ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اپرا در پی سی ورلد

bof
28-08-2008, 17:09
سلام
من یه مدت هست که با اپرا هم کار می کنم,ولی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی یه مطلبی رو می خوام از یه جایی کپی کنم و در پی سی ورلد قرار بدم رنگ و اندازه اولیه فونت ها حفظ نمیشه ولی تو فایر فاکس اینطوری نبود.
البته این شاید خصوصیتش باشه ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.توی تاپیک اپرا هم پرسیدم جوابی نگرفتم.

Chameleon
28-08-2008, 17:13
روی صفحه سایت راست کلیک کنید و گزینه Edit Site Preferences ... را بزنید ، در صفحه باز شده به تب Network برید و در قسمت Brower Identification گزینه Mask As Firefox را انتخاب کنید و OK بزنید

bof
28-08-2008, 18:29
روی صفحه سایت راست کلیک کنید و گزینه Edit Site Preferences ... را بزنید ، در صفحه باز شده به تب Network برید و در قسمت Brower Identification گزینه Mask As Firefox را انتخاب کنید و OK بزنید

ممنون ولی چیکار کنم که این گزینه دائمی بسشه و برای همه تبها.l

Carl
28-08-2008, 18:42
اگر از ورژن ۹.۵ استفاده می‌کنید، Shift+F12 را بزنید، در زبانهٔ Buttons و قسمت Pref. منوی پایین‌رونده‌ای که اولش نوشته Identify as ...

را بکشید به جایی داخل مرورگر؛ با تنظیم کردن آن روی Identify as FF باید درست شود.

bof
29-08-2008, 00:23
اگر از ورژن ۹.۵ استفاده می‌کنید، Shift+F12 را بزنید، در زبانهٔ Buttons و قسمت Pref. منوی پایین‌رونده‌ای که اولش نوشته Identify as ...

را بکشید به جایی داخل مرورگر؛ با تنظیم کردن آن روی Identify as FF باید درست شود.

این آدرسو رفتم ولی گزینه هاشو نمیشه تغییر داد.