ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاريخ هجري قمري

flashdes
28-08-2008, 10:59
سلام يه نمونه كد نميدونم يه كامپوننت يك اكتيوايكس يه يونت چيزي در مورد تبديل تاريخ از ميلادي يا شمسي به قمري رو بهم بده چميدونم الگوريتم هم بدين ما دعاگوييم .... هر جا سر زديم يا فايلش كاري نمي كرد يا فايلش جاي اشتباهي آپلود شده بود يا هيچي سر كاري بود
به من عاجز بي نوا كمك كنين ....:11:

adgteq
28-08-2008, 23:38
سلام

من یک مجموعه کامل در مورد تقویم نوشته ام که شامل تقویم هجری قمری قراردادی و همچنین هجری قمری با قابلیت تطبیق با داده های مشاهده شده هلالی نیز می باشد. تاپیک زیر را ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر از این مجموعه استفاده کنید برای تبدیل یک تاریخ مثلا از شمسی به قمری باید ابتدا تاریخ شمسی را با استفاده از کامپوننت تقویم شمسی به نوع TDateTime تبدیل(encode) کنید و سپس با استفاده از کامپوننت تقویم قمری مقدار حاصل را decode کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگر مقدار TDateTime را داشته باشید فقط decode کافی است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبجای متد DecodeDate هم می توانید مستقیما از متد DateToStr یا FormatDateTime استفاده کنید (متد های کامپوننت ها همنام توابع SysUtils و DateUtils دلفی هستند.)

flashdes
30-08-2008, 10:39
سلام
من ظاهرا با نصبش مشكل دارم ولي حقيقتا بايد كاركنه واقعا ممنونم لطف فرمودين

flashdes
30-08-2008, 10:40
سلام
من ظاهرا با نصبش مشكل دارم ولي حقيقتا بايد كاركنه واقعا ممنونم لطف فرمودين