ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن برنامه های کاربردی

mahdi_pc
29-08-2008, 16:50
با سلام به دوستان

من اوبونتو 7.10 دارم. در قسمت add/remove applications در توضیح بسیاری از برنامه هایی که هنوز نصب نشده اند. این جمله نوشته شده که (مثلا برای kppp) :
kppp cannot be installed on your computer type(i386)
و در ادامه هم گفته که برنامه گفته که این برنامه یک سری ویژگی های سخت افزاری می خواد که سازگار با سیستم شما نیست.

و این عبارت ها برای بسیاری از برنامه ها نوشته شده. سیستم من لپ تاپ dell vostro 1500 هست. لطفا منو راهنمایی کنید که برای استفاده از این برنامه ها باید چه کنم و مشکل از کجاست؟

Blossom
29-08-2008, 17:14
با سلام به دوستان

من اوبونتو 7.10 دارم. در قسمت add/remove applications در توضیح بسیاری از برنامه هایی که هنوز نصب نشده اند. این جمله نوشته شده که (مثلا برای kppp) :
kppp cannot be installed on your computer type(i386)
و در ادامه هم گفته که برنامه گفته که این برنامه یک سری ویژگی های سخت افزاری می خواد که سازگار با سیستم شما نیست.

و این عبارت ها برای بسیاری از برنامه ها نوشته شده. سیستم من لپ تاپ dell vostro 1500 هست. لطفا منو راهنمایی کنید که برای استفاده از این برنامه ها باید چه کنم و مشکل از کجاست؟

فکر کنم که شما نسخه‌ی ۶۴ بیتی رو نصب کردین، درسته؟

mahdi_pc
30-08-2008, 16:08
نه. البته مطمئن نیستم. از کجا میشه فهمید چون توی dvd که هر چی گشتم نبود؟

Ceramic
30-08-2008, 16:15
نه. البته مطمئن نیستم. از کجا میشه فهمید چون توی dvd که هر چی گشتم نبود؟

خوب این جمله ای که شما نقل کرده اید همین معنا را می رساند :

cannot be installed on your computer type(i386

به وضوح دارد توضیح می دهد که روی سیستم شما ( i386 که 32 بیتی است) قابل نصب نیست . یعنی نتیجه می گیریم که شما نسخه ی 64 بیتی را نصب کرده اید .

m a j r i x
31-08-2008, 20:24
سلام
کلیه مطالب مربوط به ابونتو در تاپیک اختصاصی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید