ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 4 تا سوال دارم

bmw125
27-08-2008, 17:42
1- لینک مستقیم یعنی چی و چه طوری باید فایلی رو که با لینک مستقیم لینک شده دانلود کنیم ؟
اخه من هر کاری میکنم ارور میده

2-چه طور میشه توی یه تایپیک نظر سنجی گذاشت ؟

3- چطور میشه قسمتی از یه پست رو نقل قول کرد ؟

4- وقتی توی سایت tinypic عکس آپلود میکنیم چطور میشه اندازه اونو تغییر داد ؟

ممنون

bmw125
27-08-2008, 17:50
راستی یادم رفت یه سوال دیگه هم داشتم
توی منوی اطلاع رسانی اگه از یه کاربر یه چیزی اومده باشه به " پیغام منتظر تایید" باید چه کار کنم اصلا چی هست؟

shahab_f
27-08-2008, 17:59
سلام.
1- لینک مستقیم می دونم چیه اما تعریفش سخته برام... ببین , لینکیه که با دانلود منیجر دانلود میشه و قابلیت pause کردن و از سر گرفتن ادامه رو داره , آدرس لینک مستقیم رو به هر کی بدی وارد آدرس بار که بکنه و اینتر بزنه دانلود شروع میشه , اما لینک غیر مستقیم رو آدرشو نمی تونی کپی پیست کنی , اول باید به صفحه ی دانلود بری و اونجا رو دانلود کلیک کنی , با دانلود منیجر هم نمیشه یا اگرم بشه قابلیت ریسوم نداره , مثه لینک های رپید شیر یا اکثر سایت های آپلود.
2-وقتی روی موضوع جدید می زنی و می خوای تاپیک جدید بسازی گزینه ای هم برای ایجاد نظر سنجی داره
3-بعد از اینکه نقل قول رو زدی هر جاشو نمی خوای پاک کن , یا , هر چیزی از یه پست رو که می خوای نقل قول کنی کپی کن بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و بین دو تا [Qoute] پیست کن.
4- قبل از زدن دکمه ی آپلود یه resize هم داره.
5- پیغام رو باید تایید کنی تا برای عموم به نمایش در بیاد , پیغام رو انتخاب کن ( تیک بغلشو بزن) بعد اون پایین بزن تایید برای نمایش عمومی رو انتخاب کرده و go رو بزن.
چه پست طولانی ای دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bmw125
27-08-2008, 18:40
سلام.
1- لینک مستقیم می دونم چیه اما تعریفش سخته برام... ببین , لینکیه که با دانلود منیجر دانلود میشه و قابلیت pause کردن و از سر گرفتن ادامه رو داره , آدرس لینک مستقیم رو به هر کی بدی وارد آدرس بار که بکنه و اینتر بزنه دانلود شروع میشه , اما لینک غیر مستقیم رو آدرشو نمی تونی کپی پیست کنی , اول باید به صفحه ی دانلود بری و اونجا رو دانلود کلیک کنی , با دانلود منیجر هم نمیشه یا اگرم
ببینم درست یاد گرفتم

راستی لینک زیر یه لینک مستقیم هست ولی چرا اینجوری از توی انجمن موزیک گرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید