ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر ویروسی شده !! ویندوز بعد چند روز دیگه بالا نمیاد !!

ali_agha1981
29-08-2008, 14:08
سلام
ویندوز من xp هست فکر کنم ویروسی شده به طوری که یکدفعه سیستم خاموش میشه و بعدش که روشن میکنم
دیگه ویندوز بالا نمیاد
ویندوز رو چند بار عوض کردم ولی بازم بعد چند روز کار با ویندوز دوباره اینجوری میشه
fdisk هم کردم اما بازم نشد ؟؟
در ضمن یه مشکلی هم دارم اینه که درایوهام با دابل کلیک باز نمیشه و وقتی دابل کلیک میکنم به جای باز شدن درایو پنجره حالت تمام صفحه maximize میگره و حتما باید درایو رو open کنم تا باز بشه
حالا من نمیدونم این دو مشکل به هم ربط داره یا نه ؟؟؟
کمک کنید لطفا !!
ممنون

alizshah
30-08-2008, 15:30
البته من زیاد تو این کار وارد نیستم فقط خواستم بگم چند روز پیش منم اینطوری شدم
یعنی مثلا بعد نیم ساعت خاموش میشد و روشن میکردم یه لحضه روشن میشد و بدون اینکه ویندوز بالا بیاد زود خاموش میشد
فهمیدم که دیروز وقتی پی سی رو داشتم تمیز میکردم فن cpu رو خوب نبستم و وقتی گرم میشه خاموش میشه

ali_agha1981
30-08-2008, 20:58
نه عزیزم سیستم fan و cpu من مشکلی نداره
فقط نمیدونم جدیدا چه ویروسی گرفته اینجوری میشه ..!!
لطفا کمک !!
ممنون

siavash2death
31-08-2008, 00:49
به نظر من یکیش سخت افزاری هستش و یکی از ویروس.
چون که شما می گی حتی وقتی که fdisk می کنم یا ویندوز نصب می کنم هم باز سیستم خاموش می شه و بعد دیگه بالا نمیاد.
ولی این که می گید باید حتما open کنم تا درایو باز بشه احتمال 90% از ویروس هستش.
به نظر من اول کامپیوترتون رو پیش یه تعمیراتی تخصصی و نه هر تعمیرات کامپیوتری که دیدید ببرید و سعی کنید خاموش شدنش رو درست کنید.بعد از درست شدن مشکل اولتون با نصب یه آنتی ویروس قوی مثل اویرا یا کاسپرسکی آپدیت شده سیستمتون رو اسکن کنید.

ali_agha1981
31-08-2008, 10:18
به نظر من یکیش سخت افزاری هستش و یکی از ویروس.
چون که شما می گی حتی وقتی که fdisk می کنم یا ویندوز نصب می کنم هم باز سیستم خاموش می شه و بعد دیگه بالا نمیاد.
ولی این که می گید باید حتما open کنم تا درایو باز بشه احتمال 90% از ویروس هستش.
به نظر من اول کامپیوترتون رو پیش یه تعمیراتی تخصصی و نه هر تعمیرات کامپیوتری که دیدید ببرید و سعی کنید خاموش شدنش رو درست کنید.بعد از درست شدن مشکل اولتون با نصب یه آنتی ویروس قوی مثل اویرا یا کاسپرسکی آپدیت شده سیستمتون رو اسکن کنید.

سلام نه عزیز کامپیوتر وقتی خاموش میشه دیگه ویندوز هم بالا نمیاد یعنی یه ویروسی کامپیوتر من گرفته که با اروم اروم از بین بردن فایل های ویندوز باعث میشه ویندوز از بین بره و سیتم یکدفعه shut down بشه ولی دیگه ویندوز بالا نیاد اونوقت مجبورم دوباره ویندوز رو نصب کنم مورد دوم هم که حتما ویروس هست ولی نمیدونم چی طوری از بین ببرمش
کمک کنید

Hossein bandarie
01-09-2008, 17:42
فكر نكنم ويروسي پيدا بشه كه با پارتيشن بندي مجدد هم از بين نره . احتمالي كه من ميدم ناحيه سيستمي هاردت كه ركورد بوت و پارتيشن تيبل رو نگه داري مي كنه داره خراب ميشه . البته خدا كنه حدسم اشتباه باشه . به هر حال همان طور كه سياوش عزيز گفت با يه متخصص تعميرات سخت افزار مشورت كن .