل داره! شما هم ميتونيد تست كنيد.. :10:
اما من خیلی راحت نصبش کردم هم صفحه اولش اومد هم صفحه ادمینش.. البته تو لوکال نصب کردم یتحمل روی هاست توی اینترنت هم نباید مشکل داشته باشه:20:
nhkARAMI
30-04-2009, 12:41
سلام تو لوکال چطور میشه نصب کرد.من mysql نضب کردم ولی حالت کامند لاینی داره و visualنیست.چکاری باید انجام بدم؟
سلام تو لوکال چطور میشه نصب کرد.من mysql نضب کردم ولی حالت کامند لاینی داره و visualنیست.چکاری باید انجام بدم؟
باید با php my admin فایل sql رو import کنی
nhkARAMI
01-05-2009, 16:59
ضمن تشکر از لطف شما .می دونید اگه بخوام لوکال نصب کنم چکار باید بکنم.چون من mysql را نصب کردم ولی حالت کامند لاینی داره و ویژوال نیست.یعنی نمی تونم جداول و.. ببینم.میشه راهنمایی کنید.
akbarnet
04-05-2009, 09:51
پس هنوز جایی نرسیدید اخه سیستم فروشگاه فارسی خوب وجود نداره ..
مرتضی nvcd
16-05-2009, 05:18
فكر كنم وجود داشته باشه مجانی نیست دی:
فروشگاه ساز نگین 2 رو دیدید ؟... من كه ازش خوشم میاد ... امكاناتش هم بد نیست ... همون ورژن های قدیمی و یكم تغییر داده شده ...
فقط مونده یكم تغییرات اساسی براش ... كه یه برنامه نویس می خواد
مرتضی nvcd
16-05-2009, 05:41
این هم VirtuMart 1.1.2 فارسی که من لینکش رو توی سایت جومفا پیدا کردم البتته وقتی اونو روی جوملای فارس نصب کردم بعضی از منوهاش که راست به چپ شده بودند مشکل داشتند امیدوارم آقای محسن خان که تصمیم گرفتند فروشگاه جوملا رو فارسی کنند این مشکل رو هم حل کنند
تو نصب مشكل داره !!!! ... بر می گرده به كنترل پنل جوملا .... می شه چك كنید ...
سلام
من یه کاموننت برای ایجاد تبلیغات توسط کاربران در سایت می خواهم . یعنی کاربران بتوانند وارد سایت شوند و تبلیغات خودشون رو ایجاد و ارسال کنند و از مقدار پولی که دارند هم بابت ایجاد تبلیغات کم بشه . بسته به نوع تبلیغات که تصویری و متنی هست .
مثل سایت های خرید و فروش .
اگه دوستان کسی چنین کامپوننتی سراغ داره لطف کنه و معرفی کنی. چون خیلی بهش نیاز دارم
با تشکر
دي ماركت نسخه جديدش رو دوباره گرفتم اما توي نصبش اين ارور رو ميده ..
The encoded file /home/xxx/public_html/shop/index.php was created with an unauthorised copy of the ionCube PHP Encoder. Please contact legal@ioncube.com with details of the provider of this PHP script.
البته روي لوكال كمي متفاوت بود اما باز هم مربوط ميشد به هميم IonCube PHP Encoder
nooshabeh
25-10-2009, 02:22
امیدوارم این نسخه های فروشگاه ساز null نال شده براتون کار کنه ولی اگه کار نکرد می تونین به لینک امضا مراجعه کنین
eimanpaladin
25-10-2009, 17:56
امیدوارم این نسخه های فروشگاه ساز null نال شده براتون کار کنه ولی اگه کار نکرد می تونین به لینک امضا مراجعه کنین
مطمئن باشید کار میده :46:
فروشگاه ساز آبتین نوشته شده از ابتدا در ایران سریعترین فرشوگاه ساز موجود هست با قالب قابل تغییر تکنولوژی آجاکس و ایندکس عالی در موتورهای جستجو
فروشگاه ساز آبتین نوشته شده از ابتدا در ایران سریعترین فرشوگاه ساز موجود هست با قالب قابل تغییر تکنولوژی آجاکس و ایندکس عالی در موتورهای جستجو
این هم که رایگان نیست !!!!!!!!!!!!
saeidghodrati
09-08-2010, 16:52
سلام
بچه ها تورو خدا يه فروشگاه ساز خوب ورايگان معرفي كنيد خيلي لازم دارم
سلام
بچه ها تورو خدا يه فروشگاه ساز خوب ورايگان معرفي كنيد خيلي لازم دارم
اگه با پشتیبانی رایگان می خوای بهترینش فارسی کامرس هست از این سایت می تونی دانلود کنی e-virtu.com
این هم فروم پشتیبانی forum.e-virtu.com
Hamid_RezaS
24-09-2010, 00:14
این بیچاره خودشو داره هلاک میکنه دنبال یک فروشگاه رایگان میگرده. خوشم پیدا نمیشه دارم حال میکنم. ولی از یک چیزی بدم اونم اسکریپت نال شدس. به نظر من کار خیلی زشتیه. ای کاش مسئولین مملکت حقوق پدید آورندگان برنامه ها را حتی برنامه های بین المللی را مقتنم بشمرن. برای ما برنامه نویسا این کارا خیلی گران تموم میشه. فکر کنید حاصل زحمات یک تیم رو اینجوری نال کنن بره. اگه با برنامه های من کسی اینکارو بکنه به شخصه حلالش نمیکنم.
بیایید سعی کنیم اسکریپت نال شده استفاده نکنیم.
همچنین این اسکریپت های رایگان باعث میشه برای کار ما برنامه نویسان ارزشی قائل نشن. و شان و ارزش و دستمزد کارمون بیاد پایین.
موفق باشید.
ولی حالا یک بحثی آیا کسی API برای دسترسی به سیستم های پرداخت بانک های ایرانی را داره؟
آیا از خود بانک باید گرفت؟
تو سایت بانک هست؟کجاشه؟
ممنون.
Bill Gates
24-09-2010, 20:00
سلام
برای اتصال به بانک ها ... خودشون یکسری اسکرپت برای دانلود قرار دادند که میتونید توی انجمن جستجو کنید یا Google بزنید .
ممنون// :40:
PROSPPECH
14-10-2010, 12:48
سلام
یعنی یه فروشگاه رایگان بدون مشکل با امکانات حداقل وجود نداره!
eimanpaladin
14-10-2010, 13:27
سبد خرید هست نسخه نالش
یه سری مشکل داره ( یکم بچرخی مشکل حل میشه)
از کامرس 2.2 هم میشه استفاده کنید
PROSPPECH
17-11-2010, 21:13
اینجا میتونید یک فروشگاه با پنل پستی رایگان داشته باشید:
tiyam 01
19-11-2010, 23:11
فروشگاه ساز خوب و رایگان که زیاد هست. پرستا شاپ فارسی هست. os commerce، اوپن کارت
مارکت ساز، دی مارکت (نسخه های رایگان دارن)
ماژول پرداخت آنلاين هم واسشون هست (ماژول زرین پال)
سلام دوستان...
من دنباله یک فروشگاه ساز اوپن سورس می گردم..... هستش؟؟؟
satartitaniom
27-12-2010, 10:51
سلام دوستان...
من دنباله یک فروشگاه ساز اوپن سورس می گردم..... هستش؟؟؟
سلام
اونطور که من تو همین سایت دیدم چنتا دوستا معرفی کردن فقط فارسی نیست
یه نسخه shop.comm هم که یکی از دوستان زحمت کشیده بود فارسی کرده بود 2 تا مشکی داشت یکی پرداخت از طریق شرکت های واسط پست و یکی هم اتصال به بانک ها که من امروز دیدم تاپیک خیلی قدیمیه شاید بالا اومدن و دوباره ادامه دادن
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
سبد خرید هست نسخه نالش
یه سری مشکل داره ( یکم بچرخی مشکل حل میشه)
از کامرس 2.2 هم میشه استفاده کنید
دوست عزیز میشه واضح تر و یا با مرجع حرف بزنی؟
ممنو
arjmand200
17-05-2011, 14:59
با سلام خدمت دوستان ، میخواستم ببینم ایا امکانی هخست که بدون نصب اسکریپت فروشگاه بتوان دکمه ای برای پرداخت انلاین اضافه نمود اگه قابلیت سبد خرید هم که باشه عالیه ،؛ اینو به این دلیل میگم که من الان خودم یک سایت دارم و قالب خودمو سفارش دادم و نمیخوام سیستم سایت به هم بریزم و یک اسکریپت نصب کنم رو وردپرس که نشه از این قالب استفاده کرد واسه همین فقط میخوام قابلیت پرداخت انلاین اضافه بشه که بعد از پرداخت حساب خودم محصول رو بفرستم
خیلی ممنون
amirakarsu
01-01-2015, 02:29
سلام بچه ها دنبال اسکریپ oscummerc 2.3 که irancommerce.net برا دانلود گزاشته بود میگردم
خیلی برام مهمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.