ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فایلی به اسم LogFile.Etl در درایو c

chogha
29-08-2008, 00:31
سلام
یه فایل به اسم LogFile.Etl تو درایو c ظاهر شده که از وقتی کامپیوترو روشن میکنم مدام حجمش بالا میره تا کلا
درایو c رو پر میکنه. نود هم اونو به عنوان ویروس نمیشناسه(آپدیت هست)
با هزار مصیبت پاکش کردم حالا تو پوشه C:\windows\system32 یه فولدر پیدا شده به اسم logfile که توش یه پوشه به اسم WMI هست که داخل این پوشه یه notepad به اسم trace هست که روش دابل کلیک میکنم سیستم هنگ میکنه وقتی میخوام پاکش کنم میگه به وسیله اشخاص یا برنامه های دیگر استفاده میشه و برنامه هایی که از این فایل استفاده میکنند ببندید و دوباره امتحان کنید ولی با این کارم پاک نشد، مدام هم حجمش بالا میره. راهنمایی کنید خواهشن
پیشاپیش به خاطر کمکتون تشکر میکنم

chogha
29-08-2008, 00:35
راستی از برنامه ی pocket killbox هم برای پاک کردن استفاده کردم که اینم جواب نداد

chogha
29-08-2008, 23:45
دوستان من منتظرم

chogha
01-09-2008, 23:02
کسی جواب نمیده؟
مثلا قسمت اورژانس!

mahsai
01-09-2008, 23:33
دوست عزیز به نظر من بهتره که انتی ویروس نود ورژن 3 رو نصب کنی
اگه اینترنت سرعتش خوبه میتونی به این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بری وESET NOD32 Antivirus System 3.0.672 32-bit رو دانلود کنی.
امیدوارم مشکلتون حل بشه

chogha
02-09-2008, 23:48
آنتی ویروس من nod32 version 3 هست در ضمن هرشب هم آپدیت میکنم اما این فولدر رو به عنوان ویروس نمیشناسه
دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه
منتظرم

M E H R A N
03-09-2008, 01:27
سلام
یه فایل به اسم LogFile.Etl تو درایو c ظاهر شده که از وقتی کامپیوترو روشن میکنم مدام حجمش بالا میره تا کلا
درایو c رو پر میکنه. نود هم اونو به عنوان ویروس نمیشناسه(آپدیت هست)
با هزار مصیبت پاکش کردم حالا تو پوشه C:\windows\system32 یه فولدر پیدا شده به اسم logfile که توش یه پوشه به اسم WMI هست که داخل این پوشه یه notepad به اسم trace هست که روش دابل کلیک میکنم سیستم هنگ میکنه وقتی میخوام پاکش کنم میگه به وسیله اشخاص یا برنامه های دیگر استفاده میشه و برنامه هایی که از این فایل استفاده میکنند ببندید و دوباره امتحان کنید ولی با این کارم پاک نشد، مدام هم حجمش بالا میره. راهنمایی کنید خواهشن
پیشاپیش به خاطر کمکتون تشکر میکنم

این ویروس نیست بکله یکی از سرویس های خود ویندوز یا توسط خودتون و یا توسط برنامه ای فعال شده و فعالیت
های انجام شده رو ثبت میکنه. اسم این سرویس هم Performance and Alerts هست. اگر تا حدی انگلیسیتون خوبه
میتونید به سایت زیر برید... در اینجا روش حل و حذف این سرویس گفته شده. اگر هم خوب نیست بگید تا من بعدا
یک نگاهی بهش بندازم و خلاصه شو بهتون بگم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن اگر BootLog XP رو دارید بهتره از استارت آپ سیستم حذفش کنید.

chogha
06-09-2008, 00:04
به خاطر جوابتون ممنون، اگه لطف کنید وروش حذفشو توضیح بدید کمک بزرگی کردید، نگاش کردم چیز زیادی دستگیرم نشد.
یه دنیا ممنون

chogha
27-09-2008, 01:09
مشگلم همچنان پابرجاست