PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : textbox

oj2008pc
29-08-2008, 21:14
سلام
من يك textbox دارم كه مي خوام فقط اعداد و نقطه و backspace را بتوان در آن وارد كرد و اعداد هم بصورت هزار جدا شوند و بتوان اعداد را بصورت اعشاري هم وارد نمود . كد زير را نوشتم ولي اشكال دارد . لطفا راهنمايي كنيد . (از vb6 استفاده مي كنم )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

oj2008pc
29-08-2008, 21:16
وقتي از ويژوال بيسيك كد را paste كردم فونت ها به هم ريخت . به پرانتزها دقت نكنيد .

بهرام_62
30-08-2008, 21:47
سلام
اینو دانلود کن ببین کارتو راه میندازه؟

خیلی جالبه از سوالی که تو پرسیدی من جوابی که می خواستم براش تاپیک بزنم رو گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این می گن مبادله کالا به کالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم

oj2008pc
31-08-2008, 11:00
خيلي خوب بود . فقط نميشه تغييرات در همون textbox اول اعمال بشه .( يعني موقع نوشتن .) در ضمن اگر چند نقطه بنويسيم برنامه هيچ اروري نميده . مثل 1234.123.154

oj2008pc
02-09-2008, 08:30
كسي نيست برنامه ي ديگه اي داشته باشه ؟

Smafias
03-09-2008, 18:23
سلام!

کلش اینه: (برو حالشو ببر :31:)

فقط اگه خواستی تعداد اعشاری که نشون میده بیشتر باشه کافیه توی خطی که با سبز مشخص کردم بعد از آخرین کاراکتر # بازهم کاراکتر # اضافه کنی...

به همین سادگی :11:

بهرام_62
03-09-2008, 20:02
سلام میشه درباره کدت توضیح بدی

Smafias
04-09-2008, 16:47
سلام بهرام جان!

توضیح؟ منو توضیح؟ اصلا به من میخوره چیزی رو توضیح بدم؟ :18:

باشه حالا اصرار میکنی باشه! :27:

ببین -- ما در رویداد text_change :
1- یک متغیر به نام tmp (همون temp) از نوع string تعریفیدیم!
2- شرط اینکه اگر در تکست ما کاراکتر نقطه وجود داشت فرمت به صورت اعشاری نشان دهد - در غیر اینصورت معمولی.
3- tmp را برابر فرمت اصلی تکست قرار دادیم. یعنی تکست را گرفتیم و کاراکترهای , را از میان برداشتیم که در هنگام فرمت تکست مشکل بوجود نیاید (بهم نریزه!).
4- نشانگر چشمکزن را به آخرین کاراکتر بردیم.

نکته: نیازی به وجود text2 نیست زیرا ما اصل تکست را توسط خودش برگرداندیم و دوباره به فرمت دلخواه دراوردیم.

در رویداد text_keypress :
1- با استفاده از Select :
- در صورتی که کلید زده شده کاراکتر نقطه بود : اگر یک نقطه در تکست وجود داشت کلید رد شود. (جلوگیری از وجود دو نقطه)
- در صورتی که اعداد و کلید BackSpace بود کاری باهاشون نداریم!
- در صورتی که هر چیزی غیر از اینا بود کلید را رد میکنیم.
-

به همین سادگی! (البته توضیحش خیلی سخت بود!)

ببخشید اگه بد توضیح دادم!

سوالی بود بپرسید :11:

بهرام_62
04-09-2008, 17:49
ببخشید اگه بد توضیح دادم!

نه متوجه شدم
مرسی از توضیحت
مشکل من اعشارش بود که نمی تونستم روی یک تکست عملیات رو انجام بدم

oj2008pc
15-09-2008, 23:20
سلام!

کلش اینه: (برو حالشو ببر :31:)

فقط اگه خواستی تعداد اعشاری که نشون میده بیشتر باشه کافیه توی خطی که با سبز مشخص کردم بعد از آخرین کاراکتر # بازهم کاراکتر # اضافه کنی...

به همین سادگی :11:
مرسی ولی مشکل من با کلیدهای چپ و راست هست . مثلا وقتی کلید چپو میزنم و میرم وسط عدد یک کاراکتر اضافه می کنم اضافه نمیشه .

Smafias
16-09-2008, 00:37
مرسی ولی مشکل من با کلیدهای چپ و راست هست . مثلا وقتی کلید چپو میزنم و میرم وسط عدد یک کاراکتر اضافه می کنم اضافه نمیشه .

ولی من تست کردم هیچ مشکلی در این زمینه نداره!!!
حتی Backspace هم مشکلی نداره -- عدد هم اضافه میشه!

نمیدونم چرا برای شما مشکل داره!!!!!!... :18:

SMNsoft
17-09-2008, 12:33
این کد باعث می شود که کسی نتونه چیزی غیر از عدد و اعشار بگذاره. خیلی هم ساده است

دانلود از لینک زیر

SMNsoft
17-09-2008, 12:51
این کد باعث می شود که کسی نتونه چیزی غیر از عدد و اعشار بگذاره. خیلی هم ساده است
همش یک خطه

حلا جدا کردن سه رقمی هم که در بالا دوستان گفته اند.

دانلود از لینک زیر