مشاهده نسخه کامل
: در حال ساخت منطقه نظامی
سلام. میخوام رو یه طرحه توپ کار کنم یه منطقه نظامی تو جنگ جهانی دوم میخوام هم نما داخلی باشه هم بیرونی رو همی چی میخوام کار کنم یه طرحایی تو ذهنم دارم ولی به کمک شما دوستان هم نیاز دارم اگه عکس در این زمینه دارین یا منبعی در این موارد دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین
ایستگاه راه اهن(Rail Way .Train Station)
پایگاه نظامی(.Pillbox.Watchtower.Barracks.Command Post.Camp.base)
ماشین الات نظامی(Jeep.truck.tank.airplane)
نمایه داخلی یا خارجی فرق نمی کنه هر دو تاشو نیاز دارم ممنون:10:
فکر نکنین من خودم هیجکاری نکردم دو روزه دارم میگردم چندتا عکسم گرفتم ولی از نما داخلی چیزی گیرم نکرد
خیلی ممنون
با اجازه
Dark Kingdom
28-08-2008, 09:28
زیبا شده باریکلا
من که عکسی نمیبینم :13:
اصلا" چیزی ساختین ؟؟؟
متاسفانه من هم برام عكسي لود نمي شه!
Sorosh MAX
28-08-2008, 11:19
زیبا شده باریکلا
فقط نور پردازيت خوب نشده
دوست عزیز چرا سر به سر بقیه میذاری و دچار سردرگمی میشی ؟
نگاه کنین این دوتا دوست عزیز چه راحت سردرگم شدند !
من که عکسی نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
اصلا" چیزی ساختین ؟؟؟
متاسفانه من هم برام عكسي لود نمي شه!
موفق باشی.
منتظریم ببینیم چی از آب در میاد.
ممنون از همه دوستان شرمنده کردین یه پستم کافی بود... وقتی میگم در حال ساختن حتما این نیست هنوز چیزی ساختم فعلا دارم عکس جمع میکنم تا دیده بهتری داشته باشم شما به جای مسخره کردن میتونین کمک کنی
شما اگه به پست اولو بخونین میبینین نوشتم "میخوام=قصد دارم"
تو چند تا تاپیک شما دارید این رفتارتونو تکرار میکنید
دیگه تکرار نشه ! لطفا
موفق باشی.
منتظریم ببینیم چی از آب در میاد.
ممنون دوستان تمامه سعیمو میکنم اگه خدا بخواد از امروز شروع میکنم
از اینکه زود تر تاپیک زدم عذر میخوام فکر کردم دوستان کمک میکنن ....
ممنون از همه دوستان شرمنده کردین یه پستم کافی بود... وقتی میگم در حال ساختن حتما این نیست هنوز چیزی ساختم فعلا دارم عکس جمع میکنم تا دیده بهتری داشته باشم شما به جای مسخره کردن میتونین کمک کنی
شما اگه به پست اولو بخونین میبینین نوشتم "میخوام=قصد دارم"
البته خطاب به : "سونامی و Maghze motefaker"
راستی ببین این محیطی که میخوای بسازی رو بهتره از یه نرم افزار مثه Vue کمک بگیری. چون با مکس سخت تره.
البته خطاب به : "سونامی و Maghze motefaker"
بله اقا عادل پسته من همزمان با پسته شما و اقا هادی شد...ببخشید
راستی ببین این محیطی که میخوای بسازی رو بهتره از یه نرم افزار مثه Vue کمک بگیری. چون با مکس سخت تره.
تا حالا باهاش کار نکردم ...مکسو بشتیبانی میکنه؟؟ طرحی که میخوام روش کار کنم شامله یه روستایه کوچیکه
در امتداد خطه راه اهن که یه پایگاه بزرگه المان اونجاس که نقشه بزرگی تو ترانسپورته تجیزاته نظامی داره
ممنون از شما اقا عادل و اقا هادی :11:
شما عكس واقعي از جنگ جهاني نياز داري؟
خب عكس واقعي كه اكثرا سياه سفيد و كم كيفيت هست.
مثل اين.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد مي كنم از شات هاي بازي يا شات هاي يك فيلم استفاده كني يا مدا ابزار هاي جنگي تون رو بگيد تا بلوپرينتش رو براتون پيدا كنيم.
تشكر..........
SSS_HHH_OOO
28-08-2008, 13:52
خیلی ایده جالبیه...من پیشنهاد میکنم lowpoly بسازی که بشه بعدا باهاش بازی ساخت...اینطوری جالب میشه.....
آره خروجی OBJ میده + Mtl اون ها. بعد باید بیاری تو مکس.
Farzad.wow
28-08-2008, 14:56
خیلی عیده ی خوبه ای آفرین .................
شما عكس واقعي از جنگ جهاني نياز داري؟
خب عكس واقعي كه اكثرا سياه سفيد و كم كيفيت هست.
مثل اين.
پيشنهاد مي كنم از شات هاي بازي يا شات هاي يك فيلم استفاده كني يا مدا ابزار هاي جنگي تون رو بگيد تا بلوپرينتش رو براتون پيدا كنيم.
تشكر..........
فرقی نمیکنه اقا کوروش واقعی باشه یا بازی وسیا سفیدهم باشه خوبه من بیشتر طرحه داخلی نیاز دارم ممنون ...شات بازی؟:27:ایول اقا کوروش به فکرم نرسیده بود ممنون
خیلی ایده جالبیه...من پیشنهاد میکنم lowpoly بسازی که بشه بعدا باهاش بازی ساخت...اینطوری جالب میشه.....
حتما اگه تموم بشه:31:... ممنون
آره خروجی OBJ میده + Mtl اون ها. بعد باید بیاری تو مکس.
خیلی ممنون اقا عادل لطف کردین
خیلی عیده ی خوبه ای آفرین .................
مرسی دوسته من
تا اینجا یه ساعت شده .اینم برای استارته میزارم دیگه به این سرعت اپلود نمیتونم بکنم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی که از روش الهام گرفتم با تخلص
قبلی ضایع شد واسه همین دوباره دارم میسازم
تا اینجا
خیلی خوب داری پیش میری.
موفق باشی.
خیلی خوبه تا اینجا
منتظر ادامه کارتیم داداش
alibitaraf
29-08-2008, 09:53
خوبه....
ادامه بده...
Tamirat.laptop
29-08-2008, 11:10
سلام دوست عزیز فکر جالبیه
البته من نظرم این بود که یه پادگان نظامی درست بکنی جالب می شد ولی خب اینم بد نیست
یه پادگان نظامی تو مایه های این عکس البته این عکس زیاد نزدیک به یه پادگان نیست ولی خوب میشه از روی این عکس
هم چیزی جالبی در بیاری
Tamirat.laptop
29-08-2008, 11:16
اینم چندتا عکس
ممنون دوستان از اقای thierr_y هم تشکر میکنم برای عکسا ...اصلش که پایگاس ولی میخوام تو یه منطقه طراحیش کنم
Tamirat.laptop
29-08-2008, 17:38
خواهش میکنم البته اینجور عکس ها کم پیدا میشن منظورم در زمین جنگ و نظامی و...
منتظر ادامه کارت هستیم
Farzad.wow
29-08-2008, 19:15
خیلی خوبه اما بیشتر کار کن.
آفرین تا اینجا که خیلی خوب شده
منتظریم...
خیلی خوبه منتظریم ..........
Farzad.wow
31-08-2008, 06:59
چی شد ادامش .... یه خورده بجم دیگه ...
سلام دوستان ببخشید این چند روز نبودم از یه طرف تو مغازه بابام مشغولم از یه طرفم عکسی از نمای داخلی نداشتم کارم لنگ موند ... از امروز رویه نمایه خارجی کار میکنم ولی طوری میسازم که بعدم بتونم داخلشو بسازم ...بازم معذرت این چند روز نبودم
از دوستان ممنونم منتظر ادامه کارم باشین
فعلا
Animators
02-09-2008, 05:26
سلام....
کارت خیلی خوب شده.....ادامه بده....یک نظر...اگر بتونی بازی Comandoes 3 را گیر بیاری خیلی به نفعته. این بازی سراسر پر از نماهایی که شما می خواهید مثل پایگاه نظامی که درون راه آهن باشه و....
حتما این کار رو بکن....یادت نره comondoes3(کماندوهای 3).:40:
RatAtouille
02-09-2008, 07:42
چندتا عكس از نما هاي مختلف يك هلكوپتر:31:.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماهواره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.