مشاهده نسخه کامل
: کد php که بصورت تصادفی نام تولید کنه
moontoise
28-08-2008, 01:24
سلام...
ببخشید، کسی اینجا بلده یه کد php رو که بصورت تصادفی نام تولید کنه ؟
مثلا : ew77Det89f9eqt
که اگه امکان داره یه کدی باشه که بشه طول نام رو هم باهاش تعیین کرد،
هر جوری باشه عیب نداره بهم یاد بدین...
ممنون
as13851365
28-08-2008, 10:06
شما خودتان شروع کنید بعد هر جا که با مشکل مواجه بودید بگید تا دوستان کمکتان کنند
یکی از راههای ایجاد نام های تصادفی استفاده از آرایه است به این صورت که شما تمام کاراکتر هایی را که می خواهید در ایجاد نام تصادفی شرکت کنند را در داخل آرایه قرار می دهید و با استفاده از یک حلقه اعداد تصادفی ایجاد کرده و به شماره خانه ی آرایه این عدد تصادفی می روید و مقدار خانه را می خوانید و ....
moontoise
28-08-2008, 23:17
منظور شما اینه که به این صورت عمل کنم ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا
چطور یه حلقه اعداد تصادفی ایجاد کنم؟
اگه بلدین لطفا کد کاملشو بذارین...
ممنون می شم
اما من یه کد php می خوام که خودش، خود به خود نام تولید کنه...
اگه کسی بلده کدشو بذاره یا یجوری یاد بده...
ممنون از شما
as13851365
29-08-2008, 07:44
منظور من روش دومی که گفتی بود یعنی آرایه ای از کاراکتر !
یعنی شما تمام کاراکتر هایی که می خواهید در خروجی شرکت کنند را باید داخل این آرایه قرار دهید ( البته کاراکتر های مجاز !! )
بعدش آیا شما می خواهید که کاربر طول نامی که می خواهد تولید شود را مشخص کند یا مسئول سایت ؟
سعی می کنم کدش رو برات اینجا قرار بدم
peyman1987
29-08-2008, 11:54
یه روش راحتتر و کم حجم تر از استفاده از آرایه هم هست. میتونین از کد اسکی حروف و اعداد استفاده کنین. کلا شما به سه رنج از کدهای اسکی نیاز دارین. کدهای اسکی حروف کوچیک که بین 97 تا 122 هستن، کدهای اسکی حروف بزرگ که بین 65 و 90 هستن و کدهای اسکی اعداد که بین 48 و 57 هستن. شما میتونین یه آرایه سه عضوی از یه کاراکتر رندوم بین این رنجها بدست بیارین و بعد از بین اون سه عضو هم یکیشو بصورت رندوم بردارین و به رشته تون اضافه کنین. مثل این تابع که یه آرگومان اختیاری برای طول رشته هم داره که اگه بهش مقدار ندین بصورت پیش فرض یه رشته 5 کاراکتری درست میکنه.
برای استفاده ش هم مثلا:
یا:
moontoise
29-08-2008, 12:34
منظور من روش دومی که گفتی بود یعنی آرایه ای از کاراکتر !
یعنی شما تمام کاراکتر هایی که می خواهید در خروجی شرکت کنند را باید داخل این آرایه قرار دهید ( البته کاراکتر های مجاز !! )
بعدش آیا شما می خواهید که کاربر طول نامی که می خواهد تولید شود را مشخص کند یا مسئول سایت ؟
سعی می کنم کدش رو برات اینجا قرار بدم
می خوام مدیر طول نام رو تعیین کنه...
ممنون
یه روش راحتتر و کم حجم تر از استفاده از آرایه هم هست. میتونین از کد اسکی حروف و اعداد استفاده کنین. کلا شما به سه رنج از کدهای اسکی نیاز دارین. کدهای اسکی حروف کوچیک که بین 97 تا 122 هستن، کدهای اسکی حروف بزرگ که بین 65 و 90 هستن و کدهای اسکی اعداد که بین 48 و 57 هستن. شما میتونین یه آرایه سه عضوی از یه کاراکتر رندوم بین این رنجها بدست بیارین و بعد از بین اون سه عضو هم یکیشو بصورت رندوم بردارین و به رشته تون اضافه کنین. مثل این تابع که یه آرگومان اختیاری برای طول رشته هم داره که اگه بهش مقدار ندین بصورت پیش فرض یه رشته 5 کاراکتری درست میکنه.
برای استفاده ش هم مثلا:
یا:
واقعا عالی بود، دستتون درد نکنه....
فقط یه سوال...
این کد فقط یک حرف ایجاد می کنه... می شه بگید چطور می تونم تعداد حروف را افزایش بدم و کلا تعداد اون رو تعیین کنم؟
اگه کسی روش های دیگه رو هم بلده یاد بده، لطفا
ممنون
نمیدونم اون بدبختا اینهمه ماژولو کلاسو برا چی نوشتن
متغیر wordlength نشان دهنده طول کلمه شماست
همینو میخواستین دیگه؟
moontoise
30-08-2008, 13:55
ali00h واقعا ازت ممنونم...
تو مشکل منو واقعا حل کردی....:20:
دستت درد نکنه...:11:
بای:10:
peyman1987
31-08-2008, 19:28
می خوام مدیر طول نام رو تعیین کنه...
ممنون
واقعا عالی بود، دستتون درد نکنه....
فقط یه سوال...
این کد فقط یک حرف ایجاد می کنه... می شه بگید چطور می تونم تعداد حروف را افزایش بدم و کلا تعداد اون رو تعیین کنم؟
اگه کسی روش های دیگه رو هم بلده یاد بده، لطفا
ممنون
نه یه حرف تولید نمیکنه. به دو تا مثالی که آخر زدم توجه کنین. اولی که بدون آرگومان هست 5 حرفی تولید میکنه چون پیش فرض 5 حرفه و دومی که آرگومان داره 10 حرفی تولید میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.