مشاهده نسخه کامل
: گزاشتن برنامه به عنوان defualt برای ویندوز؟
scorpionblue2009
27-08-2008, 10:04
متن یک برنامه برای کار با متن نوشتم چه کاری باید انجام بدم تا وقتی می خوام یک فایل متنی (txt.) رو باز کنم فایل با برنامه ای که من نوشتم باز بشه؟
armintirand
27-08-2008, 11:22
روی برنامت راست کلیک کن بعد از قسمت open whit برنامهای که نوشتی رو رو انتخاب کن اگه تو لیست نبود میتونی از قسمت براوز اضافش کنی
*Batman*
28-08-2008, 12:17
متن یک برنامه برای کار با متن نوشتم چه کاری باید انجام بدم تا وقتی می خوام یک فایل متنی (txt.) رو باز کنم فایل با برنامه ای که من نوشتم باز بشه؟
شما برید مباحث File Association را مطالعه کنید.
با تنظیمات رجیستری میشه کاری کرد که فایل مورد نظر صرفا با برنامه شما باز بشه.
موفق باشید.
سلام
پست 2 تائید میشه ولی باید تیک
always use... رو هم از اون پائین انتخاب کنی تا همیشه همه فایلهایی با این فرمت با این برنامه باز شن
سلام
اگر میخواهید با کیلیک روی فایل، به طور خودکار برنامه شما باز شود. (که کاربر *Batman* هم اشاره کردند)
قبلاً یک بحث مشابه در VB6 قدیمی شده.
نگاهی بیاندازید، اگر در پیاده سازیش در دات نت به مشکل خوردید، بپرسید.
forum.p30world.com/showthread.php?p=2844086#post2844086
scorpionblue2009
28-08-2008, 17:58
سلام
اگر میخواهید با کیلیک روی فایل، به طور خودکار برنامه شما باز شود. (که کاربر *Batman* هم اشاره کردند)
قبلاً یک بحث مشابه در VB6 قدیمی شده.
نگاهی بیاندازید، اگر در پیاده سازیش در دات نت به مشکل خوردید، بپرسید.
forum.p30world.com/showthread.php?p=2844086#post2844086
مثال : برای فایل متنی , اون وقت چه کدی باید بنویسم تا متن داخل فایلی که روی اون کلیک شده در richtextbox من باز بشه؟
سلام
همانطور که در آن تاپیک هم گفتم، نام فایلی که با برنامه شما به صورت خط فرمانی OpenWith شده در System.Environment.CommandLine در کدهای شما قابل دسترسی است.
که البته شاید یک گویمه هم در اول و آخرش باشد، که باید حتماً در کد چک شود و در صورت وجود حذف شود.
بعد میتوانید نام فایل را تحویل متد LoadFile از RichTextBox مورد نظر بدهید.
scorpionblue2009
30-08-2008, 08:13
سلام
همانطور که در آن تاپیک هم گفتم، نام فایلی که با برنامه شما به صورت خط فرمانی OpenWith شده در System.Environment.CommandLine در کدهای شما قابل دسترسی است.
که البته شاید یک گویمه هم در اول و آخرش باشد، که باید حتماً در کد چک شود و در صورت وجود حذف شود.
بعد میتوانید نام فایل را تحویل متد LoadFile از RichTextBox مورد نظر بدهید.
خیلی ممنونم:40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.