ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار حرفه ای ها کجاست؟در آمدشون چقده؟ ...

Bil Gits
27-08-2008, 07:07
سلام دوستان
سؤال داشتم از حرفه ای ها. به خاطر این میگم حرفه ای ها چون می خوام بپرسم کسی که یکی از نرم افزارهای Maya و یا 3D Max رو به صورت کامل وارده و کار می کنه ، آیا می تونه به عنوان یه شغل بهش نگاه کنه؟
در چه جاهایی میتونه کار کنه؟ و درآمدش بسته به نوع کارش چقدره؟

Farzad.wow
27-08-2008, 07:42
آره میشه به عنوان شغل نیگا کرد ... اما بعید می دونم یه نفر تو همه زمینه هتا فوق حرفه ای باشه ... بیشتر کسایی که با این نرم افزارا سروکار دارن تو یه بخش حرفای ترن ... مثلا Modeling Animation Rigging ,... خوب الان تو ایران موسسه حور خیلی حرفه ای داره ... در ضمن انیمشن ها تو ایرات ثانیه ای 50 ای 150 هزار تومان ساخته می شه ..................

Bil Gits
27-08-2008, 10:45
آره میشه به عنوان شغل نیگا کرد ... اما بعید می دونم یه نفر تو همه زمینه هتا فوق حرفه ای باشه ... بیشتر کسایی که با این نرم افزارا سروکار دارن تو یه بخش حرفای ترن ... مثلا Modeling Animation Rigging ,... خوب الان تو ایران موسسه حور خیلی حرفه ای داره ... در ضمن انیمشن ها تو ایرات ثانیه ای 50 ای 150 هزار تومان ساخته می شه ..................
راس میگی:18::18:

منظورتون اینه که یک بخشو باید تخصصی کار کرد؟ مثلا طراحی ماشین یا شخصیت؟

Farzad.wow
28-08-2008, 15:14
آره تخصصی کار کردن خیلی بهتره ............

s.hidden
30-08-2008, 01:31
میگم این موسسه ی حور سایتی چیزی داره؟؟؟

Farzad.wow
30-08-2008, 06:47
سایت اون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.......... شاید کارمندم بخواد ....

aliscan
30-08-2008, 12:21
سلام
آره واقعا میشه بهش به عنوان یک شغل نیگاه کرد البته من خودم هم تویه یه شرکت ساخت انیمیشن کار میکنم,وکلا من و بچه های دیگه کارشون سر و کله زدن با اینجور نرم افزارها هستش.راستی یه انیمیشن هم داریم برای صدا و سیما میسازیم که دقیقه 950 واسشون آب خورده
با تشکر

Farzad.wow
30-08-2008, 13:13
سلام
آره واقعا میشه بهش به عنوان یک شغل نیگاه کرد البته من خودم هم تویه یه شرکت ساخت انیمیشن کار میکنم,وکلا من و بچه های دیگه کارشون سر و کله زدن با اینجور نرم افزارها هستش.راستی یه انیمیشن هم داریم برای صدا و سیما میسازیم که دقیقه 950 واسشون آب خورده
با تشکر

می بخشین من تو شهر خودمون یه گروه انیمیشن درست کردم ............... کاکتوس............... میخوام بدونم چه جوری می شه کار از کارفرما قبول کرد ...؟؟

hadi665
30-08-2008, 13:17
دوستان این تاپیکه یکمی داره منحرف میشه
راستش موضوع درستو حسابی هم نداره

خوب این بحثا رو ببرید تو گروه تا دیگه مشکلی هم نباشه
یه کپی از همه ی بچه ها تو گروهم داریما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farzad.wow
30-08-2008, 13:28
می بخشید هادی جون من اصلا نمی خواستم این بحث ها رو مطرح کنم ... اما همین جوری شد .............!!!

Bil Gits
30-08-2008, 20:36
سلام
آقا هادی من این بحثو شروع کردم و دارم استفاده می کنم. از اوضاع کسب و کار سؤال کردم و دوستان عزیزمون هم دارن اطلاع میدن دیگه.
خیلی ممنونم از همه ی دوستان

:11: :11:
:10:

hadi665
30-08-2008, 20:55
امیر جان گمونم حدودا 2 یا سه تا تاپیک در مورده قیمت انیمیشن و بازار کارش تو این انجمن هست

برای منظم شدن بحثا بهتره کار تو همون انجمنا ادامه پیدا کنه ، برای همینه که بهتره اول سرچ کنی
حالا مهم نیست ولی دفعه های بعد سعی کن سرچ کنی
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب یه سری اینجا بزن تا از قیمت های انیمیشن مطلع بشی
قیمت هر ثانیه انیمیشن چقدره؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت+انیمیشن)

کارای گرافیکی اول برای علاقه باید بری دنبالش و بعد برای در آمد