مشاهده نسخه کامل
: رزولوشن .. ؟
وقتی نرم افزار نقشه تهران رو در کامپیوتر ریختم گرافیک taskbar و همچنین تمام scroll bar های تمام نرم افزارهایم به هم خورد حتی گرافیک کامپیوتر رو دوباره ریختم ولی هیچ اتفاق جدیدی نیفتاد ممکنه کسی از رفقا کمک کنه که چکار کنم؟
Arsa Persian
28-08-2008, 22:28
ویرایش شد لطفا رعایت کنید
رزلوشن start bar = اندازه Taskbar
روی همون start bar!!! یه راست کلیک بفرمایید
حالا بگردید یه گزینه هست به اسم: Lock The Taskbar
که اگه تیک داره یه بار روش کلیک کنید اگه نداره دست نزنید
حالا اگه موستون رو بالای Taskbar بگیرین علامتش عوض میشه، میشه عکس یه پیکان که شمال و جنوب رو نشون میده
حالا دکمه ی چپ موس رو فشار بدید و تا زمانی که به اندازه ی دلخواه نرسیدید کلید رو ولش نکنید
:40:استفاده از دکمه ی تشکر باعث دلگرمی است:40:
*Batman*
30-08-2008, 20:01
وقتی نرم افزار نقشه تهران رو در کامپیوتر ریختم گرافیک taskbar و همچنین تمام scroll bar های تمام نرم افزارهایم به هم خورد حتی گرافیک کامپیوتر رو دوباره ریختم ولی هیچ اتفاق جدیدی نیفتاد ممکنه کسی از رفقا کمک کنه که چکار کنم؟
من یکبار این مشکل را با کتاب اول داشتم.این اتفاق بخاطر طراحی حرفه ای برنامه ست.:31:
یه بار رفتم تو Safe Mode و برگشتم به ویندوز درست شد.
سلام دوست عزیز حالا چطوری توی Safe Mode برم؟
djsystem
01-09-2008, 00:37
موقع بالا اومدن ویندوز f8 رو هی بزن بعد یه صفحه می اد که می پرسه چه جوری می خای بوت شی شما sefe mode رو انتخاب کن
تو safe mode هم رفتم اما نشد ....!؟
h.ekhraji
08-09-2008, 00:17
تو safe mode که رفتی اون برنامه رو پاک کن ببین اصلا مشکل از اون برنامه است یا نه.
برنامه رو که از همون اول بدون اینکه وارد safe mode بشم پاک کردم !!! باید توی safe mode پاکش می کردم فرقی داره؟
*Batman*
08-09-2008, 23:41
شما یکبار درایور گرافیک را Uninstall کن و دوباره هم نصب نکن.سیستم را Reset کن.ببین درست میشه؟
از اون روز تا حالا همین وضعیت را داری ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.