PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال تلویزیون به کامپیوتر با S-Video

fatimaesmaeili
28-08-2008, 18:50
سلام. لطفا کمکم کنید. كارت گرافيك من Nvidia Geforce2 MX/MX 400 است. 3 تا خروجي داره. يه S-video يه خروجي آنالوگ زرد رنگ و يه خروجي كه به مانيتور وصل ميشه. من يه كابل S-video تهيه كردم و يه سر آن رو به خروجي S-video كارت گرافيك زدم و همينطور خروجي كارت صدا و سر ديگه رو به 3 ورودي صدا و تصوير تلويزيون. حالا صدا دارم ولي تصوير ندارم. مشكل اينجاست كه من Nvidia Control Panel ندارم كه تنظيمات رو انجام بدم. چيكار كنم؟

fatimaesmaeili
29-08-2008, 17:05
كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟
بابا كمككككككك

Stream
29-08-2008, 17:40
شما خودتون مشکل خودتون رو می دونید!

آخرین نسخه Forceware رو نصب کنید و از طریق NVIDIA Control Panel تنظیمات لازم برای TV Out رو انجام بدید.

omid moosavi
29-08-2008, 18:25
سلام. لطفا کمکم کنید. كارت گرافيك من Nvidia Geforce2 MX/MX 400 است. 3 تا خروجي داره. يه S-video يه خروجي آنالوگ زرد رنگ و يه خروجي كه به مانيتور وصل ميشه. من يه كابل S-video تهيه كردم و يه سر آن رو به خروجي S-video كارت گرافيك زدم و همينطور خروجي كارت صدا و سر ديگه رو به 3 ورودي صدا و تصوير تلويزيون. حالا صدا دارم ولي تصوير ندارم. مشكل اينجاست كه من Nvidia Control Panel ندارم كه تنظيمات رو انجام بدم. چيكار كنم؟

دیگه دوره این کارها گذشته................

fatimaesmaeili
29-08-2008, 19:14
شما خودتون مشکل خودتون رو می دونید!

آخرین نسخه Forceware رو نصب کنید و از طریق NVIDIA Control Panel تنظیمات لازم برای TV Out رو انجام بدید.

این کارم خواستم کنم. نسخه 93.81 رو از اینترنت دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم این error میده:

the contents of this file connot be unpacked. the executable you are attempting to run has been
corrupted. Please obtian another copy of the file, verify its integrity, and try again

حالا چیکار کنم؟

behradsn
29-08-2008, 19:50
این کارم خواستم کنم. نسخه 93.81 رو از اینترنت دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم این error میده:

the contents of this file connot be unpacked. the executable you are attempting to run has been
corrupted. Please obtian another copy of the file, verify its integrity, and try again

حالا چیکار کنم؟

دوست عزیز فایل دریافتی شما مشکل داره

دوباره اقدام به دریافت فایل بکنید

fatimaesmaeili
29-08-2008, 23:11
يه بارم نسخه 43.46 يا 46.43 رو دانلود كردم نصب شد ولي خبري از Nvidia Control Panel نشد، شايدم من پيداش نكردم. نمي دونم.
راستي الانم درايو Mx400 كه تو سي دي همراه كارت بود نصبه، نميدونم ورژن چنده ولي تو Device Manager تو قسمت Diplay Adapters اسم كارت گرافيك رو نوشته ولي وقتي ميري توش جايي براي تنظيمات خاصي نداره. تازه من نتونستم Nvidia Control Panel رو پيدا كنم

abbas13677_2005
30-09-2008, 14:09
واقعا راهي هست تا تلويزيون رو به كامپيوتر وصل كرد و كانال هاي صدا و سيما رو ديد؟

منظورم كايل Rf هست كه از آنتن پشتبان مياد ها
اونو ميشه به كارت گرافيك وصل كرد و تلويزيون رو ديد؟

AB
30-09-2008, 14:38
واقعا راهي هست تا تلويزيون رو به كامپيوتر وصل كرد و كانال هاي صدا و سيما رو ديد؟

منظورم كايل Rf هست كه از آنتن پشتبان مياد ها
اونو ميشه به كارت گرافيك وصل كرد و تلويزيون رو ديد؟

خب چارش اینه که یه تی وی کارت بگیری.

abbas13677_2005
30-09-2008, 20:12
تي وي كارت پشتش ميشه سيم آنتن زد؟
چون من فقط ورودي از اين سيم هاي زرد و سفيد ديدم و نديدم مثل پشت تلويزيون سيم آنتن پشت بام مستقيم بره تو كارت كپچر

AB
30-09-2008, 23:12
تي وي كارت پشتش ميشه سيم آنتن زد؟
چون من فقط ورودي از اين سيم هاي زرد و سفيد ديدم و نديدم مثل پشت تلويزيون سيم آنتن پشت بام مستقيم بره تو كارت كپچر

تی وی کارت مختص این کاره.هم میشه تلویزیون نگاه کرد و به بعضی مدل ها دوربین فیلم برداری هم میشه

وصل کرد.اکثرشون هم علاوه بر ورودی آنتن ورودی S-Video و Cmposite هم دارن.البته میتونی کارت

م . ا . ه . و . ا . ر . ه بگیری و علاوه بر تلویزیون خودمون تلویزیون های خارجی هم با کیفیت بالا بگیری:31:

darkangel85
30-10-2008, 11:43
من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!!(البته این کابل 7 پین داره و طرفی که به تلویزیون وصل میشه 4 فش خروجی به رنگ های قرمز، زرد، آبی و سبز داره - اینا باید با ترتیب خاصی به هم وصل شن؟!!!) باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!! یا باید تنضیماتی رو روی کارت گرافیکم انجام بدم؟!!!